2008 Aralık Anneleri

Sanırım kaçırdım sizi kızlar.

Hazır zaman bulabilmişken tüm annelerin ve meleklerinin Kurban bayramını kutlar,sağlıklı,mutlu ve huzurlu günler dilerim.

Öpüyorum hepinizia.s.

fas doğurdunmu kız nerdesin görünmüyosun?? a.s.
bu siteden istiyorum takvimimi ama çökmüşmü ne olmuş anladım neolur biri yardım etsin yaaaaaa üfffff

edolina benim ilk gün felaketti ızdırap veriyordu ama bepanten krem sürdüm emzireceğim zaman güzelce temizledim. şimdi öyle bir sıkıntım kalmadı şükür.

ben de burdayım kızımla.. doğurmadım ayaktayım :) taze anneler sizi.. oh ne ala valla keyfinize diycek yok

pericim kız hemencik bepanten alcam yarın.
kız koparcak sanıyom varya çok fena oluyom o ilk tuttuğu an (
fas bacım buğünlerin değerini bil annesi konuş oınunla :) özliyceksin tekmeleri .
edocum bacım çok saol a.s.

lansinoh kullanmıyonuz mu bacım, çok iyi geliyomuş.. ben almıştım bi ara kullandım da hatta. şimdi üşengeçlikten bıraktım.. arada hatırlarsam sürüyom işte o kadar.. amaan nasıl olsa çıkacağı yok veletin.. tepikleyip duruyo habire.. minnoşum benim c.tesi doğacak o söz verdi annesine:)

canım fascım çok şekersin canım benim lasinoh bende kullanıyorum ama bi şeye yaradığı yokk.zeytinyağ sürdüm(herşeyede sürüyom dimi :))))
rahatlattı ama geçirmedi.bepanten alcam

canım ben sarılık testi yaptırttım çok az çıktı yavrumda. emzirmeyle geçer dedi sık sık emziriyorum artık geçti gibi sanırım bayram sonu tekrar yaptırcam.
aslında özellikle yediğim bişi yok süt için ama dediklerine göre havuç asidi kaçmış maden suyu ve bol yeşillik

ben yatar kızlar.. öptük oğluşlarınızla sizi.. ama yok bi tek ben öpiyim kızım öpmesin abilerini.. nolur nolmaz :) sahipleri kızar bi de:) hadi Allaha emanet olun..

günaydın herkese hayırlı günler..doğuranlar coşmuş ohh konusup duruyo allah bizede göstersinde bizde konuşalım artık :)

bizde doğursakta konuşsak ceyrem .neyse sabır .bizimde az kaldı..
yağmurlu bursa bayram sabahından herkese günaydınlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…