2008 Aralık Anneleri

hayırlı olsun canım güzel bi isim ya bu isim konusu ne kadar zormuş inanın bizde bu güne kadar çok düşündük önceleri açelya diyoduk kızımıza eşim öle istiyodu ben bi türlü sevememiştim bu ismi ama şu son zamanlarda defneyi düşünüyoruz defne olcak hayırlısıyla

benimde hareketli ama 1 hafta öncesine dahada hareketliydi şimdi kayar pozisyonda vurmalar karnımı yamultmalar falan var heleki o karnımın yamulması çok komik resmen sola doğru tepe gibi oluyo benimde artık kasık ağrılarım var bayramdada gelmezse haftaya alıcak dr nasipse

benim bebiş baya hareketli hiç durmuyo doktorumda eger 10 defadan az hareket ederse haberim olsun dedi eşim benimle alay ediyo napıyo taklamı atıyo bizim oglan diyo cok sirin ya yerim ben onu yerimseniben
bende sayıyorum artık ne kadar hareket ettiğini benim doktor da öle söledi az hareket ederse haberim olsun diye bakalım şu bayram geçsinde eğer kızım gelmezse son bi kontrole daha gitmeyi düşünüyorum inş

aynen benimde öle ama benimkide sağa doğru bi tepe yapıyo çok komik gerçekten o kasık ağrıları yürürken de var bende ama yatarken daha çok oluyo bazen ağrıdan dayanamıyorum inş. hayırlısıyla bebişini alırsın kucağına:ecrin_bebek:

ben surekli kontrol altındayım canım ya yarında kontrolum var mesela her hafta pazartesi kontroldeyim dr endişelenecek bişi yok diyor bakalım hayırlısı yarın ne dicek cok merak ediyorum

hihoyyytherkese merhaba.
balım doğum yapmış çok sevindim,ay normal mi olduki caba.oh oda kavuşdu yavrusuna.
bugün bakalım başka süpriz olcak mı
fascığım huhu nerlerdesin doğurdun mu bacım yoksa.
bende ütü yapıyorum yavaş yavaş,kızıma bikaç bişi daha almışdım.onları yıkamışdım oh mis gibi olmuş.işimi bitireyim gelirim.öptüm sizleria.s.

bebeklerin eşyalrını neyle yıkıosunuz ben bebekler için matik deterjan buldum onu aldım çok güzel kokuyo ha bide dalininde var ama çok pahalı geldi olsun alınır önemli değil neler neler alınmadıki ama aynı işi görürmüki biri dalanın toz şeklinde hatta dün battaniyesini yıkadım mis gibi koktu

selam kızlar..
ballıma çok sevindim ne güzel yaa. ben görüldüğü gibi hala doğuramadım canlar:) kızımla konuşuyorum ben bayramdan sonraki ilk c.tesi gelsin diye.. akıllı kızım benim sözümü dinleyecek inşallah...kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar, fascım maşallah seniğn kızın tosun olmuştur herhalde içerde:))
ilkimcim ballı doğurdu demek, oy oy oy, bir bir kavuşuyoruz yavrularımıza ne güzel, allah hayırlı evlatlar nasip etsin

hayırlısı olsun ballım a çok sevindim
inşallah acil bişey olmamıştır
allahım analı babalı büyütsün inşallah

hacı şakirin toz sabunuyla yıkıyorum, herkes onu tavsiye ediyor, bebe deterjanlarına sonradan geçilmeliymiş

bu gecem felaket geçti benim de
4 de bir uyandım bir daha uyku muyku yok
bir de 5.30 da karnıma sancı girdi sonra yarım saatte bir girmeye başladı saat dokuza kadar öyle gitti
ayağı kalkamadım kalksam adım atamadım aşağıya doğru öyle acı vardı ki
sanki kemiklerim ayrılıyor aşağı da
bende 2 cm açıklıkta varya kaç haftadır
tedbiri elden bırakmayalım dedik gittik dr a artık baktıralım bi diye
bebeğin ağırlığından dolayı olan mekanik ağrılar dedi dr
3450 gr görünüyoor oğlum hayırlısı olsun kalp seslerini dinledim geldim oğlumun
aayy ay geçse şu günler her yerim ağrıyo artık:CüvCüv:

ademelcim gerçekten öyle, heryerimiz ağrıyo,cmaşallah kilosuna, biraz daha dayanıcaz, sancıların başladı yani senin, yalancı sancımıymış bunlar

ademelcim gerçekten öyle, heryerimiz ağrıyo,cmaşallah kilosuna, biraz daha dayanıcaz, sancıların başladı yani senin, yalancı sancımıymış bunlar

valla sanırım mekanik sancı demek yalancı sancı demek:roflol:
ama her an herşey olabilir dedi
hayırlısı olsun bakalım

[/IMG]

dingili mingili Sena kizim dünyaya geldi... hosgeldi....

ayin 02. 12. 2008 inde
saat 09:45 te
boyu 47,5 cm
kilosu 3,160 kg

maşallah maşallah kızına annesi
allah analı babalı büyütsün
darısı başımıza inşallah
doğum şeklini ve doğduğunda kaç haftalıktı onu da yaz seni de eklesin fas

ademelciğim benimde biara geldi sancı gece,uykum kaçtımı uyuyamıyorum.dönmekden eşimde uyanıyo zavallım.
iyi yapmışsın dr.gittiğine için rahat etmişdir.maşallah tosuncuğunun kilosuna annesi.gelecek yakında az kaldı diyo sana

inşallah canım hayırlısı olsun
tosuncuk 10 aralığı beklese iyi olacak yoksa anneannesi bir telaş yollara dökülecek kadıncağız
bende bu aralar hiç uyutmuyorum kocacığımı:asigim:kıyamam ona ama napayım dönerken vinç lazım olacak yakında 5 dk da anca dönüyom yatakta:roflol:

bende yattımmı kalkana kadar ıh tıs bin çeşit ses çıkarıom :) sanırım karın kaslarımızı kullanmadığımız için zor kalkıyoruz yani karnımıza yüklenemioz dolayısıyla allah ne verdiyse ele kola dirseğe derken debelenip duruoz ama azz kaldı geçicek inşallah doğuranlar kuş gibi olucaksın bak diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…