2008 Aralık Anneleri

canım benim bebeğim sapsarı , önlerde çok yok ama arkalarda neredeyse toplanacak kadar saçı var, bende sarıların hep kel doğduğunu düşünürdüm ama benimki tersini kanıtladı, bu arada hamileyken hiç midem yanmadı

manuel pompa kullananlar sizce işyerinde manuel kullanılabilirmi yoksa elektrikli mi alayım ve marka tavsiye ederseniz sevinirim, işe başlamama az kaldı ama hala nasıl pompa alacağıma karar veremiyorum, kimisi manuelle yapamazsın diyor, kimisi olur diyor kullananlar bilgi verirse çok mutlu olacağım

acıkcası ben manuel kullandım hiçbir işe yaramıyor sacma eskilerden kalmıs bişey makina aldım super aynı bebek emmesi gibi gogusu deforme etmiyor markası medela tavsiye ederim

kızlar selam nasılsınız? bende de aventin manueli var ama henüz kullanmadım işe başladığımda kullancam kısmetse. aventin steril. aleti de var ona da daha başlamadım. ama tefalin buhar makinesini aldım o baya işe yaradı. havalar soğuk kalioriferler çok fazla yanıyor ve ev kuru olouyor. nemlendirme açısından baya iyi.

bu arada kızlar benim karnım 6 aylık hamile gibi kaldı. heçenlerde markette tanıştığım bir kız bana hamile misin diiye sordu. sezeryan olanlar sizde de böyle bir dert var mı?

slm millet nerde o eski kk nerde o eski seda diyorum kendi kendime annelik çok zormuş ama oğluşumda çoooook tatlı
galiba hayat hiç bi zaman eskisi gibi olmayacak

oğluşumumn 12.gün göbeği düştü kilosu 4800 boyu 54 cm olmuş çok seviyorum kuşumu

doktora dikişlerimi aldırmaya gitmiştim, dönüşte bir dolmuş durdurdum, dolmuşun arkasındaki araç deli gibi kornaya basmaya başladı, bizim dolmuşun şoförü indi: " görmüyon mu, hamile karı kızgın: ) biniyor araca, azcık insan ol insan" deyiverdi.
hamileyken bile böyle itina görmemiştim kaydirigubbakcemile3

korse almaya gittim. satıcı kız: " sizin için tehlikeli olmaz mı" dedi.

hastaneye acile gittik doktor hanım hemşire ve diğer bulunanlara: " hamile hanıma yer verin" dedi.

hamileyken bu kadar çok hamile olduğumu hissetmemiştim.

kızlar inanın benim göbeğim bir coğunuzdan daha büyüktür hamileyken.
heralde bende iç karın diye bişey yokmuş diye bile düşünmeye başlamıştım.
cok cok büyüdü göbeğim.
ramazan bayramında,yani 8. ayın başında 2 kişi "sabah akşam doğuracak gibisin" dedi.
1 kişi de yoksa seninki ikiz mi dedi bana.
düşünün yani.
daha son 2 aya yeni girmiştim.
ve catladı da karnım tabi bu kadar büyük olunca.

sadede geleyim.
korse kullanırsanız kesinlikle toparlanıyor göbek.
ben 10. gün başladım.
5. gün doktora gittiğimde sarmaya başlayabilrsin demişti bana,zararı yok yani.
ihmal etmeyin sonra giysenizde pek faydası olmuyormuş.
benim şimdi azıcık yanların toparlanması lazım,
gerisi de kilo verdikçe gidecek.

40ımız bi çıksın spora da başlıcam.
dört gözle bekliyorum walla :))

bhk cım , korse mi kullanıyıyosun, sarıyo musun, ben doktora sormayı unutmuştum henüz hiçbişey yapmadım ama benim de baya büyük kaldı

slm kızlar benim de bi derdim var doktorum dediki bu dogum sonrası kanamalar 40 gun surebilirmiş kanaması kesilen varmı merak ettim bide normal dogum yapan arkadaslara soruyorum dikişleriniz kac gun içinde dustu 17 gun oldu benim sadece ikisi dustu

bhk cım , korse mi kullanıyıyosun, sarıyo musun, ben doktora sormayı unutmuştum henüz hiçbişey yapmadım ama benim de baya büyük kaldı

korse kullanıyorum canım..
ilk başlar baya bi zor oldu sıkıldım ama alışınca cok rahat..
kullandığım model bu:

canım benim kanamam 20.günümde bitti.ama lekenmelerim geliyor tabi sık sık.dikişlerim düştü mü onu bile bilmiyorum kikaydirigubbakcemile3arada sızlıyor.senin sızlıyor mu

selamlarrrr,kızlar bende sardım başlarda annemim ısrarıyla,sonra korse kullandım faydasını gördüm ama sıkıldım attım artık.devamlı kullanmadığım için yine kaldı göbeğim,oynayıp duruyorum karnımla hop hop diye.eşim de sevmez göbek,sanırım bende başlıcam takmaya yine.

cocostar öncelikle bunu dert etmen için henüz çok erken çünkü bu göbeğin erimesi zaman alıcaktır sebebi ise kas gevşemsi..dolayısı ile kasların güçlenip sıkılaştıkça beden olarak inceldiğini göreceksin ..ama korse kullanmanı tavsiye ederim 1 ay sonrada düzenli egzersiz yaparak kalan göbeğini sıkılaştırabilirsin ..birde sabahları ve gün içinde limonlu sıcak su faydalı oluyor.

Son düzenleme:

bizim bugun 22.günümüz ve 1 hafta kadar önce dikişlerim düştü. ama galiba içte 1 tane daha var. arada kaşınıyor. toplamda kaç tane olduğunu bilmediğim için kalan var mı tam bilemiyorum.. ben her tuvaletten sonra batikonla pansuman yapıp fön makinası ile kuruttum.. kuru olunca daha çabuk iyileşiyormuş dikişler. doktorum söylemişti.. kanamam ise hala devam ediyor canım. yani çok yoğun olmasa da günde 3-4 ped değiştiriyorum hijyen açısından..

korse kullanıyorum canım..
ilk başlar baya bi zor oldu sıkıldım ama alışınca cok rahat..
kullandığım model bu:

bhk okuduğum kadarı ile bu korseyi sürekli giyiyomuşsun...
dikiş bölgen hava almadığı için bi sorunla karşılaşmadın dimi?

bhk okuduğum kadarı ile bu korseyi sürekli giyiyomuşsun...
dikiş bölgen hava almadığı için bi sorunla karşılaşmadın dimi?

hayır hiç bi sorunum olmadı.
1. haftadan beri ben dikişlerim olduğunu bile unuttum.
Allaha şükür çok rahatım..

canım benimki resmen batıyor işkence gibi aynen bende batikon ve kurutma makinası kullanıyorum kasıntı yok ama bende benim zaten sanssızlıgım oldu içimde parca kalmıs vucut atamamıs besinci gunumde hastanelik oldum kurtaj oldum yok yere cok kotuydu arkadaslar valla tabi dikişler dayanmadı patladılarmı olumden dondum acıkcası tabi tekrar dikiş atıldı bi,raz daha vakit var anlasılan dusmesi için

canım çok geçmiş olsun. dikişler patlayınca yeniden dikmiyorlar diye biliyordum ben.. annem beni doğurduktan sonra dikişleri açılmış ve inanılmaz kötü haftalar yaşamış. ondan dolayı bana 2 hafta kadar prensesler gibi baktı. ve bu 2 hafta kesinlikle popomun üzerine oturmamı yasakladı.. bebeğimi hep yan oturarak hatta dikişlerin olmadığı tarafa yastıkla destek vererek oturdum ve emzirdim ben.. kaşınmayı da iyileşmeye bağlıyorum ben. inşallah sen de eski dağlığına kavuşursun bir an önce canım.. a.s.

bebekler doğunca bu site hepten sakinleşti, bende akşam saatlerinde giriyorum ama genelde kimse olmuyor, zaten önümüzdeki ayda işe başlayacağım o zaman akşamları da vaktim olmaz herhalde

Herkese günaydın, inşallah oğlum uyumaya karar verirse biz daha yatacağız, hala bana gülücükler atıp, agu yapıyor, bu çocuk neden benim gibi uykucu olmadı anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…