2008 Aralık Anneleri

slm kızlar nasılsınız ben de bugün doğum yapalı 6 gün oldu ama şu baş ağrısı öldürdü beni ya genel anestezi olmadım spinal anestezi oldum bazı insanlarda baş ağrısı bazı insanlardada bel ağrısı yapıyormuş acaba ne zaman geçecek bu baş ağrısı offffffffff(((((((((

amin canım aminnnnnnnnnnnnn allahım kalbimi ferhaltsın en kısa zamanda.
evet bizi bizden iyi alayan yoktur kesinlikle

ballım canım çok geçmiş olsun tatlım.
benimde oldu baş ağrım burnumun üstünden başlıyordu ağrı beynime doğru ilerliyordu.
ama geçti fazla uzun sürmedi. bazılarının hemen geçiyormuş bazılarınında bir iki ay süre biliyormuş doktorum söylemişti banada. minoset diye bir ağrı kesici verdi onu kullandım ben öyle rahatladım doktorun dikişlerin ağrılarını geçirmek için ağrı kesici vermiştir kesin onu kullan tatlım şimdilik.

Elviracım ben de pek iyi eğilim galiba. Annem doğum yaptığım günden beri bendeydi. Ama ev sıcak diye grip oldu. Bu akşam da evine döndü. Ben de benim yüzümden hasta oldu diye 2 saat ağladım. Herhalde lohusalık dedikleri bu olsa gerek

kız nasıl ağladın valla ben bi ağlasam çok süper olacak ama yok anam yok taş gibi oldum bi damla dahi akmıyor.:çok üzgünüm:
çok geçmiş olsun canım annene olacağı varmış olmuş senin cuçun değilki:teselli:

kızlar ya bu kullanıcı adının altında çok güzel bişeyşer yazıyo onu nasıl yaptınız?bende istiyorum lütfen mesela bhk bacım sende melek kızım yazıyo nasıl yaptın canım?

Emine'cim kontrol paneline giriyorsun.Profil düzenle bölümüne girince aşağıda kişisel rütbe yazıyor.hemen altındaki kutucuğa istediğini yazabilirsin

aahhh canım benim:1hug: yanında kısa süreli kalabilmişler uzak tabi
keşke o dönemde dinlenebilseydin sende bir an evvel kendini toparlamak istedin sanırım ama yasakkelime şimdi de enerjin düştü tabi
bari son saatlerin dinlen dinlenebildiğin kadar
kaynanan baktı bu kız dönüyo ortalıkta kaydirigubbakcemile2tabi rahatladı misafir oldu sana
azıcık nazlı ol baktır kendine diyecem iş işten geçmiş
inşallah eşin yardımcı olur a.s.
dikkat et kendine anne oldun yorgunluktan sütün de azalır sonra

sana acıklı bir türk filmi izletelim senağlamahee belki işe yarar:1hug:

Emine'cim kontrol paneline giriyorsun.Profil düzenle bölümüne girince aşağıda kişisel rütbe yazıyor.hemen altındaki kutucuğa istediğini yazabilirsin

ben de profil resmini değiştiremedim bir tane yükledim profili açtığımda görünüyor ama msj larde yok:1no2:

arkadaşlar carrefour larda molfix bezde indirim varmışhihoyyyt
hangi boyu bilmiyorum ama bez 24 tl den 15 tl ye düşmüş iki paketlik olan büyük paketler
bugün başlamış pazara kadarmış indirim
ben bugün bakacağım bitmeden alayım
aklınızda olsun a.s.

günaydııııın:teytey:

kızımla uyandık.
o emerken ben de tek elle laptobı kurcalıyorun.
ne becerikli kadınım ama -tatlicadiarzu-

napıyım saatlerce emişirken bazen canım sıkılıyor

gunaydın kızlar,
elviracım biraz daha iyisindir inşallah bugun.. yakınlarda oturan samimi bir arkadasında mi yok canım? çagırsan birlikte oturup dertlesseniz biraz

ceyrem bugün sezeryan mı olacaktı:uhm:
eğer öyle ise allah yardımcısı olsun inşallah:Saruboceq:
sağlıkla kavuşsun bebeğine

gunaydın kızlar,
elviracım biraz daha iyisindir inşallah bugun.. yakınlarda oturan samimi bir arkadasında mi yok canım? çagırsan birlikte oturup dertlesseniz biraz

bugün biraz daha iyi gibiyim maşallah. ister istemez kafaya takınca herşeyi insan üzülüyor . yakınlarda öyle samimi arkadaşım yok aslında varda çalışıyorlar
şu yaza kadar sıkıcam dişimi artık yapacak bişi yok allah yardımcımız olsun.

kızlar ben geldim.. doktorum aradı bugun naaptın nasılsın doğurdun mu diye.. ben de hayır dedim.. gel bi muayene edeyim dedi.. ben de salladım ıvırdım kıvırdım ama eşimi kandıramadım. gittik. tabii ben yolda hüngür hüngür ağladım sezeryana alalım diycek kesin diye.. muayene etti, suyu plesentası çok iyi durumdaymış çok şükür.. sonra bir de vajinal muayene yaptı.. 1 cm kadar açıklığın var geliyor kızın dedi.. aman ben bir heyecanlandım ki sormayın valla.. eğer bu kadar normal doğuma müsait olmasan bekletmezdim seni inan dedi.. ama normal doğuma pek elverişli vucudun dedi.. uzun boylu olmanın avantajıymış çok şükür.. pztesiye kadar gelmezse kızım, suni sancı vericek galiba.. tabii daha kesin değil bir kere daha muayene ederiz dedi.. ama herhalde artık pztesi kızcağızımı alıcam kucağıma inşallah.. dualarınızda unutmayın beni.. ben gene haberdar ederim sizi herşeyden merak etmeyin.. bakalım neler olucak...

Çok sevindim canımmhihoyyytOlay bebek geliyor sonundakaydirigubbakcemile2Her şeyin yolunda olması çok güzel.inşallah doktorun da tahmin ettiği gibi kolay bir normal doğum yaşarsın.

kızlar sağlıkla sizler de bitirdiniz hemen hemen doğumları,10 güne kadar bizimkiler başlıo!!ne zaman geçti o kadar zaman ben daha anlamadım??
doğurmayanlar bizleri de unutmasın,sağlıkla alsınlar bebişlerini kollarına:))

Çok sevindim canımmhihoyyytOlay bebek geliyor sonundakaydirigubbakcemile2Her şeyin yolunda olması çok güzel.inşallah doktorun da tahmin ettiği gibi kolay bir normal doğum yaşarsın.

ay inşallah inşallah.. herşey yolunda gitsin, sağlıkla kucaklayalım kızımızı inşallah..
pek heyecan bastı bizi.. yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz kızımız yanımızda olcak inşallahkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…