- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.061
edoşşş nasıl gidiyor canım annelik.göğüs uçlarım çok kötü benim.
edolina kız nerde benim takvimimkaydirigubbakcemile
ben sezeryandan bir gün sonra ayağa kalktım ve öyle aman aman bir sancım olmadı, bebeğe hep kendim baktım, sadece banyoda iken yardım aldım, ilk hafta meme ucum büyük olduğu için bebişim ağzına tam alamadığı için canım yandı biraz ama kremler fayda etmeyince kk okuduğum bir tarifi yaptım ve iki günde göğüslerim iyileşti hemen, emzirme konusuna gelince ben oğlum uyanıkken sürekli emziriyorum, gündüz ortalama 2 saatte bir emiyor, ancak gece uyumadan önce bir saate yakın aktif şekilde emiyor ve 4-5 saat aralıksız uyuyor, eve geldiğimden beri sürekli rezene çayı içiyorum, şimdiye kadar ne benim ne bebişin hiç gaz problemim olmadı Allah'a şükür, hatta benim ishalim anca geçti iki gündür, bizim şimdilik tek sorunumuz, 11 günlükken bebeğimin göbeği düştü ancak hala göbeğinde kurumuş kan lekeleri görüyorum, salı günü doktora götüreceğim, daha önce götürdüğüm doktor kalemle yakılması gerektiğini söyledi inşallah bir sorun çıkmaz
kızlar maşallah demeyi unutmayın
evet canım aralık annesım 37+6 haftalığım rabbım sızler gıbı bu yolda olan bızlerı de kurtarır inşallah
evet canım aralık annesım 37+6 haftalığım rabbım sızler gıbı bu yolda olan bızlerı de kurtarır inşallah
selam aralık anneleri bende aralık annesi olucam aslında ocak annesydim ama şekerim çıktı bu nedenle sezeryan olucam bu yüzden aralık 20 gibi sezeryan olucak sizlere sormak istediğim şey bebeklerinizi doğduktan sonra ne zaman çocuk dr una götürdünüz hangi kontrolleri yaptırdıız
hMİLELİKTE şekeri çıkan varmıydı araızda doğumdan sonra şeker durumunuz ne oldu
günaydın aralık anneleri.hepinize hayırlı pazarlar.nasılsınız bakalım.bugünde doğum yapacak olan annelerime allah gayret kuvvet versin..
merhaba kızlar bu da benim oğluşum 03.12 de katıldı aramıza.geride kalanların Allah yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?