2008 Aralık Anneleri

canım sivas merkezdemisin?

bir teyzem var orda biraz yaşlı ama çocuğa bakacak gibi olsaydı aslında ne güzel olurdu tanışırdınız.

selam kızlar hepiniz iyisinizumarım bizim evde de internet kesildi o yüzden şimdi annemden giriyorum..maşaallah bebekler büyüdükçe uykuları düzene girdikçe internete vakit ayırır olduk dimi:)ay ilk günler neydi öyle çok zordu..benim minik kuşum ecrinim de artık beni fazla yormuyor çokşükür dışarı çıkıp işlerimi bile halledebiliyorum..kırkım çıkmadan dışarı çıktım ben yani ama ecrini fazla çıkarmıyorum sadece annemlere getiriyorum..lohusayken saç boyanıyor mu kızlar bir fikriniz var mı?

serpilla cım lohusayken saç boyanmaz çünki gusulun yok cnm az daha sabret boyatırsın
fascım ben oğlumu çok kucağa alıştırmıştım gazlı bi bebekti kızımı pek kucağıma almıyorum gazı yok Allaha şükür emzirirkende yatarak emziriyorum ama çok kusan bi bebek bende haftada 2 kere çamaşırlarını yıkıyorum kusmaklı bebeğide hiç sevmezdim başıma geldi aman huysuz olmasında kusmuğunuda temizlerim

ya kızlar bişry sorcam benim sol gögsüm cok ağrıyo ve şişmiş annem süt kesmiş diyo yani canı bişey cekip yiyemezsen böyle olurmuş başına böyle bişey gelen varmı

zeynepcim benim başıma böle bişey gelmedi o göğsünü emzirmeye çalış belki ona çok süt dolmuştur
elifcino cnm hiç sağmadım onun için bilgi veremicem ama benim kızım 15 20 dakika emiyo

zeynepcim benim başıma böle bişey gelmedi o göğsünü emzirmeye çalış belki ona çok süt dolmuştur
elifcino cnm hiç sağmadım onun için bilgi veremicem ama benim kızım 15 20 dakika emiyo

sağol canım ya bugün sürekli ona emzirdim ama genede cok fena sızlıyooo :çok üzgünüm:

zeynepcim geçmiş olsun canım.. Annem bi yandan kayınvalidem bi yandan canın bişiy isterse bak söyle. kokulardan filan canın çekerse çekinme diyorlar. emzikli kadının hamile kadından farkı yoktur diyorlar. demek ki olabiliyormuş.dikkat etmek gerek.. anneme sordum geçmesi için ne yapılır diye ama o da bilmiyormuş. bi netten de araştırıyım bakiim.

elifcinom valla ben de sağmadığım için kaç cc çıktığını bilmiyorum. ama emme sürelerimiz prensesin keyfine göre değişebiliyor.. o bile sabit değil anlıycağın, değişken:)

yaa kızlar kaç cc sütünüz çıkıyor, bir de bebeleriniz kaç dakika emiyor sizi

emdiği için oğlum kaç cc bilmiyorum ama bugün süt sağma makinam geldi, en kısa zamanda sağıp göreceğim yani, emme süremiz ise 3 saatte bir 15-20 dakika oluyor, ama bazen keyfi yerindeyse yarımsaati geçiyor bile ama çok emerse mutlaka birazını kusuyor

güle güle kullan canım, markası ne

ya kızlar bişry sorcam benim sol gögsüm cok ağrıyo ve şişmiş annem süt kesmiş diyo yani canı bişey cekip yiyemezsen böyle olurmuş başına böyle bişey gelen varmı

canının istediği şeyi yersen geçermiş canım sadece
bende tv de ne görsem canım istiyo bu aralar
kilo almasam bari:bbo:
hatırlamaya çalış olsada yesek dediğin bişey olmuştur bu aralar
inşallah sıkıntın geçer canıma.s.

merhaba herkese,
emzikli kadın canı ne çekerse yemeliymiş kızlar.komşularım annem de öyle diyodu hep.zeynepciğim belki ondandır ne bilim,ne canın istedi gı

canım sivas merkezdemisin?

bir teyzem var orda biraz yaşlı ama çocuğa bakacak gibi olsaydı aslında ne güzel olurdu tanışırdınız.

merkezdeyim canım
sağol canım düşünmen bile yetera.s.
kısmet bakalım marta kadar neler olacak
allahım hayırlısını versin

sağolun kızlar ya annemde diyo canın bişey çekmiş galiba diye ama ne çekti bilmiyom yiyince gecermiş ama hatırlasam hemen yicem cokacimcoookbelki kendiliğinden gecer :uhm:

sağolun kızlar ya annemde diyo canın bişey çekmiş galiba diye ama ne çekti bilmiyom yiyince gecermiş ama hatırlasam hemen yicem cokacimcoookbelki kendiliğinden gecer :uhm:

2 gündür ne gördüysen hepsinden yecokacimcoookcanın istedi demek ki farketmedin o anda unuttun
tv çok sakıncalı bu aralar bize özellikle şu yemkteyiz var ya onlar pişiriyo benim canım istiyo:roflollanda kocama oluyo her gün poşet taşıyo evedelikafadulden

hatırladım canım ne çektiğinisengözlerimebaksanabay sorma hergün bakıyorum yemekteyiz programına bazen yaptıklarını evde deniyorum annemle ikimiz muptelası olduk resmen

kızlar merhaba "benim bir sorunum var benim bebeğim sütüm az olduğundan mamayla besleniyor kakasıda koyu renk yeşil vyapıyor bilgisi olan varmı aranızda

hayırlı olsun canım
Allah sizi ve diğer bebişlerimizi nazarlardan korusun

edolina 40 bin kere maşallah prensesine...nazar olayına gelince çok inanırım ben nazara ve diliyorum ki hayır olsun Allah nazarlardan korusun tüm melekleri....

edoşcuğum kırkın hayırlı olsun tekrardan canım.bizimde tam 1aylık oldu kızımız.yarın aşımız varsenağlama

Teşekkürler kızlara.s.

kızlar merhaba "benim bir sorunum var benim bebeğim sütüm az olduğundan mamayla besleniyor kakasıda koyu renk yeşil vyapıyor bilgisi olan varmı aranızda

Elif'cim mama bebeğin kakasının rengini ve koyuluğunu değiştiriyormuş diye duydum.Her marka da aynı sonucu vermiyormuş.Mama verecek olursan farklı markaları denememi söylemişlerdi ama henüz mamaya başlamadık.Yeşil gelmesiyle ilgili yorum yapmayayım çünkü hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…