- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.681
günaydın herkeslere 3 saatlik uykunun ardından eşim zorla uyandırdı. uykumu düzene sokacakmışız, hayırlısı bakalım...
byatadan haberi olan var mı? gerçi normal doğum uzun sürer ama sabah 7de gidecekti. doğdumu acaba bebiş. sağlıkları nasıl? çok merak ediyorum.
ademel rhogam bebek negatif olursa yapılmıyor yani doğru anlamış mıyım?
ballımcım iyiyim çok sağol sen nasılsın? elifcino yorma kendini benimde bitti temizlik oğlum gelebilir artık yarın kontrol var bakalım ne olacak.dr bu hafta olabilir demişti ama bizimkinin gelmeye niyeti yok.bu arada yarın çatı muayenesi yapacak galiba
kızlar merhaba,
bugun niyeyse çok keyifsizim dun gece cok sancım oldu.. Yalancı doğum sancısı mi, usuttum mu yoksa yine idrar yollarımı mı iltahapladım anlayamadım...
Bebek hareketleri de eskisi kadar güçlü gelmiyor benim... Arada iki kıvırıyor sağdan soldan bacagını çıkarıp hemen duruyor... Yeri mi kalmadı acaba ondan midir dersiniz?
kızlar göğsüm çok ağrıyo bugün neden olabilir acaba sızlıyor fena dün baya süt damlamış atletime bide terlemekkten yoruldum günler geçsede bi doğsa artık
canım benim kızda çok hareketli değil beni korkutuyo bazen nst de herşey normal çıkıyo dert etme gün için de toplam 12 kere en az hareket etmesi lazımmış bi dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?