- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.521
canım aralık annelerim
sık giremiyorum çünkü psikolojik bir rahatsızlık nedeniyle sizden uzak kalmam gerekli inş ocağın 15den sonra yep yeni emine olup arabnıza dönücem hepinizi koskocaman meleklerinizide kokulu öpüyorumş.
dualarınızı benden eksik etmeyin sakın buna çok ihtiyacım varrr a.s.
kızlar merhaba nasılsınız dilerim hepiniz bebeklerinizle iyisinizdir biz iyiyiz oğluöla uğraşıyoz gazıydı beziydi derken.şükür sağlığımız iyi önemli olan bu.
bilgisi olan varmı acaba fenerbahçemine nasıl oldu sayfaları kurcaladım yenibir bilgi yok sormak istedim.
doğum yapan tecrübeli anneler bişey sormak istiyorum hamilelikte mide yanmasının saçlı doğmasıyla alakası varmı acaba gerçekten yani midesi yananların gerçekten bebişleri saçlımı oldu yoksa bebeğin mideye baskısı mı ynma yapıyoo cevaplarsanız çok sevinirim bide sarı bebekler saçlı mı doğuyo saçsızmı
doğum yapan tecrübeli anneler bişey sormak istiyorum hamilelikte mide yanmasının saçlı doğmasıyla alakası varmı acaba gerçekten yani midesi yananların gerçekten bebişleri saçlımı oldu yoksa bebeğin mideye baskısı mı ynma yapıyoo cevaplarsanız çok sevinirim bide sarı bebekler saçlı mı doğuyo saçsızmı
Saol canım tememnin için bu hafta ultrasonda saçları var dedii ama ondan kaynaklanmaz dedi doktor baskı dedi ama bencede saçtan kaynaklanıyor gini bakıcaz artık saçlı mı saçsızmı
Zeynep'cim iyi olmuş bilgisayarı sıcak odaya alman.Uzun süre sensiz kaldı forum.Alışık değiliz hiç sensiz olmaya.
Kızlar benim hiç midem yanmamıştı ama kızım maşallah upuzun saçlarla doğdu.Doktorlar da mide yanmasının saçla alakası olmadığını söylüyorlar.
kızlar sterilizatör kullananız var mı
ben almak istiyorum.. fikriniz var mı
Benim bildiğim kadarıyla elektrikli olanlar iyi oluyor. Bende aventin ufak bir pompası var ama bana göre pek kullanışlı değil. Gerçi ben çalışmadığım için pek ihtiyacım da yok ama yine de tavsiye etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?