- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.941
hihoyyytmerhabalar,ay ne özledim sizi 2gün.meltem doğurmuş çok sevindim,allah anallı babalı büyütsün canım ya.
smacığım seninde öyle canım,bayrama çok güsel şekerlerle girmişsiniz.
ademel sende burdasın helen demeka.s.
bende kayınvalideme gittim,barıştık.gayet güzel geçdi 2gün orda kaldık.bana devamlı yemek felan yedirdi.ama kırılan kalp eskisi gibi olmuyo yerine gelmiyo işte.
ben kızımı çok özledim artık teyzeleri,bizde kavuşsak yaa.meltem şu normal doğum basit dimi gerçekden.
kızlar birşey soracağım.37+3 olduk bebeğim çok hareketli maşallah.normalmi acaba artık doğum kanalına girmesi gerekmiyormu.birde tek gögsümden süt geliyor.benim yakın herhalde doğum..23 aralık sezeryan günümüz. hayırlısı bakalım...cuma dr ne diyecek
kızlar ya,benim sulu sulu akıntım gelmeye başladı.akıntı da değil sanki su gibi.ayağa kalkınca sıcak sıcak geliyo biraz.acaba ne ki,yada akıntımı ben mi anlamıyorum.önceden böyle olmazdı hiç.eğer devam ederse gidicem dr.acaba neki bu,suyum fazlaydı benim.dr.eğer su gelirse gel demişdi.bekleyimmi biraz daha
canım benimde 24 mart.senin neden 16 sında sezeryan?benim dr.39.haftadan önce bebek gelmezse kesinlikle almam diyor
biraz daha bekleyim de gidecem.dr.cebi kapalı yaa
kızlar ya,benim sulu sulu akıntım gelmeye başladı.akıntı da değil sanki su gibi.ayağa kalkınca sıcak sıcak geliyo biraz.acaba ne ki,yada akıntımı ben mi anlamıyorum.önceden böyle olmazdı hiç.eğer devam ederse gidicem dr.acaba neki bu,suyum fazlaydı benim.dr.eğer su gelirse gel demişdi.bekleyimmi biraz daha
Kızlar doğum hikayeme ekledim ama buraya da koyayım dedim. Maşallah demeden bakmayın haaaa!... kaydirigubbakcemile3
Bu minik Erk bebek
Bu da yakışıklı abisi Ata ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?