- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.601
günaydın aralık anneleri....kimsecikler yok gerci bende ocak annesiyim oglum 6 günlük hala göbegimiz düşmedi sizin kaç günde düştü....birde bebeginizi yıkamak için göbeginizin düşmesini mi beklediniz....annem yıkayalım birsey olmaz diyo ama ben huzursuzum....
kızlar oglusumun pişigi gecmior kremde kullandım pudrada kullandım olmuyo bebek bezi olarak ne kullanıyorsunuz ben prima kullandım baska oneriniz varmı
günaydın aralık anneleri....kimsecikler yok gerci bende ocak annesiyim oglum 6 günlük hala göbegimiz düşmedi sizin kaç günde düştü....birde bebeginizi yıkamak için göbeginizin düşmesini mi beklediniz....annem yıkayalım birsey olmaz diyo ama ben huzursuzum....
merhaba kızlar.artık eskisi gibiyiz oh,yavrularımızla beraber çok şükür.benim kızımın burnu bayağı tıkalı kızlar,sabah kalktığımızda çok takanmış oluyor,yavrum emerken bile zorlanıyor.damlamız bitti babamız alcak.bide üşütmüyorum ama gözleri çok çapaklanıor ya.kızlar damladan gözlerede damlatılıyor mu,reçetesinde yazıyordu ama sizede danışayım dedim.bide kayınvalidem sütünü damlat diyo burnuna
hadi gözün aydın diyim bhkciğim.allah bizlerede atlatmayı nasip etsin inş.bende biraz biraz ama inanki kendi çabamla yenmeye çalışıyorum.bizimde haftaya pazar günü çıkıyor kırkımız.şu kırklanma olayını annem anlattı bana,umarım yapabilirim ya.
ve bişi sorcam kızlar,kırkı çıkanlar özellikle.kırkından sonra bebişler değişti mi,hal ve hareketleri,tepkileri.ne bilim işte uyku düzeni felan.
walla soğuk olmasa şimdi bile giderdim ben.
yanlız ağlama korkunu anlayamadım ben.
boşver bebek bu,ağlıcak olduktan sonra her yerde ağlar bence..
bi bahar gelsin kimse beni tutamıcak evde....
kızlar merhaba
ben mastit oldum... iki gundur çok kotuydum, bir terleme, bir titreme ama nasıl anlatamam baygın yattım resmen... Sütlerimi sağip sağip verdik bebişime kucağıma bile alamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?