- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.881
ilkim hanımın kırkı hayırlı olsun.. uzuuun ve sağlıklı bir ömrü olsun inş.
edoş napıyon kız aşşagıda, ses etmiyon..
lilyumcum yok ailem yanımda canım sivaslıyım ben ama görevden dolayı ordudayız kimse yok burda yanımda falan kalacak :a015:
zeynepcim böyle zamanlarda ailenin yanında olması gerçekten üzücü ama şuda bir gerçek ki aile yada yakın birisi olmayanlar bebeklerine daha çok sahipleniyorlar sanki çünkü yalnız olmanın verdiği endişeli güç hayata daha sıkı bağlıyor insanı ..benimde annem 3 sene önce vefat etti yokluğunun acısını ne kadar yaşasamda kadere inat daha bir güçlüyüm sanki..sende kendini bırakma ben yalnızım modundan çık ve Allahın sana vermiş olduğu en kutsal hediyene sarıl ve yalnızlığını onunla paylaş canım..inan o zaman hayat daha bir güzel oluyor...
allah herşeyin sabrını veriyor.rabbim gücüde veriyor insana çok haklısın.başın sağolsun.
bende yalnızım kimsem yok burda.insan daha bir azimli oluyor nedense,daha çok sahipleniyor yavrusuna.ama yalnızlıkda kötü yaa.allah sağlık versin
canım benim başın saolsun rabbim daim dünyada ayırmasın sevdiklerimizden inş. çok haklısın bende hep aynısını diyorum daha güçlü olmaya çalışıyorum ama nedense çok çabuk pes ediyorum ya hayatım birden değişti yada yaşadıklarım zor geldi bilemiyorum.hayatın zor olduğnu yeni anladım galiba ya birde benimle doğum yapan yengem falan hep annesi ve benim annem yanında kaldı kendimi ayrımcalığın ortasında buldum neyse ben yavruma bakıp mutlu oluyorum sizlede konuşup rahatlıyorum
kızlarr bebeğinizin ağzında pamukçuk oluyomu daha doğrusu dilki tertemiz oğlumun ama dudaklarının içi yer yer beyaz bugun ilkke dikkat ettim çıkarmaya çalıştım yapışmış remen biraz sildim ama halaa var kolay bi yolu varmı acaba tecrübeniz varsa paylaşırmısınız
kızlarr bebeğinizin ağzında pamukçuk oluyomu daha doğrusu dilki tertemiz oğlumun ama dudaklarının içi yer yer beyaz bugun ilkke dikkat ettim çıkarmaya çalıştım yapışmış remen biraz sildim ama halaa var kolay bi yolu varmı acaba tecrübeniz varsa paylaşırmısınız
kızlar dün benim doğum iznim bitti ve bugün işyerime gidip başlangıç yaptım ardından da bir aylık yıllık izne ayrıldım, yani bebeğimle son bir ayım, ben onu nasıl bırakıp işe gideceğim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?