- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.901
normal doğum yapmış arkadaslar birşey soracagım
kadın doğum doktoruna aylık kontrole gittiniz mi? Dikişler erimiş mi? ne kadar zamanda eriyormuş? genital bolgeye ağda v.s. nasıl aldınız? ne kadar zaman sonra alabildiniz? inanın cevremde bu soruları sorabileceğim normal dogum yapmış hiç arkadasım yok..delikafadulden delikafadulden
Merhaba annelerim.İşe başlayacak anneler Allah kolaylık versin size.Ben tekrar başlamayacağım işe.Eşim işinde daha çok para kazanma yolları arayışına başladı bile.Neyse ki pazarlamadan da o sorumlu.O da benim çalışmamı istemiyor.Ben annemin kucağına sevmesi için bile zor veriyorum.Nasıl bırakır işe giderim düşünemiyorum bile.Maddi yönden eşimin idare edebileceği zamanı bekledik hep bebek yapmak için.Bebeği bırakamayacağımı biliyordum önceden.
Hacı Şakir granül kullanan arkadaşlar.1500kg lavantalı granülü dün Bim'den 9tl'ye aldım.Bana da bir arkadaşım haber verdi.Fiyatı çok uygun.Biz stok yaptık neredeyse.Bilginize.
saol edolinacım..
eşimemail attım gelirken alsın diye..:jeyyar:
gerçekten uygunmuş fiyatı
Rica ederim.Kaçırılmayacak fırsat bence.çok kullanılıyor çünkü.
Bu arada 2008 Aralık bebeklerinin en güzel pozları konusuna cevap yazılamıyor.Nedeni hakkında fikri olan var mı?
merhaba kızlarhihoyyytnasılsınız bakim fıstıklar
kızlar bişi sorcam bebeğinizin kakası ne renk.bana bi komşu eğer yeşilse belini ağrıtmışsındır dedi.yeşil değil ama bir ara öyleydi.
bide gece benim memişler açık kalıyor.sabah kalktığımda ikisi füze gibi dışarda.üşütcem diye korkuyorum,uykusuzlukdan ne yapim-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?