2008 Aralık Anneleri

kaydirigubbakcemile3Ay ne üşengeç annesin kız senkaydirigubbakcemile3
omzuna alıp gaz çıkarmak çok mu zor?
Her emişten sonra bir süre beli civarı pıtpıtlayıp gazımızı çıkarttırıyoruz.Olmadı bacağına yüzüstü yatır.Öyle o da eğleniyor sen de yorulmuyorsun:)
İyiyiz biz.Alışıyoruz artık birbirimize.Düzenimiz oturdu sayılır Allah'a şükür.

Özelden yazayım sana numarayı canım.

sağol canım. inşallah ziyarretine gidebilirim.. belki moral olur..

aman ne bilem. çnceden hazır gazı çıkmış geliyodu, şimdi biz çıkarıyoz. bi de sanki kavurma yemiş gibi bir garklıyor ki babası ile ben şaşkınlıktan bakakalıyoruz valla.. 27 yaşımdayım bu yaşıma kadar ben öyle gaz çıkarttığımı hatırlamıyorum.. aman olsun tek çıkarsınlar da.. olmasa ne büyük dert, Allah korusun.. siz ne güzel 1 aylık oldunuz bilem..
bişiy sorcam, doktor kontrollerinizi ne kadar zamanda bir yapıyorsunuz. aylık mı yoksa daha seyrek mi? biz doktorumuzu değiştirdik. yeni doktorla pztesi günü tanışıcaz inşallah. bakalım ne kadar zamanda bir çağıracak.. bu doktor mevzusu çok kafama takılıyor.. güvenmek çok zor, Allah yardımcımız olsun valla..

Beni güldürdün ya Allah seni de kızınla bir güldürsün e mi:)))))
Alttan sesli çıkarıyor benim kız.Hem de tam altını açarken ayak bileklerinden tutup kaldırdığım anda bir güzel salıveriyor.Eğer kakayla bir yaparsa üstüm başım kaka oluyo:)))
Biz sağlık ocağına götürüyoruz.Oradaki doktor ve hemşire çok ilgili Allah'a şükür.Çok memnun kaldık.En son 15'inde gittik.Şimdi ayın 6'sında aşımız var.Tekrar gideceğiz.Her gittiğimizde boyu kilosu ölçülüyor,doktor amcamız göğsünü dinliyor,sorularımızı cevaplıyor.
Ne sıklıkta gideceğiz ben de bilmiyorum açıkçası.Aşı olması gerektikçe mi gideriz yoksa daha sık gelin derler mi bu gittiğimizde bilmiyorum.Öğrenince sana da haber veririm

ay sorma gecen annem ayaklarını kaldırmış, poposuna bakıcakmış. bizimki bir pırtlatmış ki sorma.. annem baştan aşağıya elbiselerini değiştirdi, battaniyesi alt açması hepsi makinaya gitti o kadar yani.. aman canı ssağolsun minnoşumun.. içinde kalıcağına dışına atsın, dert mi:)
bizim sağlık ocağındaki ebe hemşiremiz çok tatlı bir kız. kanka olduk ki ben tanımadığım insanlarla muhabbete pek girişmem.. soğuk nevaleyimdir kısacası.. ama çocuk doktoru yok sağlık ocağında.. pztesi doktorumuzla tanışıcaz inşallah pişman olmayız..
neyse ben kaçtım.. gene gelirim kızcağızım beni özlemiş.. emişelim gene uğrarız.. minik anita mızı kokla bizim için.. a.s.

kızlar merhabalar çok fazla gelemiyorum. size birşey sorcam benim karnım hala 5 aylık gibi. her gören hamile misin diyor. sezeryandan dolayı mı anlamadım. korse de işe yaramadı. napcam bir bilen var mı ne yapmalıyım?

anladı canım gerçekten.dr.konusunda bende kararsızım,sağlık ocağındaki dr.larda güzel ilgi gösteriyor aslında.yakın olması çok iyi bence,yani bana yakın.bu soğukda korkuyorum.ayın 13ünde bizim aşımız ozaman bende sorarım.kızlar benimki kucağımda şuan,altı çok koktu.pırtlamışşş yavruşum.bayılzam kokudan şimcikk

Canım ben de aynı durumdayım.Göbeğin eski halini alması ve toparlanması 6 ay ila 1 sene arası sürüyormuş.Ben de takmıyorum fazla.Korse takmıyorum.Karın kaslarını daha da tembelleştiriyor diyorlar.

Fas'cım bizim de aynen herbişeyimiz batıveriyor bir anda.Geçen gün ne giyecek ne kundak kaldı yedekte.Ya işedik ya kakaladık hepsini.Ne yapacağımı şaşırdım.

İlkim'cim ikiniz de bayılmadan aç sen altını yavruşunun:)

Benim kızım da ıkınarak uyanıyor sanki.Çıkıyorum ben de kızlar.
Öptüm hepinizia.s.

kızlar herkese selam..yeni yılda ilk sağlık sorunumu yaşıyor durumdayımm..dış tromboze hemoroit oldum bugün doktora gittim ameliyatla alınması gerekiyor dedi ama 3 gündür dayandığına göre acı eşigin yüksek demektir istersen 3 gün daha bekle kendiliğinden patlasın boşuna bıçak altına yatma dedi dedi bizde kabul ettik ..şu anda zor oturuyorum sanki normal doğum yapmış gibi ağırıyo..yavrumu bile emzirmek için oturamıyorum..

benim için dua edin kızlar korkunç ağrılar çekiyorum sezeryandan sonra bile bu kadar bunalmadım bu kadar canım yanmadı ağrı kesici ve pomatlarla ayaktayım şimdi..Allah kimseye yaşatmasın çok berbat bişi bu..kızlar sizler dikkat edin diye yazıyorum sakın kabız olup wc ihtiyacınızı geciktirmeyin kuru kayısı ve incir yiyin.. Allah emanet olun

benim de ilk hafta öyleydi.
10.günden itibaren korse giyiyorum.
ilk hafta cok zorlandım,sıkıldım.
hatta geceleri yatarken cıkardım ama şimdi cok alıştım.
cıkarasım gelmiyor.
zaten öyle yapıyorum da:jeyyar:

şimdi baya toparlandı eskiye göre.
kırkım cıkınca spora da başlıcam inş.
bakalım nolucakhihoyyyt

selam kızlar nasılsınız şunu birkez daha anladım anne olmak ne zor meslekmiş ya sinirlensen öfkeni alamıyorsun kızsan bağıramıyorsun zerre kadar şeyler beni parmağında oynatıyo sabrı ögretiyo benim kız bana şimdide kaka yapamıyoruz os... ama kakasını yapamıyor yavrucum fitil koyuyorum öyle kızlar yardımcı olun bana ya ben iyi bir anne olamıyorum galiba kızıma sürekli bir problemle karşılaşıyorum birisini yapayım derken başka bir yerden problem cıkıyor delirmek içten değildelikafadulden-tatlicadiarzu-

merhaba kızlar....

sonunda kızıma kavuştum....doğum hikayem doğum öyküleri başlığı altında....

allah hepimizin yavrularna sağlık versin

kızlar biliyorum sık girip katılamıyorum sohbetlere ama sürekli okuyrom yazılanları zbizim bugün kırkımız doldu o kadar zor geçtiki kırk gün anlatamam konuşacak kimsem yok aielmden uzaktayım yalnızım eşimde hiç yardımcı olmuyor şuan bile beni yalnız bırakıp çocuk ağlıyor uykusuz kalıyorum diye başka odaya gidip yattı oğlum daha üç haftalıkken zatüre oldu günlerce hastanelrde yattık tam evet artık iyi derken şimdide nefes alırken garip garip sesler çıkarmaya başladı arbamız yok hastaneye götüremiyoruz bulunduğumuz yerde hastane yok zaten. ne yapacağımı bilmyrum sadece ağlamakta çözüm buluyorum bakamıyormuyum ben avruma bilmiyorum nefes almaya bile vakit bulamıyorum evin işi bebek derken kendime bir saniye vakit bulamıyorum dua edin ne olur öyle zor durumdayımki....

zeynepciğim bende yalnızım canım.yardım edecek kimsem yok,ev işi yemek bebek derken bende kendime vakit ayıramıyorum.şimdi duşa girdim çıktım uyudu diye.eşimde hasta yaklaştırmıyorum bu ara.olsun canım kendimiz başarabiliyoruz işte ne güzel,annelik bu zaten.üzme kendini sakın,bende ağlıyorum tabi ara sıra yalnızım diye,ama bebişlerimiz için ayakta durmalıyız.lohusalık depresyonu senide bulmuş,umarım atlatırız canım.

saol canım cevabın için benim eşim sapa sağlam olduğu halde hiç aldırmıyor öyle zoruma gidiyorki oysa eskiden bebek olmadan böyle değildi.inanki kendim artık hiç umrumda değilim ama bbeğime bu kadar dikkat ettikten sonra önce zatüresi sonrada böle ilginç nefes alması çok üzüyr beni.şimdi emzirdim emerken böyle zor nefes alıyomuş gibi değişik değişik sesler çıkarıyo ve ben çarsizim hiçbirşey yapamıyorum

Merhaba kızlar ben 2009 mart anne adayıyım...Sizin konuya girip bir bakayım dedim beni ileride neler bekliyor diye..Allah yardımcınız olsun inşallah hepinizin........

merhaba kızlar nasılsınız.
oğluşuma çok şükür kavuştummm
yanlız fazla uykusuz olduğu için siteye giremez oldum
artı evimize gelen gidenden fazla fırsat bulamadım
nasılsınız .
onu evimizin prensi yaptım ama o illa kral olmak istiyor
şaka bir yana çok güzel bir duygu tekrar anne olmak
görüşmek üzere canlarım

canım aralık annelerim
sık giremiyorum çünkü psikolojik bir rahatsızlık nedeniyle sizden uzak kalmam gerekli inş ocağın 15den sonra yep yeni emine olup arabnıza dönücem hepinizi koskocaman meleklerinizide kokulu öpüyorumş.
dualarınızı benden eksik etmeyin sakın buna çok ihtiyacım varrr a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…