2008 Aralık Anneleri

o süt fışkırma olayı bende de var, zamanla bebek de alışıyor , ben hiç sağmıyorum, dinlene dinlene emiyor benimki,

tsk ederim omo deniyelim bide gitmişken digerlerindendemi alsam ne hepsini denerim garanti olur boylece cıldırmam

ben dalinin sıvı deterjanını ve yine dalinin yumuşatıcısını kullanıyorum, çok da memnunum. koku konusunda ben de çok hassasım, ayrıca çamaşırları dışarda kurutmuyorum evin içinde bi boş oda var orda kurutuyorum ya da peteklerin üstünde, bütün ev bebek bebek kokuyor. :))

canım kırkını çıkardıktan sonra kırkbaşı olursun oda üç dört gün sürer benim oğlumda olmuştum bunda yarın kırkım çıkıyo ama senin için hoca arkadaşımı aradım sordum oda özüre giriyo dedi namaz kılabilirsin cnm ibadetlerini yapabilirsin yani bilgi veriyim dedim
a.s.a.s.

canım ihmal etme bi dr götür bence ben olsam bu kadar beklemezdim çok ağlayan bebekse göbek fıtığıda olabilir benim arkadaşımın öle olmuştu oğlu çok ağlıyodu göbek fıtığı olmuştu
umarım değildir şimdiden geçmiş olsun cnm

canım ben dalinin sıvı makine deterjanı var onla yıkıyorum yine dalinin yumuşatıcısını kullanıyorum çokta güzel kokuyor ama biraz pahalı yada bana öle geliyo ablam almıştı banada 2 litre deterjan 14 tl olması lazım yumuşatıcısından haberim yok ama ben burda bulamadım büyük marketlerde var ablam metro ya alışverişe gittiğinde almıştı
tavsiye ederim çok güzel kokusu var evim harika kokuyo efsa nın çamaşırlarını yıkayıncaa.s.:dance:

benimde aklıma geldi ama benim bebeğim öyle ağlayan bir bebek değil pek, çevremde sorduğum kişilerde zamanla çekilir dedi ama ben genede rahatsız oldum, zaten yarın doktordan randevu aldım götüreceğim, içime sinmedi

canım göbek fıtığı gibi duruyo
hayırlısı olsun inşallah
baybora erken doğmuş muydu erken doğan bebeklerde de fıtık çok görülüyor
inşallah operasyona gerek olan bir durum yoktur olsa bile korkma a.s.

ben omo baby ile yıkıyorum

canim omo kullaniyomusun ama oda israile gidiyo haberin yok sanirsam
hes yada bingo kullaniyorlar bizimkiler ben yurtdisindayim bende secmekte zorlaniyorum devamli internetten arastiriyorum cogu marka var ama daha dogrusu tüm kaliteli mallar onlarin

arkadaşlar
ben mamayı ilk 2 hafta takviye olarak kullandımcokacimcoook
ama şu anda müthiş diş ağrısı oldu dr dişi kurtarmak için tedaviye başlamamız gerektiğini söyledi antibiyotik kullanmam lazımmış
neyse kullanabileceğim bir antibiyotik kullanıyorum
yine de ilacı aldıktan 4-5 saat sonra etkisi hiç kalmıyormuş bi tanıdığım söyledi sütteki oranı çok çok azalıyormuş
içim rahat etmedi mama takviyesi vereceğim 5 saat aç durmaz benim ki
uzun lafın kısası

mama kutusunda açıldıktan 4 hafta sonra tüketin diyo
nerdeyse 4 hafta oldu ben alalı
şimdi vereyim mi vermeyim mi bilemedim
gece vakti yeni mama da alınmaz ilacı da aldım
kafam karıştı yahu:uhm:
bi akıl verin

canım ben mama takviyesi değil süt takviyesi yapıyorum oğluma.. mamayı daha çok tüketmek zorunda kalıyor..

mama çok yapış yapış veya kaskatı durmuyorsa bozulmamıştır bence.. sen dört haftayı doldurmamışsın sanırım, bir de mamanın ağzını çok açıp kapatmadıysan ve buzdolabında ya da çok sıcak bir yerde muhafaza etmediysen sorun yoktur bence..

ama yine de için rahat değilse eşin nöbetci eczaneden gidip mama alabilir.

gunaydın kızlar. dun tetanoz aşısının 3. dozunu yaptırdım(kendime) kolum kopacak gıbı cok ağrıyo kaldıramıyorum bile. göğsüm zaten ayrı dert. ucu kopuverecek sanki yakında. neyse benımkı gozunu açtı işkenceye devam...

eşim evde yoktu gece nöbetçiydi
hallettim sorun yok

adamelcim ben antibiyotik kullanırken sut verdim...augumentin veriyorlar..
kızlar benim bebek resmen nezle gibi oldu, sürekli burnu dolu bir de kuru kuru oksuruyor sanki boğazına bişey kaçmış gibi...napacagimi bilemedim, bir fikriniz var mi?

kızlar bişey soracağım sırt üstü yatarken bilmiyorum sizde de var mı
böyle ilginç bir ses çıkarıyor 2-3 gündür vviiikk gibi ince tiz bir ses ödüm koptu boğuluyormuş gibi nefes alamıyormuş gibi
koşa koşa gidiyom bakıyorum sakin sakin uyuyor bende anlamadım bu ses nerden geliyo

canım sende buhar makinası alsan o zaman
öksürük de yapar boğaz kuruluğu da olduysa
alerjik te olabilir bende çok olur ama inşallah yoktur canım çok zor alerjik bir bünye

ademelcim ben sadece gozumun onundeyken sırt ustu yatırıyorum oda guneslendirirken sadece onun haricinde hep yan veya yuzustu bi doktorunla konus derim ben bakalım ne dicek

canım geçmiş olsun koluna kolonyalı pamuk koyarsan rahatlarsın bendede olmuştu

aynı sorun bizdede var devamlı burnu dolu sanki balgam varda çıkartamıyormuş gibi.doktora sorduğumuzda çok doluluk yoktu sadece hırıltı vardı o da büyümeden demişti ama şimdi dolulukta var ben de burnuna sf burun damlasdı kullanıyom biraz rahatlatıyor.bir de sümüklerimizilülülülülülü çatal iğnenin arkası ile çıkarıyoruz yanlış olduğunu bile bile

kızlar benim bebek resmen nezle gibi oldu, sürekli burnu dolu bir de kuru kuru oksuruyor sanki boğazına bişey kaçmış gibi...napacagimi bilemedim, bir fikriniz var mi?

Sağol Gold'cum.Darısı sen ve bebeğinin başına.Sizin de 40 olmaya az kaldı.
Acı ve nane kullanmıyorum.Acı için birşey duymadım ama nane emziren anneye zararlı diye okumuştum.
Hamileyken de her sabah türk kahvesi içmiştim,hala daha içiyorum.

Bebeğin için buhar makinesi kullanıyor musun canım.Ben çok faydasını gördüm.benim bile boğazım kuruyor şu ısıtıcılardan.

Benim kızım da garip sesler çıkartabiliyor uyurken.Bir kere sağlık ocağına götürdüğümde ara sıra nefes alırken hırıltı duyduğumu söylemiştim.Doktor ciğerlerini dinledi,birşeyi yok,sesi kendi çıkarıyodur dedi.Benim kızım da öyle sesler çıkartıyor ki yatağımdan nasıl fırladığımı bilmiyorum.

Bizim de değişik bir sorunumuz var.Kızımın yüzünde bölge bölge kırmızı kabartılar oluyor.Sivilce gibi.Uçları kabuklanıp geçiyor.Yalnız benim de kol ve bacaklarımda aynı kabartılardan var ve kaşınıyor.Aynen uçları kabuklanıyor.Alerjimiz mi var bişeye anlamadım.Bebeği götürsem kendine baktır cildiyeden diyecekler diye korkuyorum.Hastanelerden nefret ediyoruuumlaelaelaelaelae

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…