- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.761
Sağol Gold'cum.Darısı sen ve bebeğinin başına.Sizin de 40 olmaya az kaldı.
Acı ve nane kullanmıyorum.Acı için birşey duymadım ama nane emziren anneye zararlı diye okumuştum.
Hamileyken de her sabah türk kahvesi içmiştim,hala daha içiyorum.
Bebeğin için buhar makinesi kullanıyor musun canım.Ben çok faydasını gördüm.benim bile boğazım kuruyor şu ısıtıcılardan.
Benim kızım da garip sesler çıkartabiliyor uyurken.Bir kere sağlık ocağına götürdüğümde ara sıra nefes alırken hırıltı duyduğumu söylemiştim.Doktor ciğerlerini dinledi,birşeyi yok,sesi kendi çıkarıyodur dedi.Benim kızım da öyle sesler çıkartıyor ki yatağımdan nasıl fırladığımı bilmiyorum.
Bizim de değişik bir sorunumuz var.Kızımın yüzünde bölge bölge kırmızı kabartılar oluyor.Sivilce gibi.Uçları kabuklanıp geçiyor.Yalnız benim de kol ve bacaklarımda aynı kabartılardan var ve kaşınıyor.Aynen uçları kabuklanıyor.Alerjimiz mi var bişeye anlamadım.Bebeği götürsem kendine baktır cildiyeden diyecekler diye korkuyorum.Hastanelerden nefret ediyoruuumlaelaelaelaelae
merhaba kızlar.çok bitkin haldeyim,bebeğim gece çok ağladı kızlar,derdi neydi anlayamadık yaaa.bi eşimin kucağında bir benim içimiz parçalandı.memeyi veriyorum ağzına ağlamakdan almadı,havlu ısıtıp koydum karnına,okşadık durduk.en sonunda yoruldu ağlamakdan heen memeyi tıktık ağzına da sustu uyudu yavrum.hiç böyle olmazdı yaa
kızları sallamaya alıştırmayayım dedim ama başka çarem kalmadı battaniyeyle sallıyoruz ikiside çok seviyor. akşam ağlamalarını bir nebze hafifletiyoruz ama en az 4 kişi lazım tabi bu iş için
saatlerce salla babam salla -tatlicadiarzu-
Selam tatli ve güzel anneler ve anne adaylari....
Bende 12 Aralikta dogum yaptim,bir kizim var simdi bir aylik oldu..cok mutluyum coook
Allah herkese nasip etsin insallah...havanin soguk olmasi tek sorunum,üsütecegim diye cok korkuyorum yaa..allah herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
görüsmek üzere....
edoşcuuum onuda denedik hatta bezlerinide çıkardık ama çok uzun süreli bir çözüm olmadı bizim için,
battaniyeleriyle sallıyoruz ikişer kişi, seviyorlar sallamayı bırakınca tekrar başlıyorlar ağlamaya. ama çok şükürki geceleri uyku düzenleri iyi. 3 saatte bir kalkıyorlar karınları doyunca hemen uyuyorlar çok şükür maşallah aman nazar değmesin, gece uykusuzluğu daha kötü.
benim bebeğimde de kırmızı döküntüler oluyor ama kabuk bağlamıyor
ben acaba sıcaktan mı oluyor dedim
çünkü özellikle yüzünde oluyor ve yüzü terliyor
belki terden sıcaktan oluyordur canım isilik derler ya ondan ama niye kabuk bağlıyor anlamadım:uhm:
bende döküntü yok ama kocaman kocaman sivilceler çıkıyo yüzümde bende onlara sinir oluyorum-tatlicadiarzu-
kızlar kızım kakasını yapmadı bugün.ağlıyo yine,ne yapcam ben yaa.fitil aldırsammı ki eşime
canim omo kullaniyomusun ama oda israile gidiyo haberin yok sanirsam
hes yada bingo kullaniyorlar bizimkiler ben yurtdisindayim bende secmekte zorlaniyorum devamli internetten arastiriyorum cogu marka var ama daha dogrusu tüm kaliteli mallar onlarin
kızlar kızım kakasını yapmadı bugün.ağlıyo yine,ne yapcam ben yaa.fitil aldırsammı ki eşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?