- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.501
canım aralık annelerim
sık giremiyorum çünkü psikolojik bir rahatsızlık nedeniyle sizden uzak kalmam gerekli inş ocağın 15den sonra yep yeni emine olup arabnıza dönücem hepinizi koskocaman meleklerinizide kokulu öpüyorumş.
dualarınızı benden eksik etmeyin sakın buna çok ihtiyacım varrr a.s.
saol canım cevabın için benim eşim sapa sağlam olduğu halde hiç aldırmıyor öyle zoruma gidiyorki oysa eskiden bebek olmadan böyle değildi.inanki kendim artık hiç umrumda değilim ama bbeğime bu kadar dikkat ettikten sonra önce zatüresi sonrada böle ilginç nefes alması çok üzüyr beni.şimdi emzirdim emerken böyle zor nefes alıyomuş gibi değişik değişik sesler çıkarıyo ve ben çarsizim hiçbirşey yapamıyorum
kızlar bu sabah kızımın göbeği hafif kanamış çok azleke bırkamış kurumuş.ciddi durum varmı ki acaba çok endişelendim ya.4.gün düşmüştü göbeği.ne olur cvp yazın
Herkese iyi hafta sonları, oku oku anca bitirdim geçmişi, benim bebeğimin göbeğinde kan bir ayına kadar göründü, doktor bekle demişti, sonra kendiliğinden geçti, bizimde dün kırkımız çıktı, ama hava çok soğuk olduğu için evden çıkarmaya cesaret edemedim, eşlerin yardımı konusunda ben oldukça şanslıyım galiba, benim eşim gece 12 işten geldikten sonra yemeğimi yapıyor, izin günlerinde ise evi temizliyor ve bebekle ilgileniyor o yüzden hakkını ödeyemem açıkçası,
Birde kızlar bu ayın 19 benim doğum iznim bitiyor, süt sağmak için pompa alan oldumu , neye dikkat etmem gerek, benimki iki saatte bir emiyor, bu demektir ki ben işteyken 4 kez biberonla içmesi gerekecek, o yüzden şimdiden biraz biriktirmem gerekecek anlaşılan,
Ayrıca benim oğlanın göbeği deliği dışa doğru çıkık acaba bir sorun mu var, ilk zamanlar böyle değildi, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim,
Uzun oldu kusura bakmayın, herkes kendine ve meleklerine iyi baksın,
Herkese iyi hafta sonları, oku oku anca bitirdim geçmişi, benim bebeğimin göbeğinde kan bir ayına kadar göründü, doktor bekle demişti, sonra kendiliğinden geçti, bizimde dün kırkımız çıktı, ama hava çok soğuk olduğu için evden çıkarmaya cesaret edemedim, eşlerin yardımı konusunda ben oldukça şanslıyım galiba, benim eşim gece 12 işten geldikten sonra yemeğimi yapıyor, izin günlerinde ise evi temizliyor ve bebekle ilgileniyor o yüzden hakkını ödeyemem açıkçası,
Birde kızlar bu ayın 19 benim doğum iznim bitiyor, süt sağmak için pompa alan oldumu , neye dikkat etmem gerek, benimki iki saatte bir emiyor, bu demektir ki ben işteyken 4 kez biberonla içmesi gerekecek, o yüzden şimdiden biraz biriktirmem gerekecek anlaşılan,
Ayrıca benim oğlanın göbeği deliği dışa doğru çıkık acaba bir sorun mu var, ilk zamanlar böyle değildi, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim,
Uzun oldu kusura bakmayın, herkes kendine ve meleklerine iyi baksın,
canım işe başlaman için erken değilmi daha bebeğin 2 aylık bile olmadan işe başlıca Allah yardımcın olsun sana bayağı zor gelecek kim bakacak bayboraya
Benim bildiğim kadarıyla elektrikli olanlar iyi oluyor. Bende aventin ufak bir pompası var ama bana göre pek kullanışlı değil. Gerçi ben çalışmadığım için pek ihtiyacım da yok ama yine de tavsiye etmem.
Bir ay da yıllık izin kullanacağım ama genede 3 aylık olmadan başlamam gerekiyor, hamileliğimde 8 ay yattım , şimdide meleğimi erkenden bırakıp işe gitmem gerekecek ama başka çarem yok, sonuçta onun için çalışmam lazım, ben işe başlayınca annem gelecek 1,5 yaşına kadar o bakacak inşallah
Elektrikli bakıyorum bende ama internetten hiç alışveriş yapmadım o yüzden de emin olamıyorum, ben devlet memuruyum o yüzden kıyıda köşede en kısa sürede sağma işini halletmem lazım, çünkü çok yoğun bir iş tempomuz var nefes almaya bile zor vakit buluyoruz, o yüzden marka tavsiyesi olursa ona göre bakayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?