- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.681
hoşbulduk
kızlar şubatta işe başlayacağım için bugün kızımın doktoru sütümü saklamaya başlamamı söyledi sanırım 4 aylık olana kadar mama verme taraftarı değil yetmezse bakarız dedi ayyy kuzumu bırakmak çok zor geliyor:çok üzgünüm:
valla burası şenlendi hep böle olsa keşke nasılsınız bakalım
işe gidecek anneler allah kolaylık versin nasıl bırakacaksınız çok zor olmalı ben şimdi iyiki işi bırakmışım diorum yoksa bebişi bırakıp gidemezdim herhalde
evet adamelcim perşembe kırkım çıkıyo Allah nasip ederse
hoşgeldin fascım saliha betülün nasıl uyku probleminiz varmı
bizim Allaha şükür yok kızımın maşallahı var oğlumdan çok çekmiştim efsa çok rahat geldi
ilkimcim nslsn bebişin nasıl
kendine de dikkat et, yemeğini düzenli yemeye çalış, sütü etkiliyormuşbiz geldik teyzoşlarımız.kızım aşısını oldu ağladı yavruşum.bundan sonra verem aşımız var.
jasperciğim sen bide bana sor hayatım,nasıl koşuşturuyorum evde anlatamam sana.yemek yemeğe çok zor yer ayırıyorum.allahtan eşim aşçı,kafasına eserse arada yardım ediyor.
bide çok sıkıldım hakiketen evde,kırkımız çıksaında hava güzel olursa çıkcam dışarı.
çok yakın arkadaşımın kızının doğum günü buakşam,kırkımız çıkmadan götürmem yanlış olur mu bilmiyorum ama.okadarda değildir canım,
zeamayscım, allah kolaylıklar versin, kısmen de olsa düzenini oturtmuşsun.
ikisi aynı anda huydüsuzlanınca gece de zor oluyodur ya. böyle büyücekler işte.
maşallah bugün uslular dmek, inşallah böyle olurlar, gerçi çok uyuyunca da özlüyoruz valla
ben de annemle birlikte bakıyorum gündüzleri, akşam da eşimle.
hergün banyo yaptırınca çamaşır filan ona göre işler de artıyo, siz hergün banyo yaptırmıyosunuzdur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?