2008 Aralık Anneleri

bhk okuduğum kadarı ile bu korseyi sürekli giyiyomuşsun...
dikiş bölgen hava almadığı için bi sorunla karşılaşmadın dimi?

herkese günaydın aynı korseden bende kullanıyorum ve çok rahat ettim sanki belime destek bile oluyor
giymediğim zaman eksikliğini hissediyorum ve tavsiyede ederim.
tüm annelere kızım ve benden öpücük.Şeniz

günaydınlar kızlr ben doğum yapalı birbuçuk ay oldu normal doğum yaptım korsede kullandım başta ama hala biraz kaldı dikişler bir aydan sonra tamamen düşüyo kanamalar 20 günden sonra aralılklarla devam ediyor benim tam kırkıncı gün bitti tesadüfmü bilmiyorum ama. birde son bir haftamda kanamam daha değişmişti ben acaba adetmi oldum diye düşündüm :)

kanama durumumuz aynıymış galiba.
ben de son haftaya girdim ama neredeyse bitti derken son3-4 gündür adet olmuş gibi kanamam oldu benimde.
şimdi geçti ama artık 40 günde doluyor.
bi de sezeryanda erken biter derlermirmirmirmir

aralıklarla kırka kadar devam ediyor genelde heralde benim sezeryan olan birçok arkadaşımda öyle olmuştu ama ben (eğer adetse gerçekten) bu kadar çabuk adet olduğuma çok şaşırdım birde galiba ben enfeksiyonda kaptım çünkü kanamam son bir hafta içinde çok farklıydı onun için doğumdan sonra çok daha dikkat etmek lazım heralde

slm arkadaşlar
bugün muharrem ayının 10.günü hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum
bugün yapacağımız market alışverişinin tüm yıl eve bereket getireceğini duymuştum...ayrıca bu yıl aşure yapmak kısmet olmasada umarım yemek kısmet olur...
bende çok fazla kalamıyorum malum 2 çocuk ev işleri gelen giden fırsat buldukça bakıp çıkmakla yetiniyorum ama kaçırmadıysam son annemizin doğum haberi hala gelmedi dimi...loracım güzel haberlerini bekliyoruz...

off nebilim ya annemde bana defalarca dedi kalkma yat diye ama ben cok tez canlıyımdır sıkılırım ole durmaktan dogumdan sonra hastanede sadece iki saat kalabildim sonra eve gectim iki gun sonrada dus almaya basladım olanlar oldu tabi

acıkcası dikiş patladı diye dikiş attı diye biliyorum ama belkide kurtaj yapaken yanlıslıkla biyeri filan kesmiş olabilir cunku kazıma yontemiyle yaptı kurtajı uc defa ust uste bakmak zorunda kaldı neyse allaha sukur gecti gitti ama olucem diye cok korktm oglusumu hayatı boyunca boynu bukuk bırakıcam diye kırdım dizimi oturdum o gunden sonra annem ne derse doktor ne derse onu yapıyorum cok dikkat etmek gerekmiş bosuna demiyolar logusanın mezarı kırk gun acık olurmus hepiniz cok dikkatli olun arkadaslarım annenizin buyuklerinizin sozunden cıkmayın 40 gun sabır sonra tutabilene ask olsun delikafadulden

canım büyük geçmiş olsun. senin durumun biraz daha farklı bence. sonuçta doğumdan sonra operasyon geçirmişsin.. İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun.. arada büyüklerin lafını dinlemek gerekiyor. özellikle de yat diyorlarsa :) ama ben şu 40 gün mezar açık olayına çok kızıorum. belki lohusalık tüm hormonların tamamen değiştiği ve bağışıklık sistemi çok zayıf olan bir dönemdir ama psikolojik olarak bu tarz korkutucu laflar söylemek bence zararlı.

tsk ederim canım gecti gitti zaten simdi turp gibiyim :dance: tek istegim oglusumu alıp dısarı cıkmak o gunu bekliyorum cunku ikimizde sıkıldık :teytey:

korse giyen arkadaslar korsem suekli toplanıyor nasıl bas ediyosunuz toplanmasıyla

Bbenim korsemin belinin lastiğinin altında böyle silikon gibi bişiy yapıştırmışlar boydan boya. o tene yapışır gibi oluyo ve kaymıyo.. evlenirken aldığım straplez sütyende de öyle bişiy vardı. fikir olur belkim..

selam tatlı aralık annelerim,
kızlar çok geriye dönük okuyamıyorum, umarım herkes iyidir, herşey yolundadır.

bişey soracağım, doğumdan sonra ilaç kullanmaya devam ettinizmi?
doktorum kan ilacını kullanmaya devam et dedi. bir yerde de hamilelikte kullandığınız vitamine devam edin yazıyordu. siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
?

benimde kanamam 40 tamamen kesildi, gerçi son 20 gün varla yok arasındaydı, ama daha adet olmadım,

çok geçmiş olsun, yaşarken farkına varmıyoruz ama kendimize dikkat etmemiz şart, gerçi ben hep 40 çıksın kendimi dışarı atacam dedim ama şimdi hava soğuk bebişe birşey olur diye kafamı bile dışarı çıkartmıyorum, bugün hava güzeldi ama, süt pompası siparişi verdim onu bekliyorum

bana hamilelikte ilaçlardan o kadar öğhh gelmiştiki, ilk sağlık ocağına gittiğimde hepsini oraya verdim kalanların, doğal yoldan aldıklarım yetsin diyorum,

kanamam benimde 40. günde bitti bir hafta sonra da adet oldum sezeryan oldum yani onunla alakası yok
ilaç konusunda da sadece demir hapı kullanıyorum bende vitamin vermediler

Gyno-Tardyferon demir hapı kullanıyorum.Hamilyken yazmamıştı doktorum.Bebeğin topuğundan kan alınırken hemşire bebek kansız demiş.Anne de kansız büyük ihtimalle demiş bi de.Doğumdan birkaç gün önce eski doktorumu ziyaret etmiştim.O da bana kansız olduğumu söyleyip bu hapı yazmıştı.Doğumdan sonra da kullan dedi.Kullanıyorum hala.

Zea birşey soracağım sana.Ben de serum fizyolojik kullanıyorum kızıma ara sıra ama 24 saat içinde bir tüpü bitiremiyorum.prospektüsünde 24 saat içinde kullanılmalı yazıyor.Ben de kalanını çöpe atıyorum.Annem de atma kullanılır daha,o bozulacak birşey değil diyor.Sen nasıl yapıyorsun?Buna dikkat ediyor musun?Ya da doktorun kullanımıyla ilgili birşey söyledi mi?

Benim kanamam durdu gibi.Günlük pedde günde bir defa bir damla kan görüyorum.O kadar.Bir de birkaç gün önce beyaz et parçaları geldi içimden iki defa.Çok değil ama bi garip oldum o parçaları görünce nedense.İçim acıdı gibi oldu bi an.Tabii psikolojik.Yani acıdığı falan yok.Acaba regl mi oluyorum diye düşündüm ama kanamam olmadı.Böyle bi garip işte bende durumlar.Daha kanamam bitmiş sayılmaz herhalde bu damlalar devam ettiği sürece:uhm:

LORA'dan haber alan yok mu kızlar:uhm::uhm:

canım doktorum o konuda bişey söylemedi, ama reçetesinde 24 saat içinde kullanılmalı yazıyor. bende kalanını atıyorum. gerçi ben iki bebişime kullandığım için çok kalmıyor.
doktorum onun tuzlu su olduğunu söyledi ilaç değil dedi. bozulurmu gerçekten bende düşündüm bunu. (pahalı bir ilaç. çöpe atarken üzülüyorum) ama reçetesini dikkate alıyorum tabi yapacak bişey yok

anneler bebişlere ne zaman ıslak mendil kullanmaya başlayabiliriz.
siz başladınız mı?
uni baby nin yeni doğan ıslak mendili vardı bende,arada onu kullanıyorum ben sıkışınca..
bilgisi olan var mı?

siz başladınız mı?
uni baby nin yeni doğan ıslak mendili vardı bende,arada onu kullanıyorum ben sıkışınca..
bilgisi olan var mı?

ben sürekli onu kullanıyorum, bir problem de yaşamadım. cildinde herhangi bir tahriş, kızarıklık vs. yok

kızlar merhaba nasılsınız kaydirigubbakcemile5
bende unı baby yenidoğan kullanıyorum tahriş olmadı canım

siz başladınız mı?
bilgisi olan var mı?

canım ben doğduğu günden beri kullanıyorum hiç birşey olmadı.
niveanın ıslak mendilini aldım kremli filan süper çok memnun kaldım
bi ara dalininkini almış babası sevmedi poposu dalinin ıslak mendilini.
yanlız ben silmeden önce azcık elektirikli sobanın önünde ısıtıyorum
buz gibi deydirmiyeyim diye.

bhk canım ben doğduğundan beri unibaby kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım
içinde 40 tane mendil olduğu için çabuk bitirmemden başka sorun yok valla:roflol:
zaten yakında batacağız-tatlicadiarzu-neyse o sağlıklı olsunda

kızlar hepiniz bebek için damla kullanıyor musunuz d vit
bana dr vermedi ebe vermedi kimse demedi benim de aklıma gelmedi-tatlicadiarzu-
eczaneden kendim mi alsam günde kaç damla kullanıyorsunuz

bi de arkadaşlar serum fizyolojik 24 saatte bozulmaz bence
prospektüste yazılan bütün şeyleri yapsak hiçbir ilacı kullanamayız siz yine de dr a tanışın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…