- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.841
ademelcim iyi olmuş gitmişsin doktora.demek yalancı sancılar bunlar.ne güzel kalp atışınıda duymuşsun.dediklerinnin hepside bendede var .senin yazdıklarını okuyunca bak bende rahatladım saolasın canım..
kızlar nasılsınz yaa çok özledim hepinizi.muhabbetlerimizi :)
kocaman öpyorum hepinizi a.s.
senacım hayırlı olsun meleğin.
ballım meleğinin ve senin hikayeni bekliyoruz canım.
kızlar sabredin az kaldı allahın izniyle kurtulacaksınz inş.
bu son zamanlarınızın değerini bilin sakın uyuyun falan demiycem asla asla.
çünkü o melekler için değiyor inanın herşeye.
meleğinizin karnınızda olduğu son zamanlarda onlarla bol bol konuşun ve sevin.tekmelerinin tadını çıkarın :)
tekme atmaları çok güzelama bu kemik ağrısı beni öldürecek
yürüyemiyom yaa
hayırlısı olsun inşallah:Saruboceq:
bizde seni ve tatlı oğlunu öpüyoruz canım
Merhaba arkadaşlar
Kurban Bayramı'mız mübarek olsun,hayırlara vesile olsun inşallah(amin).
Nasılsınız?Melekleriniz nasıllar?Biz de buna da hamd olsun,iyiyiz.ALLAH(CC)bu günlerimizi aratmasın inşallah(amin).
Sizlerle birlikte uzunca bir zamandır (sayılı da olsa bu zaman)ortak bir güzelliği yaşadık,paylaştık.Hepsi çok özeldi,güzeldi ve tekrarı olsa da bu seferki farklı kalacak,diğeri-diğerleri farklı olacak.:CüvCüv:
Sizlerle bu zorluklara rağmen bu güzellikleri paylaştığım için çok mutluyum,hep anacağım unutmayacağım bu paylaşımı,sizleri.Çok teşekkür ederim.Şeniz
Hayırlısıyla benim de meleğime kavuşma zamanım yaklaşıyor.Ola ki gelip de bu paylaşımın sonunu getiremem,son ana dek burada olamazsam duygularımı paylaşmak istedim.
Kavuşma anlarımızdan sonrasını da paylaşmak istesem de uzunca bir süre siteye müsait olamayacağım için gelemeyebilirim.Sonrasında inşallah nasip olur da görüşürüz, yine ortak paylaşımlarımız olur.
Hakkınızı helal edin bizlere.Bizden de sizlere helal olsun arkadaşlar.Her sohbetin helalliği,her bilgi paylaşımının helalliği var.Doğumda ve burada ortak hayır dualar ettiniz.
Çok teşekkürler.a.s.:1hug:
ALLAH(CC)herkeslere haklarında hayırlı olanını,bereket,helal rızık nasip etsin inşallah(amin).
Selametle.Sevgiler.
Emaneti en emine emanet olun inşallah(amin).ALLAH(CC)ın selameti üzerinize,üzerimize olsun inşallah(amin).:asigim::1hug:a.s.
Merhaba arkadaşlar
Kurban Bayramı'mız mübarek olsun,hayırlara vesile olsun inşallah(amin).
Nasılsınız?Melekleriniz nasıllar?Biz de buna da hamd olsun,iyiyiz.ALLAH(CC)bu günlerimizi aratmasın inşallah(amin).
Sizlerle birlikte uzunca bir zamandır (sayılı da olsa bu zaman)ortak bir güzelliği yaşadık,paylaştık.Hepsi çok özeldi,güzeldi ve tekrarı olsa da bu seferki farklı kalacak,diğeri-diğerleri farklı olacak.:CüvCüv:
Sizlerle bu zorluklara rağmen bu güzellikleri paylaştığım için çok mutluyum,hep anacağım unutmayacağım bu paylaşımı,sizleri.Çok teşekkür ederim.Şeniz
Hayırlısıyla benim de meleğime kavuşma zamanım yaklaşıyor.Ola ki gelip de bu paylaşımın sonunu getiremem,son ana dek burada olamazsam duygularımı paylaşmak istedim.
Kavuşma anlarımızdan sonrasını da paylaşmak istesem de uzunca bir süre siteye müsait olamayacağım için gelemeyebilirim.Sonrasında inşallah nasip olur da görüşürüz, yine ortak paylaşımlarımız olur.
Hakkınızı helal edin bizlere.Bizden de sizlere helal olsun arkadaşlar.Her sohbetin helalliği,her bilgi paylaşımının helalliği var.Doğumda ve burada ortak hayır dualar ettiniz.
Çok teşekkürler.a.s.:1hug:
ALLAH(CC)herkeslere haklarında hayırlı olanını,bereket,helal rızık nasip etsin inşallah(amin).
Selametle.Sevgiler.
Emaneti en emine emanet olun inşallah(amin).ALLAH(CC)ın selameti üzerinize,üzerimize olsun inşallah(amin).:asigim::1hug:a.s.
[ımg][ımg]http://img140.imageshack.us/img140/774/dsc01762di2.jpg[/ımg][/ımg]
dingili mingili sena kizim dünyaya geldi... Hosgeldi....
Ayin 02. 12. 2008 inde
saat 09:45 te
boyu 47,5 cm
kilosu 3,160 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?