2008 Aralık Anneleri

biz aralık annelerini ve muhabbetlerimizi gerçekten ama gerçekten çok özledik.. her foruma girdiğimizde yeni konu olmadığını görünce çok üzülüyoruz kızımla.. ses verin arada tatlıcıklarım yaa..

arkadaşlar ben daha doğum yapmadım 10 15 günüm var...ama arada sziizn sayfada bakıyorum...bir rofösör dinlemiştimmmo bebğin dilinin beyaz olması emen çocuklar için normal demişti....sütten oluyormuşşşş.ve bu karbonat işnide hiç önermiyordu.....bebğe zarar vermeyecek pamukçuk ilacı varmışşşşş....söylemek istedim

kimsecikler yok muuuuuu.hihoyyyt
aşımız var bugün,yetişemedim paydos girmiştir.öğleden sonra gidecez,havada güzel.aralık anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilülülülülülü

selam kızlar bizimde bügün aşımız var hemde 3 tane yapılcak 2 tanesi bacaktan 1 tanesi koldan gecen sefer ebemiz bebek huysuzlaşabilir ateşlenebilir demişti inşallah fazla bir problem cıkarmaz haftayada rotovirüsü aşımız var
kızlar sizlerde yaptırmayı düşünüyormusunuz rotavirüsü aşısını

zeynepciiim merhaba,
rotavirüsü aşısını doktormu söyledi? bende soracağım yaptır derse yaptırırım.

selam kızlar biz de uni baby yenidoğan kullanıyoruz genelde şimdilik.
bizim kızın da beyaz neyse doktora gidecez o zaman sorarım, karbonat olayını.
ilkimcim sen tek başına nasıl yetiştitiyosun ya, bi günü nasıl geçiriyosun.
biz annemle ancak yetiştirebiliyoruz şimdilik, biraz daha düzene girmemiz gerekecek.
bhk cim senin bebişin nasıl uyku düzeni, oturdumu, bizim daha oturmadı. biz şimdilik ona göre ayarlıyoruz kendimizi. banyo hergün yaptırmaya çalışıyoruz.
fascım bizim kızların doğumgünü aynı, sen gezmelere gitmişsin, b,z doktor harici bi yere gitmedik daha.
kızlar bizden şimdilik bu kadar. Sizlerin nedir son durumları??
Herkese kolay gelsin, bebişler de sağlıkla büyüsün inşallah

kızlar zeynep zeamays onlinemısınız, inanmıyorum:))
biz de bakalım bu hafta doktora gidecez sorarız,bizimki sizinkilerden küçük biraz,
zeamays sen napıyosun, boş zamanın kalmıyodur herhalde annenle ve kardeşlerinle mi bakıyosunuz, nasıl kızların yaramaz mı?
zeynep sen de aramızdaki en tecrübeli annesin, sen nasıl tek başına mı ilgileniyosun bebişinin herşeyiyle

Allaha şükür uyku düzeni var gibi bebişimin.
illa gece 12 ya da 1 e kadar bekliyor akşamları.
ama sonra 3 ya da 4 saat uyuyor.
sonra en fazla bir saat emip tekrar bi 3 saat uyuyor.
gündüzleri de fena değil.
kırkımızda çıktı.
walla sürekli dua ediyorum huyu değişmesin diye ama elim yüreğimde inan.

Son düzenleme:
bizimde kırkımız bugün itibari ile doldu ama salı olduğu için büyükler yarın kırklamanın daha iyi olacağını söyledi...hava güzel olursa dışarı çıkmayı planlıyorum umarım bozmaz çünkü bugün hava çok güzel...
umarım kırkımızdan sonra uyku düzenimiz daha çok düzene girer...
bende tek başıma koşturuyorum ama bu tempo kilolarıma iyi geldiği için beni de çok fazla germiyor.
rota virisü aşısını ben çok fazla yaptırmak taraftarı değilim çünkü avrupa da bazı kötü nedenlerden dolayı yaptırlması arz talep olarak belirlenmiş hoş bizim ülkemizde de öyle...

slm kızlar yine kimsecikler yok artık herkes bebişlerin pesinde dolaniyor siteye resmen yardım almak için giriyorum cogu zaman

biz geldik teyzoşlarımız.kızım aşısını oldu ağladı yavruşum.bundan sonra verem aşımız var.
jasperciğim sen bide bana sor hayatım,nasıl koşuşturuyorum evde anlatamam sana.yemek yemeğe çok zor yer ayırıyorum.allahtan eşim aşçı,kafasına eserse arada yardım ediyor.
bide çok sıkıldım hakiketen evde,kırkımız çıksaında hava güzel olursa çıkcam dışarı.
çok yakın arkadaşımın kızının doğum günü buakşam,kırkımız çıkmadan götürmem yanlış olur mu bilmiyorum ama.okadarda değildir canım,

yok canım o kadar da değil 40 demedi diye gitmeyecek misin bişey olmaz
sadece evi soğyuk değildir inşallah ilkim üşümesin
tek başına yetişmek çok zor
şimdi kayınvalidem geldi 2 gündür bende daha rahatım çok şükür
1 hafta sonra tekrar başlıyo benim maraton:bbo:

canım yeni farkettim yazını -tatlicadiarzu-

evet dediğin gibi boş zamanım hiç yok, nete girdiğim zamanlar genelde süt sağdığım zamanlar bazende emzirirken girebiliyorum. bugün baya girdim ama maşallah bugün benim kuzuların sakin günleri uyuyorlar. (Aman nazar değmesin) birkaç gündür canımıza okudular tüm ev halkı zombi gibiydik

canım bütün gün annem ve babamla bakıyoruz akşamda eşim ve kardeşlerimde geliyor. ama gece eşimle ben yalnız kalıyoruz. onu pek kaldırmamaya çalışıyorum gündüzde işte çok yoruluyor ama mecburen oda kalkıyor çünkü kuzuların ikisi aynı anda uyanıyor kızların ikiside bazen çok huysuz oluyor bazen çok sakin. yalnız Cemre birazcık daha cadı :ecrin_bebek:

böyle işte canım. Sen nasılsın? bebiş nasıl? nasıl gidiyor annelik? yalnızmı bakıyorsun? oyyy ne çok sordum dimikaydirigubbakcemile3

zeamayscım, allah kolaylıklar versin, kısmen de olsa düzenini oturtmuşsun.
ikisi aynı anda huydüsuzlanınca gece de zor oluyodur ya. böyle büyücekler işte.
maşallah bugün uslular dmek, inşallah böyle olurlar, gerçi çok uyuyunca da özlüyoruz valla
ben de annemle birlikte bakıyorum gündüzleri, akşam da eşimle.
hergün banyo yaptırınca çamaşır filan ona göre işler de artıyo, siz hergün banyo yaptırmıyosunuzdur herhalde

hoşbulduk
kızlar şubatta işe başlayacağım için bugün kızımın doktoru sütümü saklamaya başlamamı söyledi sanırım 4 aylık olana kadar mama verme taraftarı değil yetmezse bakarız dedi ayyy kuzumu bırakmak çok zor geliyor:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…