- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.841
İyi akşamlar bayanlar uzun süredir bil. da ki arıza nedeniyle nete giremiyordum meğer ne çok bağlanmışım sizlere ve yazdıklarınızı okuyup bilgilenmeye sanki hergün görüştüğüm arkadaşlar gibi özledim sizleri sanal arkadaş olsakta. doru nun bebeği fıtık olmuş cok geçmiş olsun kabızlık çeken bebişlerede allah kolaylık versin rahatsız olan tüm bebeklere geçmiş olsun diyorum. bizde kızımla birbirimize alışmaya başladık her geçen gün yeni huylar çıkartsada. artık aguluyoruz ve beni tanıyıp takip etmeye başladı ama sürekli kucakta olmak istiyor ve hiç bir işimi yapamıyorum nerede eski düzenim eser bile kalmadı çok zilli bir kızım var kesinlikle yatmak istemiyo uykusu bile ya kucakta ya ayakta sallanaraken fazla 10 dakika çok gözü açık olacak galiba sizlerin bebekleride ufak sıkıntılarına rağmen maşallah iyiler allah hepimize ve bebeklerimize sağlık versin kızımla öpüyoruz hepinizi selamlar.
allah kolaylık versin,inş.bulaşmaz yaa.valla allah yardımcımız olsun,
benimki gece uyumadı yine ağladı sabah kadar,ne oldu bu çocuğa anlamıyorum ya.bugün çok gerginim,biri bişi dese alıcam yada patlıcak gibiyim canım ya
evet çok şükür ki bulaşmadı bulaşsaydı ne yapardım bilemiyorum valla ama seni de Allah korumuş çünkü hamilelik döneminde su çiçeği hakikaten cidi anlamda riskli bir hastalıkmış...hasta bebişler,geçmiş olsun hepinize..
Allahım şifa versin size..
walla lilyum iyi bulaşmamış kızına.
Allah korumuş.
ben düğünümde eltimin 2 yaşındaki çocuğundan kapmıştım su çiçeği.
daha 15 günlük evliyken hilkat garibelerine dönmüştüm walla..
ama şimdi cok şükrediyorum atlattım diye.
hamileyken falan bulaşsaymış cok kötü sonuçları varmış.
Allah korusun.
ilkimcim ben de klasik haftasonu sendromundayım.
haftaiçi dolup dolup hastasonuna dair beklentilere giriyorum.
sonra da cmtsi sabahlarını eşim beni avutup pışpışlayarak geçiriyor:bbo:
uff napıyım ya...
:sm_cool::sm_cool:kızlar bugün kırkımız çıktı sabah kızımıda yıkadık bende yıkandım sonra gezmeye gittik 40 uçurduk yani ama evden çıkarken kızımın suratına un sürdüler yumura ve ekmek aldık bu son oldu nevale iyiydi:roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden 40 çıkmadan gezince artık yumurta toplamıcaz:1rolleyes:
Bütün gün doktorlar arası gelip gittim bugün, önce çocuk doktoruna götürdüm, bebeğimin göbeğinin fıtık olduğunu ancak kendisinin birşey diyemeyeceğini bir çocuk cerrahının görmesi gerektiğini ve ilde sadece 3 tane çocuk cerrahı olduğunu söyledi, oradan çıkıp doğum yaptığım hastanenin çocuk cerrahına götürdük, o da fıtık olduğunu doğruladı , bu durumun 2-3 yaşına kadar sürebileceğini, altı ayda bir kontrole götürmem gerektiğini, bebekte fazlaca huzursuzluk, sarı renkli kusma ve göbeğinde kızarma olursa bağırsak düğümlenmesi olabileceğini ve acil ameliyat gerekeceğini söyledi, yani bundan sonra sürekli kontrol etmem gerekiyormuş, bunca şeyin üstüne tek güzel haberse oğlum 1 ayında sadece 600 gr almış ve 3800 olmuştu, şimdi 20 günde 1200 gr almış ve 5 kilo olmuş
selam kızlar benim kızımda feci bir şekilde üşütmüş burunları tıkalı sürekli öksürüyor ve gözlerinden yaşlar geliyor bugün dr götürcem inşallah cok fazla bir rahatsızlığı yoktur senağlamaevden dışarıyada cıkmıyorum havalardan sıcacık evde nerden üşütüyorlar anlamış değilim
selamlar aralık annelerine doğum yaptıktan sonra katılmak belki garip olacak ama ben çalışırken hamileliğimin başından beri sizleri okudum hepinizin testleri ikili üçlü testleri kontrolleriniz nasıl takip ettim. İş yerinde üye olmak yasak olduğu için sizlere katılamadım doğumdan kısa bir süre önce eve internet bağlandı. Hepinizin doğumlarında sevindim .Sizleri kendime gerçekten yakın görüyorum.Benimde 1 aylık bir kızım oldu. Bu arada 6 yaşında da bir oğlum var.
Hepinize merhaba demek istedim umarım sizinle bundan sonra fırsat buldukça konuşuruz. Selamlar..
iyi akşamlar dün yazmıştım bebişimin burnu tıkalı ve oksuruyor diye sonra dün emzirirken birden tıkanmaya basladi... iki emiyor sonra baslıyor ağlamaya-oksurmeye
Bende kaptıgim gibi doktora götürdüm kuzucuk zatüre baslangici olmuş; nezle çok çabuk boğazlarına inmiş Allah'tan erken gitmişiz daha 20 günlük olduğu için dün gece hastanede yattık, yemek yerken tıkandığı için, ciğerine süt kaçmasın diye serumla beslediler; antibiyotik ve buhar verdiler.. kesinlikle üşütmekten değilmiş, birinden mikrop almiş, herkes nezle herkes hasta.. Düşün düşün kafayı yiyecektim.. Hele ciğer ultrasonu çektiler, kollarını tuttum, aglıyor; minacık bebeğe serum verirken damar arıyorlar, bulamıyorlar o aglıyor biz aile boyu ağliyoruz... Bende aynen senin gibi kendimi suçladım Zeynepcim, ne kadar dağildim, bebişime bakamadım diye Ama sonra dedim Allah dermansiz dert vermesin, tabii cok erken oldu ama çok sükür imkanimiz var doktora götürdük, çok sükür erken mudahale oldu...
kızlar siz Siz olun oksuruğu önemseyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?