2008 Aralık Anneleri

valla doktorum en sonunda ben günü gecen gebeliği normalde bekletmem ama bebegin iyi besleniyor senden bunun için 1 hafta bekleyebiliriz demişti.. nitekim bayramda tatilde oldugundan bekledik. c.tesi gidicez bakalım ne diycek.. bence benim doktor benden korkuyo.. bugune kadar sezeryan lafını aldırmadım kadının ağzına, sezeryan dersm bu deli kadın kafama indirir diye korkuyo:) 42. haftaya kadar beklenebildiğini okudum ve araştırdım.. tabi hergün kontrol edildiği sürece.. bakalım ben de öyle yapmayı düşünüyorum inşallah. hayırlısı ile..

Bebek sağlıklı olduğu sürece neden beklemeyesin.Tabii ki bekle.Hayırlısı neyse o olsun canım.İnşallah bu son hafta içinde istediğin gibi normal doğum yapabilirsin ve doğumun hamileliğin kadar rahat olur:Saruboceq:

Ben çok uykusuzum.Biraz dinleneceğim.Öpüyoruz seni kızımlaa.s.

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. ben de hergün kontrole gitmek kaydı ile bekleyeceğim zaten. yoksa bebeğimi de kendimi de göz göre göre riske atmak istemem elbette.. ama dediklerine göre risk yok, risk yoksa sabredebilirim diye düşünüyorum.. kısmetimiz de ne varsa onu yaşayacağız.. inşallah hayırlı olanı bekliyoruzdur..
biz de öptük kızımla sizi.. bu arada avatardaki tatlı kızın değil mi? yerim ben onu.. rabbim nazarlardan saklasın inşallah

fascım bu kızın seni resmen populer yaptı..
hepimiz merak ve heyecan içerisinde senin doğurmanı bekliyoruz :))

valla bhk haklı :)) ben en cok sabrına hayranım fascım...
bu arada bana yani anneme benim için 16 agustos gun vermişler, ben 4 eylul de dogmuşum o da suni sanciyla eskiden sezeryan v.s.mi varmiş... sana suni sanci vermeyi teklif edebilirler...
Yine de 4 kiloyu gecerse sezeryan dusun bence yani sen bilirsin ama

sorma bhk valla. her gün en az 5 - 6 telefon alıyorum hala doğurmadın mı diyen.. bazen artabiliyor sayıları.. annemin ve kardeşimin arkadaşları bile arıyorlar, ne oldu geldi mi bebiş diye.. bizim kız millete dert oldu vallahi.. Allah da bana nasıl bir sakinlik verdiyse herkese anlatıyorum işte şöyle böyle diye.. çok komik valla halimi bi görseniz..

bizimki zayıf allahtan.. 4 kiloya ulaşmaz sanıyorum.. ama tabii ki sezeryan ihtimalini kafamdan atmış değilim.. benim derdim normal doğumun rahmetinden faydalanmak.. yani bir annenin tadacağı ender duygulardan biri oldugu için normal istiyorum.. mesela ikinci bebeğim için bu kadar tutturmazdım herhalde.. zira ilki sezeryan olunca bir daha normal yapma şansı çok düşük oluyor.. inşallah bu duyguyu tadabilirim. ama rabbim yazmadıysa elbette inat etmekte ısrar etmem tevekkül ederim.. sonuçta önemli olan evlatlarımızı nasıl dünyaya getirdiğimiz değil, nasıl sağlıklı ve kaliteli bir birey olarak yetiştirdiğimiz..

ben kendimle kıyaslıyorum da seni,tekrar bravo diyorum sana fascım.
ben deli danalr gibiydim resmen son iki hafta.
hadi hadi hadi diyip dolandım durdum evde..
takdir ediyorum seni çok.
Allahım en hayırlı zamada en güzel şekilde kavuşturdun inş yavruna..

dularım hep sizinle inanın.
doğurduktan sonra daha bir aklımdasınız..

bu arada bütün işleri yani herşeyi anneme yıktığım cok belli olmuyordur umarım :))
fırsat buldukça nete bakıyorum ne var ne yok diye.
annecim her işi yapıyor walla.
eşim de saolsun o da ne istersem yapıyor.
iyi şımarıyorum doğurduğumdan beri:))

tabii canım... sen zaten herseyin en iyisini dusunuyorsundur bebeğin için.. Eminim butun annelerimiz öyledir..
dogum yapmış annişler sakın lahusalık psikolojisiyle kendinizi, anneliğinizi sorgulamayın ben eminim kucuk meleklerinizi sizin kadar dusunecek, onlara sizin kadar özenecek kimse olamaz

selam kızlar nasılsınız bakalım.
kızlar ben pek iyi değilim psikolojim alt üst oldu
herşeye kendim koşmak kendim yapmak istiyorum.
eve gelen misafire kendim hizmet istiyorum.
hiç doğum yapmış kadın gibi hareketlerim yok. ayrıca hüngür hüngür
ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum kas katı oldum oğlumdan başka
birşey düşünemiyorum. gelenlerin yanında ne konuştuğumu hatırlamıyorum
resmen unutuyorum benim bu durumuma biri yorum yapsın lütfen ben kafaya yemek üzeremiyim?

amin canım çok sağol.. ben de zaman zaman yataga girince neden bu kadar sakinim diye düşünüyorum.. galiba gerçekten de normal doğurmal istediğim ve sezeryandan ürktüğüm için sesimi çıkartmıyorum.. hani bişiyden korktuğunda elinde olmadan o korktuğun şeyin gelmesini istemezsin ya, onun için galiba bu sessizliğim.. inanması güç ama çok kuvvetli bi insan olmama rağmen inanılmaz bir sezeryan fobim var.. bazen eşimden acaba sezeryan olsan mı diye laflar işitince başka odaya gidip ağlıyorum.. mesela bugunlerde ben galiba sat ımı yanlış hesapladım diyip milleti kendime inandırmaya çalışıyorum.. ama eşim yemiyo tabii. çünkü 3 yıllık bir doğum kontrol hapı korunmasının ardından o ay hamile kalmıştım ben.. kandıramıyorum kendisini..

dualarında unutmayan bütün canım arkadaşlarımdan Allah razı olsun.. nromal doğurabilirsem her ıkınmamda sütünüz artsın diye dua edicem size:jeyyar:

pericim durumunu anlayabileceğimden emin değilim o yüzden ahkam kesmek istemem fakat bir arkadaşım ağustosta doğum yapmıştı.. yanında annesi ve kızkardeşi yardımcı olarak kalmalarına ragmen o da her işe kendi koşmek istemiş ve o anki kendini iyi hissetme ile yapmış.. fakat şimdi keşke o günlerin tadını çıkarsaydım, bebegimle tek başıma kalsaydım, onunla ilgilenseydim de işleri onlara yaptırsaydım diyor.. umarım bu halin uzun sürmez tatlım.. kendini çok yorma, biraz prensesler gibi davran. bırak hizmet etsinler sana, sen de enescikle oyna

canımmm yeni doğum yapanlar olarak az çok aynıyız inan.
geçicek bunlar.
hem senin cok yakınında dertleşecek birilerin de yok.
bence biraz da bundan böyle olmuşsundur.
hem her şeye koşmaya calışma .
sen enesine odaklan.
bırak analığın yapıyorsa yapsın.
inan misafirlerden cok enesin sana ihtiyacı var.
ben bazen odadan cıkmıyorum bile uzun süre.
misafirler öle kendi çaplarında takılıyorlar salonda eşimle falan..
ben de rahat rahat kızımla ilgileniyorum,emişiyoruz falan.
kızımdan kıymetli değil sonuçta hiç bişey.
sen de dert etme canımın içi,tatlı perimm :1hug:

inşallah en kısa zamanda geçer.
kimse yok dertleşeceğim konuşacağım.
babam ve üvey anne geldi ama yarın gidecekler yine kaldımmı
oğlumla tek başıma. offff offfff
allahtan oğlumun yüzüne bakınca herşeyi unutuyorum ve ona odaklanıyorum.
ama ister istemez işte bu hale geldim bi ağlasam bişim kalmıyacak ben bunu biliyorum.

keşke prensesler gibi davranabilsem. evet kesinlikle eminim ilerde çok pişman olucam ama ne yapalım canım başımda kise yok ablam vardı gitti kaynanam vardı kendine baktırdı
üvey analık geldi yarın gidecek. yine kaldımmı yapanlız bütün sorumluluğu üstlenmesem olmuyacak biliyorum kendi kendime yapıyorum ama elimde olmadan hepsi

canım benim inşallah Allah kalbini genişletsin.. içini ferahlatsın.. inşallah en kısa zamanda enesciğinle birlikte refaha kavuşursun.. ben yanında birileri var ama onlara yaptırmak istemiyorsun sanmıştım.. keşke yakınlarda olabilsek, birbirimize destek verebilsek.. ne de olsa bizi bizden iyi anlayan yoktur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…