- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.921
sarı tülbent sanırım sarılık olmasın diye bebek tamamen batıl bişey ama yapıcaz bizde nasipse
birde kızlar ben sanki grip gibiyim burnum falan akıyo kırgın çok vücdudum iyileşemezsem haftasonuna kadar sezeryana giricem dr yaparmı ki yoksa bu sezeryanı etkilemezmi fikri olan varmı
ii geceler kızlar esinin ailesinden cekinen varmı daha anne baba bile diyemedim kaldıki bebek dogunca emzirirken basımda dikilicekler valla dogumdan cok bunun heyecanı basıyo bazen ne yapsam
ii geceler kızlar esinin ailesinden cekinen varmı daha anne baba bile diyemedim kaldıki bebek dogunca emzirirken basımda dikilicekler valla dogumdan cok bunun heyecanı basıyo bazen ne yapsam
canım bırak eşinin ailesini birçok kişi hiç tanımadığı kişilerin olduğu yerlerde rahatça emziriyo
bende şaşırıyorum ne kadar kolay yaptıklarına
ama annelik böyle bişey demek ki
ama ilk doğum yaptığında kendi annen olursa daha rahat olur tabi
bebek tam tutana kadar alışana kadar yani anneden utanılmaz sanırım o kadar
of düşünmek bıle ıstemıyorum yaşayıp goreceğiz canım
sarı tülbent sanırım sarılık olmasın diye bebek tamamen batıl bişey ama yapıcaz bizde nasipse
birde kızlar ben sanki grip gibiyim burnum falan akıyo kırgın çok vücdudum iyileşemezsem haftasonuna kadar sezeryana giricem dr yaparmı ki yoksa bu sezeryanı etkilemezmi fikri olan varmı
gunaydın herkes ii bi gece gecirmiş masallah nazar deymesin benimki cok kotuydu dokuz ay ne mide bulantısı cektim ne bişey dun gece nefes alamadım inanırmısınız o kadar kotu oldum sesim cıkmadı esimi uyandıramadım bile az kaldı doguma heralde nedersiniz :)
merhaba arkadaşlar nasılsınız bugün kız ademel sen daha doğuramadın mı?normal mi diye sormuşsun evet canım normal doğum oldu. normal doğumu bekleyen arkadaşlar hiç korkmayın.biraz zorluğu oluyor ama hiç korkmayın bi anda gelip geçiveriyor.ve doğum sonrasında hiç hatırlamıyorsunuz bile çektiğiniz acının şiddetini.ve en önemlisi bebişinizin geçtiği bütün evreleri herşeyi yaşıyorsunuz hissediyorsunuz dünya ile ilk buluşmasına bizzat şahit oluyorsunuz bu çok güzel bi duygu.biraz uzun oldu ama kusura bakmayın. doğum hikayemide en kısa zamanda palyaşacağım.herkese hayırlı bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?