- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.561
bhk okuduğum kadarı ile bu korseyi sürekli giyiyomuşsun...
dikiş bölgen hava almadığı için bi sorunla karşılaşmadın dimi?
günaydınlar kızlr ben doğum yapalı birbuçuk ay oldu normal doğum yaptım korsede kullandım başta ama hala biraz kaldı dikişler bir aydan sonra tamamen düşüyo kanamalar 20 günden sonra aralılklarla devam ediyor benim tam kırkıncı gün bitti tesadüfmü bilmiyorum ama. birde son bir haftamda kanamam daha değişmişti ben acaba adetmi oldum diye düşündüm :)
canım çok geçmiş olsun. dikişler patlayınca yeniden dikmiyorlar diye biliyordum ben.. annem beni doğurduktan sonra dikişleri açılmış ve inanılmaz kötü haftalar yaşamış. ondan dolayı bana 2 hafta kadar prensesler gibi baktı. ve bu 2 hafta kesinlikle popomun üzerine oturmamı yasakladı.. bebeğimi hep yan oturarak hatta dikişlerin olmadığı tarafa yastıkla destek vererek oturdum ve emzirdim ben.. kaşınmayı da iyileşmeye bağlıyorum ben. inşallah sen de eski dağlığına kavuşursun bir an önce canım.. a.s.
canım büyük geçmiş olsun. senin durumun biraz daha farklı bence. sonuçta doğumdan sonra operasyon geçirmişsin.. İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun.. arada büyüklerin lafını dinlemek gerekiyor. özellikle de yat diyorlarsa :) ama ben şu 40 gün mezar açık olayına çok kızıorum. belki lohusalık tüm hormonların tamamen değiştiği ve bağışıklık sistemi çok zayıf olan bir dönemdir ama psikolojik olarak bu tarz korkutucu laflar söylemek bence zararlı.
kanama durumumuz aynıymış galiba.
ben de son haftaya girdim ama neredeyse bitti derken son3-4 gündür adet olmuş gibi kanamam oldu benimde.
şimdi geçti ama artık 40 günde doluyor.
bi de sezeryanda erken biter derlermirmirmirmir
off nebilim ya annemde bana defalarca dedi kalkma yat diye ama ben cok tez canlıyımdır sıkılırım ole durmaktan dogumdan sonra hastanede sadece iki saat kalabildim sonra eve gectim iki gun sonrada dus almaya basladım olanlar oldu tabi
acıkcası dikiş patladı diye dikiş attı diye biliyorum ama belkide kurtaj yapaken yanlıslıkla biyeri filan kesmiş olabilir cunku kazıma yontemiyle yaptı kurtajı uc defa ust uste bakmak zorunda kaldı neyse allaha sukur gecti gitti ama olucem diye cok korktm oglusumu hayatı boyunca boynu bukuk bırakıcam diye kırdım dizimi oturdum o gunden sonra annem ne derse doktor ne derse onu yapıyorum cok dikkat etmek gerekmiş bosuna demiyolar logusanın mezarı kırk gun acık olurmus hepiniz cok dikkatli olun arkadaslarım annenizin buyuklerinizin sozunden cıkmayın 40 gun sabır sonra tutabilene ask olsun delikafadulden
selam tatlı aralık annelerim,
kızlar çok geriye dönük okuyamıyorum, umarım herkes iyidir, herşey yolundadır.
bişey soracağım, doğumdan sonra ilaç kullanmaya devam ettinizmi?
doktorum kan ilacını kullanmaya devam et dedi. bir yerde de hamilelikte kullandığınız vitamine devam edin yazıyordu. siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
selam tatlı aralık annelerim,
kızlar çok geriye dönük okuyamıyorum, umarım herkes iyidir, herşey yolundadır.
bişey soracağım, doğumdan sonra ilaç kullanmaya devam ettinizmi?
doktorum kan ilacını kullanmaya devam et dedi. bir yerde de hamilelikte kullandığınız vitamine devam edin yazıyordu. siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Zea birşey soracağım sana.Ben de serum fizyolojik kullanıyorum kızıma ara sıra ama 24 saat içinde bir tüpü bitiremiyorum.prospektüsünde 24 saat içinde kullanılmalı yazıyor.Ben de kalanını çöpe atıyorum.Annem de atma kullanılır daha,o bozulacak birşey değil diyor.Sen nasıl yapıyorsun?Buna dikkat ediyor musun?Ya da doktorun kullanımıyla ilgili birşey söyledi mi?
:
anneler bebişlere ne zaman ıslak mendil kullanmaya başlayabiliriz.
siz başladınız mı?
uni baby nin yeni doğan ıslak mendili vardı bende,arada onu kullanıyorum ben sıkışınca..
bilgisi olan var mı?
anneler bebişlere ne zaman ıslak mendil kullanmaya başlayabiliriz.
siz başladınız mı?
uni baby nin yeni doğan ıslak mendili vardı bende,arada onu kullanıyorum ben sıkışınca..
bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?