- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.981
valla doktorum en sonunda ben günü gecen gebeliği normalde bekletmem ama bebegin iyi besleniyor senden bunun için 1 hafta bekleyebiliriz demişti.. nitekim bayramda tatilde oldugundan bekledik. c.tesi gidicez bakalım ne diycek.. bence benim doktor benden korkuyo.. bugune kadar sezeryan lafını aldırmadım kadının ağzına, sezeryan dersm bu deli kadın kafama indirir diye korkuyo:) 42. haftaya kadar beklenebildiğini okudum ve araştırdım.. tabi hergün kontrol edildiği sürece.. bakalım ben de öyle yapmayı düşünüyorum inşallah. hayırlısı ile..
valla bhk haklı :)) ben en cok sabrına hayranım fascım...
bu arada bana yani anneme benim için 16 agustos gun vermişler, ben 4 eylul de dogmuşum o da suni sanciyla eskiden sezeryan v.s.mi varmiş... sana suni sanci vermeyi teklif edebilirler...
Yine de 4 kiloyu gecerse sezeryan dusun bence yani sen bilirsin ama
:1hug:Canım benim.Ben ve eşim de hala inanamıyoruz anne ve baba olduğumuza.Ben durup durup ağlıyorum mutluluktan.Şükrediyorum sık sık.Allah tüm anne,baba olmak isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallah.
Bunu derken,İstanbul'dan en yakın arkadaşım için diliyorum önce dileğimi.Çünkü dün bana telefon etti ve bana sürpriz yapmak istediğini,fakat yapamadan sürprizin bozulduğunu söyledi.Gebe kalmış fakat dış gebelik oluşmuş.Bir aylık hamile olması gerekirken,kanamayla parça parça düşürüyormuşsenağlamaTelefonda uzun uzun konuşurken gözyaşlarımı hiç durduramadım.Aynı zamanlarda hamile kalabilmek hayalimizdi.Off hala gözümden yaşlar süzülüyorsenağlama
Allah'ım ne olur temiz kalbiyle bebek sahibi olmak isteyenlere bu güzel duyguyu nasip et:Saruboceq:
amin canım, umarım bebeklerimiz vatana millete ailelerine hayırlı birer evlat olurlar...
Arkadasına cok geçmiş olsun, en yakın zamanda hamileliğini mujdelesin sana
bizimki zayıf allahtan.. 4 kiloya ulaşmaz sanıyorum.. ama tabii ki sezeryan ihtimalini kafamdan atmış değilim.. benim derdim normal doğumun rahmetinden faydalanmak.. yani bir annenin tadacağı ender duygulardan biri oldugu için normal istiyorum.. mesela ikinci bebeğim için bu kadar tutturmazdım herhalde.. zira ilki sezeryan olunca bir daha normal yapma şansı çok düşük oluyor.. inşallah bu duyguyu tadabilirim. ama rabbim yazmadıysa elbette inat etmekte ısrar etmem tevekkül ederim.. sonuçta önemli olan evlatlarımızı nasıl dünyaya getirdiğimiz değil, nasıl sağlıklı ve kaliteli bir birey olarak yetiştirdiğimiz..
ben kendimle kıyaslıyorum da seni,tekrar bravo diyorum sana fascım.
ben deli danalr gibiydim resmen son iki hafta.
hadi hadi hadi diyip dolandım durdum evde..
takdir ediyorum seni çok.
Allahım en hayırlı zamada en güzel şekilde kavuşturdun inş yavruna..
dularım hep sizinle inanın.
doğurduktan sonra daha bir aklımdasınız..
selam kızlar nasılsınız bakalım.
kızlar ben pek iyi değilim psikolojim alt üst oldu
herşeye kendim koşmak kendim yapmak istiyorum.
eve gelen misafire kendim hizmet istiyorum.
hiç doğum yapmış kadın gibi hareketlerim yok. ayrıca hüngür hüngür
ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum kas katı oldum oğlumdan başka
birşey düşünemiyorum. gelenlerin yanında ne konuştuğumu hatırlamıyorum
resmen unutuyorum benim bu durumuma biri yorum yapsın lütfen ben kafaya yemek üzeremiyim?
selam kızlar nasılsınız bakalım.
kızlar ben pek iyi değilim psikolojim alt üst oldu
herşeye kendim koşmak kendim yapmak istiyorum.
eve gelen misafire kendim hizmet istiyorum.
hiç doğum yapmış kadın gibi hareketlerim yok. ayrıca hüngür hüngür
ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum kas katı oldum oğlumdan başka
birşey düşünemiyorum. gelenlerin yanında ne konuştuğumu hatırlamıyorum
resmen unutuyorum benim bu durumuma biri yorum yapsın lütfen ben kafaya yemek üzeremiyim?
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız?
canımmm yeni doğum yapanlar olarak az çok aynıyız inan.
geçicek bunlar.
hem senin cok yakınında dertleşecek birilerin de yok.
bence biraz da bundan böyle olmuşsundur.
hem her şeye koşmaya calışma .
sen enesine odaklan.
bırak analığın yapıyorsa yapsın.
inan misafirlerden cok enesin sana ihtiyacı var.
ben bazen odadan cıkmıyorum bile uzun süre.
misafirler öle kendi çaplarında takılıyorlar salonda eşimle falan..
ben de rahat rahat kızımla ilgileniyorum,emişiyoruz falan.
kızımdan kıymetli değil sonuçta hiç bişey.
sen de dert etme canımın içi,tatlı perimm :1hug:
pericim durumunu anlayabileceğimden emin değilim o yüzden ahkam kesmek istemem fakat bir arkadaşım ağustosta doğum yapmıştı.. yanında annesi ve kızkardeşi yardımcı olarak kalmalarına ragmen o da her işe kendi koşmek istemiş ve o anki kendini iyi hissetme ile yapmış.. fakat şimdi keşke o günlerin tadını çıkarsaydım, bebegimle tek başıma kalsaydım, onunla ilgilenseydim de işleri onlara yaptırsaydım diyor.. umarım bu halin uzun sürmez tatlım.. kendini çok yorma, biraz prensesler gibi davran. bırak hizmet etsinler sana, sen de enescikle oyna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?