- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.781
canım mümkünse 10 aralık akşamından sonrra gelsin
10 aralıkta annem gelecek dr um da 10 aralıkta dönecem dedi
10 aralık akşamından sonra hergün gelebilir
zaten tembihliyorum habire 10 aralıkta hava kararmadan doğmak yok diye:roflol:
söz dinler benim oğluminşallahsırnaşık şey
[/SIZEçok geçmş olsun canım aman dıkkat ben de senın gıbı duz yolda yururken yere duştum çok şükür bır sey olmadı ama korkusu yetıyor ınsana ıyı kı eşlerımız yanımızda benı de o kurtarmıştı kahramanım benımmerhaba arkadaşlar
dışarıya çıktım ama çok korktum eşim benden çok korktu kıyamam:asigim:
dışarıda bazı işlerimiz vardı çıktık neyse geziyoz bir bebek market bulduk 3 katlı güzel bir yer
tam geziyoruz hani şu minicik basamak yapıyorlar ya 2-3 cm lik ne diye yaparlar anlamam
neyse ben onu görmedim yürürken ayağım birden boşluğa gelince ayağım döndü düşüyordum nerdeyse yüz üstü
neyse ki tam düşmedim çünkü eşim tuttu kollarımdan
bende karnım yere gelmesin diye ayaklarımı büktüm dizlerim çarptı yere
karnım hiç bir yere değmedi çok şükür
ama çok korktuk hemen oturdum neyse ki oğlan hemen harekete başladı ben iyiyim dedi sanırım çok şükür:Saruboceq:
şimdi hareketleri güzelsu gelmedi nişan gelmedi ama korktum
neyse ucuz atlattık eşim sağolsun o kadar hızlı hareket etti ki o bile şaşırdı sonra :1shok:
aman dikkat edin arkadaşlar benim gibi bakar kör yürümeyin
isim konusu bizde kesinleşti.ilkim olcak nasipse kızımızın adı.ama eşimin ailesi konuşmadığımız halde karışma hakkına sahip buluyorlar kendilerini.elif olcakmış.konu açılıpda elif ismi geçmiyor,ama soran olunca eşim 2isim koycaz diyo.2.elif olcakmış,bende tabi gözlerimi pörtletiyordum.bakalım ne yapcaz bu konuyu
canım akıntın nasıldı
benim dr um normal akıntıdan farklı her türlü akıntı nişan olabilir dedi miktar olarakta fazla olsa böyledir dedi
illa ki pembe kırmızı bişey bekleme dedi
ne kadar sinir bozucu bır durum sankı karışmaya hakları var o kadar elif ismini istıyorlarsa kendılerı bır tane doğurup koysaydılar ya :)))))))))))))))
neden se erkekler ailelerini kıramıyorlar bebeğini düşün canım sen şimdi boşver zamana elif amcam hep şöyle der
büyükler olmazsa küçükler bır turlu anlasır dıye ben ce çok doğru
isim konusu bizde kesinleşti.ilkim olcak nasipse kızımızın adı.ama eşimin ailesi konuşmadığımız halde karışma hakkına sahip buluyorlar kendilerini.elif olcakmış.konu açılıpda elif ismi geçmiyor,ama soran olunca eşim 2isim koycaz diyo.2.elif olcakmış,bende tabi gözlerimi pörtletiyordum.bakalım ne yapcaz bu konuyu
canım geçmiş olsun ya.oku kendini tatlım ya dışardı çıktığın zaman.banada dün çocuk çarptı çok kötü sarsıldım,eve gelinceye kadar hareketlerini dinleidm.bugün den beri dinliyorum halen.insan nasıl korkuyor ya.allahdan eşin yanındaymış,çok şükür çarpmamışsın canım.aman aman allah korusun ya.
canım sabah akıntım bayağı oldu,hiç olmuyodu öyle.rengi de sarıydı,normalde zaten oluyodu da bukadar çok değildi.
bende az önce dışarı çıktım,kızımın bebek şekeri gelmişdi.ona mazzemeler aldım,yaparım artık bayramda.gelenim de olmaz sıkılmam.
[/SIZEçok geçmş olsun canım aman dıkkat ben de senın gıbı duz yolda yururken yere duştum çok şükür bır sey olmadı ama korkusu yetıyor ınsana ıyı kı eşlerımız yanımızda benı de o kurtarmıştı kahramanım benım
yok canım benlede inatlaşamazlar asla,zaten 1senedir buyüzden konuşmuyoruz kendilieriyle.eşim ısrar etmiyor allahdan yoksa gereksiz yere zıtlaşma olcak.senin eşinin ailesi nekadar hoşgörülüymüş oh ne güsel canım şanslısın.
benim az işim var gelirim birazdan
canım sen birilerine numara falan verdin mi:uhm:
çatlarız biz bekleyene kadar
dağıt bakayım numaranı:roflol:
hayırlısı olsun ağır başlı kızımız o bizim ağır abi tabirini rafa kaldırdı ağır ablamız:jeyyar:
canım ultrason ölçümlerine çok güvenme
bak bhk ya 4200 demişler 3700 olmuş bebek düşününce yarım kilo var arada
kaç haftalıksın sen
hayırlısı neyse o olsun canım hayırlısı sezeryansa öyle olsun
aayyy doğsalardı bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?