2008 Aralık Anneleri

Hadi bakalım gözün aydın canm. Bir sorun olmamasına çok sevindim.hihoyyytkaydirigubbakcemile2 Ben bu kadar sabırlı olabilir miyim bilmiyorum... -tatlicadiarzu- Doktorunun da senin de sabrınıza hayran kaldım inanki. En kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaallah. :1hug::1hug:

kızlar hızlıca bişey sormak istiyorum benim bebişim sanki kasıklarımda oynaşıyo bacağıma vurduğunu bile hissediyorum acaba doğum yaklaştımı ki
annem zaten ne desm sen yakında doğurursun diyo psikolojim bozuldu valla kendimi sorgular oldum zaten rüyamda suyum gelmişti nasıl seviniyodum hayırlısı ile inş hepimiz kavuşuruz bebişlerimize

valla çelikcim ben de sanki kafasını şeyime bastırıyo gibi hissediyodum ama doktorum bugun daha hala biraz daha aşağya inmesi gerek dedi.. bence doğurmazsın korkma.. gerçi ben değişik bir vaka olduğum için beni ciddiye almasan da olur diğer arkadaşlar aksini söylerlerse eğer

kızlar bu arada bişey öğrendim hemen paylaşmak isterm gazı olan bebekler için denenmiş test edilmiş
elma yağını alıyorsunuz tam göbeğinin etrafına masaj yapıyorsunuz ama göbek deliğine sürmeyin
sonra kuyruk sokumu diolarya oraya sürüp masaj yapıyorsunuz bir de topuklarına yapıyorsunuz
çocuk hemen rahatlıyormuş çok iyi geliyormuş ben gittim hemen aldım elma yağı
çok şükür şuan ihtiyacımız yok ama allah korusun ama ya olursa
haberiniz olsun

ayrıca internetten araştıdığım kullananlar ve faydaları
GAZ SANCISI
ÖZELLİKLE 6 AYDIR BİTMEK BİLMEYEN GAZ SANCILARINA KARŞI 1 HAFTA ÖNCE OKUDUĞUM BİR YAZIDA ADI GEÇEN ELMA YAĞI İLE KURTULDUM.
BEBEĞİNİZİN GAZ SANCILARINDAN KURTULMAK İÇİN SİZE TAVSİYEM ACI ELMA YAĞINI KULLANMANIZDIR.BEN 3 GÜNDÜR KULLANIYORUM ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM.EMİNÖNÜNDEN ALDIK BEBEĞİNİZİN AKŞAM 19:00 DA AYAKLARININ ALTINA VE KARIN ALTI BÖLGESİNE SÜREREK UYGULUYORSUNUZ.

GERÇEKTEN GAZ SANCILARINA KESİN ÇÖZÜM.
DENEYİN İNANMAYACAKSINIZ.

ACI ELMA YAĞI :Özellikle çok gazlı bebeklerde ayak altına masaj yapmak suretiyle uygulanan acı elma yağı, Gaz söktürücü, midevi, ter kesici, idrar artırıcıdır. Haricen yara iyi edici ve antiseptik olarak kullanılır.

Ülkemizde kimi yerlerde Elmaotu da denilen Anadolu adaçayının çiçeklerinin ve yapraklı dallarının su buharıyla birlikte damıtılmasıyla elde edilen uçucu yağdır. Kimi eczane ve aktarlarda, küçük şişeler içinde satılır. Elmayağı, mide ve bağırsaklardaki gazı söktürücü, sindirimi kolaylaştırıcı,aşırı terlemeleri kesici ve idrar söktürücü olarak, günde bir kez l bardak suya 3-5 damla katı-larak içilir. Daha fazla dozda alınması sakıncalıdır. Aynı formül dıştan yaraları temizleyici ve iyileştirici olarak kullanılır. Ancak, fazla etkili olabileceği ve ciltte kızarıklıklara yol açabileceği için, badem yağı ya da çiçek yağıyla biraz inceltilmesi salık verilir
benden bu kadar

hadi bakalım inşallah devamı da gelir de suni sancıya gerek kalmadan pırt diye çıkar kızın:lepi:
pazartesi büyük gün kaçacak yerin kalmadı betül hanımlülülülülülü
pazartesi benim de kontrolüm var bakalım bana ne diyecek dr um

hepinizi çok özledim.müsait zamanda bende hikayemi yazacam kızlar.allahım yardımcınız olsun.şimdi kızım bekliyo beni.bakim dedim.öptüm hepinizi

Doğum hikayeni bekliyoruz İlkimcim:)

Pazartesi bende doktordayım, annemler kesin yatırırlar diyolar.... Bakalım nolcak, şuan için hala bi ağrı sancı yok, hatta dün gece öyle güzel uyumuşumki sanki karnım yokmuş gibi,sabah kızım kıpraşmaya başlayınca ohhh be dedim:) Çünkü bu son günlerinde göbek bağlarının üstüne oturup kendilerini öldürme ihtimalleri varmış (Allah korusun hepimizi) Ebe olan görümcem söyledi bunu. ,3 saatte bir devamlı kontrol et hareketlerini dedi....

hadi ya bende seviniyodum fas cım ya hem sana aldırmaz olurmuyum hiç içimizde en kıdemli sensin inşallah pazartesiye kadar kavuşuyormuşsun betül üne
bizlere dua etmeyi unutma olur mu şeker
bende pazartesi kontrole gidiyom inşallah okadar sabırsızlanıyom ki çantaları ne olur ne olmaz diye yanımda götürmeyi bile düşünüyom
ilkim beni böyle sabırsız yaptı sanırsam

Bugün ErkBey ilk dr kontrollerinden geçti. Dr teyze çok iyi buldu. Doğumdan sonra 1 haftada 250gr almış. Sünneti yapan dr amca da hiçbir sorun olmadığını söyledi

canım senn o görümcende tam sopalıkmış
klava:
hiç hamile kadına öyle şeyler söylenirmiklava:
takma sen canım bebişini hayırlısıyla alcaksın kucağına:ecrin_bebek:

canlarım benim günaydınlar.
kızlar ya maşllah süphanallah diyin bana
vallaha 3saatlik uykuylayım ama turp gibiyim.
bebkleri bana yollayın ben bakarım :))
acayip bi sevgi ya kim bebeğinin kakasıyla gurur duyar
bizim eren paşa pipiyi farketti teyseleri geçen gece yüzüne işedi
başka bi günde babası bi septürsede görsem dedi babamız arkasını döndü bide ne görsün septürmüş babnnenn eline söz dinliycek benim oğlum maşllah paşama

Günaydın güzel annelerhihoyyyt

Gökdeniz maşallah canım yavrunaAllah analı babalı büyütsün.
Hani doğum hikayen?

kaydirigubbakcemile3:roflol:Ay süpermişkaydirigubbakcemile3Senin oğluş esprili olcek annesi.Şimdiden belli.

Ben de 1Aralık'tan beri ilk defa 4 saat kesintisiz uyumuşum.Kızım da uyumuş tabii.Harika hissediyorum kendimi.Hava da çok güzel.Bütün gece yağmur yağdı,şimdi ise güneşli.Açtım pencereyi oksijen dolsun evimiz:)

Valla şu son gunlerde zaten yeterince tedirginiz bunu yazman çok iyi oldu Burcu...
Normal dogumu falan bekleyemeyecegim korkarım pazartesi gunu gidip doktora diyeceğim... Bu tedirginlik beni çok yıpratıyor..

aynen canım 9 aydır yasamadığım stresi şu son iki haftada yasadım nerdeyse...
Hayırlısı Allah'tan...Hepimizin yardımcısı olsun... Neyse ki fazla sancım, sızım yok..

aayy bende bekliyorum pazartesiyi
sürekli hareket takip etmek gerçekten çok yıpratıcı
hareket etmedi hala diyince eşim hemen tatlı bişeyler getiriyo :asigim:
garibim o da tedirgin tabi
allahım hayırlısıyla şu günleri bi bitirip sağsağlim kucağımıza alsak bebişlerimizi:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…