2008 Aralık Anneleri

herkese hayırlı huzurlu ve bereketli bayramlar..
Rabbim bu bayramı hepimiz ve yavrumlarımız için güzelliklere vesile kılsın inş...

kızlar merhabalar nasılsınız bakalım. ben ve oğlum çok iyiyiz.
babamızı bekliyoruz evde şimdi uyuttum bi selam vereyim dedim sizlere.
hayırlı bayramlar tekrardan öptüm hepinizi

selamun aelykum kızlar.06.12.2008 saat 16:20 de doğumum oldu.Kızım Elif dünyaya geldi.Normal doğum.Detayları ayaklanınca anlatırım inş.Hepinize dua ettim.Hayırlı bayramlar.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

herkese hayırlı mutlu şeker tadında evlatlarıyla evlatlarımızla,ailelerimizle mutlu sağlıklı bayramlar..allah tekrarını göstersin..

Herkese bebişleri kadar şeker mi şeker tatlımı tatlı bayramlar diliyorum.Allah tekrarını nasip etsin hepinizi öpüyoruz Emirhanımla

benim oğlum bugün hareketli kıpır kıpır maşallah
o da anladı bugünün bayram olduğunu herhalde:roflol:

selamun aelykum kızlar.06.12.2008 saat 16:20 de doğumum oldu.Kızım Elif dünyaya geldi.Normal doğum.Detayları ayaklanınca anlatırım inş.Hepinize dua ettim.Hayırlı bayramlar.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

elif bebeğini hayırlısıyla büyüt canım
doğum hikayeni bekliyoruz
allah analı babalı büyütsün canıma.s.

fas gör arkadaşlarımızı canım
bir hızla çoğaldı annelerimiz doğum yapmayanlar çok az kaldı
seni de göremedim bugün yoksa sende mi:1shok:

SMA ve bmeltemb de bebişlerine kavuşmuşlar... :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

En güzel bayram hediyelerini vermişler annelerine... Annelere geçmiş olsuna.s.a.s. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin diyorum. Bebişlerimize de hoşgeldiniz rabbim nazarlardan korusun diyorum ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Hayırlı evlatlar olurlar inşallah.

Herkesin Bayramı Mübarek olsun...:1hug::1hug::CüvCüv:a.s.

Emine,Elvira nasılsınız?Benim göğüs uçlarım hala çok acıyor emzirirken.Sizde durumlar nasıl?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…