2008 Aralık Anneleri

kızlar merhaba nasılsınız dilerim hepiniz bebeklerinizle iyisinizdir biz iyiyiz oğluöla uğraşıyoz gazıydı beziydi derken.şükür sağlığımız iyi önemli olan bu.
bilgisi olan varmı acaba fenerbahçemine nasıl oldu sayfaları kurcaladım yenibir bilgi yok sormak istedim.

..........................

selam güzel anneler artık siteye daha cok girebilicem bilgisayarımı sıcak odaya aldım ohhh ne güze oldu en azından sorularıma dertlerimi paylaşacak dostlarım var :lepi:

doğum yapan tecrübeli anneler bişey sormak istiyorum hamilelikte mide yanmasının saçlı doğmasıyla alakası varmı acaba gerçekten yani midesi yananların gerçekten bebişleri saçlımı oldu yoksa bebeğin mideye baskısı mı ynma yapıyoo cevaplarsanız çok sevinirim bide sarı bebekler saçlı mı doğuyo saçsızmı

kızlar cevaplar için çok çok teşekkür ederim bir geçse şu bunalımlı hallermiz ilkim canım benim bebeğimşnde göbeği epey kanadı ama geçti ban solüsyon la siliyodum üstüne gazlı bez le biraz kapatıyodum sonra kurudu benimkininde biraz dışarı çıkık ağlayınca çıkıyo ama daha çok

canım hiç alakası yok benim son dört ay kabusumdu mide yanması ama oğlumun başında hiç saç yok ve sarışın bir bebek genelde sarışınlsr kel oluyo esmerlerin saçı daha çok oluyo

canım önce hayırlı olsun bebeğin allah kucagına almayı nasip etsin benim hamileliğimdede cok miğdem yandı dr şurup vermişti nerdeyse bir günde bitirecek gibi oluyordum kendimi tutmasam dr miğdedeki asitten dedi ama hiçte ögle değil benim kız bir geldi maşallah simsiyah saçlı bence saçlanmasından kaynaklanıyor canım

Saol canım tememnin için bu hafta ultrasonda saçları var dedii ama ondan kaynaklanmaz dedi doktor baskı dedi ama bencede saçtan kaynaklanıyor gini bakıcaz artık saçlı mı saçsızmı

bende mide yanması olmuştu oğlumdada kızımdada ama ikiside kel doğdu bende saçlı bebeklerde mide yanması olur diye biliyodum ama bende tutmadı

Zeynep'cim iyi olmuş bilgisayarı sıcak odaya alman.Uzun süre sensiz kaldı forum.Alışık değiliz hiç sensiz olmaya.

Kızlar benim hiç midem yanmamıştı ama kızım maşallah upuzun saçlarla doğdu.Doktorlar da mide yanmasının saçla alakası olmadığını söylüyorlar.

canım alakası yok saçla mide yanmasının.benimde çok yaanıyordu iraz tabi saçlı doğdu ama,batıl inanç o.midene baskı yapıyor,asitte ağız yoluyla yukarı çıkıyor tabi.hayırlı olsun bu arada

Saol canım tememnin için bu hafta ultrasonda saçları var dedii ama ondan kaynaklanmaz dedi doktor baskı dedi ama bencede saçtan kaynaklanıyor gini bakıcaz artık saçlı mı saçsızmı

benim hiç mide yanmam olmadı, oğluşum az daha içerde kalsa saçları örülecek kadar olacakmış nerdeyse..

slm millet günaydın diye yazacaktım ama saat çoktan geçmiş şimdi farkettim.mide yanmasının kesinlikle saçla bir alakası olmadığını biliyorum sadece mideye bebeğin yaptığı baskıdaan dolayı mide asidinin geri gelmesinden kaynaklanıyor.benim kızım biraz tombişdi ne çektim son 4 ay.göbeğimizde düştükten sonra bir hafta kadar hafif hafif kanadı şimdi oda geçti doktora sordum çünkü gece farketmiştim sabaha kadar uyuyamadım doktorumuz 1 aya kadar normal kanama artarsa bakarız demişti ama gerek kalmadı.
bende birşey sormak istiyorum bilen arkadaşlar takvim yapma konusunda yardımcı olursa sevinirim

sağol canım bundan sonra hep buralardayım ben

bence hiç alakası yok ben bütün hamileliğimde inanılmaz acılı seyler yedim ve midem nerdeyse hiç yanmadı ama bir bebişim oldu kapkara, bisürü saçları var...

bende çalışmadığım için (elektriklilere göre daha ucuz olduğundan) aventin manuel pompasını almıştım byatacım ama sandığımdan daha çok ihtiyacım oldu pompaya, günde 3 kez göğsümü sağıyorum ve gayette alıştım 10 dakikada 125 cc sağabiliyorum artık...memnunum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…