- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.741
pardon ya yanlış birşey mi söyledim kimseden cevap gelmedi
bursada bir akrabam oturuyo bursada karadenizi aratmaz han
aratmıyor desem yalan olmaz çünkü.gerçektende tüm türkiyeden yani her ilden insanlar var bursamızda .bursanın yerlilerini bulmak daha zor ..
sen muğladasın sanırım canım yaş kaç yavrun kaç yaşında
ben eylül doğumluyum kızım eylül doğumlu inşallah 3de seneye eylüle valla heveslendim ama ikiside küçük zor olmazmı
günaydın millet, bugün binim doktor kontrolüm var. bugün orduya gidiyorum, bayramı da orda geçiricem, herhalde doğurmadan da gelmem, kimsenin telini de almadım, ama doğurursam eşim haber edebilir size.
biz öğlene doğru çıkıyoruz, hepinizi öpüyoruz
iyi yolculuklar sağsağlim gidin inşallah canım
istersen özelden bana mesaj at
verelim numaralarımızıa.s.
iki gündür aklıma takılıyor, bebeği banyo yaptırırken, suyun sıcaklığı ne kadar olmalı bileniniz var mı
uygun sıcaklık kaç derece
günaydın millet, bugün binim doktor kontrolüm var. bugün orduya gidiyorum, bayramı da orda geçiricem, herhalde doğurmadan da gelmem, kimsenin telini de almadım, ama doğurursam eşim haber edebilir size.
biz öğlene doğru çıkıyoruz, hepinizi öpüyoruz
gulbeyza kım bılır belkı hastahane de bırbırınızı teyet bıle geçmişizdir. sen kendın mı ıstıyorsun canım sezeryan olmayı yoksa doktorum mu dedı merak ettım .yazılarını bıraz kontrol ettım sen gerçekten gece kuşu olmuşsun canım uyku problemın var galıba bebiş uyutmuyor senı buradan yazılarını takıp edeceğim bakalım sen mı ben mı once doğum yapacağız belkı aynı zaman da olur hastahane de karsılasırız :)))))))))))))))
bu gün sabah 08,30da kontrole gidices kaydirigubbakcemile ama ben hala uyumadım. babamızın uykumu düzene sokma çalışması başarısızlıkla sonuçlandı. ben insan üstü bi yaratık oldum galiba hiç uykum gelmiyo :jeyyar:
ben doğumun insanı olgunlaştırdığına inanıyorum ama 2 için 1 sene daha bekliceğim hazır değilim birde gurbette çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?