2008 Aralık Anneleri

gunaydin kızlar,
yeni baslık açtım ama buraya da yazayım belki görmezsiniz İlkim arkadasımız dun gece melek kızına kavuşmuş darisi başımıza artık valla

bytacım yavrun çok tatlı maşallah.allah nazarlardan korusun.

ilkincimde doğum yapmış.gözü aydın..

ademelcimden ses yok siteye girmemiş.oda doğum yapmış olabilir.

ve fas ondanda ses soluk yok

hadi bakalım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz kızlar.

sıra bizede gelsin artık sabırsızlanıyom valla.

bugünde doğum yapacak olanlara allah yar ve yardımcıları olsun

gayret kuvvet bir nefeste kurtarsın.

maşallah oğluşuna byata ikiside çok tatlı

gülbeyza yok tatlım buralardayım ben daha tık yok halen:roflol:

fas tan haber gelirse yazarım ben buraya
kızıda sık boğaz etmek istemiyorum habire doğurdun mu diyeyerimsenibenhaber verir sanırım bende doğurursam haber vereceğim inşallah:lepi:

allah hepimizin yardımcısı olsun
inşallah sağlıkla sıhhatlekavuşalım bebişlerimize

Selam güzel anneler!
Güneşli bir İzmir havasıyla kızımla sizi selamlıyoruz:)

Byata maşallah canım.İkisi de çok tatlılar.
Allah analı babalı,sağlıklı büyütsün inşallah.

byata ogluşların çok tatlı masallah :))
nasıl geçiyor kızlar bayram?... valla ilkim benim gündasımdı ne guzel kavuştu sivri popolusuna ama benim miskin oğlum gununu bekleyecek herhalde, ikinci fas'ta ben olacagım bu gidişle ama ben fasciğim kadar sabirli olabilir miyim bilmiyorum...

kızlar millet tek tek dökülüyo
suracıkta 10-15 kişi kaldıkkhihoyyyt:sm_cool:
hayırlısıyla bizede bi sıra gelse ihşallahhhhkaydirigubbakcemile2

byata cım maşallah oğluşlarına.. abi de pek karizma maşallah.. Allah ikisine de uzun ömürler versin inşallah

arkadaşlar ben hala doğurmadım. goldcum valla bu sabır nerden geliyo ben de bilmiyorum.. normalde hiç böyle bi insan değilimdir, tezcanlıyımdır ama ne biliyim kızımın uyuşukluğu bana da geçti herhalde:) bunlar dışında bizler iyiyiz.. öpüyoruz sizi..

ilkime çok sevindim.. ama şaka gibi yani. insan biraz utanır doğururken yahu.. doğuran var doğuramayan var di mi amasenağlama

canım ne mutlu sana ..hamileliğin son günlerinin tadını çıkarmaya bak...

:roflol::roflol: doğru diyorsun bacım.. bu arada senin bebiş kaç gr olmuş? 41 haftalık olduğuna göre iyice tombilik olmuştur masallah

kaydirigubbakcemile3Espriklerini yerim senin göbüşlü göbüşlü.
Sen bişey yokmuş gibi davran.Hani doğuranların haberlerini sanki hiç duymamışsın gibi..Sen ağlama annesi:1hug:

Selam güzel anneler!
Güneşli bir İzmir havasıyla kızımla sizi selamlıyoruz:)

Byata maşallah canım.İkisi de çok tatlılar.
Allah analı babalı,sağlıklı büyütsün inşallah.

canım senın doğum izmirde nerde olmustu memnun kalmısmıydın..benimki nasipse çınarlıda olucak

:roflol::roflol: doğru diyorsun bacım.. bu arada senin bebiş kaç gr olmuş? 41 haftalık olduğuna göre iyice tombilik olmuştur masallah

bizim kız uzun boylu ama çok da tombik değildi canım.. en son 3400 dü. 54 cm di.. heralde anca 3600 filan olmuştur.. pek de şişko değildi..

doktorum c.tesi muhtemelen sezeryana alayım diycek fakat ben 1 hafta daha beklemeyi teklif edeceğim.. çünkü gecen hafta bebeğin plesenta ve su durumu çok iyi kan akışı gayet güzel demişti.. bakalım hayırlısı.. ak koyun kara koyun c.tesi belli olcak..

edoşum valla o kadar rahatım o kadar rahatım ki bu konuda artık işi espiriye vuruyım valla.. yoksa ona dertlen buna dertlen nereye kadar yahu.. takamam kafama.. orda yaşamına devam edecek hali yok heralde.. çıkar elbet diyorumkaydirigubbakcemile3

canım benim 3600 den fazla olmuştur herhalde
son zamanlarda hızlı alıyorlar
bu kadar bekleyip kilo dan dolayı bizi sezeryana alacaklar diye korkar oldum bende
yada kilosu çok diye normal doğumda zorlanmaktan korkar oldum
allahım hayırlısını versin hakkımızda

yok be yavrum, kilodan dolayı sezeryana almazlar.. benim kayınvalidem kocamı 4500 gr doğurmuş dikişsiz.. hem de ayaktan gelmiş tatlı kocişim.. eskiden çatır çatır doğuruyolarmış valla, şimdi yeni moda çıktı bu bebek tombik sezeryana alalım demeler.. bu kadar beklemişken bebek tombik diye sezeryana alalım derse çakarım alnının ortasına bi tane:mymeka:

KIZLAR YAAA BEN ANNE OLDUM BUĞÜN11GÜNÜMÜZ HALA İNNMIYORUM a.s

:1hug:Canım benim.Ben ve eşim de hala inanamıyoruz anne ve baba olduğumuza.Ben durup durup ağlıyorum mutluluktan.Şükrediyorum sık sık.Allah tüm anne,baba olmak isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallah.
Bunu derken,İstanbul'dan en yakın arkadaşım için diliyorum önce dileğimi.Çünkü dün bana telefon etti ve bana sürpriz yapmak istediğini,fakat yapamadan sürprizin bozulduğunu söyledi.Gebe kalmış fakat dış gebelik oluşmuş.Bir aylık hamile olması gerekirken,kanamayla parça parça düşürüyormuşsenağlamaTelefonda uzun uzun konuşurken gözyaşlarımı hiç durduramadım.Aynı zamanlarda hamile kalabilmek hayalimizdi.Off hala gözümden yaşlar süzülüyorsenağlama
Allah'ım ne olur temiz kalbiyle bebek sahibi olmak isteyenlere bu güzel duyguyu nasip et:Saruboceq:

canım senın doğum izmirde nerde olmustu memnun kalmısmıydın..benimki nasipse çınarlıda olucak

Özel Gazi'de oldu canım.Anestezi uzmanına sinir oldum.Onun dışında herşey harikaydı.Çınarlı'da doğum yapanlar da çok memnun kalıyorlar.

amin edocum.. bu evlat mevzuu gerçekten de bir imtihan.. istemeyenlere çok çok verirken 1 tane için neler çeken insanlar var.. Allah evlatsızlıkla da evlatla da imtihan etmesin kimseyi.. hepiimizin yavrularını anasına babasına insanlığa hayırlı bireyler olarak büyütsün.. İnşallah arkadaşın da en kısa zamanda bir melek annesi olur..:teselli:[/QUOTE]

İyi dileklerin için sağol canım.O kadar çok sevdiğim bir insan ki içim parçalandı vallahi.Neyse ki tehlikeli bir durum oluşmamış ve vücudu kendiliğinden dışarı atmaya başlamış.Ameliyatı da anne açısından çok riskli olabiliyormuş.Allah korusun.

Sen nasılsın canım? Denk gelemedik bir türlü.Msn'i de açmıyorsun herhalde.
Doktorun hiç sezeryan lafı etmiyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…