2008 Aralık Anneleri

ilkim iyice araştır istersen ama bzaen okullarda çocukların 1,isimlerinin baş harflerini 2, isimlerinin tamamını yazıolar listelere falan mesela mehmet ali diyelim m.ali ona göre koy istersen... bende kurandafalan geçiyo EYMEN ismini buldum ama çok anlamlı ağır bi isim olurmu ki off dlirdim artık haftaya cuma dr gün verdi normal olmazsa alıcak daha bebek şekerlerinin üstüne yazacak ismi bulamadık bulsakta uzlaşamadık benneyaptımki

ben de sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşlar dünkü kontrolümde doktor her an gelebilir yine de en geç ayın 18ine kadar bekleriz dedi..ama ağrılarım çok arttı bacaklarım özellikle kasıklarıma adet agrısı gibi giriyor bir de bazen bıçak saplanır gibi şeyim zonkluyo çok acı veriyo ağlamaya başlıyorum nasıl dayancam diye ne biliyim işte beklemesi çoook stresli..Allah bir ağrıda hepimizi kurtarsın..

amin canım yaa.ah benimde şeyime doğru vuruyo arada çok acıyo.
ceyrem haklısın canım,bunuda araştırmam lazım.ben zaten normalde de 2isimli istiyordum ama bakalım fikir değiştirebilirim her an.esila ismi de güzel bak.çok zor isim bulmak ya,

selam kızlar.... bu sabah ballım53 doğumu gerçekleşti. haber vermem için eşimle haber göndermiş ama eşim yeni haber verdi bana. nasıl olduğu, neden bugün olduğu hakkında bilgimiz yok. bu saatten sonrada arayamadım. ama yarın yanına gider aldığım detayları sizlere iletirim...

sevgiyle kalın.... Allah geride kalanları bir avazda kurtarsın inş.....

merhaba aralık anneleri.bende ocak annesiydim ama 25 aralıkta sezaryan yapmaya karar verdi doktorum.günler yaklaştıkça duygularınız nasıl.günüm belli olunca ben kendimi çok garip hissediyorum.ağlama krizleri tuttu beni.ağzımda yaralar çıktı.

Selam ceyrem... Benim yeğenimin adı da EYMEN kendisi çok tatlı ve maaşallah çok ta akıllı. Bence ağır bir isim değil ama gene de sen bilirsin canım. Biz de oğlumuzun adını Yağız koyacağız Allah nasip ederse... Ben de Kur'an da geçsin istiyordum ama eşim bu ismi çok beğenmiş ısrar edince ben de onu kırmak istemedim. Çünkü o benim herşeyim, en zor zamanlarımızda tek yardımcım.. O bana karşı bu kadar anlayışlı, sabırlı ve yardımcı oluyor ben de onun bu isteğini kırmamak adına kabul ettim. Umarım siz de bir orta yol bulursunuz...

ballım53 de doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün.

Bugün buralar çok sessiz hayırdır doğurmaya mı gittiniz yok sa arefe günü koşturması mı? Aman sakin olun koşturmayın. Şahsen ben dr. um şehir dışında olduğu için bayramda doğurmak istemiyorum bunun için de sürekli dinleniyorrum. Ama oğlum şeyime doğru kafasını sıkıştırıyor sanırım yürürken canım çook acıyor. minik minik adımlarla yürüyorum.

HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR!!!!!!!

aynene bende öle bayramda doğurmak istemiyorum bu yüzden yürürken bile çok dikkat ediyorum zaten eşimde şehir dışına gitti iş gereği çok korkuyorum kızım geliverir diye

meraba kızlar işin acıkcası bende korkuyorum ama dogum oncesi bazı belirtileri gosteriyorum galiba oglusum geldi gelecek halbuki daha gunumuz var normal dogum olsunda gerisinin pekte onemi yok sezeryandan cok korkuyorum nedense

ne gibi belirtiler canım bende 38 +2 günlüğüm her an gelicek diye korkuyorum şu bayram geçsinde inş. öle gelsin bebişlerimiz

ballımcımda doğum yapmış ne güzel gözü aydın.acaba normalmi

allah analı bablı büyütsün bebişini.ne güzel bayram şekeri oldu bak afacan..

amin canım.ben buralardayım hep.özeldende yazabilirsin..

ademelcim geçmiş olsun bitanem dikkatli ol canım.son ana geldik sağ selametle yapalım şu doğumları..

cok tesekkur ederim cnm agrilar tam tarif ettigin gibi ama gunde en fazla 2-3 kez oluyo acaba bu dogumun yaklastiginin gostergesimiki

doğumda yakın olabilir loracım.ama yalancı doğum sancılarıda olabilir..

bayramda bende istemiyorum doğurmak ama yavrularımız gelmek isterlerse .doğurucaz kızlar napalım
hastanelerde nöbetçi ebe ve doktor muhakkak oluyor zaten hakkımızda hayırlısı artık.
benim yavruşumda çok vuruyor yürüken .....bugün ballım doğum yapmış bakalım daha kimler yapacak..

fascım sen ne durumdasın senide merak ediyoz.dün yazmışsın ama bugün daha uğramamışsın.

sanırım herkez bayram hazırlığı içinde kimseler yok

buugünde doğum yapacak olan arkadaşlara allah gayret kuvvet versin..

ne gibi belirtiler canım bende 38 +2 günlüğüm her an gelicek diye korkuyorum şu bayram geçsinde inş. öle gelsin bebişlerimiz

regl oldugumda cok siddetli bel agrısı cekiyorum aynı o sancılardan birden saplanıyor belime bole seylere dogum belirtisi diyolar bide bu biraz iç gıdıklayıcı ama belirtimi onuda bilmiyorum bebişim bazen hareket ettiginde nasıl parmaklarımızı cıtlatırız ya ole bi ses duyuyorum sanki artık karnımda rahat diil gibi benneyaptımki

hmm bende de arada sırada öle ağrılar oluyor belime bi ağrı saplanıyor biraz yürüyorum ondan sonra geçiyor ama benim bebişte sizinkilere göre biraz hareketsiz heralde benimkide kıpırdıyor sadece ayaklarıyla karnıma vuruyor bu kadar bazen daha şiddetli oluyo bu ayağının nerde olduğunu hissedebiliyorum bi çıkıntı oluyo ayağının olduğu yerde

saol canım eymen kesinleşti gibi bizde e kesinleşsin artık oğlumun son 6 günü karnımda yoksa adsız diye sevcez anlamını çok beğendim hayırlısı olsun yağız da benim favoru ismimdi onuda eşim istememiştisenağlama

benim bebiş baya hareketli hiç durmuyo doktorumda eger 10 defadan az hareket ederse haberim olsun dedi eşim benimle alay ediyo napıyo taklamı atıyo bizim oglan diyo cok sirin ya yerim ben onu yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…