2008 Aralık Anneleri

canım çok zor geliyo bana dda
martta başlayacağım bende
aslında bu aralar niyeti bozdum ben bırakamam bakıcıya istifa edecem diyip duruyorum
3 aylık bebek tanıdık biri de değil bakıcıya güvenemiyorum:dilcikar:
bakalım mart gelsin allah hayırlısını versin hakkımızda

işe gidecek anneler allah kolaylık versin nasıl bırakacaksınız çok zor olmalı ben şimdi iyiki işi bırakmışım diorum yoksa bebişi bırakıp gidemezdim herhalde

işe gidecek anneler allah kolaylık versin nasıl bırakacaksınız çok zor olmalı ben şimdi iyiki işi bırakmışım diorum yoksa bebişi bırakıp gidemezdim herhalde

valla bende bırakacağım herhalde
uzaktayım yanımda aileden kimse yok bırakamayacağım minnacık yavrumu tanımadığım birine:çok üzgünüm:
biraz büyüsün tekrar çalışmak nasibimde varsa çalışırım
yada sülaleyi sivasa tanışamam gerekecek

selamlar kızlar. ne güzel olmuş bu topik böyle haftalardır ilk defa geçmişe dönüp okumam gerekti.. ne güzel:) bebişlerinizi öpüyoruz prensesimle

hoşgeldin fascım saliha betülün nasıl uyku probleminiz varmı
bizim Allaha şükür yok kızımın maşallahı var oğlumdan çok çekmiştim efsa çok rahat geldi

hoşgeldin fascım saliha betülün nasıl uyku probleminiz varmı
bizim Allaha şükür yok kızımın maşallahı var oğlumdan çok çekmiştim efsa çok rahat geldi

hoşbulduk canımcım. valla uyku problemimiz kısmen var kısmen yok. zira bizim kız 11 de uyanıp gece 1 e kadar ya da 2 ye kadar uyumuyor. ama sonra 2 de uyuyunca sabaha kadar emmeyekalkıyor 2 defa. 7 gbi babamız giderken kalkıyor. altını açıp oynuyoruz, biraz birbirimizi sevip bi daha uyuyoruz. ama benim uykum bölündüğünden mahvoluyorum. şu gece ged yatma problemimiz olmasa herşey çok güzel olacak da. bakalım düzelir inşallah.. ama bizim cimcime çok fena kucakçı oldu. kucağıma ve gögsümde uyumaya bayılıyor. bu başıma dert olacak gibi ileride. sizin bebişler nasıl, kucaklıyor musunuz napıyorsunuz

aynen fascığım,benimkide bu ara geceleri saatini şaşırdı.maşallahımız var yinede,bir ara çok kötüydü düzenimiz.gece bir ara uyanıyor sabaha kadar memeyle kavga ediyor,gaz sancımız oluyor arada derken benimkide alıştı tabi kucağa.göğsümde bayılıyo durmaya,bide gözlerime bakması yok mu.olsun ne yapalım canım,benim kızım bana gülmüyo daha yavv,rüyasında melekler güldürürken yakalıyorum.kırkından sonra anası gibi gülse bari hep,güler yüzlü olsun.babası gibi somurtkan mı olcak nedelikafadulden

kendine de dikkat et, yemeğini düzenli yemeye çalış, sütü etkiliyormuş
bence de üşütmezsen bir şey olmaz ilkimcim, sen bilirsin yine de

gitmedinmi sen ilkim vazmı geçtin
fascım sen nasılsın, bizim de tam oturmadı şu anda, gündüz uykusu çok az, pek derin uyumuyor

jaspercım sen de hoşgeldin cnm.. ben valla gayet iyiyim. kucak ve meme delisi kızım da iyi maşallah..

bebişlerin çamaşırı bizimkilerden çok çıkıyor. haftada 3-4 kere onlar için makine açıyorum.
bizde günaşırı yıkıyoruz canım, suyu çok seviyor kuzucuklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…