- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.001
canım benim inşallah Allah kalbini genişletsin.. içini ferahlatsın.. inşallah en kısa zamanda enesciğinle birlikte refaha kavuşursun.. keşke yakınlarda olabilsek, birbirimize destek verebilsek.. ne de olsa bizi bizden iyi anlayan yoktur..
slm kızlar nasılsınız ben de bugün doğum yapalı 6 gün oldu ama şu baş ağrısı öldürdü beni ya genel anestezi olmadım spinal anestezi oldum bazı insanlarda baş ağrısı bazı insanlardada bel ağrısı yapıyormuş acaba ne zaman geçecek bu baş ağrısı offffffffff(((((((((
selam kızlar nasılsınız bakalım.
kızlar ben pek iyi değilim psikolojim alt üst oldu
herşeye kendim koşmak kendim yapmak istiyorum.
eve gelen misafire kendim hizmet istiyorum.
hiç doğum yapmış kadın gibi hareketlerim yok. ayrıca hüngür hüngür
ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum kas katı oldum oğlumdan başka
birşey düşünemiyorum. gelenlerin yanında ne konuştuğumu hatırlamıyorum
resmen unutuyorum benim bu durumuma biri yorum yapsın lütfen ben kafaya yemek üzeremiyim?
Elviracım ben de pek iyi eğilim galiba. Annem doğum yaptığım günden beri bendeydi. Ama ev sıcak diye grip oldu. Bu akşam da evine döndü. Ben de benim yüzümden hasta oldu diye 2 saat ağladım. Herhalde lohusalık dedikleri bu olsa gerek
keşke prensesler gibi davranabilsem. evet kesinlikle eminim ilerde çok pişman olucam ama ne yapalım canım başımda kise yok ablam vardı gitti kaynanam vardı kendine baktırdı
üvey analık geldi yarın gidecek. yine kaldımmı yapanlız bütün sorumluluğu üstlenmesem olmuyacak biliyorum kendi kendime yapıyorum ama elimde olmadan hepsi
Emine'cim kontrol paneline giriyorsun.Profil düzenle bölümüne girince aşağıda kişisel rütbe yazıyor.hemen altındaki kutucuğa istediğini yazabilirsin
ben de profil resmini değiştiremedim bir tane yükledim profili açtığımda görünüyor ama msj larde yok:1no2:
gunaydın kızlar,
elviracım biraz daha iyisindir inşallah bugun.. yakınlarda oturan samimi bir arkadasında mi yok canım? çagırsan birlikte oturup dertlesseniz biraz
kızlar ben geldim.. doktorum aradı bugun naaptın nasılsın doğurdun mu diye.. ben de hayır dedim.. gel bi muayene edeyim dedi.. ben de salladım ıvırdım kıvırdım ama eşimi kandıramadım. gittik. tabii ben yolda hüngür hüngür ağladım sezeryana alalım diycek kesin diye.. muayene etti, suyu plesentası çok iyi durumdaymış çok şükür.. sonra bir de vajinal muayene yaptı.. 1 cm kadar açıklığın var geliyor kızın dedi.. aman ben bir heyecanlandım ki sormayın valla.. eğer bu kadar normal doğuma müsait olmasan bekletmezdim seni inan dedi.. ama normal doğuma pek elverişli vucudun dedi.. uzun boylu olmanın avantajıymış çok şükür.. pztesiye kadar gelmezse kızım, suni sancı vericek galiba.. tabii daha kesin değil bir kere daha muayene ederiz dedi.. ama herhalde artık pztesi kızcağızımı alıcam kucağıma inşallah.. dualarınızda unutmayın beni.. ben gene haberdar ederim sizi herşeyden merak etmeyin.. bakalım neler olucak...
Çok sevindim canımmhihoyyytOlay bebek geliyor sonundakaydirigubbakcemile2Her şeyin yolunda olması çok güzel.inşallah doktorun da tahmin ettiği gibi kolay bir normal doğum yaşarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?