2008 Aralık Anneleri

bmeltemb kesinlikle normal en güzeli ama hayırlısı olsun herşeyin tabi
allah hepimizin şu günleri atlatmasını sağlasın
sende bebekle ilgili bilgilerini yaz doğum yapan anneler kısmına listeye ekleyelim seni dea.s.

doğuracam aklım hala listede:roflol:

hihoyyytmerhabalar,ay ne özledim sizi 2gün.meltem doğurmuş çok sevindim,allah anallı babalı büyütsün canım ya.
smacığım seninde öyle canım,bayrama çok güsel şekerlerle girmişsiniz.
ademel sende burdasın helen demeka.s.
bende kayınvalideme gittim,barıştık.gayet güzel geçdi 2gün orda kaldık.bana devamlı yemek felan yedirdi.ama kırılan kalp eskisi gibi olmuyo yerine gelmiyo işte.

ben kızımı çok özledim artık teyzeleri,bizde kavuşsak yaa.meltem şu normal doğum basit dimi gerçekden.

inşallah aranız bir daha bozulmaz canım
buralardayız bayram nedeniyle çok sessiz zaten burası
bakalım bayram sonrası herkesten haber gelecek gibi

kızlar birşey soracağım.37+3 olduk bebeğim çok hareketli maşallah.normalmi acaba artık doğum kanalına girmesi gerekmiyormu.birde tek gögsümden süt geliyor.benim yakın herhalde doğum..23 aralık sezeryan günümüz. hayırlısı bakalım...cuma dr ne diyecek

son adet rarihin ne canım.benim 24 mart aynı şekilde bebek çok hareketli ve her iki göğsümden süt geliyor.ama negüzel bebişin oğlak burcu olacak ben çok istemiştim ama bizim 15 yada 16 aralıkta sezeryan olacak maalesef yay.bebek hareketleri doğum başlayana kadar devam eder endişelenme bence

kızlar ya,benim sulu sulu akıntım gelmeye başladı.akıntı da değil sanki su gibi.ayağa kalkınca sıcak sıcak geliyo biraz.acaba ne ki,yada akıntımı ben mi anlamıyorum.önceden böyle olmazdı hiç.eğer devam ederse gidicem dr.acaba neki bu,suyum fazlaydı benim.dr.eğer su gelirse gel demişdi.bekleyimmi biraz daha

bence canım dkt ara sor bakalım ne diycek benimde akıntım oluyo ama sanki su geliyo gibi sıcak sıcak akıyo bide

canım ara git tabi hemen
hayırlısı olsun hakkında
mutlaka haber ver canıma.s.

İyi geceler güzel anneler!
Çok uykusuzummm...Babamız uyuyup kaldığı için cesaret edip yatamıyoum.

İlkim doğuma mı gittin canım?Merakta bırakma,haber et.

Kızlar doğum hikayeme ekledim ama buraya da koyayım dedim. Maşallah demeden bakmayın haaaa!... kaydirigubbakcemile3

Bu minik Erk bebek

Bu da yakışıklı abisi Ata ile...

günaydın kızlar

kimsecikler yok doğumamı gittinizz
hadi herşeyin hayırlısı

byta maşallah canımmmmmmmmmcok tatlı Allah nazarlardan saklasınn

Günaydın tatlı anneler..
hazır kızımı uyutmuşken bir bakakyım dedim..
hepinizi öpüyorum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…