- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.701
yerleri daraldı canım hepten piskolojımız bozuldu ya hayırlısıyla bi gelseler12kez hareket ediyordur ama seri değil yani eskiden balık gibi kıvrılırdı şimdi bir vuruyor tamam! Bir de bu ağrılar olunca tedirgin oldum işte... kordon falan dolansa nasıl anlarız?
insan herseyi takıyor daha da bayram sonrasına kontrolum...
kızlar merhaba,
bugun niyeyse çok keyifsizim dun gece cok sancım oldu.. Yalancı doğum sancısı mi, usuttum mu yoksa yine idrar yollarımı mı iltahapladım anlayamadım...
Bebek hareketleri de eskisi kadar güçlü gelmiyor benim... Arada iki kıvırıyor sağdan soldan bacagını çıkarıp hemen duruyor... Yeri mi kalmadı acaba ondan midir dersiniz?
ayyyy maşallah allah analı babalı büyütsün çok heyecanlandım şimdi yaa darısı bizlerin başına
bu arada meltem beni dogurdu sanmış.. Resim koydum dediğim göbek resmiydi... Biz halen göbek resmi koyuyoruz ancak neyse buna da sukur... Az kaldı kızlar... valla kasıklarda ağrı normal midir dersiniz? Bu gun niye böyle mutsuzum ben ya!!!
kızlaar siz tansiyonunuzu ölçüomusunuz benim sadece drda ölçülürdü hep normaldi ama annemin dijitalle ölçeyim dedim yemekten sonra bi 14-7 bi 13-8 çıktı korktum kendimi iyi hissediom ama bidaha korkudan ölçmedim takip etmekte yarar var elbet ama sizde durum nası
Merhaba kızlar
Nasılsınız?Yeğenlerimiz nasıllar?Maşallah,bir yeğenimiz daha hayırlısıyla aramız katıldı. ALLAH(CC) bağışlasın,hayırlı ve bereketli bir ömür nasip etsin inşallah(amin).
Kızlar çok yorucu ve yoğun,uykusuz günler yaşıyorum.Ve çok heyecanlıyım,bir o kadar da gerginim.Hayırlısı inşallah.Yarına nasipse doktoruma gitcez.Bayramda benim doktorum ve ortak olduğu doktor yoklarmış.Hani nasibimde kızımla bayramda buluşmam var ise,ikisi de yoklar.Ebelere ve acil birşey oldu da doktor gerekti mi nöbette olana kaldık.klava: kafamçokkarıştı Hakkımızda elbey bir hayırlı nasip vardır.Ben de şu çatı muayenesi konusunda gerginim,usg.ye pek güven olmuyor gerginim.Kafam karmakarışık kafamçokkarıştı
İşlerimizi de hale yola koyamadım yardım lazım olan konularda arkadaşları bekliyoruz.Ve kombi aynen bozuk.Elektrikli sobaylayız,ve Airfel'in müşteri memnuniyeti yokmuş ne yazık ki bunu anlamış olduk.klava: Çok üzgünüm çoook
İnşallah,kızım bu arada gelmez.Nasipse annem de haftaya cuma gelecek.En azından bu konuda rahatım.Hayırlısı rabbimden.
Herkese haklarında hayırlı olanı diliyorum.Selametle.Sevgiler.:1hug:a.s.:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?