- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.961
byata cım maşallah oğluşlarına.. abi de pek karizma maşallah.. Allah ikisine de uzun ömürler versin inşallah
arkadaşlar ben hala doğurmadım. goldcum valla bu sabır nerden geliyo ben de bilmiyorum.. normalde hiç böyle bi insan değilimdir, tezcanlıyımdır ama ne biliyim kızımın uyuşukluğu bana da geçti herhalde:) bunlar dışında bizler iyiyiz.. öpüyoruz sizi..
ilkime çok sevindim.. ama şaka gibi yani. insan biraz utanır doğururken yahu.. doğuran var doğuramayan var di mi amasenağlama
byata cım maşallah oğluşlarına.. abi de pek karizma maşallah.. Allah ikisine de uzun ömürler versin inşallah
arkadaşlar ben hala doğurmadım. goldcum valla bu sabır nerden geliyo ben de bilmiyorum.. normalde hiç böyle bi insan değilimdir, tezcanlıyımdır ama ne biliyim kızımın uyuşukluğu bana da geçti herhalde:) bunlar dışında bizler iyiyiz.. öpüyoruz sizi..
ilkime çok sevindim.. ama şaka gibi yani. insan biraz utanır doğururken yahu.. doğuran var doğuramayan var di mi amasenağlama
Selam güzel anneler!
Güneşli bir İzmir havasıyla kızımla sizi selamlıyoruz:)
Byata maşallah canım.İkisi de çok tatlılar.
Allah analı babalı,sağlıklı büyütsün inşallah.
:roflol::roflol: doğru diyorsun bacım.. bu arada senin bebiş kaç gr olmuş? 41 haftalık olduğuna göre iyice tombilik olmuştur masallah
bizim kız uzun boylu ama çok da tombik değildi canım.. en son 3400 dü. 54 cm di.. heralde anca 3600 filan olmuştur.. pek de şişko değildi..
doktorum c.tesi muhtemelen sezeryana alayım diycek fakat ben 1 hafta daha beklemeyi teklif edeceğim.. çünkü gecen hafta bebeğin plesenta ve su durumu çok iyi kan akışı gayet güzel demişti.. bakalım hayırlısı.. ak koyun kara koyun c.tesi belli olcak..
edoşum valla o kadar rahatım o kadar rahatım ki bu konuda artık işi espiriye vuruyım valla.. yoksa ona dertlen buna dertlen nereye kadar yahu.. takamam kafama.. orda yaşamına devam edecek hali yok heralde.. çıkar elbet diyorumkaydirigubbakcemile3
canım benim 3600 den fazla olmuştur herhalde
son zamanlarda hızlı alıyorlar
bu kadar bekleyip kilo dan dolayı bizi sezeryana alacaklar diye korkar oldum bende
yada kilosu çok diye normal doğumda zorlanmaktan korkar oldum
allahım hayırlısını versin hakkımızda
KIZLAR YAAA BEN ANNE OLDUM BUĞÜN11GÜNÜMÜZ HALA İNNMIYORUM a.s
canım senın doğum izmirde nerde olmustu memnun kalmısmıydın..benimki nasipse çınarlıda olucak
Allah tüm anne,baba olmak isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallah.
Bunu derken,İstanbul'dan en yakın arkadaşım için diliyorum önce dileğimi.Çünkü dün bana telefon etti ve bana sürpriz yapmak istediğini,fakat yapamadan sürprizin bozulduğunu söyledi.Gebe kalmış fakat dış gebelik oluşmuş.Bir aylık hamile olması gerekirken,kanamayla parça parça düşürüyormuşsenağlamaTelefonda uzun uzun konuşurken gözyaşlarımı hiç durduramadım.Aynı zamanlarda hamile kalabilmek hayalimizdi.Off hala gözümden yaşlar süzülüyorsenağlama
Allah'ım ne olur temiz kalbiyle bebek sahibi olmak isteyenlere bu güzel duyguyu nasip et:Saruboceq:
QUOTE]
amin edocum.. bu evlat mevzuu gerçekten de bir imtihan.. istemeyenlere çok çok verirken 1 tane için neler çeken insanlar var.. Allah evlatsızlıkla da evlatla da imtihan etmesin kimseyi.. hepiimizin yavrularını anasına babasına insanlığa hayırlı bireyler olarak büyütsün.. İnşallah arkadaşın da en kısa zamanda bir melek annesi olur..:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?