2008 Aralık Anneleri

devit damlayı bize günde 3damla dedi doktor.
15. günden itibaren kullanıyoruz biz..

ben doğduğunda hast.kullandım ıslak mendilini.niveanınkini kullandım,ama eve geldiğimiz günden beri sıcak suyla pamuğu ıslatıp öyle temizliyorum,tahrişde olmuyor.açıkcası cesaret edemedim ıslak mendile,fakat niveanınkinden memnun kaldım.zorda kalınca kullanıyorum.

damlayı bende 15.günden sonra günde 3damla veriyorum.babamız aldı eczaneden,yoksa sağlık ocağı banada vermedi.ayy unuttum bugün damlayı vermeyi,:uhm:kızlar acayip unutkanlık başladı bende

iyi akşamlar cici anneler serum fizyolojiği bir kaç kutu bitren olarak tavsiyem atmayın kapağını kapatıyorsanız serin yerde muhafaza edebilirsiniz ben sağlık oacağına gittim dvit yerine monovit veriliyor artık dedi oda aynı d vitaminiymiş ben baştan mnedil kullandım sonra mendil bittiği için pamuk kullanayım dedim ve hata ettim galiba tekrar mendil kullanınca hep pişik oldu bebeğimin poposu geçirmeye çalışıyoruz

kızlar ben dr sordum serum fizyojıği 24 saat kullanabilirsin dedi ben ıslak mendil olarar uni nin ıslak pamuğunu kullanıyorum başından beri çokta memnunum biraz çabuk bitiyo ama ne yapalım bebişlere feda olsun 5 paket bitirdim şimdiye kadar sizler kaç paket bitirdiniz merak ettim dr banada devıt damladan vermedi yanlış hatırlamıyosam oğlumda 1aylıkken vermiştii yarın kontorolumuz var bakalım vercekmi kilosunu ve boyunuda merak ediyorum 1 hafta önce 4.400 dü 4.500 olmuştur heralde

canım bende 4 paket kullandım
4. bitmelik oldu nerdeyse
16 sında aşısı var beklesem mi eczaneden alsam mıCADIARZU
bi de bakalım benim paşam kilo almış mı:asigim:

slm anneler sizinle bir konuda bilgimi paylaşmak istiyorum.
serum fizyolojik benim bebeğimde pek bi faydası olmadı damlatıldığı için
aynı şekilde ablamda görmemişti faydasını. ben aldım ve çoğu ziyan oldu.
hem bir arkadaşımın tavsiyesiyle hemde çocuk doktorumuzun tavsiyesiyle
STERIMAR adlı deniz suyu satılıyor eczanelerde sıpreyli olduğu için çok rahat
hem nemlendiriyor hem burun tıkanıklığı çok kolay bire şekilde gideriyor.
fiyatı 23 ytl ve uzun süre kullanılabiliyormuş tavsiye edyorum

kızlar oglusumun pişigi gecmior kremde kullandım pudrada kullandım olmuyo bebek bezi olarak ne kullanıyorsunuz ben prima kullandım baska oneriniz varmı

ben doğduğu günden beri ıslak pamukla silmeyi planladım kızımın popişini... fakat annem çocugu çok hassas alıştırma diye ıslak mendil kullandı hep. bebeğin altını ben alınca pamukla annem alınca ıslak mendille temizliyoruz. hamdolsun pişik de olmadı. chicconun ıslak mendilini kullanıyoruz.
9 günden itibaren de devit3 damla kullanıyoruz günde 3 kere. serum fizyolojik olarak tonimer kullanıyoruz. sterimar denilen fısfıslı olan tamamen doğal değilmiş. doktorumun yalancısıyım.. o tonimeri önerdi bize

ya ben dediklerinizden hiç bişey anlamıyorum devit 3 ne ne için kullanılır serum fizyolojik ne ne için kullanılır sterimar tonimer bunlar ne kendimi cok cahil hissettim kullanılması sart seylermi bunlar

kızlar oglusumun pişigi gecmior kremde kullandım pudrada kullandım olmuyo bebek bezi olarak ne kullanıyorsunuz ben prima kullandım baska oneriniz varmı

canım altını aldıktan sonra yıka ve güzelce kurula sonra kremle yıkadıkça düzelir ve ıslak kalmasın canım

ben bebeğimin altını unı baby yenidoğanla sildim hep 1-2 gün dalin mendili kullandım pişik başladı gibi oldu hemen bıraktım unıye döndüm devit damlasını 15 günlük olduktan sonra başladım burun kurulu olmadı pek evde hava nemlendirici olursa sorun olmuyor

yıkamaz olurmuyum yıkıyorum ama her seferindede kıyamıyorum acıkcası havala soguk usutucek diye korkuyorum herkes en kısa surede en hızlı sekilde deiştir diyor canım benim o kadarda masum ki gordukce içim cız ediyo ole pişiklerini filan gece kesinlikle deiştirmeyin dediler diye deiştirmedim aksamdan sabaha pişik oldu yawrum benim

canım bebeğin bezini değiştirince poposunu zeytinyağı ile sil. internette çok yerde okudum herkes de bunu tavsiye ediyor. dene sen de işe yarıyor.

anneler bebişlere ne zaman ıslak mendil kullanmaya başlayabiliriz.
siz başladınız mı?
uni baby nin yeni doğan ıslak mendili vardı bende,arada onu kullanıyorum ben sıkışınca..
bilgisi olan var mı?

ben doğar doğmaz hastanede başladım, 4-5 farklı markadan 8-9 kutu kullandım. Şimdilik bir sorun yaşamadım

devit damlayı bize günde 3damla dedi doktor.
15. günden itibaren kullanıyoruz biz..

Doğum yaptığım hastanede bana devit 10 damla kullanmamı söylediler ancak içinde 4-8 damla yazıyordu bende başka bir doktora danıştım 4 damla vermem gerektiğini söyledi ve evet 15 günden itibaren kullanıyorum

Ben her emzirmeden önce altını değiştiriyorum gece veya gündüz, çünkü altı temiz olursa daha güzel emiyor, tabi bazen emdikten sonra tekrar değiştirmem gerekiyor ama sık değiştirince pişik olmuyor galiba

devit 3 kemik gelişimi için veriliyor. sağlık ocaklarında ilk kontrolde ücretsiz veriliyormuş.. bize çıkarken doktorumuz yazmıştı, zaten çok çok ucuz bişiy.
sterimer ve tonimer burun tıkanıklığı için verilen bir sterilizasyon suyu.. burnuna damlatıyorsun bebeğin. bunu da bize doktorumuz verdi. doktor vermese benim de haberim olmazdı bunların ne olduğu ile ilgili.. bilmediğin için kendini suçlama canım. ama doktorunuzun bunlardan bahsetmiş olması gerekirdi. bence en kısa zamanda danış en azından devite başla derim ben..

günaydın aralık anneleri....kimsecikler yok gerci bende ocak annesiyim oglum 6 günlük hala göbegimiz düşmedi sizin kaç günde düştü....birde bebeginizi yıkamak için göbeginizin düşmesini mi beklediniz....annem yıkayalım birsey olmaz diyo ama ben huzursuzum....

ben ıslak mendili doğduğu günden beri kullanıyorum ilk zamanlar ızlak mendili ilk çnce yıkayıp öyle kullanıyordum kendi ıslaklığınla değil ama artık normal olarak kullanıyorum devit3 ü 15 günlükken başladık günde 3 damla olarak bez konusunuda biz primayı sevmedik pişik yaptı ilk zamanlar ama şimdi yaparmı bilmem hala stokladığımız molfix huggies primadan oluşan stoklarmızı kullanıyoruz ben huggisten memnun kaldım ama molfixte güzel sanırım huggiesle devam edecem pişik konusunda kızımın altını açtığım yere bir sepet koydum içinde arko sebamed zeytin yagı niveanın pişik kremi var dönişümlü kullanıyorum elime ne gelirse birde tavsiyem ben zeytinyağını hani rexona rolonları varya onların şişesini yıkayıp ona doldurdun kullanması çok rahat oldu yuvarlak dünen başlığı sayesinde çok pratik bazen popodan başlayıp tüm vücudunu yağlıyorum ve teni yumuşacık oluyor.

ben ilk 15 gün pamukla temizledim ama daha sonra heryerde bunu bulunduramayacağım için sıkıntı yaşamadan ıslak mendile başladım ..uni nin ıslak mendil ve şampuanını kullanıyorum herikisinden de çok memnun kaldım.devit3 bende 10 günlükken başladım günde 4 damla önerdi doktorumuz ama yanlış hatımıyosam ki kolay kolay yanılmam oğlum zamanında 8 damla önermişti doktorumuz ...hazır beze gelince oğlumda molfix kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım ama o 8 sene önceydi şimdi çevremdekilerin yoğun isteği üzerine huggies almıştım ama hiç memnun kalmadım biter bitmez molfix e devam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…