- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.821
bende sayıyorum artık ne kadar hareket ettiğini benim doktor da öle söledi az hareket ederse haberim olsun diye bakalım şu bayram geçsinde eğer kızım gelmezse son bi kontrole daha gitmeyi düşünüyorum inşbenim bebiş baya hareketli hiç durmuyo doktorumda eger 10 defadan az hareket ederse haberim olsun dedi eşim benimle alay ediyo napıyo taklamı atıyo bizim oglan diyo cok sirin ya yerim ben onu yerimseniben
benimde hareketli ama 1 hafta öncesine dahada hareketliydi şimdi kayar pozisyonda vurmalar karnımı yamultmalar falan var heleki o karnımın yamulması çok komik resmen sola doğru tepe gibi oluyo benimde artık kasık ağrılarım var bayramdada gelmezse haftaya alıcak dr nasipse
hihoyyytherkese merhaba.
balım doğum yapmış çok sevindim,ay normal mi olduki caba.oh oda kavuşdu yavrusuna.
bugün bakalım başka süpriz olcak mı
fascığım huhu nerlerdesin doğurdun mu bacım yoksa.
bende ütü yapıyorum yavaş yavaş,kızıma bikaç bişi daha almışdım.onları yıkamışdım oh mis gibi olmuş.işimi bitireyim gelirim.öptüm sizleria.s.
ademelcim gerçekten öyle, heryerimiz ağrıyo,cmaşallah kilosuna, biraz daha dayanıcaz, sancıların başladı yani senin, yalancı sancımıymış bunlar
[/IMG]
dingili mingili Sena kizim dünyaya geldi... hosgeldi....
ayin 02. 12. 2008 inde
saat 09:45 te
boyu 47,5 cm
kilosu 3,160 kg
ademelciğim benimde biara geldi sancı gece,uykum kaçtımı uyuyamıyorum.dönmekden eşimde uyanıyo zavallım.
iyi yapmışsın dr.gittiğine için rahat etmişdir.maşallah tosuncuğunun kilosuna annesi.gelecek yakında az kaldı diyo sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?