2008 Aralık Anneleri

Herkese iyi akşamlar..
Zeren benim kızımında sol gözünde sulanma vardı daha sonra çapaklanma oldu.
Dr.götürdük kültür alındı mikrop varmış. Ilaç kullandık .geçti . Tekrarladı . Bir daha kullandık eğer tekrarlarsa göz dr. Yönlendirecekler .göz kanallarında tıkanıklık olabilirmiş. Masaj yaparak 1 yaşına kadar açılabilirmiş. Yoksa küçük bir operasyonla açılıyormuş. Inşallah sende böyle birşey olmaz ama allah daha kötüsünü göstermesin .

Bu arada bebeği hasta olan herkese geçmiş olsun

canım doktoru aradım damla söyledi umarım çok ağır bir rahatsızlık değilirsenağlama

benim kızımında ilk önce sulandı sonra da çapaklanma oldu genta göz damlası önerdi dr.ayrıca ılık suyla pansuman yapmamızız söyledi biraz daha çapak var ama azaldı

Bize dr. Cipro adında 6 saatte 1 kullanılan bir damla verdi. Zeren üzülme ciddi bir şey değil ben çok araştırdım. Bebeklerin %70 inde 1 yaşına kadar kendinden açılıyor. Ama bunları konuşmak için çok erken ilk önce damlanı kullan mikrobik birşey olabilir.

ılık su ile sabahları temizlemek iyi geliyor.

Bu arada bana ilk önce bir arkadaşım anne sütü sür dedi ama bizde işe yaramadı hatta artırdı. Siz dikkat edin. Iyi akşamlar

kızlar bebekleri hasta olan herhese çok çok geçmiş olsun rabbim kimseyi darda bırkmasın bebişlrimizede acil şifalar versin inş.benim oğlumda zatüre geçirmişti bir aylıkken şimdi iki aylık olacak tekrar başladı öksürüğü şimdi yatırdım öksürdükçe uyku falan kalmadı bende önce ağladım ağladım daha sonra bakayım diğer bebiş ve anneler nasıl diye size geldim durum hep aynı anlaşılan. canım çok sıkkın lohusalıkta bitti ama depresyonu kaldı bende neyse başınızı ağrıttım gene iyi uykular bebişler ve anneleri

slm kızlar kızımın sol gözü sulanıyor sanki ağlıyor gibi neden acaba

zeren bu büyük olasılıkla her 10 bebekten 8 inde görülebiliyormuş benim kızımda da var vaktiyle oğlumda da vardı doktor 3ay içerisinde geçer dedi damla ve merhem kullanıyorum şimdilik geçti gibi ama ilacı bırakmadım henüz...

aminnnn zeynepcim .....canım senin ailen yanında değilmi merak ettim?

çok sevindim eminecim umarım sizin için hersey cok guzel olur artık...
ilkimcim bebişin doymuyor olabilir mi, belki huysuzluğu bundandır... Bende doktor onerisiyle tıkanmasın diye sütümü sağip biberonla azar azar besliyorum çok huysuzlanıyor...
lilyum senin buyuk oğlana da gecmiş olsun valla iyi atlatmışsınız..
benim kardesimin de gozu akıyordu hep bir damla gozyası vardı gozunde buyudukce kendi kendine gecti...

Eminecim çok geçmiş olsun. BEn seni çıktın diye düşünüyordum. en kısa zamanda Eren'ine kavuşman dileğiyle... Bİr an önce aramıza dön lütfen. Kendine iyi bak...

selam kızlar. lilyumcum geçmiş olsun valla iyi kurtarmışsın meleğini.. iyi ki bulaşmamış su çiçeği. ne de olsa aşıları filan yok bebeciklerin çok zor olur atlatmaları.. Allah korusun onları..
bu arada tüm hasta olan küçük meleklere acil şifalar diliyorum.. inşallah iyileşirler hemen
eminecim çok sevindim eve dnecek olmana canım.. Allah bir daha sizi ayırmasın inşallah. dört gözle bekliyoruz muhabbete:)

fascım goldgelb iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz kızlar...valla bende çok korktun bulaşmasın diye dualar ettim hep ,çok şükür atlattık..
bu arada genel anlamda dışarı çıkamamak ve eskisi gibi gezememekten yana sıkıntı duyanlar mevsim kış zaten bebişlerimizin tam gezme zamanı yaza denk geliyo bence bunu düşünün...açıkcası benim gezmekten yana fazla sıkıntım yok çünkü kızım şu anda çok küçük ve avutmak bazen zor oluyor o yüzden evimden başka hiç biyerde rahat edemiyorumben..ama yaz gelince bizitutabilene aşkolsun....:)))

lilyumcum yok ailem yanımda canım sivaslıyım ben ama görevden dolayı ordudayız kimse yok burda yanımda falan kalacak :a015:

hihoyyythihoyyytbugün kırkımız çıktı kızımın teyzeleri.yumurtalarımız topladık geldik.hava oldukça soğukdu.kör bir kadıncağız vardı onu ziyaret ettik.kızıma çok güzel hırka ve yelek örmüş.rabbim veriyor yetenek işte.gözleri görmeyen kadın süper yapmış kızlar anlatamam.
inş.kızım hayırlı bir evlat olur.hepimizin evlatları hayırlı olması dileğiyle.:Saruboceq:

ilkim hanımın kırkı hayırlı olsun.. uzuuun ve sağlıklı bir ömrü olsun inş.

edoş napıyon kız aşşagıda, ses etmiyon..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…