2008 Aralık Anneleri

Samira'cım doktorun çok acımasızmış.Bebek ölümleri oluyor denir mi ya
Sen aklına getirme sakın öyle kötü şeyleri.Benim kızım da son ay çok hareket etmiyordu.Sadece hareketlerini hissettikçe iyi olduğunu bildiğim için gülümsüyor ve onunla konuşuyordum.

Az kaldı artık kızlar.Az daha dayanın.Kafanızı dağıtacak birşeyler yapın.Hamile olduğunuzu biraz da olsa unutturacak birşeyler..

Öptüm sizi göbüşlerinizdena.s.

Elvira hoşgeldin.Gerçekten Lora doğurdu herhalde.Ne zamandır yok.

Senin takvimin nerede bakiim?Nasıl takvim istersin?Yaz da yapayım.
Çabuk yaz ama uykum geldi:)

maşallah ballım kızın çok tatlı..Allah sağlık ve sıhhat içerisinde büyütmeni nasip etsin...
minik efsa yenidoğan sarılığımı oldu yoksa ışık yansımasımı sanki biraz ten rengi banamı öle geldi caba?

oyyy canım yerim ben seni ne tatlı şeysin sen öyle allah nazarlardan saklasıncanım benim allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza:Saruboceq:

Ayy ballım maaşallah pek tatlı kızın yerim ben onun toppik yanaklarını ne de güzel uyuyor. Rabim nazarlardan saklasın. Hayırlı evlat olur inşaallah. darısı bizlerin ve tüm anne olmak isteyenlerin başına inşaallah...

Ballım maşallah kızına canım çok tatlı

Peri'cim biz de babasıyla kızıma bir bıcı bıcı yaptıralım,hazırlıcam senin takvimini.Bekle anacım.

ben sezeryandan bir gün sonra ayağa kalktım ve öyle aman aman bir sancım olmadı, bebeğe hep kendim baktım, sadece banyoda iken yardım aldım, ilk hafta meme ucum büyük olduğu için bebişim ağzına tam alamadığı için canım yandı biraz ama kremler fayda etmeyince kk okuduğum bir tarifi yaptım ve iki günde göğüslerim iyileşti hemen, emzirme konusuna gelince ben oğlum uyanıkken sürekli emziriyorum, gündüz ortalama 2 saatte bir emiyor, ancak gece uyumadan önce bir saate yakın aktif şekilde emiyor ve 4-5 saat aralıksız uyuyor, eve geldiğimden beri sürekli rezene çayı içiyorum, şimdiye kadar ne benim ne bebişin hiç gaz problemim olmadı Allah'a şükür, hatta benim ishalim anca geçti iki gündür, bizim şimdilik tek sorunumuz, 11 günlükken bebeğimin göbeği düştü ancak hala göbeğinde kurumuş kan lekeleri görüyorum, salı günü doktora götüreceğim, daha önce götürdüğüm doktor kalemle yakılması gerektiğini söyledi inşallah bir sorun çıkmaz

kız doru heryerde ssöyleme bebeğinin uyuduğunu nazar alır 41 kere maşallah bendede gaz problemi yok oğlumda gaz problemi çok olmuştu bunda rahatım Allaha şükürler olsun

ballım çok şükür sağlıkla sıhhatle kavuştun bu güzel meleğine
darısı bizim başımıza inşallah
allah analı babalı büyütsün
41 kere maşallah

ya kızlar hani rezene cayı içiyoruz demişşiniz ya gaza karşı cok iyi işte süt yapan
bu nasıl yani poşet çay gibimi milupanın var omu yoksa aktarlardan mı alınıyoo
hiç daha önce kullanmadığım için bilemiyorum ilk defa burda duydum

bana poşet çay şeklinde olanlar çok faydalı olmuyor dediler o yüzden ben aktardan aldım, cezvede suyu kaynadıp bir tatlı kaşığı rezene katıyorum, birkaç dakka demlenmesini bekliyorum ve içiyorum, artık tadınada alıştım, içmeyince arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…