- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.801
selam kızlar.... bu sabah ballım53 doğumu gerçekleşti. haber vermem için eşimle haber göndermiş ama eşim yeni haber verdi bana. nasıl olduğu, neden bugün olduğu hakkında bilgimiz yok. bu saatten sonrada arayamadım. ama yarın yanına gider aldığım detayları sizlere iletirim...
sevgiyle kalın.... Allah geride kalanları bir avazda kurtarsın inş.....
GULBEYZA
canım ben çalışmıyorum ama fazla da takılamıyorum nette o yuzden pek fazla sızlerle bırlıkte olamadım umarım bundan sonra beraber oluruz.sen tecrubelı bır annesın bu üçüncü olacak senın bundan sonra bır yerde takılırsam sana sorabılırım tecrubelerınden yararlanmak için .(rabbım bütün hamişleri bır nefeste kurtarsın inşallah canım)
ademelcim geçmiş olsun bitanem dikkatli ol canım.son ana geldik sağ selametle yapalım şu doğumları..merhaba arkadaşlar
dışarıya çıktım ama çok korktum eşim benden çok korktu kıyamam:asigim:
dışarıda bazı işlerimiz vardı çıktık neyse geziyoz bir bebek market bulduk 3 katlı güzel bir yer
tam geziyoruz hani şu minicik basamak yapıyorlar ya 2-3 cm lik ne diye yaparlar anlamam
neyse ben onu görmedim yürürken ayağım birden boşluğa gelince ayağım döndü düşüyordum nerdeyse yüz üstü
neyse ki tam düşmedim çünkü eşim tuttu kollarımdan
bende karnım yere gelmesin diye ayaklarımı büktüm dizlerim çarptı yere
karnım hiç bir yere değmedi çok şükür
ama çok korktuk hemen oturdum neyse ki oğlan hemen harekete başladı ben iyiyim dedi sanırım çok şükür:Saruboceq:
şimdi hareketleri güzelsu gelmedi nişan gelmedi ama korktum
neyse ucuz atlattık eşim sağolsun o kadar hızlı hareket etti ki o bile şaşırdı sonra :1shok:
aman dikkat edin arkadaşlar benim gibi bakar kör yürümeyin
cok tesekkur ederim cnm agrilar tam tarif ettigin gibi ama gunde en fazla 2-3 kez oluyo acaba bu dogumun yaklastiginin gostergesimiki
aa ballım doğum mu yapmış..
ne güzel çok sevindim..
inş herşey yolundadır...
ne gibi belirtiler canım bende 38 +2 günlüğüm her an gelicek diye korkuyorum şu bayram geçsinde inş. öle gelsin bebişlerimiz
Selam ceyrem... Benim yeğenimin adı da EYMEN kendisi çok tatlı ve maaşallah çok ta akıllı. Bence ağır bir isim değil ama gene de sen bilirsin canım. Biz de oğlumuzun adını Yağız koyacağız Allah nasip ederse... Ben de Kur'an da geçsin istiyordum ama eşim bu ismi çok beğenmiş ısrar edince ben de onu kırmak istemedim. Çünkü o benim herşeyim, en zor zamanlarımızda tek yardımcım.. O bana karşı bu kadar anlayışlı, sabırlı ve yardımcı oluyor ben de onun bu isteğini kırmamak adına kabul ettim. Umarım siz de bir orta yol bulursunuz...
hmm bende de arada sırada öle ağrılar oluyor belime bi ağrı saplanıyor biraz yürüyorum ondan sonra geçiyor ama benim bebişte sizinkilere göre biraz hareketsiz heralde benimkide kıpırdıyor sadece ayaklarıyla karnıma vuruyor bu kadar bazen daha şiddetli oluyo bu ayağının nerde olduğunu hissedebiliyorum bi çıkıntı oluyo ayağının olduğu yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?