2008 Aralık Anneleri

ay kızlar alemsiniz ya.benim kocişde benim nefes almamla dalga geçiyor,ama bende farkındayım acayip ses çıkarıyorum nefes alıp verirken,
dün akşam ben hpşururken ne oldu bilin bakimkaydirigubbakcemile3:roflol:valla kaçırdım.hamilelik bötle pasaklı yapıyo demekki

kızlar az kaldı bütün sıkıntılardan kurtulcaz olucaz kuş gibi.meleklerimiz herşeyi unutturacak..
bende bugün arife olmasına rağmen bütün gün evde uzandım.hiç halim yoktu ağrı sızı herşey vardı yokj yoktu yani.eşim kızlar dışardaydılar hazır yemek almışlar kıyamam ben onlara ya.ebni pek el üstünde tutuyolar sormayın şımardımda şımardım yani..
fascım bebişin seni dinlesin cumartesi gelsin inşallah.
bugün bir bebğimiz oldu sanırım başka ses seda yok..

ademelcim iyi olmuş gitmişsin doktora.demek yalancı sancılar bunlar.ne güzel kalp atışınıda duymuşsun.dediklerinnin hepside bendede var .senin yazdıklarını okuyunca bak bende rahatladım saolasın canım..

kızlar nasılsınz yaa çok özledim hepinizi.muhabbetlerimizi :)
kocaman öpyorum hepinizi a.s.
senacım hayırlı olsun meleğin.
ballım meleğinin ve senin hikayeni bekliyoruz canım.
kızlar sabredin az kaldı allahın izniyle kurtulacaksınz inş.
bu son zamanlarınızın değerini bilin sakın uyuyun falan demiycem asla asla.
çünkü o melekler için değiyor inanın herşeye.
meleğinizin karnınızda olduğu son zamanlarda onlarla bol bol konuşun ve sevin.tekmelerinin tadını çıkarın :)

ademelcim iyi olmuş gitmişsin doktora.demek yalancı sancılar bunlar.ne güzel kalp atışınıda duymuşsun.dediklerinnin hepside bendede var .senin yazdıklarını okuyunca bak bende rahatladım saolasın canım..

ni demek canımşakkıdı
kendim paniğim ama etrafımı iyi sakinleştiririm:roflol:
hayırlısıyla doğum zamanlarımız gelse :CüvCüv:artık

tekme atmaları çok güzel ama bu kemik ağrısı beni öldürecek
yürüyemiyom yaa
hayırlısı olsun inşallah:Saruboceq:
bizde seni ve tatlı oğlunu öpüyoruz canım

iyi akşamlar arkadaşlar...
nihayet bende meleğime kavuştum...darısı bu güzelliği yaşamak isteyen herkesin başına inşallah...
ben ve prensesim tüm arkadşlarımın kurban bayramını kutlar,hayırlara vesile olmasını dileriz...
bayram şekerimle hepinizi öpüyorummmmmmm..

tekme atmaları çok güzel ama bu kemik ağrısı beni öldürecek
yürüyemiyom yaa
hayırlısı olsun inşallah:Saruboceq:
bizde seni ve tatlı oğlunu öpüyoruz canım

canım şükret ve buğünlerin tadını çıkar çok özleyeceksin o yürüyemediklerini ve kemik ağrını kaydirigubbakcemile3

Maşallah,ALLAH(CC)bağışlasın kızınızı.Ömrü sevdikleriyle dopdolu hayırlı ve bereketli geçsin inşallah(amin).

Hayırlısıyla darısı tüm bekleyenlere ve isteyenlere olsun(amin).Selametle.Sevgiler.

Merhaba arkadaşlar

Kurban Bayramı'mız mübarek olsun,hayırlara vesile olsun inşallah(amin).

Nasılsınız?Melekleriniz nasıllar?Biz de buna da hamd olsun,iyiyiz.ALLAH(CC)bu günlerimizi aratmasın inşallah(amin).

Sizlerle birlikte uzunca bir zamandır (sayılı da olsa bu zaman)ortak bir güzelliği yaşadık,paylaştık.Hepsi çok özeldi,güzeldi ve tekrarı olsa da bu seferki farklı kalacak,diğeri-diğerleri farklı olacak.:CüvCüv:

Sizlerle bu zorluklara rağmen bu güzellikleri paylaştığım için çok mutluyum,hep anacağım unutmayacağım bu paylaşımı,sizleri.Çok teşekkür ederim.Şeniz

Hayırlısıyla benim de meleğime kavuşma zamanım yaklaşıyor.Ola ki gelip de bu paylaşımın sonunu getiremem,son ana dek burada olamazsam duygularımı paylaşmak istedim.
Kavuşma anlarımızdan sonrasını da paylaşmak istesem de uzunca bir süre siteye müsait olamayacağım için gelemeyebilirim.Sonrasında inşallah nasip olur da görüşürüz, yine ortak paylaşımlarımız olur.

Hakkınızı helal edin bizlere.Bizden de sizlere helal olsun arkadaşlar.Her sohbetin helalliği,her bilgi paylaşımının helalliği var.Doğumda ve burada ortak hayır dualar ettiniz.
Çok teşekkürler.a.s.:1hug:

ALLAH(CC)herkeslere haklarında hayırlı olanını,bereket,helal rızık nasip etsin inşallah(amin).

Selametle.Sevgiler.

Emaneti en emine emanet olun inşallah(amin).ALLAH(CC)ın selameti üzerinize,üzerimize olsun inşallah(amin).:asigim::1hug:a.s.

canım benim bizden yana hakkımız helal olsun sen de hakkını helal et inşallah.. ben de bu vesile ile tüm arkadaşlarımızın kurban bayramlarını tebrik ederim. gecen sene kutsal topraklarda kutlamıştık bayramımızı, rabbim nasip etmişti çok şükür.. bu sene ise her saniyemiz oraları düşünmekle orada oldugumuzu ve oralarda dua ettiğimizi hayal etmekle geçiyor.. Allah isteyen herkese nasip etsin, şu günlerde yapılan tüm duaları oralarda yapılan kabul edilmiş dualardan eylesin inşallah.. ben de en emine emanet ediyorum hepinizia.s.

helal olsun tatlım
dualarımız hala ortak ve ortak olacak
allaha emanet olun:1hug:

mübarek kurban bayramımız hepimiz için hayırlara vesile olsun inşallah
bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine allah dualarımızı kabul etsin
bizleri hayırlısıyla bebeklerimize kavuştursun inşallah
kurban bayramınız kutlu olsun yol arkadaşlarıma.s.

Tüm aralık annelerinin kurban bayramı mübarek olsun, bebişleri olanları bebişleri ile çok güzel bir bayram dilerim, bebişlerini bekleyenlere de bir an önce kavuşmak nasip etsin yüce rabbim

maydonozcuğum helal olsun.
canım arkadaşlarım kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum,rabbim bugünleride göstermeyi nasip etti çok şükür.dünyaya gelen bebişleri kucak dolusu öpüyorum.ve bizlerde sabır ve ağrısız acısız doğumlar nasip olsun diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…