2008 Aralık Anneleri

merhaba kızlar,bakim kim doğurmuş dedim benim hamişlerimden.çok özlüyorum burayı sizleri.
hepinize tekrar tşk ederim tebrikleriniz için.kızım uyuyor şimdi fırsat buldum.
annelik bambaşka bişiymiş,onu emzirmek gözlerine bakmak harika bir duyguymuş.
gögüs uçlarım çok acıyo kızlar.emzirirken çok canım yanıyor.sizler ne yaptınız.
dikişlerim de geçse daha iyi olcam ama sabredtmek lazım.
kızımın resmini koycam teyzleri biara.

ademelciğim canım sabret az kaldı.
goldcuğum canım aynı gün doğuramadık,benim minik kuş sabredemedi.ama bişi kalmadı senin de canım benim
ağlıyo benim ki görüşürüz terkrar
orkidem seninlede öyle.

edoşşş nasıl gidiyor canım annelik.göğüs uçlarım çok kötü benim.

Canım benim.Kardeşim aldı PC'yi görmedim yazdığını.Çok üzüldüm şindi.
Emziren annelerin hemen hepsinde aynı durum mevcut.Her emzirmeden sonra kremliyorum ama sanki faydası yok gibi.Benimkiler de çok acıyor.Geçer diyor annem.Ben de bir umut bekliyorum
Öpüyorum canım senia.s.

Göğsünü iyileştiren formülü bizimle de paylaşabilir misin canım.
Ben poşet rezene içiyorum.Doğadan marka.Çok iyi geliyor bana da.
Göbeği iyileşir inşallah en kısa zamanda.Ay içim acıdı.Kıyamam ben ona.

selam aralık anneleri bende aralık annesi olucam aslında ocak annesydim ama şekerim çıktı bu nedenle sezeryan olucam bu yüzden aralık 20 gibi sezeryan olucak sizlere sormak istediğim şey bebeklerinizi doğduktan sonra ne zaman çocuk dr una götürdünüz hangi kontrolleri yaptırdıız
hMİLELİKTE şekeri çıkan varmıydı araızda doğumdan sonra şeker durumunuz ne oldu

günaydın aralık anneleri.hepinize hayırlı pazarlar.nasılsınız bakalım.bugünde doğum yapacak olan annelerime allah gayret kuvvet versin..

Allah kolay,sağlıklı doğum nasip etsin inşallah canım.

Bebeğini ilk ne zaman sağlık ocağına götürmen gerektiği hakkında hastanede bilgi veriyorlar.Doğumdan sonraki 3.gün topuk kanı alınması için gitmesi gerekiyor.O zaman sana aşı kartını da verirler.Bir sonraki aşının tarihini yazıp veriyorlar.O şekilde takip ediyorsun.15günlük olunca da çocuk hastanesinde işitme testi yaptırıyorsun.

Bende hamilelik şekeri çıkmadı.Ama normalde şekeri olmayıp da hamilelikte şekeri olanların bildiğim kadarıyla doğum sonrası şeker problemi ortadan kalkıyor.

günaydın aralık anneleri.hepinize hayırlı pazarlar.nasılsınız bakalım.bugünde doğum yapacak olan annelerime allah gayret kuvvet versin..

Nerelerdesin Gülbeyza'cım?Merak ettim seni yine.Şimdiden böyle seyrek giriyorsun siteye,doğurduktan sonra hiç gelmezsin sen artık herhalde:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…