2008 Aralık Anneleri

yerleri daraldı canım hepten piskolojımız bozuldu ya hayırlısıyla bi gelseler

canım bebek büyüdükçe yeri daralıyo napsın hareket edemiyorlar
sen takip et ama hareketlerini
anımız anımızı tutmuyor ki sabah iyiydim şimdi paytak paytak yürüyom
bir ağırlık geldi üstümebenneyaptımki

bu arada meltem beni dogurdu sanmış.. Resim koydum dediğim göbek resmiydi... Biz halen göbek resmi koyuyoruz ancak neyse buna da sukur... Az kaldı kızlar... valla kasıklarda ağrı normal midir dersiniz? Bu gun niye böyle mutsuzum ben ya!!!

müjdeeeeee:teytey::teytey:
ilk normal doğumumuz geldi:sm_cool:
şimdi byata ile konuştum sesi süper geliyordu bende kesin normaldir dedim:roflol:
konuştuğumda bebeği yanına yeni getirdiler şimdi emzirecem dedi
sıcağı sıcağına 3220 gr ve 50 cm boyunda gelmiş oğlumuz

canım kasık ağrısı ve bu perine bölgesindedi ağrı ve basınç hissi normal bende bayağıdır var
doğuma hazırlayan yalancı ağrılar bunlar
sürekli olan değilde düzenli gidip gelen sancıyı takip et canım
hareketleride normal annesi artık büyüdüm ben geliyom yavaş yavaş diyo

neyse kızlar uzandım biraz keyfim yerine geldi
desteğiniz için tesekkurler, hayırlısıyla bitireceğiz inşallah...
byata ya çok sevindim, çok mutlu oldum :))

hihoyyytbiz geldik teyzelerimiz.nstye girdik gümbür gmbür dinledim kızımın kalp ritimlerini.dr.iyi gördü.ama sanırım benimkide eceleci davrancakmış.altanda baktı yumuşama gördü,nst soncuna göre biraz sancılarım başlamış.demekki geceleri ağrılar oydu dedim.yalancı sancılar ama senin ki haftasını doldurmayabilir dedi.suyum fazlaydı yine,biraz o canımı sıktı,suyun geldiğinde hemen gel dedi.ben olmasam nöbetçi dr.suyunun fazla olduğunu söyle dedi.kordon sarkması vs.bişiler dedi unuttum.eşimde gördü kızını kıpır kıpırdı,3kilo olmuş.boyuma felan baktı normal olabilir dedi.ama suyun fazlalığından son anda değişebilir dedi.
hast.çıktık mutlu mutlu yolda yürüyorduk,bitane afedersiniz gerizekalı çocuk göbeğime doğru bir çarptı.resmen sarsıldım.eşim bir yumrukla yere serdi.kavga ettiler,ben hepden panikledim tabi bi kenerda.ağladım bişi oldumu acaba diye.körler iyi yürüyo böyle salak insanlardan ya.halen aklım bebeğimde,gelir gelmez yazayım dedim.
bayağıda uzattım sanırım.

bu arada byata yı çok çok tebrik ediyorum.normal doğum yaparak banada şimdi büyük cesaret verdi.darısı bizlerin başına inş.

goldcuğum ne oldu sana kuzum,sıkma canını benim kızımda artık öyle hareketli değil.dr.da 10kez hareket etmesi gerekiyo diye söyleyince panikledim.ama 10kez ediyo sanırım günde.takip etmeliyiz,ama daraldı yerleri iyice.üzme kendini sakın.

slm kızlar
ilkimcim geçmiş olsun. insanı çileden çıkarıyor bazen böyle insanlar. inan ben bazen tedirgin yürüyorum çarşı pazarda.. aman Allah korumuş.

goldcum fazla takma kafana hareket olayını.. arkadaşların da dediği gibi artık kuzuların evleri daraldı, o yüzden kıpırdaklıkları değişti..

byata ya da çok sevindim, inşallah darısı bizlerin başına.. biz de yarın nst ye giricez bakalım.. inşallah hayırlısı ile ben de doğururum yahu.. dua edin bana kızlar yaa. artık kabuslar görmeye başladım valla.. gece uykularım yarım yamalak.. hep doğurmaya çalışırken görüyom kendimi..

selam hamişlerim benimmma.s.. cancağızlarım hepinizi ne kadar çok özledim anlatamam..uzun zamandır yazamadım genele küçük meleğim hiiiççç fırsat vermiyo canı sağoolsun kuzumun..herkes iyimi ne olur kızlar az kaldı sıkın dişinizi her biriniz için dua ettim tez zamanda kolay sağlıklı bir doğum yapın..inanın karnınızdan çıkınca çektiğim bütün sıkıntılara değdi diyeceksiniz..asıl iş dünyaya geldikten sonra kızlar o yüzden bol bol uyuyun ve dinlenin bu günlerinizi arayacaksınız:1no2:..oğlumun fotosunu yüklüyeceğim en kısa zamanda merak eden annişler var.bu arada ya hastanede çektiğimiz bütün fotolar dijital makineden pc ye aktarım sırasında silindisenağlama dün akşama kadar bu yüzden çok ağladım..Allahtan abim ve eşimin telinde bir kaç tane varmış biraz olsun için rahatladı.. en çirkininden bir adet fotosunu koyarım Emirhan beyin..görseniz teyzeleri tam ekmek arası yenmelik bişiykaydirigubbakcemile3..hemşire teyzeleri yediler oğlumu hastanede yattığım katın en yakışıklısı seçilmiş mercimeğim:1closedeyes:..ay çok uzattım gene neyse

Merhaba kızlar

Nasılsınız?Yeğenlerimiz nasıllar?Maşallah,bir yeğenimiz daha hayırlısıyla aramız katıldı. ALLAH(CC) bağışlasın,hayırlı ve bereketli bir ömür nasip etsin inşallah(amin).

Kızlar çok yorucu ve yoğun,uykusuz günler yaşıyorum.Ve çok heyecanlıyım,bir o kadar da gerginim.Hayırlısı inşallah.Yarına nasipse doktoruma gitcez.Bayramda benim doktorum ve ortak olduğu doktor yoklarmış.Hani nasibimde kızımla bayramda buluşmam var ise,ikisi de yoklar.Ebelere ve acil birşey oldu da doktor gerekti mi nöbette olana kaldık.klava: kafamçokkarıştı Hakkımızda elbey bir hayırlı nasip vardır.Ben de şu çatı muayenesi konusunda gerginim,usg.ye pek güven olmuyor gerginim.Kafam karmakarışık kafamçokkarıştı
İşlerimizi de hale yola koyamadım yardım lazım olan konularda arkadaşları bekliyoruz.Ve kombi aynen bozuk.Elektrikli sobaylayız,ve Airfel'in müşteri memnuniyeti yokmuş ne yazık ki bunu anlamış olduk. klava: Çok üzgünüm çoook
İnşallah,kızım bu arada gelmez.Nasipse annem de haftaya cuma gelecek.En azından bu konuda rahatım.Hayırlısı rabbimden.

Herkese haklarında hayırlı olanı diliyorum.Selametle.Sevgiler.:1hug:a.s.:asigim:

kızlaar siz tansiyonunuzu ölçüomusunuz benim sadece drda ölçülürdü hep normaldi ama annemin dijitalle ölçeyim dedim yemekten sonra bi 14-7 bi 13-8 çıktı korktum kendimi iyi hissediom ama bidaha korkudan ölçmedim takip etmekte yarar var elbet ama sizde durum nası

canım digitallerle hamile tansiyonu ölçülmüyor diye biiyorum. digital aletler hamileler için uygun değil, doğru sonuç vermiyormuş.

iki gündür aklıma takılıyor, bebeği banyo yaptırırken, suyun sıcaklığı ne kadar olmalı bileniniz var mı

uygun sıcaklık kaç derece

sevgili maydanozcum canını hiç sıkma rabbim yardım eder inşallah sağ salim sıhhatle güzel ve kolaylıkla doğumunu yapar bebeğini kucağına alırsın inşallah bak bugün benim 40 haftam doldu günüm geldi ama bebeğim doğmadı rabbim herşeyin hayırlısını bilir beklicez bakalım bizde..o firmanın internet adresine şikayetini yaz ama canını hiç sıkma inşallah gelip hatalarını düzeltirler en kısa sürede kocaman öpüyorum banada dua et olurmu bebeğime en kısa zamanda kavuşayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…