2008 Aralık Anneleri

MİS KOKULU BEBEKLERİNİZ VE SEVDİKLERİNİZLE BİRLİKTE TÜM ANNELERİN YENİ YILINI KUTLARIM!!!
NİCE MUTLU,SAĞLIKLI,HUZURLU VE BOL PARALI YILLARA...
SÜTÜNÜZLE KALIN:))
SEVGİLER...

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun.Umarım yeni yıl bebeğine sağlık getirir ve çabucak iyileşir.
Her bebekte kalça çıkıklığı riski oluyor.Bizden de ultrason istiyorlar.Bunu doğduğu gün söylemişlerdi.Maksat eğer kalça çıkıklığı varsa şimdiden tedavi etmek.Bacaklarını bir süre için alçıya alıyorar.Tedavi de bu.Ama yine de inşallah bebeklerimizin bu gibi sorunları çıkmaz.

ballım çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlığını versin kuzunun ..kendini üzme bebek bu sonuçta hastalıkta sağlıkta bizler için..biz bile koca adamlar hasta olmuyormuyuz..kısa zamanda geçecek canım..çok öpüyorum yavurunuda senide

fascım duyarlı yaklaşımın için teşekkürler..bütün kalbimle yardıma muhtaç bütün insanlara başta melek bebeklere dua ediyorum..

Herkese yeni yılda sevdikleriyle beraber sağlık mutluluk ve başarı diliyorum..Herşey gönlünüzce olsun canlarım..Oğlumla hepinizi çok öpüyoruz..

evet fascım, dualarımız onlarla
ballı inşallah önemli bişeyi yoktur.
herkese yeni bebişlerimizle sağlıklı mutlu huzurlu 2009 yılı diliyorum

--------------------------------------------------------------------------------

2008 mayıs annesi olarak tüm aralık annelerinin yeni yılarını kutlar 2009 yılının hepinize sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler getirmesini dilerim...
Yüce Mevladan bebişlerinizi sağlıkla büyütmenizi henüz doğum yapmayanların hayırlısıyla bebişlerine kavuşmanızı bebişlerinizi kucağınıza almanızı ve annelik duygusunun o eşsiz büyüsünü bir ömür yaşamanızı diliyorum.....Allah yar ve yardımcınız olsun..

2009 herkese en güzel günleri getirir inşallah, bebeklerimiz hiç huysuzlanmaz ve hastalanmaz , bizlerde onlara çok iyi anneler oluruz ve seneye bu zamanlar onların ilk yaşlarını kutlarız

sağlıklı mutlu seneler herkese evladımızla evlatlarımızla anneli babalı teyzeli halalı amcalı dayılı ananeli babanneli dedeli ... nice nice senelere :)

sanırım 2009a kızımla emişerek giricez

desene 1 sene boyunca bol bol emişeceksinizkaydirigubbakcemile3
bizimki de uyuyodu tam 23:59 da anne beni kucağına al dercesine mızıldamaya başladı. kucağıma alınca susuverdi yavruşum.. demek ki biz de hep kucak kucağa olucaz bu sene:) Allah ayırmasın aman:Saruboceq:

valla bizde emişerek girdik ve ben ona bakıp bakıp Allah'a bu güzel bebeği bana bağışladığı için ağlayarak girdim, umarım tüm yıl ağlamam

herkese yılın ilk gününden günaydın
bugün biz 1 aylık olduk.
birazdan babamızla 2. hepatit b aşımızı olmaya gidicez.
bakalım kızım mı daha çok ağlıcak yoksa ben mi

herkese yılın ilk gününden günaydın
bugün biz 1 aylık olduk.
birazdan babamızla 2. hepatit b aşımızı olmaya gidicez.
bakalım kızım mı daha çok ağlıcak yoksa ben mi

gunaydin bhkcim ne guzel 1.ayina girmisiniz ne mutlu size bide bana bak karnimda sakallari cikacak nerdeyse kleratanin gelecegi yok 2009 ocak annesi oldum hayirlisi boyleymis herseyde bir hayir vardir

kızlar bugün 40.haftamı doldurdum,1 ocak doğum tarihim ama yine sancım yok ,dr.dün vajinal muayene yaptı,bebek kanala girmiş,3,4 gün daha bekleyelim dedi,olmazsa p.tesi yine gitcem ama çok sıkıldım artık,gelse keşke bugün:1no2::Saruboceq:

slm cnm ben 41.haftami bitirecem bile ama tik yok malesef bende acilmada var yerlesmiste sancida cok yuksek cikti ama hala gelmek istemiyor kerata ben aralik annesiydim ama olmadi nasip degilmis bebeginin cinsiyeti ne

gunaydin bhkcim ne guzel 1.ayina girmisiniz ne mutlu size bide bana bak karnimda sakallari cikacak nerdeyse kleratanin gelecegi yok 2009 ocak annesi oldum hayirlisi boyleymis herseyde bir hayir vardir

canım benim.
güzel güzel büyüyüp öyle gelicek senin yavrun da..
Allahım sağlık sıhhat versin en önemlisi de o..
ama sabretmenin ne zor olduğunu en sabırsız annelerden biri olarak cok iyi bilirim.
Allah kolaylık versin.
hayırlı haberlerini dört gözle bekliyoruz :1hug:

slm cnm ben 41.haftami bitirecem bile ama tik yok malesef bende acilmada var yerlesmiste sancida cok yuksek cikti ama hala gelmek istemiyor kerata ben aralik annesiydim ama olmadi nasip degilmis bebeginin cinsiyeti ne

canım benimki erkek,gelmeye de hiç niyeti yok,sancıda yok nst de çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…