2008 Aralık Anneleri

ilahi ademel alemsin ya.ay benimkide inş.akşam saatinde doğar.hemen sabah olsun ertsi gün çıkayım diye.:CüvCüv:

GULBEYZA

canım ben çalışmıyorum ama fazla da takılamıyorum nette o yuzden pek fazla sızlerle bırlıkte olamadım umarım bundan sonra beraber oluruz.sen tecrubelı bır annesın bu üçüncü olacak senın bundan sonra bır yerde takılırsam sana sorabılırım tecrubelerınden yararlanmak için .(rabbım bütün hamişleri bır nefeste kurtarsın inşallah canım)

isim konusu bizde kesinleşti.ilkim olcak nasipse kızımızın adı.ama eşimin ailesi konuşmadığımız halde karışma hakkına sahip buluyorlar kendilerini.elif olcakmış.konu açılıpda elif ismi geçmiyor,ama soran olunca eşim 2isim koycaz diyo.2.elif olcakmış,bende tabi gözlerimi pörtletiyordum.bakalım ne yapcaz bu konuyu

[/SIZEçok geçmş olsun canım aman dıkkat ben de senın gıbı duz yolda yururken yere duştum çok şükür bır sey olmadı ama korkusu yetıyor ınsana ıyı kı eşlerımız yanımızda benı de o kurtarmıştı kahramanım benım

ne kadar sinir bozucu bır durum sankı karışmaya hakları var o kadar elif ismini istıyorlarsa kendılerı bır tane doğurup koysaydılar ya :)))))))))))))))
neden se erkekler ailelerini kıramıyorlar bebeğini düşün canım sen şimdi boşver zamana elif amcam hep şöyle der
büyükler olmazsa küçükler bır turlu anlasır dıye ben ce çok doğru

canım akıntın nasıldı
benim dr um normal akıntıdan farklı her türlü akıntı nişan olabilir dedi miktar olarakta fazla olsa böyledir dedi
illa ki pembe kırmızı bişey bekleme dedi

canım geçmiş olsun ya.oku kendini tatlım ya dışardı çıktığın zaman.banada dün çocuk çarptı çok kötü sarsıldım,eve gelinceye kadar hareketlerini dinleidm.bugün den beri dinliyorum halen.insan nasıl korkuyor ya.allahdan eşin yanındaymış,çok şükür çarpmamışsın canım.aman aman allah korusun ya.

canım sabah akıntım bayağı oldu,hiç olmuyodu öyle.rengi de sarıydı,normalde zaten oluyodu da bukadar çok değildi.

bende az önce dışarı çıktım,kızımın bebek şekeri gelmişdi.ona mazzemeler aldım,yaparım artık bayramda.gelenim de olmaz sıkılmam.

doğru söylemiş canım.karışıyorlar işte malesef.erkekler anne konusuna geldimi çok hassas oluyorlar zaten,o benim kızım ya,ben taşıyorum onu.onlara ne ki.elif ismine saygı duyuyorum sevdiğimden dolayı kendi isteğimle koyailirim.hani 2.ismi kuranda geçsin diye.onlar istedi diye değil.ama onlar öyle anlar tabi:jeyyar:

kötü isim değil ama canım valla bana böyle diretseler asla koymazdım ismini
inatlaştım mı çok pis inatlaşırım ben:jeyyar:

benim eşim yada ailesi tek söz demediler annesi çekiyo sıkıntısını o koysun dediler
dedesinin adını ben koymak istedim rüyamda da gördüm zaten adını koyduğumuzu
eşim emin misin istersen başka isim koyalım dedi durdu aylarca
15. haftadan beri 2 adı da belli oğlumun

hayırlısı olsun canım ama doğumdan sonra da sen o sıkıntıları çektikten sonrada diretirlerse yuuhh olsun yani

yok canım benlede inatlaşamazlar asla,zaten 1senedir buyüzden konuşmuyoruz kendilieriyle.eşim ısrar etmiyor allahdan yoksa gereksiz yere zıtlaşma olcak.senin eşinin ailesi nekadar hoşgörülüymüş oh ne güsel canım şanslısın.
benim az işim var gelirim birazdan

sağol canım yaaa
allah korudu valla bizi

sana da çok geçmiş olsun canım allahım esirgesin bizi artık son zamanlarımız

nişan ise gelen zaten bir süre sonra doğum başlar

kolay gelsin iyi olur sana da uğraşacak iş olur bayramda. zevkli de olur şekeri de hazır olur:lepi:

sağol canım çok şükür yanımdaydı eşim
hep de yanımda olsun inşallah:asigim:
korktuk yaa bayağı
çok şükür hemen hareket etti de rahatlattı annesini oğlum
allahım korusun hepimizi

çok şükür canım iyiler allah razı olsun onlardan da
inşallah da hep böyle gider
biter sen işlerini bende çıkacam birazdan:smiley-cool:

Selam kızlar,, dün doktorum doğumumun bayrama gelebileceğini söyledi
'Hiç bir belirti yok'dedim, 'Merak etme o geleceği zamanı bilir' dedi gülerek :)
Yanlız dün gece acayip hareketler yaptı kızım. Ağrı sancı falan yok ama hareketlilik yüzünden yine uyuyamadım doğru dürüst

slm kızlar

bende bayramda sancı tutacak diye korkanlardanım
ne güzel bayramdan önce doğuranlar kurtuldu,
bizler ne yapcazz..
doktorlarımızda tatilde.İhşalalh aksilik cıkmazda günlerimizde doğururuz.kaydirigubbakcemile2

burcucuğum sen kaç haftalıktın.olsun kızlar korkmayın yeterki gelinlerde sağ sağlim heryerde artık dr.var.yani birsürü çaremiz şansımız var.benimkide şimdi şeyime doğru vuruyo kaçıyo sanki,

Canım şuan 38+3 haftalığız... Hesaplarıma göre yarın tam 9 ay bitiyo geriye 10 gün kalıyo.... Kız bebekler 10 gün erken gelir diyolar bide... Benim kızın keyfi yerinde galiba hiç çıkası yok:)))

aman bilmiyom valla ağırbaşlılığından mı tembelliğinden mi gelmiyo bu kız. gerçekten çıkamadım artıkın işin içinden.. ilkimlen goldcuğuma verdiydim numaramı, sana da yazarım birazdan... ya geçmişi okudum kızlar ama yemin ederim o kadar keyifsizim ki anlatamam. nedenini bilmiyorum ama böyle bişiyler yazasım yok. telefonla konuşasım yok. beni merak edip arayan arkadaşlarıma müsait değil dedirtiyorum, anneme ya da eşime açtırıyorum telefonumu. neden böyle oldum anlamadım.. çok sıkıldım çooook..

sağolasın canım bilmiyorum valla bizim bebek baştan beri hep iridi zaten
hayırlısı artık.inşallah hepimiz sağlıkla doğururuz bebeklerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…