2008 Aralık Anneleri

erkekler bekletirmis genelde hayirlisi olsun ne yapalim benim sanirim pazartesiye kadar bekliyecekler sonra suni sanci verecekler hakkimizda hayirlisi neyse o olsun artik

rica ederim cicim. sadece erkekler bekletmiyorlar.. bu genellemenin yanlış olduğunu benim kızım kırdı biliyorsunmirmirmirmir kızlar da bekletirkaydirigubbakcemile3
şaka bir tarafa sabrının meyvesini hayırlısı ile gör inşallah

selam ballım bende aralık annelerinin muhabbetine katılıyorum ne kadar kaım annesi olsamda.canım benim oğlumda bronşit teşhisi ile hastaneye yatmıştı öksürüyodu benden grip geçmişti merak etme ilaçlarını iyi verirsen aksatmazsan ve sütünü sağ kaşıkla ver çünkü drlar bana emzirmiyordu emerken daha tıkanıyorlarmış biberpnlada verdim ben sakın canını sıkma ben çok ağladım çok üzüldüm sütüm gitti hamdolsun eri geldi. bide benimde bebeğimin doğumda köprücük kemiğini kırmışlar korkma bu tip şeyleri artık iyi dr a götürürsen halloloyuo inş sıkıntı yapma dualarım seninle ve en iyi bildiğim şey dertli olan insanı en iyi o derdi yaşayan anlıyo seni çok iyi anlıyorum rabbim tez vakitte şifalar versin

herkese bebişleri ve ailesiyle birlikte
sağlıklı
mutlu
huzurlu
sevgi dolu
bol sütlü
bol gülücüklü
ve daha istedikleri ne varsa hepsinin gerçekleştiği
bir yıl diliyorum.

:sm_cool:iyi seneleeeerrrr:sm_cool:

a.s.

hihoyyythihoyyyt

kızlar merhaba geriye dönük okuyamadım...
kendimi halen çok kötü hissediyorum her dakika Allah'ım affet beni deyip ağlıyorum halbuki hamileliğimde birgun bile depresif olmamıştım, inanılmaz keyifliydim ama şimdi herseyi inanılmaz kafaya takıyorum zaten bebeğim de mememi bir alıyor bir almiyor,mecburen sürekli biberonla sagip süt veriyorum... Allahtan yeteince sütüm var ama iştahım sifir, sürekli sinirlerim bozuk umarım o da kaçmaz... canım hiçbişi yapmak, kimseyi görmek istemiyor...
n'olacak benim bu halim böyle...

canım çok geçmiş olsun ama bence bozma moralini 9 ay boyunca bu anı beklemedikmi tadını çıkarmaya bak.hem meleğinin en çok sana ihtiyacı var.o yüzden moralini yüksek tutmaya çalış.birde sütünü biberonla değilde kaşıkla vermeye çalış.bana doktorum öyle söyledi.biberon damakda bozukluk konuşma bozukluğu yapıtormuş vede biberona alışırsa seni hiç almaz dedi.o yüzden kaşıkla vermemi söyledi bu arada emzirmeyede zorla tembel meleği.emek olmadan yemek olmaz birazcık uğraşıversin bi zahmet:teytey:

canım benim neden üzüyorsun kendini bu kadar:1hug:

yanında biri var mı bebeği ona bırakıp biraz dışarı çıksan yarım saat bile iyi gelir

ilk günler çok zor geçiyo sonra biraz daha düzene girecek merak etme en azından sen alışacaksın bebekte sana alışacak

ama bunun için senin güçlü olman lazım güçlü olmak için sağlığına dikkat etmen lazım

bi de emziriyorsun kendini halsiz bırakma yemeğini ihmal etme sonra hasta olursun canım

eşinle konuş canım ben ne zaman sıkılsam ona açıldım:asigim: yazık şimdi dört dönüyo etrafımda o olmasaydı zor olurdu sende eşinle konuş biraz gezin bi de eve dvd alın flim seyretmek çok iyi geliyo sinemaya gitmiş gibi oluyo:lepi:

ben de aynı durumdayım canım psikolojim gerçekten çok kötü durumda Allaha şükür tabi ama ruhum daralyor bazen özellikle de akşamları bazı gündüzleri kendimi iyi hissediyorum ozaman da dışarı çıkmaya çalışıyorum gerçekten iyi geliyor..bazen kalabalıga bazen yalnızlıga tahammül edemiyorum..sizde de oluyor mu bilmiyorum ama halsizleştiğim çok oluyor demir hapı alıyorum çünkü kansızlıgım var..Allahım ne olur bizlere yardım et senin herşeeye gücün yeter..amin..:Saruboceq:

goldcuğum aynen bende öyleyim.halen düzelemedim,seni çok iyi anlıyorum canım.allah yardımcımız olsun bitanem.beim kimsemde yok yanımda,azcık şöyle yarımsaatliğine bir dışarı çıksam ah ne iyi gelir belki.ama malesef,rabbime binlerce kez şükrediyorum yavrumu kucağıma verdi diye.fakat işte bu bunalımıda yaşıcakmışız.umarım atlatırız canım.

Kızlar yaşadıklarınızın aynısını yaşadım ve çevremde yaşayanlar oldu,ama hepsi geride kaldı..Geçecek..Sadece biraz sabır..Antidepresan ilacı bile kullanıyorum hâlâ,ilaçlar birden bırakılmıyor çünkü.Ama geçecek unutmayın.45.gün iyi olmaya başlamıştım,yavaş yavaş dahada iyi oldum.

kimsecikler kalmadı,herkes yavruşuyla birlikte tabi.hamilileiğimizn başından beri ne zaman gelcek bugünler diyorduk,ne heyecanlarla paylaşım yapıyorduk burda.şimdi herkes başbaşa kaldı ne güzel ne mutlu hepimize,allah olmayanlara versin.ve bunalımda olan arkadaşlar bugünleride atlatacaz.herşey sabır evet

slm sevgili aralik anneleri malesef hala dogum yapmadim sali gunune kadar dogurmazsan hastaneye yatis yapacaz ve suni sanci denenecek benim icin dua etmenizi istiyorum sizi ve bebisleri :1hug:cokk opuyorum

slm sevgili aralik anneleri malesef hala dogum yapmadim sali gunune kadar dogurmazsan hastaneye yatis yapacaz ve suni sanci denenecek benim icin dua etmenizi istiyorum sizi ve bebisleri :1hug:cokk opuyorum

canım sağlıkla kucağına al da erken geç farketmez
inşallah suni sancıya gerek kalmadan doğum yaparsına.s.

Gold'cum yalnız kalmamaya çalış.Yalnız kalma derken senin canını sıkacak kişilerle ol demiyorum.Ailenden kimse varsa hergün yanına gelebilecek,ya da yakın arkadaşlarından kimse varsa çağır,seni mümkün olduğunca yalnız bırakmasınlar.

Annem kardeşim ve eşim dönüşümlü olarak sürekli yanımda oldular benim.Herkes benim gibi şanslı değil tabii ki ama annem ve kardeşimi defalarca azarladım.Bebeği elledikleri için,var olan düzenimi değiştirdikleri için kızıp durdum onlara.Neyse ki onlar beni anlayıp sabrettiler.İyi ki hep yanımda olmuşlar diyorum şimdi.Yalnızlık hiç iyi gelmiyor lohusayken.

Dışarıya çıkma fırsatın varsa onu da dene tabii ki.Ben dışarı çıkmak istememiştim hiç ama bazılarına iyi gelmiş bak.

Zamanla geçecek bu durumun canım.Hepimiz yaşadık.Ben çabuk atlattım.Umarım sen de benim gibi çabuk atlatırsın.

Mantıklı düşünmeye çalış.Kendini bırakma sakın.Çok güçlü bir annesin sen.
Öpüyoruz seni kızımlaa.s.

Son düzenleme:

Lora'cım umarım sağlıklı,kolay bir doğum yaparsın ve bebeğini kucağına aldığın gibi emzirip doyurursun.
Sütün bol olsun,bebeğine yarasın.
Dualarım seninle canıma.s.

loracım umarım cok kolay bir doğum yaparsın canım sağlık ve sıhhatle zaten bir sen kaldın galiba doğum yapmayan senin oğlan yerini pek sevdi bu kadar uzun kaldığına göre tosuncukmu olacak dersin salıya daha varya belki bir zahmet yerim dar suyum azaldı artık cıkayım der de kendiliğinden gelir.rabbim herşeyin hayırlısını versin canım.

canım aynı durumlar bende var benimde oğluşum bi emiyo bi emmiyo hala öğleyiz 20 günlüğüz aynı sorunları yaşıyorum banada kaşıkla ver dediler bu seferde herşeyi kaşıkla bekliyo cocuk emmiyo yani ilk zamanlar biberonunu vermiştim emememişti çnkü alışmış her lokma hazır ağzına geliyo cok zorlandım hala da öğle ihşalalh geçeçek güzelim bu günler en azından sabır deyip daha güzel düşünmeye çalışıyorum umarım seninde bu durumların düzelir canım

güzel bir hafta sonundan sevgiler herkese.umarım bebişler ve sizler iyisinizidr.öpüyoruz kızımla herkesi
loracığım canım rabbim sağlıkla kucağına versin bebeğini.inş.benim gibi kısa saat dilimi içersinde kurutlursun.ve inş.salıya kadar kendi sancınla gelir,gelmesede zor değil canım merak etme.bebeğinin ağlayışını duyacaksın,ve o nur yüzünü görceksin.yanına verecekler annesi bak bu senin oğlun diyecek hemşire,koklıcaksın o an ve gözlerin dolacak.bu benim yavrum diyerek bütün acıların o an son bulacak emin ol.sabırlı annemiz bu ara çok dinlen,güçlü olman lazım,tosuncuk gelene kadar.öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…