- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.481
kızcağızımın gazı başladı.. artık çıkarması için masajlar yapmaya başladık.. önceden ne güzel emerken pırtlatıp duruyordu, gerek kalmıyordu.. olsun gene buna da şükür diyoruz.. düzene girmeye çalışıyoruz ama sanırım çok erken bunun için.. yarın 20 günümüz dolacak.. maşallah bize..
siz napiyorsunuz. kızcağızınla alışmışsınızdır artık.. var mı gaz probleminiz..
bu arada eminenin telefonunu istesem verir misin bana da.. onu hastanede ziyaret etmeyi çok isterdim. tabii nasıl olur bilemiyorum ama belki akşam filan 1 saat bebeği anneme bırakıp giderim.. bilemiyorum.. çok istiyorum ..
Beni güldürdün ya Allah seni de kızınla bir güldürsün e mi:)))))
Alttan sesli çıkarıyor benim kız.Hem de tam altını açarken ayak bileklerinden tutup kaldırdığım anda bir güzel salıveriyor.Eğer kakayla bir yaparsa üstüm başım kaka oluyo:)))
Biz sağlık ocağına götürüyoruz.Oradaki doktor ve hemşire çok ilgili Allah'a şükür.Çok memnun kaldık.En son 15'inde gittik.Şimdi ayın 6'sında aşımız var.Tekrar gideceğiz.Her gittiğimizde boyu kilosu ölçülüyor,doktor amcamız göğsünü dinliyor,sorularımızı cevaplıyor.
Ne sıklıkta gideceğiz ben de bilmiyorum açıkçası.Aşı olması gerektikçe mi gideriz yoksa daha sık gelin derler mi bu gittiğimizde bilmiyorum.Öğrenince sana da haber veririm
kızlar merhabalar çok fazla gelemiyorum. size birşey sorcam benim karnım hala 5 aylık gibi. her gören hamile misin diyor. sezeryandan dolayı mı anlamadım. korse de işe yaramadı. napcam bir bilen var mı ne yapmalıyım?
kızlar merhabalar çok fazla gelemiyorum. size birşey sorcam benim karnım hala 5 aylık gibi. her gören hamile misin diyor. sezeryandan dolayı mı anlamadım. korse de işe yaramadı. napcam bir bilen var mı ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?