2008 Aralık Anneleri

kıslar günaydın benim bebeğimn dilinin üstüe beyaz pamukçukmu yoksa sütten dolayımı ki kafam karıştı pamukçuk nasıl oluyor

sözde bir de heryerde bebeğininzi en az 6 ay sadece anne sütü ile besleyin diye reklam yapıyorlar çalışan anneleri hiç düşünmüyorlar bizim bebeklerimizin suçu neCADIARZU.en azından 6 ay ücretsiz izin olmalı tutaesızlıklardan bir tanesi daha

günaydın hanımlar..doğum telaşımız bitti şimdide çalışan annelerin işe başlama teleşı sardı topiği..benimde 14 şubatta iznim bitiyor kara kara düşünüyorum gece uykularım kaçıyor bir nefes aralığı kadar bile ayrı kalmak istemiyorum yavrumdan.. malum hayat şartları çalışmayı gerektiriyor ..ama o kadar muhtaç o kadar küçükki nasıl kıyarım..6 ay ücretsiz izin alayım diyorum işler yoğun yerime iyi yetişmiş eleman yok vermezler gibime geliyor..

geçen gün denedim biberonla beslemeye çalıştım yarım saat uğraştım almadı biberonu..gögsümü çıkarınca yapıştı minik ağzıyla..yok yok ben dayanamam düşüncesi bile içimi acıtıyor..

merhaba arkadaşalar benim doğum iznimde 16 martta doluyor. ondan uzatabildiğim kadar uzatacağım .En azından 8-9 aylık olsun istiyorum tabii şartlar ne olacak bilmiyorum. Şu an sanki hiç ayrılamazmışım gibi geliyor.
Ama unutmamaız lazım herşey yine onların geleceği için. Bu arada ben oğlumda 4 aylıkkken başlamıştım. İş yerine pompa götürdüm . sütümü sağıyordum. Evden buzluk götürdüm sağıp akşam eve getiriyordum. İşler yoğun olunca istediğim zaman sağamadım. aman ona dikkat edin. Düzenli sağmayınca bir müddet sonra süt azalıyor. Oğlum 5 aylıkken ek besine başladım. Ama 1 yaşına kadar emzirdim. Ondan sonra kendi bıraktı.

Merhaba annelerim.İşe başlayacak anneler Allah kolaylık versin size.Ben tekrar başlamayacağım işe.Eşim işinde daha çok para kazanma yolları arayışına başladı bile.Neyse ki pazarlamadan da o sorumlu.O da benim çalışmamı istemiyor.Ben annemin kucağına sevmesi için bile zor veriyorum.Nasıl bırakır işe giderim düşünemiyorum bile.Maddi yönden eşimin idare edebileceği zamanı bekledik hep bebek yapmak için.Bebeği bırakamayacağımı biliyordum önceden.

Hacı Şakir granül kullanan arkadaşlar.1500kg lavantalı granülü dün Bim'den 9tl'ye aldım.Bana da bir arkadaşım haber verdi.Fiyatı çok uygun.Biz stok yaptık neredeyse.Bilginize.

goldcum bende normal doğum yaptım. çok hızlı ve ani bir doğum olduğu için dikişimde fazla dr.um 40 gün sonra kontrole gel dedi. dikişlerim eridi herhalde parça parça elime geldi. ama ben kontrole gitsemmi diye düşünüyorum. oğlumda 40 günden sonra gitmiştim smear almışlardı ultrasonla bakmadılar ama bilmiyorum.

saol edolinacım..
eşimemail attım gelirken alsın diye..:jeyyar:
gerçekten uygunmuş fiyatı

saol edolinacım..
eşimemail attım gelirken alsın diye..:jeyyar:
gerçekten uygunmuş fiyatı

Rica ederim.Kaçırılmayacak fırsat bence.çok kullanılıyor çünkü.

Bu arada 2008 Aralık bebeklerinin en güzel pozları konusuna cevap yazılamıyor.Nedeni hakkında fikri olan var mı?

merhaba kızlarhihoyyytnasılsınız bakim fıstıklar
kızlar bişi sorcam bebeğinizin kakası ne renk.bana bi komşu eğer yeşilse belini ağrıtmışsındır dedi.yeşil değil ama bir ara öyleydi.
bide gece benim memişler açık kalıyor.sabah kalktığımda ikisi füze gibi dışarda.üşütcem diye korkuyorum,uykusuzlukdan ne yapim-tatlicadiarzu-

şu işe başlamayacak olan anneler ne kadar şanslılar
bizler sizin gibi olamıyacağız sanırım cünkü işe başlamak zorundayız
ekonomik sebeplerden dolayı.Allah bizlerin yardımcısı olsun ne yapalım artık

ilkimcim ben yeşil kaka da zaman zaman olr yani normal diye okumuştum..
memişlerin niye açık kalıyor anlamadım?

kızlar benimde çalışmam gerekiyor.bebeğimi bırakacak kimse yok.yani annem gelemez,annem olsaydı muhakkak bende çalışırdım.kayınvalideme bırakmam.ekonomik kriz bizide çok etkiledi doğrusu.tek maaşla geçinimiyor.doğal gaz özellikle

Yeşil renkli kaka normal midir?

Bebeğiniz katı gıdalara başlatılmamışsa ve anne sütü alıyorsa, kakası genellikle yeşilimsi sarı renkte ve yumuşak olur.

Bebeğiniz katı gıdalara başlatılmamışsa ve formülle besleniyorsa, kakasının rengi yeşilimsi sarıdan kahverengine kadar değişir. Formülle beslenen bebeklerin kakası anne sütüyle beslenenlerinkinden daha sıkı olur.

Bebekler katı gıdalar yemeye başladıktan sonra, dışkı rengi tutarlı bir şekilde kahverengine dönüşür.

Yeşil renkli dışkı: Genel olarak normaldir, ancak günlerce devam etmesi bebeğinizin yetersiz beslendiğine işarettir.

selamm kizlar nasilsiniz yaa uzun zamandir giremedim bebecik cok yaramazzzzz
suan bile babasinin kucagindaa
dogumdan sonra bel agrisi ceken varmi canlarim yaa ben geberiyorumm
bu neyin nesii
bu arada kaka renginden bahsetmissinizz koyu sari normalmii kizlarrr
insallah butun anneler bebeler iyilerdir hepinizii optukk kizimlaaaa

orkidem canım doğumdan sonra bel ağrısı değilde kalça ağrısı yaşadım ben.hemde çok kötü.yerden eğilipde bişi alamıyordum.allahdan geçdi.bel ağrısı norml canım.hormonlar eski haline geliyor ,,tabi bu yüzden kemikler ve omurilik dahil olmak üzere yerlerine yerleşiyor.sanırımseninde geçer inş.üşütmemeye gayret et

bhkciğim bende araştırdım netten bugün.saol hayatım.sık olması yetersiz beslendiğini gösteriyormuş.aman aman inş.olmaz

kızlar normal doğum yapan bacularım.ben dikişlrim düştü mü bilmiyorum.peki temizlik nasıl yapıyorsunuz.ben eldiven kullanırdım.ama sakıncalı olabilir.szler nasıl temizlediniz.bide özel olcak ama,burda herşeyi paylaştık.dr.bana 1,5ay yasak dedi ilişkiyi.eee bitti.bittide cesaret edemiyorum korkuyorum.delikafaduldennormal doğumun kötü tarafıda buymuş sanırım-tatlicadiarzu-

valla ilkimcim ben temizlik yapmıyorum:roflol::roflolhemen ne pis kadın deme)lazerle hamiş kalmadan önce bitirmiştim çünki:lepi::lepi: yani temizleme derdim yok bacak hariç
ilişki konusunda bende normal doğum yapsaydım senin gibi tedirgin olurdum heralde yapmadığım için bilmiyorum ama bence korkmana gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…