2008 Aralık Anneleri

aynen canım.heleki şalvarlı adam tavuk soteyi ne güzel yaptı öyle o gün,ağzımdan sular aktı resmen.gittim yapıverdim hemen,tabi yavruşumdan pek fırsat bulamadım ama.ne yapsalar canım çekiyor,ve tokda olsam acıkıyorum nedense o an.ve benim minik kuşum hep yemek esnasında ağlıyo yaaaasenağlamakana kana yemek yiyemiyorum

sizlere sormak istediğim birşey var, bebeğinin göbeği aşağıdaki gibi dışa çıkık olan varmı, kontrole daha var doktora götüreyim mi emin olamadım, bebeğe herhangi bir rahatsızlığı yok

dorucum ben olsam kesinlikle çoktan götürmüştüm. inşallah bir problem yoktur ama bir an önce tedbiren doktora göster bence. Allah şifa versin canım

kızlar cok acil online olanlarınızdan cvp bekliyorum bebeklerinizin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz ben haci sakir kullanıyorum ama igrenç bi kokusu var bu sabunun balık gibi kokuyo aynı sorunu yasayan varmı cok saolun

dorucum valla acıkcası bende olsam coktan goturmustum yani ihmale gelmez merakını gidermiş en dogru agızdan en dogrusunu ogrenmiş olursun optum canım

nasıl guzel kokuyomu bari cıldırdım resmen ya inanmassınız boyle kotu koku olmaz insanın burnunun diregi kırılır once benden kaynaklı sandım sonra sudan kaynaklı sandım artık eminim hacısakir granulde iş yok benden solemesi arkadaslar

yanında ekstra yumos filan kullanmıyorsunuz dimi sdece deterjan canım koku konusunda cok hassasım gercekten belkide benden kaynaklı birseydir ama uc kere denedim olmuyor oglusum tuhaf kokulu seyler giyiyor en saglıklısı bu baska kullanma dediler ama surama kadar gelid artık kullanmıcam esimin gelmesini bekliyorum gidip baska bişey alıcam ve herseyi tekrar yıkıyacagım off sinirlerim zıpladı aglıcam resmen

ben yumuşatıcı kullanmıyorum. sadece deterjan kullanıyorum. ve ekstra durulama yaptırıyorum

kızlar diğer başlığa da yazdım ama burda da sorayım..
bizim cmtsi kırkımız cıktı.
36. gün de benim kanamam bitmiş banyomu yapmıştım.
42. gün tekrar kanamam başladı,4 gün oldu hala da devam ediyor.
bu kadar cabuk adet olur mu?
bir de emzirenler aylarca adet olmaz derler.

lohusalık devam ediyor desem,böyle yoğun değildi hiçbir zaman kanamam.

hiçbişeyi takmıcam ama ibadetlerime devam konusunda ne yapacağımı şaşırdım.
40 günü gecen lohusalık desem,özür hali olucak.
o değilse adet görüyorum dicem.
fikri olan var mı??

bence adet görüyorsun canım, benim sadece ilk bir hafta kanamam oldu, sonrasında az az lekelenmelerim ancak iki haftadır hiçbirşey yok , artık adet olana kadar temizim galiba

tsk ederim omo deniyelim bide gitmişken digerlerindendemi alsam ne hepsini denerim garanti olur boylece cıldırmam

canım bende hacı şakiri kullanıyorum buzamana kadarda kötü koku vermedi ama.yumuşatıcı dalininkini kullanıyorum.

kızlar ya çok yorgunum aslında,heryerim kırılıyor.şöyle uyumaya dinlenmeye ne çok ihtiyacım var.başım da felaket ağrıyor.minoset alabilirim dimi

merhaba kızlar,
bhk cım 41. gün bile adet görülebilirmiş bence sen regl olmuşsun canım...
edo cum ne guzel bir 40 çıkarmışsın.. çok hoşuma gitti yazdıkların biz de yarı kırk yaptık..
benim 2 göğsümden 3 saatte toplam 125 cc-130 cc cıkıyor, bende merak ediyorum simdi 20. gunumdeyim mastitten dolayı sütümün azalip azalmadığını...
zeynepcim süt kesmesi nedir bilmiyorum ama sütün bol mu o göğsünde? kızarıklık ya da elleyince bezemsi bişi özellikle koltuk altında eline geliyor mu? Eger bu tarz semptomların varsa çok dikkatli ol, kaynar suyu göğsüne tut, bebeği öyle emzir sonra soguk kompres yap. Dikkat et valla benim basıma gelenler basına gelmesin...
kızlar acı yiyor musunuz? doğum hemsiresi bana sabahtan bir türk kahvesi içebilirsin hiçbişi olmaz dedi.. Arada annenin de keyif yapması lazım ama di mi :))))

evet canım benim gunde 3 - 4 tane içtiğim oldu rahatsızken gönül rahatlığıyla 1 tane içebilirsin... nasılsn bu arada, güzel emiyor mu ilkim?

emiyor canım çok şükür.bu ara kakamızı yapmakda zorlanıyoruz.gaz problemimiz oluyor.inanırmısın canım hamileyken canım çok türk kahvesi çekiyordu,içmedim hiç.ama içecem.sütü etkiler diye içmedim.yok artık dayanamıyorum içecem akşam üstü keyif yaparak.

senin tosunun nasıl canım.uykusu,gazı sıkıntınız yoktur umarım.

Çok fazla uyku problemimiz yok ama emme problemimiz var sütüm fiskırıyor, oğlum her seferinde bogulacak gibi oluyor, bir kavga- gürültü önce göğsümü sağip öyle veriyorum, tek göğsüm zaten servis dışı, böyle uğrasıyorum işte...

valla ben hamileyken 25. haftadan sonra kahve içmiştim... Doğumdan sonra içmedim hiç yalnız geçen gün bir doğum hemsiresi çay kahve gündüz rahatlıkla içebilirsin dedi.. ben de içtim kahve bunun uzerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…