- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.801
selamlar aralık annelerine doğum yaptıktan sonra katılmak belki garip olacak ama ben çalışırken hamileliğimin başından beri sizleri okudum hepinizin testleri ikili üçlü testleri kontrolleriniz nasıl takip ettim. İş yerinde üye olmak yasak olduğu için sizlere katılamadım doğumdan kısa bir süre önce eve internet bağlandı. Hepinizin doğumlarında sevindim .Sizleri kendime gerçekten yakın görüyorum.Benimde 1 aylık bir kızım oldu. Bu arada 6 yaşında da bir oğlum var.
Hepinize merhaba demek istedim umarım sizinle bundan sonra fırsat buldukça konuşuruz. Selamlar..
zeynep kızına geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzelir . Oğlum küçükken dr.bize evde çocuğun yatağı cam ve kapı arasında olmamalı ev sıcak bile olsa hava akışında kalır demişti kızının yatağı nasıl belki farketmeden üşütmüştür. Ve ya birinizden bulaşmış olabilir.
canım cok dikkat ediyorum ona kenarlarına yastık falanda kokuyorum ama kapıyorlar biryerden annemin dediği gibi iğnenin deliğinden gene kaparlar der hep o hesap hasta ettik kızı
selamlar aralık annelerine doğum yaptıktan sonra katılmak belki garip olacak ama ben çalışırken hamileliğimin başından beri sizleri okudum hepinizin testleri ikili üçlü testleri kontrolleriniz nasıl takip ettim. İş yerinde üye olmak yasak olduğu için sizlere katılamadım doğumdan kısa bir süre önce eve internet bağlandı. Hepinizin doğumlarında sevindim .Sizleri kendime gerçekten yakın görüyorum.Benimde 1 aylık bir kızım oldu. Bu arada 6 yaşında da bir oğlum var.
Hepinize merhaba demek istedim umarım sizinle bundan sonra fırsat buldukça konuşuruz. Selamlar..
herkese merhaba kızlar.benim kızımda dün büyük uğraşdan sonra yaptı kakasını.ve gece sabaha kadar yine memeyle kavga etti,
zeynepciğim canım geçmiş olsun elifciğimize,bende çok dikkat ediyorum ama ne yapalım olacaksa oluyor işte.ayakalrını sıcak tut canım,ve öp benim için.
herkese hayırlı cumalar bu arada
l
kızlar dediğim gibi benim kız uyumuyor bana yardımcı olun siz nasıl uyutuyorsunuz huysuzken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?