- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.541
doğum yapan tecrübeli anneler bişey sormak istiyorum hamilelikte mide yanmasının saçlı doğmasıyla alakası varmı acaba gerçekten yani midesi yananların gerçekten bebişleri saçlımı oldu yoksa bebeğin mideye baskısı mı ynma yapıyoo cevaplarsanız çok sevinirim bide sarı bebekler saçlı mı doğuyo saçsızmı
bende çalışmadığım için (elektriklilere göre daha ucuz olduğundan) aventin manuel pompasını almıştım byatacım ama sandığımdan daha çok ihtiyacım oldu pompaya, günde 3 kez göğsümü sağıyorum ve gayette alıştım 10 dakikada 125 cc sağabiliyorum artık...memnunum ben.
kızlar selam nasılsınız? bende de aventin manueli var ama henüz kullanmadım işe başladığımda kullancam kısmetse. aventin steril. aleti de var ona da daha başlamadım. ama tefalin buhar makinesini aldım o baya işe yaradı. havalar soğuk kalioriferler çok fazla yanıyor ve ev kuru olouyor. nemlendirme açısından baya iyi.
bu arada kızlar benim karnım 6 aylık hamile gibi kaldı. heçenlerde markette tanıştığım bir kız bana hamile misin diiye sordu. sezeryan olanlar sizde de böyle bir dert var mı?
bhk cım , korse mi kullanıyıyosun, sarıyo musun, ben doktora sormayı unutmuştum henüz hiçbişey yapmadım ama benim de baya büyük kaldı
slm kızlar benim de bi derdim var doktorum dediki bu dogum sonrası kanamalar 40 gun surebilirmiş kanaması kesilen varmı merak ettim bide normal dogum yapan arkadaslara soruyorum dikişleriniz kac gun içinde dustu 17 gun oldu benim sadece ikisi dustu
kızlar selam nasılsınız? bende de aventin manueli var ama henüz kullanmadım işe başladığımda kullancam kısmetse. aventin steril. aleti de var ona da daha başlamadım. ama tefalin buhar makinesini aldım o baya işe yaradı. havalar soğuk kalioriferler çok fazla yanıyor ve ev kuru olouyor. nemlendirme açısından baya iyi.
bu arada kızlar benim karnım 6 aylık hamile gibi kaldı. heçenlerde markette tanıştığım bir kız bana hamile misin diiye sordu. sezeryan olanlar sizde de böyle bir dert var mı?
slm kızlar benim de bi derdim var doktorum dediki bu dogum sonrası kanamalar 40 gun surebilirmiş kanaması kesilen varmı merak ettim bide normal dogum yapan arkadaslara soruyorum dikişleriniz kac gun içinde dustu 17 gun oldu benim sadece ikisi dustu
korse kullanıyorum canım..
ilk başlar baya bi zor oldu sıkıldım ama alışınca cok rahat..
kullandığım model bu:
bhk okuduğum kadarı ile bu korseyi sürekli giyiyomuşsun...
dikiş bölgen hava almadığı için bi sorunla karşılaşmadın dimi?
bizim bugun 22.günümüz ve 1 hafta kadar önce dikişlerim düştü. ama galiba içte 1 tane daha var. arada kaşınıyor. toplamda kaç tane olduğunu bilmediğim için kalan var mı tam bilemiyorum.. ben her tuvaletten sonra batikonla pansuman yapıp fön makinası ile kuruttum.. kuru olunca daha çabuk iyileşiyormuş dikişler. doktorum söylemişti.. kanamam ise hala devam ediyor canım. yani çok yoğun olmasa da günde 3-4 ped değiştiriyorum hijyen açısından..
canım benimki resmen batıyor işkence gibi aynen bende batikon ve kurutma makinası kullanıyorum kasıntı yok ama bende benim zaten sanssızlıgım oldu içimde parca kalmıs vucut atamamıs besinci gunumde hastanelik oldum kurtaj oldum yok yere cok kotuydu arkadaslar valla tabi dikişler dayanmadı patladılarmı olumden dondum acıkcası tabi tekrar dikiş atıldı bi,raz daha vakit var anlasılan dusmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?