2008 Aralık Anneleri

hoşgeldin canım aramıza

slm kızlar nasılsınız
benim kız hiç uyumuyor gibi birşey ve huysuz salı dokotra gittik sağlıklı normal dedi çok kusuyordu az emzir geçer dedi doğru az emince kusmaz oldu

zeynep kızına geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzelir . Oğlum küçükken dr.bize evde çocuğun yatağı cam ve kapı arasında olmamalı ev sıcak bile olsa hava akışında kalır demişti kızının yatağı nasıl belki farketmeden üşütmüştür. Ve ya birinizden bulaşmış olabilir.

selam zeren benim kızımda çok kusuyor ama emmeden de durmuyor.Dr. bana 2 saatte bir emzir dedi denemeye çalıştık. Bazen duruyor özellikle uyuyorsa ama uyanıkken mümkün değil hiç durmadan emmek istiyor. Artık emzirmekten dolayı belim kopuyor ama ne yapayım o mutlu olunca bende iyi oluyorum ağlamasına dayanamıyorum çok üzülüyorum

canım cok dikkat ediyorum ona kenarlarına yastık falanda kokuyorum ama kapıyorlar biryerden annemin dediği gibi iğnenin deliğinden gene kaparlar der hep o hesap hasta ettik kızı

kızlar benim kızında kaka yapamama sorunu olmuştu doktoru arayıp söyledim, adam gayet sakin poposunu ateş ölçerle uyar dedi:1shok:

garip geldi bana yapmadım, zaten kızımın sorunuda fazla uzun sümedi çok şükür

canım cok dikkat ediyorum ona kenarlarına yastık falanda kokuyorum ama kapıyorlar biryerden annemin dediği gibi iğnenin deliğinden gene kaparlar der hep o hesap hasta ettik kızı

haklısın ne kadar dikkat edersen et kapıyorlar. benimde kızımın yüzünde sivilce gibi kızarıklıklar var tek tek çıktı şimdi bütün yüzüne dağıldı. kabuklaşıyor arkasından tekrar çıkıyor. oğlumda olmuştu anne sütü sürmüştüm bir kaç günde geçmişti. bu defa ne denediysem fayda etmedi. ben çok etkileniyorum dr. bebek döküntüsü olur geçer diyor ama 3 haftadır geçmedi. gerçi Allah çocuklarımızı hayırlı büyütmek nasip etsin . bunlar geçici şeyler Allah dermansız dert vermesin

zeynepciiim çok geçmiş olsun canım, inşallah önemli birşeyi yoktur minik Elifnazımızın.

Zerenciiim nasılsın canım? görüşemedik uzun zamandır. nasıl gidiyor?
öpüyoruz minik meleğinle seni :)

efeciiim sende hoşgeldin aramıza.

kızlar hızlı hızlı yazıyorum kızlar mızıldanmaya başladı. çıkıyorum şimdilik hoşçakalın.

canım hoşgeldin aramıza.bebeğin de hayırlı olsun,a.s.

herkese merhaba kızlar.benim kızımda dün büyük uğraşdan sonra yaptı kakasını.ve gece sabaha kadar yine memeyle kavga etti,
zeynepciğim canım geçmiş olsun elifciğimize,bende çok dikkat ediyorum ama ne yapalım olacaksa oluyor işte.ayakalrını sıcak tut canım,ve öp benim için.
herkese hayırlı cumalar bu arada
l

kızlar dediğim gibi benim kız uyumuyor bana yardımcı olun siz nasıl uyutuyorsunuz huysuzken

doru,zeynep geçmiş olsun..
Allah şifa versin yavrulara inş...

nasılsınız anneler?
inş herkes iyidir..
biz iyiyiz çok şükür.
uyuyor minik kızım

haftasonu geldi diye seviniyorum walla.
evde cok bunalmaya başladım ben.
soğuk olmasa da dışarı cıkabilsek kızımla.
2 ay daha gecsin artık soğuk falan dinlemicem.
atlıcaz uçağa kızımla,dooğru anneannenin yanına..
inş ya..
cok istiyorum o günlerin gelmesini.
kendi akrabalarımın da kızımı görebilmesini..

neyse..
bizde durumlar böyle..
öpüyoruz hepinizi

aranızda olmak gerçekten güzel ilkim bu arada senin göbek fotoğraflarını iş yerinden takip ediyordum. benim göbeğimde sipsivriydi . herkes kesin erkek diyordu sadece dr kız diyordu . senin doğum haberini okuyunca tamam dedim sivri göbeğede kız oluyor.

bu arada ilk 3 hafta kızımın kakası günde 6-8 kez oluyordu .Şimdi zorla günde 1 kere oluyor. ama çok gazı var. yediklerime de dikkat ediyorum ama bir türlü gazdan kurtulamadık

kızlar dediğim gibi benim kız uyumuyor bana yardımcı olun siz nasıl uyutuyorsunuz huysuzken

canım huysuzken benimki memeyi bile almıyor ağzına ama ben ayakta memeyi tutturuyorum o zaman emiyor ve sakinliyor. tabii ayakta emiyor bende bu arada sakince poposunu pış pışlıyorum .bu arada ninni kasetleride çok işe yarıyor ama şunu söyleyeyim her çocuğun sakinleme şekli farklı deneyerek onu çözmeye çalış

ay canım ben doğum anına kadar merak ediyordum o göbeğime göre.zayıflarda ve minyonlarda demekki böyle oluyormuş.benim minik uyandı bu arada

bhkciğim bende hafta sonunu bekliyorum hep.inan bende çok sıkıldım,havalar güzel olsada çıksak.pazar günü kırkımızı çıkarcaz bizde.inş.hava iyi olur.

benimki kucağımda gazımız var sanırım

zeynep geçmiş olsun canım
doru üzülme tatlım fıtık ameliyatları kolay oluyor
biz bir gün bile yatırmıyorduk sabah amrliyat oluyor akşama çıkıyordu hastalarımız
sakın kimsenin oynamasına izin verme
büyüklüğünü kontrol et birden artarsa mutlaka dr u ara
haa bir de kusarsa çok önemli
uzun süre kaka yapmazsa ve karnında gerginlik şişlik çocukta huzursuzluk olursa hemen dr a git
tabii bunlar tedbir
diken üstünde durma canım çok geçmiş olsuna.s.

kızlar cok üzgünüm canım cok sıkkınsenağlamaminik kuzum bronşit olmuş dr hemen iğne yaptı 2 tane antibiyotik verdi kuzuma eger geçmezse buhar vercez dedi nerde üşüttüm ben bu kuzuyuya :a015:hiçbiryere götürmüyorum ya ben kuzuma bakamıyormuyum acaba sürekli hasta ediyom ya kendimi cok kötü hissediyorum senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…