- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.821
hoşgeldin zeppcim. poposuna zeytin yağı masajı yaptın mı? biz ilk hafta 1 kere denemiştik. sonra kızım annemin üzerine pırtlattı. baştan aşağıya kırklandı kadıncaaz:)
ilahi zepp!
nasıl aralık annesiisin sen..
insan buraya uğramaz mı hiç:mymeka:
ilk hafta bizde de olmuştu kabızlık.
ama mama veriyordum heralde ondandı.
sonra zeytinyağlı kulak cubuklarıyla popişini uyardık.
hemen yapıverdi kuzucum..
dorucum çok geçmiş olsun canım bebeklerde fıtık olabileceğini hiç bilmiyordum..inşallah 2 yaşına girmeden düzelir meleğin..maşallah kilosuna yavrunun çok iyi almış..hadi öptüm ikinizide
çok çok geçmiş olsun dorucum inan okurken bende çok üzüldüm ama inşallah korkulacak gibi değildir çünkü bazen doktorlar en kötüsünü söylüyorlar sorumluluk almamak adına...ki iyi gelişmeler sürpriz olsun diye ,sizdeki tüm gelişmelerinde olumlu olmasını ümit ediyorum..
byata ve doru. geçmiş olsun arkadaşlar. byata poposuna zeytin yağı ile masaj yapmak belki faydalı olabilir diycem ama fitil bile fayda etmiyorsa etmeyedebilir.. dorucum peki şimdi ne yapacaksınız? yani bi ilaç krem masaj filan önermedi mi doktor. nasıl geçicekmiş fıtığı.. çünkü bizim işyerinde bi arkadaşın bebeği 1 kaç aylıktı ameliyat olmuştu.. gerçi korkulacak bir ameliyat değilmiş ama olsun, inşallah ameliyat filan gerekmez.. çok geçmiş olsun canım. inşallah hemencecik geçiverir
zeynep geçmiş olsun canım
doru üzülme tatlım fıtık ameliyatları kolay oluyor
biz bir gün bile yatırmıyorduk sabah amrliyat oluyor akşama çıkıyordu hastalarımız
sakın kimsenin oynamasına izin verme
büyüklüğünü kontrol et birden artarsa mutlaka dr u ara
haa bir de kusarsa çok önemli
uzun süre kaka yapmazsa ve karnında gerginlik şişlik çocukta huzursuzluk olursa hemen dr a git
tabii bunlar tedbir
diken üstünde durma canım çok geçmiş olsuna.s.
kızlar cok üzgünüm canım cok sıkkınsenağlamaminik kuzum bronşit olmuş dr hemen iğne yaptı 2 tane antibiyotik verdi kuzuma eger geçmezse buhar vercez dedi nerde üşüttüm ben bu kuzuyuya :a015:hiçbiryere götürmüyorum ya ben kuzuma bakamıyormuyum acaba sürekli hasta ediyom ya kendimi cok kötü hissediyorum senağlamasenağlama
iyi akşamlar dün yazmıştım bebişimin burnu tıkalı ve oksuruyor diye sonra dün emzirirken birden tıkanmaya basladi... iki emiyor sonra baslıyor ağlamaya-oksurmeye
Bende kaptıgim gibi doktora götürdüm kuzucuk zatüre baslangici olmuş; nezle çok çabuk boğazlarına inmiş Allah'tan erken gitmişiz daha 20 günlük olduğu için dün gece hastanede yattık, yemek yerken tıkandığı için, ciğerine süt kaçmasın diye serumla beslediler; antibiyotik ve buhar verdiler.. kesinlikle üşütmekten değilmiş, birinden mikrop almiş, herkes nezle herkes hasta.. Düşün düşün kafayı yiyecektim.. Hele ciğer ultrasonu çektiler, kollarını tuttum, aglıyor; minacık bebeğe serum verirken damar arıyorlar, bulamıyorlar o aglıyor biz aile boyu ağliyoruz... Bende aynen senin gibi kendimi suçladım Zeynepcim, ne kadar dağildim, bebişime bakamadım diye Ama sonra dedim Allah dermansiz dert vermesin, tabii cok erken oldu ama çok sükür imkanimiz var doktora götürdük, çok sükür erken mudahale oldu...
kızlar siz Siz olun oksuruğu önemseyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?