2008 Aralık Anneleri

goldcum çok geçmiş olsun , bu arada teşekkürler butonu yok kızlar yorum yazan herkes sağolsun, Allahtan benim evime gelen olmuyor burda, burası lojman herkes işte oluyor, iş dışındada pek tanıdığım yok zaten burda, ama bir yere gideceksem mutlaka hasta varmı diye soruyorum, ama çocuk hastalıksız büyümez derler, Allah dermansız dert vermez inşallah

kelebeğim bende merak ettim seni.kucağa alıştı eylül demekki,benimki de öyle.dünyalar onun oluyor sanki.maşallah annesine tepkiler vermeye başlamış oh oh.benim ki halen kendi kendine gülüyor.ama sabahları uyanınca sanki gülüyor gibi

goldcum çok geçmiş olsun zeynepcim sizede çok çok geçmiş olsun...valla okudukça hem üzülüyorum hem telaşlanıyorum...
bu kış da hayli soğuk oldu dikkat etsek bile sonuçta bebek onlar ama galiba öptürmemek ve fazla misafir kabul etmemekmi lazım acaba...valla kırılan kırılsın artık yapacak birşey yok ..
aslında kendini bilen kişide zaten bu kış günü yenidoğanı görmeye gelmez gelse dahi yaklaşmaz
ben küçük bebeklere oldum olası 3 ayı dolana kadar sevemem kucaklamam kendi kızımada öyleyim ama babası maalesef benim kadar duyarlı değil bu konuda...Allah yardımcımız olsun...

bu arada kızlar geçen hafta oğlum da su çiçeği olmasın mı...!bulaşacak diye öyle korktum ki oğlumu odasında resmen karantinaya aldım desem yeridir...hoş bu hastalık kuluçka döneminde zaten bulaşırmış ama çok şükür bulaşmadı...okulda da her türlü hastalık var mevsim kış malum...yaklaşma diyorum ama nereye kadar çocuk bu heves ediyor sevmeye yani özetle işim bu kış çok zorrrrrrrrrr..

allah kolaylık versin,inş.bulaşmaz yaa.valla allah yardımcımız olsun,
benimki gece uyumadı yine ağladı sabah kadar,ne oldu bu çocuğa anlamıyorum ya.bugün çok gerginim,biri bişi dese alıcam yada patlıcak gibiyim canım ya

sağol ilkimcim yok artık bulaşmaz sanırım doktorda öyle dedi solmaya başladıysa korkmayın demişti...
canım sabırlı olmak lazım malum bebek büyütmek meşakkatli bir iş kaldıki sen gergin olursan sütünden bu gerginlik bebeğede geçebiliyo...tabii ne kadar sabırlı olabiliriz oda tartılışır ama en azından senin ilk bebişin ilkimcim tüm ilgini ona verebilirsin ayrıca kendini bebeğin dışında hiç kimse için yorma canım ..

hasta bebişler,geçmiş olsun hepinize..
Allahım şifa versin size..

walla lilyum iyi bulaşmamış kızına.
Allah korumuş.
ben düğünümde eltimin 2 yaşındaki çocuğundan kapmıştım su çiçeği.
daha 15 günlük evliyken hilkat garibelerine dönmüştüm walla..

ama şimdi cok şükrediyorum atlattım diye.
hamileyken falan bulaşsaymış cok kötü sonuçları varmış.
Allah korusun.

ilkimcim ben de klasik haftasonu sendromundayım.
haftaiçi dolup dolup hastasonuna dair beklentilere giriyorum.
sonra da cmtsi sabahlarını eşim beni avutup pışpışlayarak geçiriyor:bbo:
uff napıyım ya...

gold'cum cok geçmiş olsun canım valla dünden beri kendimi yedim bitirdim eşim sağolsun sürekli temkinde bulundu cocuk bu hasta olur bizden bulaşmıştır dedi durdu ama işte annelik bu olsa gerek ona bişey oldugunda suçlu olarak kendimizi görüyoruz galiba :1no2:

Hasta olan bebeklere şifalar diliyorum anneler sizde kendinizi suçlamayın ne olur stresimizden bebeklerimizde etkileniyor biz iyi olalım ki onlara faydamız dokunsun herkese tekrar geçmiş olsun.

evet çok şükür ki bulaşmadı bulaşsaydı ne yapardım bilemiyorum valla ama seni de Allah korumuş çünkü hamilelik döneminde su çiçeği hakikaten cidi anlamda riskli bir hastalıkmış...

Son düzenleme:
Selam kızlar;

Goldcum, Zeynepcim, Dorucum hepinize geçmiş olsun.a.s. Allah şifa versin. Kızlar bu kadar üzmeyin kendinizi biraz daha rahat olmaya alışmalıyız sanırım. Biliyorum çok zor ben de oğlum sarılık olduğunda hep kendimi suçladım "iyi emziremedim iyi bakamadaım hemen hasta oldu" diye. Ama bizle alakası yok. Sonuçta babalarımız dışardalar sürekli. Bizler ve bebişler dışarı çıkmasak ta farketmiyor. E gelen gidenler de var. Neyse hepinizii öpüyoruz oğluşumla....a.s.

Maşallah BallımAllah uzun ömür versin kızına.

Geçmiş olsun Doru'cum.Umarım çabuk iyileşir bebeğin.Nazar değmiş annesi.Maşallah bak nasıl güzel kilo almış.

Geçmiş olsun Zeynep'cim.Ben grip olanlara gelmeyin diyorum.Hatta annem grip olmuştu gelemedi günlerce yazık ama n'apalım,bebekleri korumak lazım.Sen kendini suçlama sakın.Kimden nereden mikrop kaptığını bilemezsin.

Hoşgeldin aramıza.
Allah analı babalı büyütsün bebeğini.Sağlıklı büyüsün inşallah.

Geçmiş olsun Gold'cum.Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur bebeğin.

Ben yağmurlu günlerin dışında özellikle geceuyurken buhar makinesini mutlaka çalıştırıyorum.Bir de temiz hava çok önemli.Gündüz mutlaka evi havalandırıyorum.Sadece bebek için değil,ben de hastalanmayayım diye temiz hava soluma ihtiyacı duyuyorum.

Son düzenleme:
slm kızlar iyi haftasonları nedense kaç gündür canım sıkkın şöle dışarı çıkıp gezmek istiyorum sıkıldım özellikle haftasonları daha da çok sıkılıyorum oğlumun okulu yok hep ilgi istiyo kızı emzirirken rahat bırakmıyo eşimde yok 1 haftadır tekim ya onun özlemi çöktü bana bilmiyorum neyse kafanızı çok ağrıttım kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öpüldünüz

bugün babaannesi oğluma baktı bende eşimle:asigim:dışarıya yemek yemeğe gittim
daha doğrusu dişçi iltihap daha kurumamış diyip tedaviye başlamayınca yemeğe geçtik:roflol:
iyi oldu yaawww
evden çıkmaya çıkmaya dışarıyı unutmuşum

ballım eşine tez zamanda kavuşursun inşallah
beraber gezmelere gidersiniz
sıcak bir alışveriş merkezine gidip ailecek gezin:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…