2008 Aralık Anneleri

loracım merhaba canım..
erkek çocukları genelde bele ve ayaklara ağrı yaparmış .
bana doktorum bu son ay çok ağrılarımın olcanı sölemişti.
sanırım seninkide öle bişeydir.sancıların zamanına ve kaç dakika sürdüne bak.
sancının nasıl bişey oldunu öğrenmek istersen onuda söleyeyim daha önce 2kere yaşadım
adet ağrısından daha şiddetli olur dayanılmaz olur gerçek sancı.
şu bir gerçekki doğum anı sancılardan daha kolay
rabbim o an onunda kolaylığını veriyor

kızlar şimdi bende yine temizliğe geri dönüyorum malum çok yavaşız
bugünde doğum yapacak arkadaşlara allah kolaylık versin.
bizler hala buradayız bizede dua edin
hepiniz allaha emanet olun
ilkim geldin sanırım şimdi ben çıkıorum kendine iyi bak bitanem

cok tesekkur ederim cnm agrilar tam tarif ettigin gibi ama gunde en fazla 2-3 kez oluyo acaba bu dogumun yaklastiginin gostergesimiki

merhaba fıstıklarım.gülbeyzacığım geldim canım,işimi bitirdim.ben annemi bekliyorum evimin bıcı bıcı olması için.bayramdan sonra gelcek anneciğim,benim kızda dr.demesine göre ne olur ne olmaz gelebülüü.kıs benim aileimde samsun-ordulu aslen.samsunu çok sverrim,hey gidi giderdim hep yazın.çarşambada teyzelerim var hep.

loracığım bende de vardı bel ağrısı,ama nedense okadar kalmadı ağrı.artık iyice yüklendiler annesi ağırlık yapmaya başladılar,tombiş oldular.sabret canım ne yapalım.benimde demin çok kötü akıntım geldi afedersiniz korktum yaa.eğer benim normal olursa suyum çok fazla gelcek sanırım

canım ya vallahi öle baktım bugün de tık yok gece hafif sancılandım ama bişe yok yani..gelip geçici senin dediğin gibi doktor zaten şey dedi önümüzdeki günlerde çocuk kendiliğinden gelmezse bayramın 2 günü deblet hastanesine gidip nst çekilecek bakılacak işte yine herşey iyi ve normalse 3 gün daha beklencek tabii ben artık nasıl beklicem hiç bilmiyorum..eğer çocuk başını indiremiyorsa ya kordonu sıkı dolanmıştır ya da bebek iri olduğu için kafasını sokamıyordur iç çatı dar olabilir dedi..bakarız o zaman dedi sezeryan için karar veririz dedi..zaten bebek şimdiden 4 kg o zamana kadar bu kiloyuda geçicek bilmiyorum yani acaba beklememek mi gerekir..bakalım gelmezse o zaman ben düşünürüm sezeryan napiim sağlıklı doğabilsinde..

merhaba arkadaşlar
dışarıya çıktım ama çok korktum eşim benden çok korktu kıyamam:asigim:

dışarıda bazı işlerimiz vardı çıktık neyse geziyoz bir bebek market bulduk 3 katlı güzel bir yer
tam geziyoruz hani şu minicik basamak yapıyorlar ya 2-3 cm lik ne diye yaparlar anlamam
neyse ben onu görmedim yürürken ayağım birden boşluğa gelince ayağım döndü düşüyordum nerdeyse yüz üstü
neyse ki tam düşmedim çünkü eşim tuttu kollarımdan
bende karnım yere gelmesin diye ayaklarımı büktüm dizlerim çarptı yere
karnım hiç bir yere değmedi çok şükür
ama çok korktuk hemen oturdum neyse ki oğlan hemen harekete başladı ben iyiyim dedi sanırım çok şükür:Saruboceq:
şimdi hareketleri güzel su gelmedi nişan gelmedi ama korktum
neyse ucuz atlattık eşim sağolsun o kadar hızlı hareket etti ki o bile şaşırdı sonra :1shok:
aman dikkat edin arkadaşlar benim gibi bakar kör yürümeyin

canım akıntın nasıldı
benim dr um normal akıntıdan farklı her türlü akıntı nişan olabilir dedi miktar olarakta fazla olsa böyledir dedi
illa ki pembe kırmızı bişey bekleme dedi

canım ultrason ölçümlerine çok güvenme
bak bhk ya 4200 demişler 3700 olmuş bebek düşününce yarım kilo var arada
kaç haftalıksın sen
hayırlısı neyse o olsun canım hayırlısı sezeryansa öyle olsun
aayyy doğsalardı bi

ademel şu su fazlalığı hakkında bilgin var mı canım ya.kordon sarkması felan olursa diye korkuyorum.bayramdan sonra çağırdı dr.tekrar bakacak suya

ademel şu su fazlalığı hakkında bilgin var mı canım ya.kordon sarkması felan olursa diye korkuyorum.bayramdan sonra çağırdı dr.tekrar bakacak suya

canım su fazlalığında rahme yüklenen yük daha fazla oluyor
yani iç basınç artıyor o da erken doğuma neden olabiliyor açılma olunca kordon sarkması falan olur
ayakta çok durmamayı öneriyorlar merdiven inerken dikkat et yavaş yavaş in derdi dr umuz
doğumda ıkınırken suyun etkisiyle de bebekten önce kordon gelebilir diye sezeryan yapıyorlar genelde ama herşey dr un değerlendirmesine bağlı tabi
mesela bazı fazla suyu olanları normal doğum yaptırmıştık biz mesala bir kadının karnına baksan üçüz doğurur kesin demiştim ben bir tane doğum yapmıştı
ben su fazlalığıyla ilgili bunları biliyorum çok ayrıntılı değil ama
içini ferah tut canım çok düşünme dr unda riskli bişeye sokmaz seni

ay canım ya çok güzel aydınlattın beni saol.normal normal diyip duruyorum,bakalım bayramdan sonra gidicem ozaman söyler sanırım kesin sezaryan olursa dimi.suyun gelirse hemen gel dedi,ben de yoksam nöbetçi dr.suyunun fazla olduğunu mutlaka söyle dedi.
yürüyüşü kessemmi ki,ama bişi demedi dr.

tamamen kesme ama çok da yüklenme kendine zaten ağırlaştık çok hızlı hareket edemiyoruz hoplayıp zıplayacak değilsin sende, yürürkende dinlen sık sık
tabi 38 oluyorsun o zaman söyler sanırım gün verir
tabi suyun gelmesi rahimde açılmanın olduğunun göstergesidir
duruma göre değerlendirilir belki su gelir ama kordon sarkmaz normal olur su seviyesi
bilmem ki her doğum kendi içinde özel bir durumdur allahım hayırlısını versin hakkımızda:Saruboceq:

amin canım.bakalım senin ki ne zaman gelcek.öyle böyle derken bak bayramda geldi,sıra bizlerede geliyor artık.
fas gıı sen doğurmadın mı anam daha.aklım sende bilin mi

amin canım.bakalım senin ki ne zaman gelcek.öyle böyle derken bak bayramda geldi,sıra bizlerede geliyor artık.

sorma bacım. bi doğursam gazetelere ilan vericem.. o kadar yani.. haber ederim doğurunca inşallah.. az önce doktordan geldik. plesentanın ve suyun durumu çok iyi oldugu için bekleyebiliriz dedi. c.tesi ye kadar beklicez bakalım. nazlı mercimek bi doğsun ısırcam poposundan

hayırlısıyla canım inş.ben ararım seni aksilik çıkmazsa eğer baktım burlarda yoksun.
ah ah bi doğsalar ısırcam bende poposundan

canım sen birilerine numara falan verdin mi:uhm:
çatlarız biz bekleyene kadar
dağıt bakayım numaranı:roflol:
hayırlısı olsun ağır başlı kızımız o bizim ağır abi tabirini rafa kaldırdı ağır ablamız:jeyyar:

canım mümkünse 10 aralık akşamından sonrra gelsin
10 aralıkta annem gelecek dr um da 10 aralıkta dönecem dedi
10 aralık akşamından sonra hergün gelebilir
zaten tembihliyorum habire 10 aralıkta hava kararmadan doğmak yok diye:roflol:
söz dinler benim oğlum inşallahsırnaşık şey

offkızlarr yaa bizim evde hala isim kavgası var sizdede oluyomu eşimle bi uzlaşamadık 9 ayda 9 isim değiştirdik sizded oldumu bööle sorunlar çocuk doğup gelcek halaa tık yok benim bulduğuma o onun bulduğuna ben bi kılf uyduruom napcez bilmemkü :)

isim konusu bızde de problem ceyrem ben ne isim bulsam eşim bır kulp takıyor onun bulduklarını da ben beğenmıyorum artık son zamanlarınız bakalım ne olacak artık bebek asağı bebek yukarı dıye cağırırız bebişimi isim bulamazsak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…