- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.701
valla bende bırakacağım herhalde
uzaktayım yanımda aileden kimse yok bırakamayacağım minnacık yavrumu tanımadığım birine:çok üzgünüm:
biraz büyüsün tekrar çalışmak nasibimde varsa çalışırım
yada sülaleyi sivasa tanışamam gerekecek
zeynepcim benim başıma böle bişey gelmedi o göğsünü emzirmeye çalış belki ona çok süt dolmuştur
elifcino cnm hiç sağmadım onun için bilgi veremicem ama benim kızım 15 20 dakika emiyo
yaa kızlar kaç cc sütünüz çıkıyor, bir de bebeleriniz kaç dakika emiyor sizi
emdiği için oğlum kaç cc bilmiyorum ama bugün süt sağma makinam geldi, en kısa zamanda sağıp göreceğim yani, emme süremiz ise 3 saatte bir 15-20 dakika oluyor, ama bazen keyfi yerindeyse yarımsaati geçiyor bile ama çok emerse mutlaka birazını kusuyor
ya kızlar bişry sorcam benim sol gögsüm cok ağrıyo ve şişmiş annem süt kesmiş diyo yani canı bişey cekip yiyemezsen böyle olurmuş başına böyle bişey gelen varmı
canım sivas merkezdemisin?
bir teyzem var orda biraz yaşlı ama çocuğa bakacak gibi olsaydı aslında ne güzel olurdu tanışırdınız.
sağolun kızlar ya annemde diyo canın bişey çekmiş galiba diye ama ne çekti bilmiyom yiyince gecermiş ama hatırlasam hemen yicem cokacimcoookbelki kendiliğinden gecer :uhm:
2 gündür ne gördüysen hepsinden yecokacimcoookcanın istedi demek ki farketmedin o anda unuttun
tv çok sakıncalı bu aralar bize özellikle şu yemkteyiz var ya onlar pişiriyo benim canım istiyo:roflollanda kocama oluyo her gün poşet taşıyo evedelikafadulden
hayırlı olsun canım
Allah sizi ve diğer bebişlerimizi nazarlardan korusun
edoşum hayırlı olsun kırkınız. biz kırkımız çıkmadan gezmeye başladığımızdan kırkımız çıkınca evde otururuz artık:) inşallah kızcağızın o teyze gibi uzun ömürlü olsun. uzun ve hayırlı, sağlıklı, mutlu..
edolina 40 bin kere maşallah prensesine...nazar olayına gelince çok inanırım ben nazara ve diliyorum ki hayır olsun Allah nazarlardan korusun tüm melekleri....
edoşcuğum kırkın hayırlı olsun tekrardan canım.bizimde tam 1aylık oldu kızımız.yarın aşımız varsenağlama
kızlar merhaba "benim bir sorunum var benim bebeğim sütüm az olduğundan mamayla besleniyor kakasıda koyu renk yeşil vyapıyor bilgisi olan varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?