- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.621
selaam guzel anneleerr
oo bakiyorumda kirklananlarr cook
yaa kizlar su kirklanma olayini biri bana anlatsinnn yoksa annemdenn rica edicem ama cekiniyom beee
hehe ilahii canim yaacanım anneciğim giderken kaçkere anlattı bana,ama unuttum.bidahada sormaya çekiniyom.nasıl olcak yav
kızlar merhaba
ben mastit oldum... iki gundur çok kotuydum, bir terleme, bir titreme ama nasıl anlatamam baygın yattım resmen... Sütlerimi sağip sağip verdik bebişime kucağıma bile alamadım...
selaam guzel anneleerr
oo bakiyorumda kirklananlarr cook
yaa kizlar su kirklanma olayini biri bana anlatsinnn yoksa annemdenn rica edicem ama cekiniyom beee
kızlar merhaba
ben mastit oldum... iki gundur çok kotuydum, bir terleme, bir titreme ama nasıl anlatamam baygın yattım resmen... Sütlerimi sağip sağip verdik bebişime kucağıma bile alamadım...
kızlar merhaba
DORUCUM BAYBORA ne tatlı olmuş oyle koca koca yanaklı çok iyi bakmış annesi 41 kere masallah...
Emine inşallah iyisindir çok merak ediyoruz seni..
kızlar benim mastitim cok ağır geçti, resmen komaya girdim ateşim 41 dereceyi buldu şimdi iyiyim Allah'a çok şükür tek korkum fazla ateş ve su kaybından sütümün azalması, mastit olan arkadaşlar böyle bir sorun yaşadınız mi? litrelerce su içip hepsini tuvalete gitmeden terle atiyorum
bir de iki öğndür bebiş kakasini yesil yaptı bu konuda bişi biliyormusunuz?
DORUCUM BAYBORA ne tatlı olmuş oyle koca koca yanaklı çok iyi bakmış annesi 41 kere masallah...
Emine inşallah iyisindir çok merak ediyoruz seni..
kızlar benim mastitim cok ağır geçti, resmen komaya girdim ateşim 41 dereceyi buldu şimdi iyiyim Allah'a çok şükür tek korkum fazla ateş ve su kaybından sütümün azalması, mastit olan arkadaşlar böyle bir sorun yaşadınız mi? litrelerce su içip hepsini tuvalete gitmeden terle atiyorum
bir de iki öğndür bebiş kakasini yesil yaptı bu konuda bişi biliyormusunuz?
merhabalar kızlar umarım hepiniz iyidir?
meleklerininzi kocaman öptümm a.s.
dorucum doktorlar hep yeterli diyorlar maalesef biz anneler hep zayıf yada az kilo aldığını düşünüyoruz bence bu tamamen annelik içgüdüsü...kaldı ki kilolu olmaları bu anlamda bir kıstas değil..bu arada işe başlayınca kim bakıcak oğluşuna?
doktor bir sıkıntısı yoksa ve 500 gr üstündeyse sağlıklı kilo alıyor demektir dedi, ama o kadar çok emiyor ki ben kesin daha çoktur diyordum, ama bu aydan umutluyum hala, bebeğe annem gelecek bakmaya, doğumdan 1,5 ay önce gelmişti yanıma , bebek bir aylık olunca sen işe başlayacaksın ben bir daha hiçbiryere gidemem deyip memlekete gitti , geziyor şimdi, önümüzdeki ay burada olacak, bende işe başlıyorum zaten önümüzdeki ay, Allah bir aksilik vermez ise 1,5 - 2 yaşına kadar o bakacak, sonrasındada kreşe veririm herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?