- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.741
Çok fazla uyku problemimiz yok ama emme problemimiz var sütüm fiskırıyor, oğlum her seferinde bogulacak gibi oluyor, bir kavga- gürültü önce göğsümü sağip öyle veriyorum, tek göğsüm zaten servis dışı, böyle uğrasıyorum işte...
tsk ederim omo deniyelim bide gitmişken digerlerindendemi alsam ne hepsini denerim garanti olur boylece cıldırmam
kızlar diğer başlığa da yazdım ama burda da sorayım..
bizim cmtsi kırkımız cıktı.
36. gün de benim kanamam bitmiş banyomu yapmıştım.
42. gün tekrar kanamam başladı,4 gün oldu hala da devam ediyor.
bu kadar cabuk adet olur mu?
bir de emzirenler aylarca adet olmaz derler.
lohusalık devam ediyor desem,böyle yoğun değildi hiçbir zaman kanamam.
hiçbişeyi takmıcam ama ibadetlerime devam konusunda ne yapacağımı şaşırdım.
40 günü gecen lohusalık desem,özür hali olucak.
o değilse adet görüyorum dicem.
fikri olan var mı??
canım ihmal etme bi dr götür bence ben olsam bu kadar beklemezdim çok ağlayan bebekse göbek fıtığıda olabilir benim arkadaşımın öle olmuştu oğlu çok ağlıyodu göbek fıtığı olmuştusizlere sormak istediğim birşey var, bebeğinin göbeği aşağıdaki gibi dışa çıkık olan varmı, kontrole daha var doktora götüreyim mi emin olamadım, bebeğe herhangi bir rahatsızlığı yok
kızlar cok acil online olanlarınızdan cvp bekliyorum bebeklerinizin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz ben haci sakir kullanıyorum ama igrenç bi kokusu var bu sabunun balık gibi kokuyo aynı sorunu yasayan varmı cok saolun
canım ihmal etme bi dr götür bence ben olsam bu kadar beklemezdim çok ağlayan bebekse göbek fıtığıda olabilir benim arkadaşımın öle olmuştu oğlu çok ağlıyodu göbek fıtığı olmuştu
umarım değildir şimdiden geçmiş olsun cnm
benimde aklıma geldi ama benim bebeğim öyle ağlayan bir bebek değil pek, çevremde sorduğum kişilerde zamanla çekilir dedi ama ben genede rahatsız oldum, zaten yarın doktordan randevu aldım götüreceğim, içime sinmedi
ben omo baby ile yıkıyorum
arkadaşlar
ben mamayı ilk 2 hafta takviye olarak kullandımcokacimcoook
ama şu anda müthiş diş ağrısı oldu dr dişi kurtarmak için tedaviye başlamamız gerektiğini söyledi antibiyotik kullanmam lazımmış
neyse kullanabileceğim bir antibiyotik kullanıyorum
yine de ilacı aldıktan 4-5 saat sonra etkisi hiç kalmıyormuş bi tanıdığım söyledi sütteki oranı çok çok azalıyormuş
içim rahat etmedi mama takviyesi vereceğim 5 saat aç durmaz benim ki
uzun lafın kısası
mama kutusunda açıldıktan 4 hafta sonra tüketin diyo
nerdeyse 4 hafta oldu ben alalı
şimdi vereyim mi vermeyim mi bilemedim
gece vakti yeni mama da alınmaz ilacı da aldım
kafam karıştı yahu:uhm:
bi akıl verin
canım ben mama takviyesi değil süt takviyesi yapıyorum oğluma.. mamayı daha çok tüketmek zorunda kalıyor..
mama çok yapış yapış veya kaskatı durmuyorsa bozulmamıştır bence.. sen dört haftayı doldurmamışsın sanırım, bir de mamanın ağzını çok açıp kapatmadıysan ve buzdolabında ya da çok sıcak bir yerde muhafaza etmediysen sorun yoktur bence..
ama yine de için rahat değilse eşin nöbetci eczaneden gidip mama alabilir.
adamelcim ben antibiyotik kullanırken sut verdim...augumentin veriyorlar..
kızlar benim bebek resmen nezle gibi oldu, sürekli burnu dolu bir de kuru kuru oksuruyor sanki boğazına bişey kaçmış gibi...napacagimi bilemedim, bir fikriniz var mi?
gunaydın kızlar. dun tetanoz aşısının 3. dozunu yaptırdım(kendime) kolum kopacak gıbı cok ağrıyo kaldıramıyorum bile. göğsüm zaten ayrı dert. ucu kopuverecek sanki yakında. neyse benımkı gozunu açtı işkenceye devam...
adamelcim ben antibiyotik kullanırken sut verdim...augumentin veriyorlar..
kızlar benim bebek resmen nezle gibi oldu, sürekli burnu dolu bir de kuru kuru oksuruyor sanki boğazına bişey kaçmış gibi...napacagimi bilemedim, bir fikriniz var mi?
merhaba kızlar,
edo cum ne guzel bir 40 çıkarmışsın.. çok hoşuma gitti yazdıkların biz de yarı kırk yaptık..
kızlar acı yiyor musunuz? doğum hemsiresi bana sabahtan bir türk kahvesi içebilirsin hiçbişi olmaz dedi.. Arada annenin de keyif yapması lazım ama di mi :))))
kızlar bişey soracağım sırt üstü yatarken bilmiyorum sizde de var mı
böyle ilginç bir ses çıkarıyor 2-3 gündür vviiikk gibi ince tiz bir ses ödüm koptu boğuluyormuş gibi nefes alamıyormuş gibi
koşa koşa gidiyom bakıyorum sakin sakin uyuyor bende anlamadım bu ses nerden geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?