2008 Aralık Anneleri

Kizlar siz burda mi toplaniyorsunuz ?hic haberimiz yok :jeyyar:
malum bende aralik annesiyim gerci aralik annesi diye ciktim yola kasim da dogumda yaptim ama olsun : )

Benim bebiste kakasinin yapamiyor 3 gundur :çok üzgünüm:SIKINTILI
zeytinyagi verdim ama :1no2:

doktorlar 7 gun yapmamasini normal sayiyor ;bekliyorum bakalim :çok üzgünüm:

hoşgeldin zeppcim. poposuna zeytin yağı masajı yaptın mı? biz ilk hafta 1 kere denemiştik. sonra kızım annemin üzerine pırtlattı. baştan aşağıya kırklandı kadıncaaz:)

ilk hafta bizde de olmuştu kabızlık.
ama mama veriyordum heralde ondandı.
sonra zeytinyağlı kulak cubuklarıyla popişini uyardık.
hemen yapıverdi kuzucum..

bence mama ile ilgili değildir. zira ben hiç mama vermedim ama biz de ilk hafta yaşadık kaka yapamama sorununu. barsakların sindirim yapmayı yeni ögrenmesine bağlıyorum ben bunu.. öyle ya da böyle küçücük organları var bu kuzuların. yeni yeni öğreniyolar ne işe yaradıklarını..

hoşgeldin zeppcim. poposuna zeytin yağı masajı yaptın mı? biz ilk hafta 1 kere denemiştik. sonra kızım annemin üzerine pırtlattı. baştan aşağıya kırklandı kadıncaaz:)

sadece icirdim biraz dur deneyim uyansin da :asigim:

ilahi zepp!

nasıl aralık annesiisin sen..
insan buraya uğramaz mı hiç:mymeka:

artik burdayim :1hug:

ilk hafta bizde de olmuştu kabızlık.
ama mama veriyordum heralde ondandı.
sonra zeytinyağlı kulak cubuklarıyla popişini uyardık.
hemen yapıverdi kuzucum..

deneyim canim kaydirigubbakcemile5

zepp bence de dene.az önce yaptım ben resmen kızım fışkırttı.üstüm başım battı,ama çok şükür yaa.bugünde azdı çünkü kakamız.yeterki batırsın heryeri

dorucum çok geçmiş olsun canım bebeklerde fıtık olabileceğini hiç bilmiyordum..inşallah 2 yaşına girmeden düzelir meleğin..maşallah kilosuna yavrunun çok iyi almış..hadi öptüm ikinizide

sağol canım, bende geçici bir durum zannetmiş ama başıma gelince öğrenmiş oldum

teşekkürler butonu yok , o yüzden burdan teşekkür ediyorum,

dr sadece sakın halk arasında yaygın olan para koyma ya da bağlama işini sakın yapma dedi, genellikle 2-3 yaşına kadar kendiliğinden geçer acil bir şey olursa ameliyat ederiz dedi

sağol ademel , doktorda seninkine benzer şeyler söyledi,

ilkim kız sürekli kakasını yaptırma haa. o yapması gerektiği zaman yapsın. bebeklere sürekli böyle yapılırsa alışıp normal şekilde kaka yapmaz oluyorlarmış.. arada çok sıkışınca yap derim ben..

İyi akşamlar bayanlar uzun süredir bil. da ki arıza nedeniyle nete giremiyordum meğer ne çok bağlanmışım sizlere ve yazdıklarınızı okuyup bilgilenmeye sanki hergün görüştüğüm arkadaşlar gibi özledim sizleri sanal arkadaş olsakta. doru nun bebeği fıtık olmuş cok geçmiş olsun kabızlık çeken bebişlerede allah kolaylık versin rahatsız olan tüm bebeklere geçmiş olsun diyorum. bizde kızımla birbirimize alışmaya başladık her geçen gün yeni huylar çıkartsada. artık aguluyoruz ve beni tanıyıp takip etmeye başladı ama sürekli kucakta olmak istiyor ve hiç bir işimi yapamıyorum nerede eski düzenim eser bile kalmadı çok zilli bir kızım var kesinlikle yatmak istemiyo uykusu bile ya kucakta ya ayakta sallanaraken fazla 10 dakika çok gözü açık olacak galiba sizlerin bebekleride ufak sıkıntılarına rağmen maşallah iyiler allah hepimize ve bebeklerimize sağlık versin kızımla öpüyoruz hepinizi selamlar.

iyi akşamlar dün yazmıştım bebişimin burnu tıkalı ve oksuruyor diye sonra dün emzirirken birden tıkanmaya basladi... iki emiyor sonra baslıyor ağlamaya-oksurmeye
Bende kaptıgim gibi doktora götürdüm kuzucuk zatüre baslangici olmuş; nezle çok çabuk boğazlarına inmiş Allah'tan erken gitmişiz daha 20 günlük olduğu için dün gece hastanede yattık, yemek yerken tıkandığı için, ciğerine süt kaçmasın diye serumla beslediler; antibiyotik ve buhar verdiler.. kesinlikle üşütmekten değilmiş, birinden mikrop almiş, herkes nezle herkes hasta.. Düşün düşün kafayı yiyecektim.. Hele ciğer ultrasonu çektiler, kollarını tuttum, aglıyor; minacık bebeğe serum verirken damar arıyorlar, bulamıyorlar o aglıyor biz aile boyu ağliyoruz... Bende aynen senin gibi kendimi suçladım Zeynepcim, ne kadar dağildim, bebişime bakamadım diye Ama sonra dedim Allah dermansiz dert vermesin, tabii cok erken oldu ama çok sükür imkanimiz var doktora götürdük, çok sükür erken mudahale oldu...
kızlar siz Siz olun oksuruğu önemseyin

Son düzenleme:
bu arada kendi derdime dustum geçmiş olsun Doru'cum...
ilkim sana da geçmiş olsun canım bu arada zea sana da cok guldum bebikleri sallamak için 4 kişi gerekiyor demek :))) iki tane zilliyle eminim çok zordur işiniz Allah yardımcınız olsun...

zeynepciğim böyle üzme kendini
çocuk bu hasta olmadan büyümez ki
mikrobiktir rahatsızlığı
eve gelen herkesten temizdir mikrop yoktur yazısı alamıyoruz ki
tedavi başlamış bak
inşallah yakında düzelir allah dermansız dert vermesin
sen güçlü ol ki bebeğine daha güzel bak tatlı annea.s.

çok iyi yapmışsın tatlım
allah acil şifa versin inşallah ilerlemeden bitecek güzelim
çok haklısın canım allah dermansız dert vermesin:Saruboceq:
bebekte damar yolu zordur bilirim inşallah tekrarına gerek kalmaz
buhar önerdi mi canım doktor bende düşünüyorum almayı da

zeynebim goldcum geçmiş olsun meleklerinize.. kayınvalidem sağolsun her gelene grip filan değilsiniz di mi sorup öyle alıyor eve.. bana kalsa ben utanırım, söyleyemem. ama aslında söylemek gerek. bebeklerimiz çok küçükler ve hiçbir aşıları olmadığından bizden daha ağır atlatıyorlar.. inşallah bir daha hastane yüzü görmesin bebişleriniz canlarım

zeynepcim goldcum geçmiş olsun bizdede annem hasta grip olmuş kadın odasından çıkmıyor maskeyle geziyor kızıda uzak tutsakta aynı evdeyim umarım bulaşmaz ama korkuyorum kzıma geçer diye annemde üzüldü ama kapmış şifayı ayyy ne yapacam ben

goldcuğum canım geçmiş olsun.ah yavrum yaa hasta mı oldu.inş.geçer canım,allah şifa versin,zeynepciğim sanada,dorucuğum tekrar sanada geçmiş olsun.şu kışı atlatasak ya,ben valla hiç öptürmüyorum kızımı kimseye.darılan darılsın umrumda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…