2008 Aralık Anneleri

sevgili arkadaşım sakın canını sıkma okuyunca senin üzülmene çok üzüldüm endişelenme gerçekten bebişlerimizin yerleri çok sağlam ve orada emniyetteler..bazen normal doğumlarda öyle ittiriyorlar ki bebek çıksın diye ben hayret etmiştim gördüğümde ama zarar görmüyorlar demekki sen canını sıkıp üzülme lütfen..

merhaba sevgili aralık anneleri benim bugün 40 haftam doldu doktor da muayene etmek istediği için daha önceden gittik ama öyle sancım ağrım yoktu doğal olarak doğumda yoktu tabii ben bunu biliyordum.nst iyi bebeğin suyu iyi başı aşağı inmemiş ve 4026 gr olmuş bebeğimiz bakalım beklicez artık gelmesini eğer önümüzdeki günler içinde gelmezse bebeğimiz bayramın ikinci günü tekrar bir nst çekilecek ona göre bakııp karar veririz dedi doktorumuz..banada dua edin kızlar biran önce doğurayım hayırlı sağlıklı bir şekilde beklemek zor gerçekten..

iyigeceler kızlar..
2gündür siteye giremedim bayram temizliği alışveriş derken .kim doğum yaptı meraktayım
şimdi geçmişi okuyorum..

canım dularım seninle.inş.bebeğine en yakın zamanda sağ sağlim kavuşursun.keyfi yerinde desene annesi,ama sezaryan olucaksın sanırım dimi.

gülbeyzacığım byata doğurmuş bugün.hemde normal,cesaret aldım bende ondan buakşam.çok şükür kavuşmuş oda,drana haftasını beklemeyebilir diyince heyecanım dahada arttı.şu su fazlalığım canımı sıkıyo,inş.normal doğumda zorluk yaşamam buyüzden de son anda sezaryan olmam.rabbim yanımızda olsun.sevgiler canım

ilkincim var böle insanlat insanı çileden çıkarıyolar takma kafana.
ama güzel bak erkende gelebilirmi sevindim senin adına.herşeyde normal sayılır.bayramda olur belki hayırlısı bitanem.

aaaaaa
maşallah gözü aydın bytanın doğum hikayesini bekliyoruz artık..
negüzel bizde doğursak hemen yaaaa

goldçum aynı benimde önceden bir uzanıp bebişim dinledimde 13kere hareket ediyordu.
şimdi günde okadar hareket ediyor çok azaldı hareketler.ağrılarda oluyor hatta benim günümede daha baya var erkenmii doğurcam ne.benimde bayramdan sonra randevum doktorla

hakkında hayırlısı beu senenin kızları pek nazlı
vakti saati artık diyelim..

ceyrem hakkında hayırlısı bitanem güzel haberlerini bekliyoruz..

yani 4 kilodan yukarısını normal yolla cıkartana helal olsun derim ne diyelimm
hani kolay değil

edam kız ben ilk kızımı normal doğumla 4kilo 250gramla doğurmuştum
helal olsun demi bana.

merhaba canım.bende bursadayım .doktorun kim merak ettim..
22 aralıktada benim sezeryanım var belkide aynı anda doğum yaparız..

iki gündür aklıma takılıyor, bebeği banyo yaptırırken, suyun sıcaklığı ne kadar olmalı bileniniz var mı

uygun sıcaklık kaç derece
canım ben derece olarak bişey diyemicem ama
2kızımada yaptığımı söyleyeyim
bileğinin üstüne suyu dene ılık olacak sıcak olmucak
zaten önce vücudunu yıkayın en son başı yıkayın baş önce yıkayınca kıyameti koparıyorlar afacanlar zaten bebiş yıkama işi hemen bitiyor üşümesin diye çok acele yapardık biz..

ah canım benim ben geçmişi okuyana kadar sen gitmişsin bile.seni kaçırdım
bytaya çok sevindim aralığın normal doğumunu açtı.darısı başımıza
su fazlalından korkma bitanem bebek daha rahat doğar sezeryanlık bir sorun olmaz bu durumda sanırım.su fazlalın çoksa oda güzel yahu .kilon demkki suymuş senin.hayırlı doğumlar rabbim bir nefeste gatret kuvvet versin kavuştursun yavrularımıza

bebişlerimizin keyfi yerinde yuvadan çıkmak istemiyolar ekemek elden su gölden misali.
canım benim hakkında hayırlısı dualarımız seninle.sezeryana gerek kalmadan inşallah normal doğum yaparsın.allahım yardımcın olsun..

kızlar bendede dayanılmaz bacak ağrısı var oturdum yerden zor kalkıyom 1haftadan beri sürekli var.
bayaram çıkar çıkmaz doktoruma gitçem randevum ozaman çünkü.valla doktora dicem ne yap ne et beni hemen al sezeryana dayanamıyom bubacak ağrılarına.inan hergünde dua ediyom allahım sancım gelsin normalde doğurayım diye.iki doğumada razıyım yani.normal olmazsa sezeryanı erkene aldırçam bakalım.tabi doktorda kabul ederse bu halde artık dayanamıyom.inan bayramda gelcek olan misafirleri düşünür oldum eşim büyük olduğu için bütün akrabalar bana gelcek.misafiri severim ama ilk defa hizmet etmek zor gelcek hayırlısı artık hakkımda
dün sabah bende yarım saat arayla yalancı sancılar oldu 20saniyelik ay bir an ne sevindim heralde doğucam dedim ama sonra kesti
gel be yavrum gellllll.sabırsızlanıyom artık..

elifcino sen samsunlumusun.
samsunun neresindesin samsunu çok iyi bilirim .
anne tarafım samsunludur benim
2yılda bir samsuna giderim ben..

elifcino sen samsunlumusun.
samsunun neresindesin samsunu çok iyi bilirim .
anne tarafım samsunludur benim
2yılda bir samsuna giderim ben..

beklerim canım, ben samsunun terme ilçesindeyim ama samsunlu değil orduluyum.. samsun merkezi çok iyi bilmiyorum bir çiftlik bir de mecidiye caddelerini biliyorum o kadar. samsunun neresinden annenler

ben de bursayı bilirim 6 yılım orda geçti, üniversiteyi orda okudum, hey gidi ne günlerdi

terme ilçesine 1kere düğüne gitmiştik.
doğumu merkezde yapacan değilmi canım.ilçedede varmı hastane
ah samsun ah çiftlik bulvar
sahil kentidir samsun
annemler bursadalar biz burda doğmuşuz.annemin bütün akrabaları samsun merkezdeler canım..
hım bende bursaya beklerim bak yeşil bursam güzeldir bende bursa merkezdeyim
uludağ üniversitesine uzakım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…