2008 Aralık Anneleri

canım en kısa zamanda seni aramızda görmek isteriz
yokluğun çok belli buna emin ol
sağlıklı bi şekilde geri dönmeni bekliyoruz
:1hug::1hug:a.s.

canım o garip sesler arada bizimkindede oluyor sanırım burnu tıkalı o yuzden ben fizyolojik serum damlatıyorum o rahatlatıyo..buarada eşinin tavrı çok saçma konuşsana eşinle tek başımamaı yaptım bu çocuğu de..arkadasımın ikizleri vardı kabus dolu günler geçirdi onunda eşi asla ilgilenmezdi oda çareyi kucağına bebeği bıarakıp kaçmakta bulunuyodu mecbur bakıcak oaman hangi baba ağlayan çocuğunu kenara atıp kaçarki..bence sen bebeğinizi eşine daha fazla yaklaştırmaya çalış eşinede sorumluluklar yükle..bıkmna yılma biyede değişecek elbet.:tomato:

canım benim kızımda da bu ara var o ses çıkarma olayı.burnu tıkanıyor zaten damla veriyorum açılıyor.fakat o ses var işte,endişeleneiyorum.eşimde grip oldu ne yapcaz bakalım.üzme kndini canım,eşinle konuşmaya çalış,onlar mı depresyonda biz mi ya belli değil.benimki de arada kaçamak yapıyor.yok yok dayak istiy bunlarÇok üzgünüm çoook

emineciğim seni aradım ama cebin kapalıydı canım.toparlan güzelim dularımız seninle.yokluğun belli gerçekten burdaa.s.

kızlar bu sabah kızımın göbeği hafif kanamış çok azleke bırkamış kurumuş.ciddi durum varmı ki acaba çok endişelendim ya.4.gün düşmüştü göbeği.ne olur cvp yazın

kızlar bu sabah kızımın göbeği hafif kanamış çok azleke bırkamış kurumuş.ciddi durum varmı ki acaba çok endişelendim ya.4.gün düşmüştü göbeği.ne olur cvp yazın

canım merak etme benim kızda da olmuştu göbeği düştükten sonra hafif kanama olmuştu dr sorduk normal demişti kanama cok olur veya sıklaşırsa getirin demişti ama allaha şükür tekrarlanmadı

kızlar bunu hep yapmaya başladım ama beni affedin kızım huysuz oldugu için fazla giremiyorum birde bilgisayarın oldugu oda soguk malum dogalgaz fena yakıyor o yüzden soru sorup cıkmak zorunda kalıyorum bebişlerinizi hangi sıklıkla yıkıyorsunuz ben hafta bir yıkıyorum ama cok korkuyorum hasta olucak diye sizler nasıl yapıyorsunuz

Son düzenleme:
zeynepciğim saol canım ya rahatladım şimdi.ben 3yada 4günde bir yıkamaya başladım canım.evim petekli ama yeteri ısıyı alamıyorum.ufoda yakıyorum yıkarkesoğuklarda üşütmesinler.bişicik olmazhaftada 1yada2kere uygun yani.ne yapalım kış çocukları bunlar

Sevindim iyi olmana Gold'cum.
Telefonla ulaşamadım bir türlü sana.Haber verdiğin için sağol.
Öpüyoruz biz de seni kızımla.

Herkese iyi hafta sonları, oku oku anca bitirdim geçmişi, benim bebeğimin göbeğinde kan bir ayına kadar göründü, doktor bekle demişti, sonra kendiliğinden geçti, bizimde dün kırkımız çıktı, ama hava çok soğuk olduğu için evden çıkarmaya cesaret edemedim, eşlerin yardımı konusunda ben oldukça şanslıyım galiba, benim eşim gece 12 işten geldikten sonra yemeğimi yapıyor, izin günlerinde ise evi temizliyor ve bebekle ilgileniyor o yüzden hakkını ödeyemem açıkçası,
Birde kızlar bu ayın 19 benim doğum iznim bitiyor, süt sağmak için pompa alan oldumu , neye dikkat etmem gerek, benimki iki saatte bir emiyor, bu demektir ki ben işteyken 4 kez biberonla içmesi gerekecek, o yüzden şimdiden biraz biriktirmem gerekecek anlaşılan,
Ayrıca benim oğlanın göbeği deliği dışa doğru çıkık acaba bir sorun mu var, ilk zamanlar böyle değildi, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim,
Uzun oldu kusura bakmayın, herkes kendine ve meleklerine iyi baksın,

canım işe başlaman için erken değilmi daha bebeğin 2 aylık bile olmadan işe başlıca Allah yardımcın olsun sana bayağı zor gelecek kim bakacak bayboraya

Benim bildiğim kadarıyla elektrikli olanlar iyi oluyor. Bende aventin ufak bir pompası var ama bana göre pek kullanışlı değil. Gerçi ben çalışmadığım için pek ihtiyacım da yok ama yine de tavsiye etmem.

canım işe başlaman için erken değilmi daha bebeğin 2 aylık bile olmadan işe başlıca Allah yardımcın olsun sana bayağı zor gelecek kim bakacak bayboraya

Bir ay da yıllık izin kullanacağım ama genede 3 aylık olmadan başlamam gerekiyor, hamileliğimde 8 ay yattım , şimdide meleğimi erkenden bırakıp işe gitmem gerekecek ama başka çarem yok, sonuçta onun için çalışmam lazım, ben işe başlayınca annem gelecek 1,5 yaşına kadar o bakacak inşallah

Elektrikli bakıyorum bende ama internetten hiç alışveriş yapmadım o yüzden de emin olamıyorum, ben devlet memuruyum o yüzden kıyıda köşede en kısa sürede sağma işini halletmem lazım, çünkü çok yoğun bir iş tempomuz var nefes almaya bile zor vakit buluyoruz, o yüzden marka tavsiyesi olursa ona göre bakayım dedim

kimsecikler yok kızımla benden başka.gazımız vardı,uyku gözlerimden dökülüyor.yavrum benim sakinleşti anca.eşimde frip ya bende olursam diye korkuyorum.kızım olmaz inş. yaasenağlama

herkese günaydın tatlı anneler...

hadi çıkın artık şu bunalımlardan hadi ama..
bir daha bebek olmıcak bu kuzucuklar.
hele bu ilk 3 aydaki halleri kadar savunmasız,aciz halleribir daha hiç olmıcak.
tabi ki zor ama bu hallerini de cok özlücez.
hadi gelin kıymetini bilelim...

canım ben hepsiburadadan 250 tl ya medela swing elektirikli pompa aldım, bir de eczaneden 15 tl ya wee nin manuel pompasını aldım. en çok wee ninkini kullanıyorum. elektirikli olanıyla işim daha uzun sürüyor. manuel daha pratik geldi bana.. şimdilik elektirikli sipariş vermeden önce wee nin manuelini denemeni tavsiye ederim.
medeladan da memnunum, ama sanki daha çok vaktimi alıyormuş gibi geliyor.

göbeğin dışa dönük olmasını doktoruna sor bence, duyduğum kadarıyla (ne kadar doğru bilemiyorum) bebekler çok ağladıında, kendilerini çok hırpaladıklarında göbekleri dışa doğru çıkabiliyormuş.

şimdiden kolay gelsin canım. (eczanelerde tirile diye satılıyor pompalar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…