- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.421
slm kızlar nasılsınız iyi seneler
kızlar moralim çok bozuk kızım öksürüyo burnu tıkalı dr gittik bronşları dolmuş
abisinden geçmiş bide kalça çıkıklığından şüphelendi ultrason çektir dedi inşallah bi sorun çıkmaz
kızıma antibiotik le mentolin şurup verdi 25 günlük bebeğe ilaca başladık inşallah biran önce ileşir onnun halini gördükçe ağlıyorum zor nefes alıyo emmerken problem yaşıyoruz tıkalı olduğu için
sanırım 2009a kızımla emişerek giricez
valla bizde emişerek girdik ve ben ona bakıp bakıp Allah'a bu güzel bebeği bana bağışladığı için ağlayarak girdim, umarım tüm yıl ağlamam
herkese yılın ilk gününden günaydın
bugün biz 1 aylık olduk.
birazdan babamızla 2. hepatit b aşımızı olmaya gidicez.
bakalım kızım mı daha çok ağlıcak yoksa ben mi
kızlar bugün 40.haftamı doldurdum,1 ocak doğum tarihim ama yine sancım yok ,dr.dün vajinal muayene yaptı,bebek kanala girmiş,3,4 gün daha bekleyelim dedi,olmazsa p.tesi yine gitcem ama çok sıkıldım artık,gelse keşke bugün:1no2::Saruboceq:
gunaydin bhkcim ne guzel 1.ayina girmisiniz ne mutlu size bide bana bak karnimda sakallari cikacak nerdeyse kleratanin gelecegi yok 2009 ocak annesi oldum hayirlisi boyleymis herseyde bir hayir vardir
slm cnm ben 41.haftami bitirecem bile ama tik yok malesef bende acilmada var yerlesmiste sancida cok yuksek cikti ama hala gelmek istemiyor kerata ben aralik annesiydim ama olmadi nasip degilmis bebeginin cinsiyeti ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?