2008 Aralık Anneleri

ilkim hanımın kırkı hayırlı olsun.. uzuuun ve sağlıklı bir ömrü olsun inş.

edoş napıyon kız aşşagıda, ses etmiyon..

Benim kız kadınlar kulübünü açtım mı anlıyor sanki.Mızıklanıyor.Saatlerce onunla uğraşıyorum ve bilgisayar kendi kendine açık kalıyor.Online görünüyorum ama aslında servis dışı oluyorum o sıradelikafadulden

lilyumcum yok ailem yanımda canım sivaslıyım ben ama görevden dolayı ordudayız kimse yok burda yanımda falan kalacak :a015:

zeynepcim böyle zamanlarda ailenin yanında olmama sı gerçekten üzücü ama şuda bir gerçek ki aile yada yakın birisi olmayanlar bebeklerine daha çok sahipleniyorlar sanki çünkü yalnız olmanın verdiği endişeli güç hayata daha sıkı bağlıyor insanı ..benimde annem 3 sene önce vefat etti yokluğunun acısını ne kadar yaşasamda kadere inat edercesine daha bir güçlüyüm sanki..sende kendini bırakma ben yalnızım modundan çık ve Allahın sana vermiş olduğu en kutsal hediyene sarıl ve yalnızlığını onunla paylaş canım..inan o zaman hayat daha bir güzel oluyor...

Son düzenleme:
bu arada geceden beri oğlumun karnesine bakmak için pc başındayım ama maalesef site yoğun z,yaretçi akını sebebiyle açılmadı şimdi ise kapatmışlar((

allah herşeyin sabrını veriyor.rabbim gücüde veriyor insana çok haklısın.başın sağolsun.
bende yalnızım kimsem yok burda.insan daha bir azimli oluyor nedense,daha çok sahipleniyor yavrusuna.ama yalnızlıkda kötü yaa.allah sağlık versin

saol ilkimcim ,aslında çevrem oldukça kalabalık eşimde sağolsun hep destek oluyor ayrıca analık ta var saolsun oda iyidir ama maalesef annemin yerini hiç kimse dolduramazz doldurmasında zaten ki ben onu hep yad edebileyim....Allah vakitsiz acı göstermesin ama dediğin gibi sabrınıda veriyor zaten..
sende yalnızlığını sık sık dile getiriyosun bence sende bunu dert ediyosun gibime geliyoo,hayatı olduğu gibi kabullenirsen inan herşey daha kolay ve daha güzel oluyor canım...

Son düzenleme:
canım benim başın saolsun rabbim daim dünyada ayırmasın sevdiklerimizden inş. çok haklısın bende hep aynısını diyorum daha güçlü olmaya çalışıyorum ama nedense çok çabuk pes ediyorum ya hayatım birden değişti yada yaşadıklarım zor geldi bilemiyorum.hayatın zor olduğnu yeni anladım galiba ya birde benimle doğum yapan yengem falan hep annesi ve benim annem yanında kaldı kendimi ayrımcalığın ortasında buldum neyse ben yavruma bakıp mutlu oluyorum sizlede konuşup rahatlıyorum

arkadaşlar sizlerle bugün edindiğim tecrübemi paylaşayım.ben tam bir kahve tiryakisiydim ama hamileliğim boyunca toplam 10 fincan içmemeişimdir.doğumdan sonrada ilk kez bugün sütlü hafif bir kahve içtim ama kızım şimdi bir türlü uyuyamıyor.tam dalıyor geri gözlerini açıyor çok pişman oldum içtiğime aşırı huzursuzlandı:1no2:

zeynepcim sağol canım Allah başka acı göstermesin inş..
bende oğlumun karnesini merak ediyodum o yüzden topiğede bi bakim dedim ..canım bence önce şu kimsesiz modunu değiştir lütfen çünkü sen kimsesiz değilsin ki...bir ağlama sesini duyabilmek için servet verenler varken eller semada dua edip yalvaranlar varken rabbim sana sağlıklı bir evlat vermiş öyle değilmi...ayrıca bu tür ayrıntılara detaylara fazla takılmamanı tavsiye ederim nacizane...çünkü maalesef hayat bu tür detayları önemsemeyecek kadar kısa şartlar onu gerektirmiştir öyle olmuştur de geç güzelim..yoksa hayat çekilmez olur senin için eğer pes etmessen güçlü olduğunu düşünerek herzaman kararlı adımlarla ve hayat bir gündür ogün de bu gündür felsefesi ile bebişine sarıl kokla gerisi detay canım boşverrrrrrrrrrrrrrr:))

kızlarr bebeğinizin ağzında pamukçuk oluyomu daha doğrusu dilki tertemiz oğlumun ama dudaklarının içi yer yer beyaz bugun ilkke dikkat ettim çıkarmaya çalıştım yapışmış remen biraz sildim ama halaa var kolay bi yolu varmı acaba tecrübeniz varsa paylaşırmısınız

Karbonatlı suyla silin diyorlar ama ben hiç yaşamadığım için denemedim de.

canım benim de başıma gelmedi ama edolinanın da dediği gibi karbonatlı suya gazlı bezi batırıp silin diyorlar. hatta göğüslerini de karbonatlı suyla yıkayabilirsin canım. Geçmiş olsun inşallah hemencecik geçer...

kızlar dün benim doğum iznim bitti ve bugün işyerime gidip başlangıç yaptım ardından da bir aylık yıllık izne ayrıldım, yani bebeğimle son bir ayım, ben onu nasıl bırakıp işe gideceğim ya

canım çok zor.benim rüyama bile girdi kızım beni işe giderken anne beni bırakma diyordu.16 martta doğum iznim bitiyor 60 gün yıllık iznim var geçen yılı kullanmamıştım.aslında çok durumumuz yok ama 3 ayda ücretsiz izin almayıdüşünüyorum ama öyle yada böyle sonu yok zaten.sonuçta onlar için çalışmalıyız

normal doğum yapmış arkadaslar birşey soracagım
kadın doğum doktoruna aylık kontrole gittiniz mi? Dikişler erimiş mi? ne kadar zamanda eriyormuş? genital bolgeye ağda v.s. nasıl aldınız? ne kadar zaman sonra alabildiniz? inanın cevremde bu soruları sorabileceğim normal dogum yapmış hiç arkadasım yok..delikafadulden delikafadulden

Dorucum Allah yardımcın olsun arkadaşım. Gerçekten de zor bir durum. keşke bunun başka bir alternatifi olsa. mesela işyerlerinde çalışan anneler ve bebekleri için bir kreş olsa, bu standart haline gelse. çay molalarında filan emzirmeye gidilse.. of of hayat bayram olsa...

goldcum benim bugun 36. günüm. doğumdan sonra 10. gün ve 20. gün kontrole gittim. 10. gün dikişlerimi kontrol etti. 10 gün sonra dikişlerimi kontrol etti ve ultrasonla baktı. sanırım içinin iyi temizlenip temizlenmediğine baktı.. benim dikişlerim kendiliğinden düştü, ama parça parça olarak. yani misine gibi bi ipti zaten, çok küçük parçalar halinde düştüler(sanırım eriyip gitmekten kastın böyle birşey olsa gerek) 20. gün sonunda tam eski haline dönmüştü, yani hissedilir hiç dikişim yoktu.. doktorum artık dikişlerin artık tamamen düştüğünü, sorun olmadığını ve birkaç ay sonra smear testi için tekrar gelmemi söyledi, o kadar.. epilasyon konusunda dikişli bölge hariç ben eski yöntemime epilasyon aletine devam ediyorum. ama dediğim gibi dikiş olan hassas bölgeleri yaparken biraz tedirgin oluyorum, çok ileri gitmiyorum..

sormayın yaa benimde iznim okulların açılmasıyla birlikte sona eriyo bebeğim tam 60 günlükken okula başlıycam şimdiden ağlıyorum off off hayırlısı

canım benim 1.5 aylık bi oğlum war onunda ağzında pamukçuk var, başlarda baya fazlaydı ama şimdi azaldı. nasıl yaptın dersen; günde 2-3 defa , 1 fincan kaynatılmış ılıtılmış suya 1 çay kaşığı silme karbonat atıyorum iyice karıştırıp gazlı bezle bebişin ağzının içini iyice siliyorum, ama bir yeri bir dafa silmelisin, ardından mukostatin die bir ilaç var onu ağzına 1 damlalık dolusu sıkıyorum zaten bebiş yutuyo :ecrin_bebek:
baya bi azaldı, bu arada bunu dr um söyledi rahatlıla yapabilirsin, eğer pamukçukları temizlemezsen ağrı yapar ve bebeğin rahat ememez
çok geçmiş olsun

günaydın kızlar nasılsınız

dorucum zor anlıyorum bende 13 şubatta başlıyacagım 6 aylık ücretsiz iznemi çıksam demeye başladım bilmiyorum zor insan yavrusundan ayrılmak istemiyor

kızlar benim bebeğimin sol gözü çok çapak yapıyor sulanıyor saat 10da doktora götürcem umarım basit birşeydir çabuk geçer çok üzülüyorum o rahatsız olunca

walla yavrusundan ayrılacak annelere Allah kolaylık versin diyorum.

biz eşimle daha evlenirken bu konuyu konuşup anlaşmıştık.
bebeğimiz annesinin yanında büyücekti.
şimdi hem kendimin hem de bebeğimin ne kadar şanslı olduğunu görüp şükrediyorum Allaha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…