2008 Aralık Anneleri

göyüs uçlarım felaket yara oldu
napmalıyım bilgisi olan varmı acaba
kan bile geliyo doktorumada ulaşamıyorum lütfen yardımcı olun bana

allah hepimizin bebeklerini analı babalı büyütmek nasip etsin
inşallah benim bebeyim 45 günlük oldu
9 aralık olacaktı kalp atışlarından dolayı erken oldugamyoncuiremsu

canım biçogumuzunki yara oldubenimkinden de kan geliyordu hala bile bazen geliyor dert etme maalesef gögüslerimizin başları yarılabiliyor bebeğini emzirebilirsin kan bile gelse bişey olmazmış çocuk doktoru öyle demişti bana..

Kızlar az önce Emine'yle görüştüm.

Doktor haftasonlarını evde geçirmesine izin veriyormuş.Haftanın bu en değerli iki gününü de bebeğiyle ve eşiyle doya doya geçirmek istediği için internete girmeye vakit bulamıyormuş.
Sesi çok daha iyiydi.
Tedavisi 15 Ocak'ta bitiyormuş.Yani aramıza dönmesine az kaldı:)

Eren bebek de maşallah çok iyiymiş.Annesi ona sütüyle geçip zarar verebilecek ilaçlar kullandığı için anne sütü ememiyormuş ama iştahı yerinde bir bebek olduğu için hazır mamaya hiç hayır demiyormuş.

Emine konuştuklarımızı sizinle paylaşmamı istedi.Hepinize çok selamı var.

goldcum canım sakın kendini salma.. depresyondayım da deme.. bence olumlu düşünürsen çabuk atlatırsın.. senin çektiklerini hatta daha fazlasını çeken anneler vardır, onları düşün haline şükret..

loracım canım inşallah sağsalim kavuşursun yavruna.. güzel haberlerini bekliyorum canım..

suzi geçmiş olsun hayatım.. doğum hikayeni ve ayrıntılı bilgilerini de bekliyoruz en kısa zamanda.. sen de doğum yapanlar listesine girdin ya, gözün aydın:)

nazlıcık ben lansinoh kremi tavsiye ederim. kızım öğürdüğü için düzenli kullanamadım ama ona rağmen faydasını gördüm. yeni yeni anlıyorum.. bu arada emzirmeden önce sütünüzle biraz meme ucunu ıslatıp bebğinizi emzirirseniz de yara olmuyor.. ben artık önce mutlaka ucunu sütümle ıslatıp veriyorum.. bi de edoşla dorucum bilirler.. ayva çekirdeğini ıslatıp bişiyler yapıyorlardı. onlar da cevap vereceklerdir.. bu arada geçmiş olsun

canım çok teşekkür ederim.. ne de çok merak ediyordum emineciğimi.. ne güzel haber verdin bize.. çok sağol tekrar tekrar..

Ayva çekirdeklerini üstleri tamamen kapanacak kadar suyla ıslat,birkaç saat sonra su jelleşiyor.Bunu her emzirmeden sonra sür.Ben bir ara bunu yaptım.Rahatlattı.Şimdi Fas'ın dediği gibi sütlü sütlü bırakıyorum.Ara sıra da lasonih krem sürmeye devam ediyorum.
Fakat ne yaparsan yap zamanla geçiyor canım.En azından bir ay kadar acıya dayanman gerekecek.

hepinize teşekkür ediyorum yardımınızdan dolayı krem kullanıyorum
bepanten sonra fito bide lansınoh diye kremler verdi
doktor hiç faydası olmuyo daha kötüleşti morarıyo giddikçe kanama yapıyor
dayanamıyom bazen alıyorum

kızcağızımın gazı başladı.. artık çıkarması için masajlar yapmaya başladık.. önceden ne güzel emerken pırtlatıp duruyordu, gerek kalmıyordu.. olsun gene buna da şükür diyoruz.. düzene girmeye çalışıyoruz ama sanırım çok erken bunun için.. yarın 20 günümüz dolacak.. maşallah bize..
siz napiyorsunuz. kızcağızınla alışmışsınızdır artık.. var mı gaz probleminiz..
bu arada eminenin telefonunu istesem verir misin bana da.. onu hastanede ziyaret etmeyi çok isterdim. tabii nasıl olur bilemiyorum ama belki akşam filan 1 saat bebeği anneme bırakıp giderim.. bilemiyorum.. çok istiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…