2008 Aralık Anneleri

ben eylül doğumluyum kızım eylül doğumlu inşallah 3de seneye eylüle valla heveslendim ama ikiside küçük zor olmazmı

yok bitanem zor olmaz .kıskançlık fazla olmaz arada yaş farkı olunca daha çok sorunlar oluyor.
yaşında 31 miş bence geç kalma derim.yaş ilerleyince hamilelikte zor oluyor tecrüben benim mesela.33yaşındayım..

neyse kızlar ben yatıyorum
bebişim dinlemek istiyor sanırım depişmeye başladı.hepiniz allaha emanet olun.
armasis seni tanıdıma çok memnun oldum herzaman sohpete bekleriz canım.sanada bulaştırlam bir bebiş.öptüm hayırlı geceler..

ben doğumun insanı olgunlaştırdığına inanıyorum ama 2 için 1 sene daha bekliceğim hazır değilim birde gurbette çok zor

bu gün sabah 08,30da kontrole gidices kaydirigubbakcemile ama ben hala uyumadım. babamızın uykumu düzene sokma çalışması başarısızlıkla sonuçlandı. ben insan üstü bi yaratık oldum galiba hiç uykum gelmiyo :jeyyar:

gulbeyza kım bılır belkı hastahane de bırbırınızı teyet bıle geçmişizdir. sen kendın mı ıstıyorsun canım sezeryan olmayı yoksa doktorum mu dedı merak ettım .yazılarını bıraz kontrol ettım sen gerçekten gece kuşu olmuşsun canım uyku problemın var galıba bebiş uyutmuyor senı buradan yazılarını takıp edeceğim bakalım sen mı ben mı once doğum yapacağız belkı aynı zaman da olur hastahane de karsılasırız :)))))))))))))))

günaydın millet, bugün binim doktor kontrolüm var. bugün orduya gidiyorum, bayramı da orda geçiricem, herhalde doğurmadan da gelmem, kimsenin telini de almadım, ama doğurursam eşim haber edebilir size.
biz öğlene doğru çıkıyoruz, hepinizi öpüyoruz

iyi yolculuklar sağsağlim gidin inşallah canım
istersen özelden bana mesaj at
verelim numaralarımızıa.s.

günaydın annişlerriyi haftasonları..ne güsel herkes bayram alısverişinde çarşılar dolmuş taşmış ne severdim bayram öncesi gezmeyi ama şimdi kalabalığa girmek yokk..minikleriyle bayrama gireceklere ne mutlu bellimi olur belki bizde ansızın giriveririz :)

iki gündür aklıma takılıyor, bebeği banyo yaptırırken, suyun sıcaklığı ne kadar olmalı bileniniz var mı

uygun sıcaklık kaç derece

canım benim aldığım su sıcaklığını ölçen alette 37 derece olmalı yazıyor..sen gende araştır canım

gunaydin aralik anneleri umarim herkesler iyidir fazla sik ugrayamiyorum kizlar son gunlerim cok agir geciyor artik yuruyemiyorum bel agrilarim feci duruma geldi biraz yurusem ortadan ikiye ayrilacak gibi hissediyorum karnim cok kotu catladi benim oglan vucuduma gore buyuk sanirim annesinin karnini aciyorda aciyor masallah sizlere bir sorum olacak arada bir belimden gelen adet sancisina benzeyen sancilarim oluyor sizce bu dogumun yakin oldugunu gosterirmi ama gunde 1-2 kez oluyor dun bi kez siddetli geldi gitti ama sanci hep belimde normalmi bu sizce

hayırlı yolculuklar canım allaha emanet ol.

haberlerini bekliyoruz.doktor kontrolünde güzel geçer inşallah..

rapunzel hoşgeldin canımŞeniz
evet inan onu ben bile düşündüm bu kızla biz belki hastanede bile denk gelmişizdir diye düşündüm.aynı gün belki doğum salonunda da oluruz nasip.
sorma benim uykusuzluğumu hep böleyim ben ya.uyuyamıyom .am bebğe de antreman oluyor .uykusuzluğa zorlanmam artık..
aslında sezeryan konusu şöyle canım..
ben bu benim 3.cü doğum olcak allahın izniyle 2kızım var buda erkek olcak.artık bida çocuk olmasın diye kordonları bağlatmayı düşünüyom ve sezeryandada bebk rahat doğduğu için sezeryan istiyom.amaaaaa bu son günlerimden oldukça sıkıntılı olduğum için .doktorun verdiği tarihten öncede normal doğum sancım gelirse onuda yaparım yeterki oğluşum gelmek istesin..
canım herzaman burada yazılarını görmek isterim sen çalışıyormuydun..

perikızı sanırım gelmişsindir doktordan haberler nasıl merak ettik canım..

ben doğumun insanı olgunlaştırdığına inanıyorum ama 2 için 1 sene daha bekliceğim hazır değilim birde gurbette çok zor

tabiki hazır olduğun an yapmak en doğru seçim canım.ama tek çocuklada olmaz.

çünkü bir çocuğa en güzel hediye kardeştir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…