- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.761
gunaydin aralik anneleri umarim herkesler iyidir fazla sik ugrayamiyorum kizlar son gunlerim cok agir geciyor artik yuruyemiyorum bel agrilarim feci duruma geldi biraz yurusem ortadan ikiye ayrilacak gibi hissediyorum karnim cok kotu catladi benim oglan vucuduma gore buyuk sanirim annesinin karnini aciyorda aciyor masallah sizlere bir sorum olacak arada bir belimden gelen adet sancisina benzeyen sancilarim oluyor sizce bu dogumun yakin oldugunu gosterirmi ama gunde 1-2 kez oluyor dun bi kez siddetli geldi gitti ama sanci hep belimde normalmi bu sizce
loracım merhaba canım..
erkek çocukları genelde bele ve ayaklara ağrı yaparmış .
bana doktorum bu son ay çok ağrılarımın olcanı sölemişti.
sanırım seninkide öle bişeydir.sancıların zamanına ve kaç dakika sürdüne bak.
sancının nasıl bişey oldunu öğrenmek istersen onuda söleyeyim daha önce 2kere yaşadım
adet ağrısından daha şiddetli olur dayanılmaz olur gerçek sancı.
şu bir gerçekki doğum anı sancılardan daha kolay
rabbim o an onunda kolaylığını veriyor
bebişlerimizin keyfi yerinde yuvadan çıkmak istemiyolar ekemek elden su gölden misali.
canım benim hakkında hayırlısı dualarımız seninle.sezeryana gerek kalmadan inşallah normal doğum yaparsın.allahım yardımcın olsun..
merhaba fıstıklarım.gülbeyzacığım geldim canım,işimi bitirdim.ben annemi bekliyorum evimin bıcı bıcı olması için.bayramdan sonra gelcek anneciğim,benim kızda dr.demesine göre ne olur ne olmaz gelebülüü.kıs benim aileimde samsun-ordulu aslen.samsunu çok sverrim,hey gidi giderdim hep yazın.çarşambada teyzelerim var hep.
loracığım bende de vardı bel ağrısı,ama nedense okadar kalmadı ağrı.artık iyice yüklendiler annesi ağırlık yapmaya başladılar,tombiş oldular.sabret canım ne yapalım.benimde demin çok kötü akıntım geldi afedersiniz korktum yaa.eğer benim normal olursa suyum çok fazla gelcek sanırım
canım ya vallahi öle baktım bugün de tık yok gece hafif sancılandım ama bişe yok yani..gelip geçici senin dediğin gibi doktor zaten şey dedi önümüzdeki günlerde çocuk kendiliğinden gelmezse bayramın 2 günü deblet hastanesine gidip nst çekilecek bakılacak işte yine herşey iyi ve normalse 3 gün daha beklencek tabii ben artık nasıl beklicem hiç bilmiyorum..eğer çocuk başını indiremiyorsa ya kordonu sıkı dolanmıştır ya da bebek iri olduğu için kafasını sokamıyordur iç çatı dar olabilir dedi..bakarız o zaman dedi sezeryan için karar veririz dedi..zaten bebek şimdiden 4 kg o zamana kadar bu kiloyuda geçicek bilmiyorum yani acaba beklememek mi gerekir..bakalım gelmezse o zaman ben düşünürüm sezeryan napiim sağlıklı doğabilsinde..
ademel şu su fazlalığı hakkında bilgin var mı canım ya.kordon sarkması felan olursa diye korkuyorum.bayramdan sonra çağırdı dr.tekrar bakacak suya
ay canım ya çok güzel aydınlattın beni saol.normal normal diyip duruyorum,bakalım bayramdan sonra gidicem ozaman söyler sanırım kesin sezaryan olursa dimi.suyun gelirse hemen gel dedi,ben de yoksam nöbetçi dr.suyunun fazla olduğunu mutlaka söyle dedi.
yürüyüşü kessemmi ki,ama bişi demedi dr.
amin canım.bakalım senin ki ne zaman gelcek.öyle böyle derken bak bayramda geldi,sıra bizlerede geliyor artık.
fas gıı sen doğurmadın mı anam daha.aklım sende bilin mi
sorma bacım. bi doğursam gazetelere ilan vericem.. o kadar yani.. haber ederim doğurunca inşallah.. az önce doktordan geldik. plesentanın ve suyun durumu çok iyi oldugu için bekleyebiliriz dedi. c.tesi ye kadar beklicez bakalım. nazlı mercimek bi doğsun ısırcam poposundan
amin canım.bakalım senin ki ne zaman gelcek.öyle böyle derken bak bayramda geldi,sıra bizlerede geliyor artık.
fas gıı sen doğurmadın mı anam daha.aklım sende bilin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?