2008 Aralık Anneleri

günaydın herkese
burda hava öyle kapalı ki sanki saat 11 değil de sabah ezanı yeni okunmuş ortalık azıcık aydınlanmış gibi
biz de doğuralım inşallah hayırlısıyla
ama benimkinin çıkmaya hiç niyeti yok gibi
yalancı sancılarım bile oldukça azaldı sanırım vucüdum ona da alıştı:uhm:

günaydın kızlar

bayram günü daha yeni yeni uyandımmkaydirigubbakcemile3
tabi gece sancıalrım tutunca doğuracam zannettim. uyuyamadım
ama şimdilik iyiyiz.bakalım hayırlısı olsun
burda da hava pek bi kapalı sanırım türkiye geneli böyle.........

bugün doğum yapacaklarada Allah kolaylıklar versin efendim....:teytey:

canım bende ayın 10 u akşamı diyorum sürekli ondan önce gelme diyorumkaydirigubbakcemile2
inşallah yarın ayın 10 u ,annem gelecek dr um da il sınırlarında olacak hayırlısı olsun bakalım

sen neden cumartesi diyorsun:uhm:

Sizi gidi şanslı anneler bayramda bebişlerinizi şeker niyetine yiyosunuzdur bende yerim onları hımmmmm

darısı bizim başımıza inş

emine yeni konu süper olmuş çok merak ediyorum bizimki nsl olcak acaba maşallah siz çok tatlı gözüküyorsunuz
annem geldi işten güçten giremiyorum

selam kızlar kurban bayramınız mübarek olsun Şeniz
kızlar ben cok kötüyüm kuzucugum hasta cuma günü hastaneye kaldırdık 1 gece kaldık serum verdiler:çok üzgünüm: kuzuma enfeksiyon kapmış nerden kaptıysa cok dikkat ediyom ama şimdide iğnesi var sürekli iğne vuruluyo ben cok kötü durumdayım sürekli ağlıyorum senağlamaağlamaktan gözlerim patlıcak artık galiba ben iyi bir anne olamadım kuzucuguma hasta ettim onu senağlama

ayy canım zeynebim.. geçmiş olsun elif nazıma.. kıyamam ben ona. ama her hastalıkta ben iyi bir anne değilim diye düşünme bitanem.. sonuçta hastalıklarda sağlıklı olduğumuz zamanlarda şükredebilmemiz için veriliyor.. Rabbimiz hem sağlıkta hem de hastalıkta ona şükretmemizi istiyor. sen her halukarda iyi bir annesin. sabret. bunlar birer imtihan canım benim.. Bak mesela ben diyor muyum bi doğuramadım bile ne beceriksiz kadınım diyekaydirigubbakcemile3 Hayırlı bir vakti saatini bekliyor kuzucum:1ninca:

ademelcim c.tesi doktorum izinden gelicek. madem bekledin bunca vakit bari doktorumuz da gelsin diyorum.. yoksam c.tesi başka bişiy yok yani.. bizim aile tam kadro tamam.. prensesi bekliyoruz gelicek de ısırıcaz diye.. ama galiba c.tesi ye kalmaz doğururum.. artık bakıcaz hayırlısı..

canım olur mu öyle şey
senin bilerek yaptığın bişey yok ki
eve bir sürü kişi giriyo bulaşmıştır birinden senin bebişte biraz erken doğdu belki o yüzden bünyesi daha hassastır
düzelir annesi bak hemen başlamış tedavisi
allah acil şifalar versin

benim dr da ayın 10 unda gelecek
sende benim gibi düşünmüşün canım
hayırlısı olsun baalım bekliyoruz hazır ol da

slm kızlar bayramınız mubarek olsun dun doktordaydım kalp atıslarını dinledik bizim oglusun super bi duygu iki haftam kaldı ama bana sanki daha erken olcak gibi geliyor 40 haftayı dolduramıcaz galiba doktorum yok bu haftada bayram diye sormayın bide dogum yaklastıkca gozum iice korkuyor valla kimseyle konusmak istemiyorum hemen dogum hikayelerini anlatıyolar hepte en kotu yonlerini nedense korkalım diyemidir nedir ayrıca burda dogum hikayelerini anlatan tum arkadaslara tesekkur ederim hepsi hem cok guzeldi hem cok duygusal her biri için ayrı ayrı agladım cok guzel olmuslar

yavru kuşum uyumuşken bir bakayım dedim.
herkesin iyi geçiyordur inş bayramı..
Allahım herkesi hayırlısıyla bebeklerine kavuştursun inş.
inanın dualarım en içten şekilde sizlerle...

Allah şifa versin kuzucuğuna..
gecen benim kuzumdan da topuk kanı alırlarken hüngür hüngür ağladım,
oyüzden anlıyorum seni..
inş bi an önce iyileşir yavrucuk.

yavru kuşum uyumuşken bir bakayım dedim.
herkesin iyi geçiyordur inş bayramı..
Allahım herkesi hayırlısıyla bebeklerine kavuştursun inş.
inanın dualarım en içten şekilde sizlerle...

teşk canım seninde bayramın kutlu olsun senin annelik nasıl gidiyor nasıl bi duygu anlatırmısın alıştınmı bebeğine

ya var ya ben senin sabrına hayran kaldım..
ben resmen bunalıma girmiştim biliyorsun.
cidden helal olsun sana

teşk canım seninde bayramın kutlu olsun senin annelik nasıl gidiyor nasıl bi duygu anlatırmısın alıştınmı bebeğine

iyi gidiyor cok şükür.
ilk günler aşırı zordu.
biraz emme problemimiz oldu çünkü.
benim meme başım resmen yok çünkü,süt de gelmedi.
şimdi hem sütüm geliyor hem de silikon başlıkla sorunu hallettik.
bu yüzden sakinledi yavrucum.
mamaya da gereek aklmadı artık...

walla nasıl bir his olduğunu sen de yavrunu kucağına alınca anlarsın inş.
insana en güzel bebek kendi bebeği gibi geliyor.
sürekli besmele çekiyorum,maşallah diyorum,dualar okuyorum.
çok güzel bir duygu cok...

ALLAH bir ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin inş.ALLAH ım en kısa zamanda bizede tattırır bu duyguyu inş.

merhabalar arkadaslar,
bayramınız kutlu olsun hepinizi opuyorum... Bebiş mujdesi veren, dogum yapmış arkadasları tek tek tebrik ediyorum... Zeynepcim minişler hasta da olacak, dusecek kalkacak uzme kendini canımcım Allah dermansız dert vermesin en kısa zamanda iyilessin Elifnazımız inşallah, sende çok hırpalama kendini süt veriyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…