- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.721
hihoyyytbiz geldik teyzelerimiz.nstye girdik gümbür gmbür dinledim kızımın kalp ritimlerini.dr.iyi gördü.ama sanırım benimkide eceleci davrancakmış.altanda baktı yumuşama gördü,nst soncuna göre biraz sancılarım başlamış.demekki geceleri ağrılar oydu dedim.yalancı sancılar ama senin ki haftasını doldurmayabilir dedi.suyum fazlaydı yine,biraz o canımı sıktı,suyun geldiğinde hemen gel dedi.ben olmasam nöbetçi dr.suyunun fazla olduğunu söyle dedi.kordon sarkması vs.bişiler dedi unuttum.eşimde gördü kızını kıpır kıpırdı,3kilo olmuş.boyuma felan baktı normal olabilir dedi.ama suyun fazlalığından son anda değişebilir dedi.
hast.çıktık mutlu mutlu yolda yürüyorduk,bitane afedersiniz gerizekalı çocuk göbeğime doğru bir çarptı.resmen sarsıldım.eşim bir yumrukla yere serdi.kavga ettiler,ben hepden panikledim tabi bi kenerda.ağladım bişi oldumu acaba diye.körler iyi yürüyo böyle salak insanlardan ya.halen aklım bebeğimde,gelir gelmez yazayım dedim.
bayağıda uzattım sanırım.
merhaba sevgili aralık anneleri benim bugün 40 haftam doldu doktor da muayene etmek istediği için daha önceden gittik ama öyle sancım ağrım yoktu doğal olarak doğumda yoktu tabii ben bunu biliyordum.nst iyi bebeğin suyu iyi başı aşağı inmemiş ve 4026 gr olmuş bebeğimiz bakalım beklicez artık gelmesini eğer önümüzdeki günler içinde gelmezse bebeğimiz bayramın ikinci günü tekrar bir nst çekilecek ona göre bakııp karar veririz dedi doktorumuz..banada dua edin kızlar biran önce doğurayım hayırlı sağlıklı bir şekilde beklemek zor gerçekten..
ilkincim var böle insanlat insanı çileden çıkarıyolar takma kafana.hihoyyytbiz geldik teyzelerimiz.nstye girdik gümbür gmbür dinledim kızımın kalp ritimlerini.dr.iyi gördü.ama sanırım benimkide eceleci davrancakmış.altanda baktı yumuşama gördü,nst soncuna göre biraz sancılarım başlamış.demekki geceleri ağrılar oydu dedim.yalancı sancılar ama senin ki haftasını doldurmayabilir dedi.suyum fazlaydı yine,biraz o canımı sıktı,suyun geldiğinde hemen gel dedi.ben olmasam nöbetçi dr.suyunun fazla olduğunu söyle dedi.kordon sarkması vs.bişiler dedi unuttum.eşimde gördü kızını kıpır kıpırdı,3kilo olmuş.boyuma felan baktı normal olabilir dedi.ama suyun fazlalığından son anda değişebilir dedi.
hast.çıktık mutlu mutlu yolda yürüyorduk,bitane afedersiniz gerizekalı çocuk göbeğime doğru bir çarptı.resmen sarsıldım.eşim bir yumrukla yere serdi.kavga ettiler,ben hepden panikledim tabi bi kenerda.ağladım bişi oldumu acaba diye.körler iyi yürüyo böyle salak insanlardan ya.halen aklım bebeğimde,gelir gelmez yazayım dedim.
bayağıda uzattım sanırım.
müjdeeeeee:teytey::teytey:
ilk normal doğumumuz geldi:sm_cool:
şimdi byata ile konuştum sesi süper geliyordu bende kesin normaldir dedim:roflol:
konuştuğumda bebeği yanına yeni getirdiler şimdi emzirecem dedi
sıcağı sıcağına 3220 gr ve 50 cm boyunda gelmiş oğlumuz
12kez hareket ediyordur ama seri değil yani eskiden balık gibi kıvrılırdı şimdi bir vuruyor tamam! Bir de bu ağrılar olunca tedirgin oldum işte... kordon falan dolansa nasıl anlarız?
insan herseyi takıyor daha da bayram sonrasına kontrolum...
aleykum selam canım benim.. çok sevindim iyi olmanıza.. internete girdiğinde mutlaka bana da seslen msnden filan.. offline olsam da seslen, sana sormam gereken şeyler var..
bu arada kızlar ben hala doğuramadım.. bebek daha hala aşağıya inmemiş.. ama rahim ağzı yumuşamış dedi doktorumuz.. belki bayramda gelir kollarımıza kızımız.. inşallah hayırlısı olsun bakalım.
ayy doruu, yerim onun topukunu ben.. tatlı boncuk:)
kızlar bende drdan geldim minnoşum okadar dikkat ederk yiyip içiom daha yeni 2700 olmus olsun ama dr teyze iyi dedi buarada çokta heyecanlıyım haftaya cumaya kadar olmazsa kendiliğinden sabah 8 e sezeryan tarihi verdi yani 12,12,2008 dedi.bayramdada burdaymıs biraz rahatladım ama korku sevinç heyecan dorukta daha şimdiden olursada epidural sezeryan olucak normalde gelse epidural yapıcaz nasipse..
yani 4 kilodan yukarısını normal yolla cıkartana helal olsun derim ne diyelimm
hani kolay değil
aralık anneleri merhaba.. artık bende sizler gibi aralık annesiyım.
bugüne kadar doktorum adet günümden geç hamiş kaldığımı söylediğinden dolayı ocak annesi olacağımı sanıyordum.ama şuan doktorumu değiştirdim ve allah kısmet ederse ocak değil aralık annesi olacağımı öğrendim. eğer bebişim acele edip erken gelmezse yada birazdaha kalmaya inat etmezse 18-22 aralıkta bebişimi kucağıma alacağım
canım ben derece olarak bişey diyemicem amaiki gündür aklıma takılıyor, bebeği banyo yaptırırken, suyun sıcaklığı ne kadar olmalı bileniniz var mı
uygun sıcaklık kaç derece
gülbeyzacığım byata doğurmuş bugün.hemde normal,cesaret aldım bende ondan buakşam.çok şükür kavuşmuş oda,drana haftasını beklemeyebilir diyince heyecanım dahada arttı.şu su fazlalığım canımı sıkıyo,inş.normal doğumda zorluk yaşamam buyüzden de son anda sezaryan olmam.rabbim yanımızda olsun.sevgiler canım
merhaba sevgili aralık anneleri benim bugün 40 haftam doldu doktor da muayene etmek istediği için daha önceden gittik ama öyle sancım ağrım yoktu doğal olarak doğumda yoktu tabii ben bunu biliyordum.nst iyi bebeğin suyu iyi başı aşağı inmemiş ve 4026 gr olmuş bebeğimiz bakalım beklicez artık gelmesini eğer önümüzdeki günler içinde gelmezse bebeğimiz bayramın ikinci günü tekrar bir nst çekilecek ona göre bakııp karar veririz dedi doktorumuz..banada dua edin kızlar biran önce doğurayım hayırlı sağlıklı bir şekilde beklemek zor gerçekten..
elifcino sen samsunlumusun.
samsunun neresindesin samsunu çok iyi bilirim .
anne tarafım samsunludur benim
2yılda bir samsuna giderim ben..
bu arada samsunlu olan kim ben samsunluyumda
bu arada samsunlu olan kim ben samsunluyumda
ben hamile değilim ama sizleri gördükçe ikinciyi doğurasım geldi
beklerim canım, ben samsunun terme ilçesindeyim ama samsunlu değil orduluyum.. samsun merkezi çok iyi bilmiyorum bir çiftlik bir de mecidiye caddelerini biliyorum o kadar. samsunun neresinden annenler
ben de bursayı bilirim 6 yılım orda geçti, üniversiteyi orda okudum, hey gidi ne günlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?