- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.861
Herkese iyi akşamlar..
Zeren benim kızımında sol gözünde sulanma vardı daha sonra çapaklanma oldu.
Dr.götürdük kültür alındı mikrop varmış. Ilaç kullandık .geçti . Tekrarladı . Bir daha kullandık eğer tekrarlarsa göz dr. Yönlendirecekler .göz kanallarında tıkanıklık olabilirmiş. Masaj yaparak 1 yaşına kadar açılabilirmiş. Yoksa küçük bir operasyonla açılıyormuş. Inşallah sende böyle birşey olmaz ama allah daha kötüsünü göstermesin .
Bu arada bebeği hasta olan herkese geçmiş olsun
zerenciğim ne damlası önerdi dr.benim kızımda da vardı çapaklanma.arada oluyor,gözü yaşarıp duruyor.
slm kızlar kızımın sol gözü sulanıyor sanki ağlıyor gibi neden acaba
kızlar bebekleri hasta olan herhese çok çok geçmiş olsun rabbim kimseyi darda bırkmasın bebişlrimizede acil şifalar versin inş.benim oğlumda zatüre geçirmişti bir aylıkken şimdi iki aylık olacak tekrar başladı öksürüğü şimdi yatırdım öksürdükçe uyku falan kalmadı bende önce ağladım ağladım daha sonra bakayım diğer bebiş ve anneler nasıl diye size geldim durum hep aynı anlaşılan. canım çok sıkkın lohusalıkta bitti ama depresyonu kaldı bende neyse başınızı ağrıttım gene iyi uykular bebişler ve anneleri
selam kızlar cuma günü taburcu oluyorum bundan sonra aranızda olucam.hepinizi çok öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?