2008 Aralık Anneleri

oh ne güzel canım.valla cesaret meselesi.oda bende yok

ben temizlik işini kuaförde hallettim ama artık kendim yaparım göbüş gitti :) ilişki ise :)

kızlar işe dönmek konusunda kararsızım eşimde 6 ay ücretsiz çık diyor ama işteki otoritem sarsılır diğer yandan kızım tabiki herşeyden önemli çalışmazsam geçiniriz ama sadece geçiniriz birikim yapamayız malum hayat şartları ben alışmışım birikim yapmaya herşey kızım için diyorum hem annem bakacak akşamda 5 te evde olacağım

aslında bilmiyorum kafam karışık çok zor bir karar aşamasındayım anlayacağınız

betüşümle bizden de günaydın..
bizde gece 3 gibi uyuduk ancak..
ama hala uyuyor,şimdi uyanır diye bekliyorum.
saolsun annesinin dinlenmesine izin verdi.

kahvaltımı da yaptım,tetikte bekliyorum a.s

eylülümle bizdende günaydın bizim gece uykularımız düzene girmeye başladı sanki uyumamız geç olsada en azından 2 saatte bir uyanır oldu
ama gündüzleri hiç uyumuyoruz yaaa en fazla uykumuz yarım saat o zamandada ne iş yapabilirsem artık.
çok pasaklı oldum valla
hani şöyle yatıp bakınsa neysede sürekli ya memede yada kucakta olmak istiyo gözleriyla resmen takip ediyo salonun kapısına bile yaklaşsam yüzü buruşuyor kızımın
şu 15 tatilin geldiğine resmen seviniyorum ablayla ablamızla abimiz evde olacakya belki bende biraz nefes alabilirim inş.:sm_cool:

günaydın kızlaaarrrr nasılsınız bebişler nasıl umarım herşey yolundadır.bende şuanda uyusun die dua ediyorum kucağımda uyuyor yatırıyorum uyanıyor :) kucakçı oldu çıktı bizim küçük bey

günaydın aralık anneleri
ilk defa benim oğluşumda bugün kendi kendine uyudu
ihşalalh böğle alışırda bende biraz rahatlarım
yoksa wc bile gitmeye vakit bırakmıyolar .bilmiyorm yada bizim ki sadece öğle
kaydirigubbakcemile3

selam kızlar; nasıl gidiyor bakalım. Biz aynen meme emmeye ve memede uyumaya devam ediyoruz. memede uyuyor bizimki gazını çıkarmaya çalışırken iyice dalıyor uykuya ama yatağına koyunca hemen uyanıyor. ben nasıl alıştıracağım bu çocuğu yatağa yatmaya bilmiyorum. Tecrübeli annişleren YARDIIM istiyorum.

Bir de süt için rezene çayı içiyorum. Bu çay gaza da iyi geldiği için bebeklere de veriliyormuş. veren var mı? ne kadar vermek lazım acaba?? Yardımcı olursanız sevinirim....

Merhaba güzel anneler!!
Biz dün gün boyu uyumadık.Anlamadım neden.Bugün uyucak gibi kuzucum.
Kızlar 50günlük olduk.İlişki demişsiniz.Sezeryan olduğum ve aylardır yapmadığımız için benim canım yanıyor.Pek ilişki olamıyor yani.Küçülmüş.Doktorumu aradım.Bepanten falan sür,zamanla eski haline gelecek,normal dedi.Ay böyle olacağını bilsem,erken doğumdan korkmadan ilişkiye girerdim.Hiç eskisi gibi olabilecek mi,ne zaman olacak bilmiyordum.Bunu da mı yaşayacaktım.Anne olmak her açıdan zormuş...

selam millet biz bahar temizliğine kalkıştık halıları falan yıkadık ev dandini yani fırsat buldukça kim napıyor diye arada işten kaçamak yapıyırum eşim görmeden.bu arada biz 37 günlüküz halen şu lohusalık kanaması bitmedi kanama da değil sarı devamlı bir akıntı.günlük ped yetmiyor normal ped büyük geliyor.CADIARZUyani doluya koysam almıyor boşa koysam dolmuyor napacağımı şaşaırdımdelikafadulden

evet edoşcuğum.çok acıdı benimde.zaten diyen oluyordu.ilk gecekigibi çok canı yanarmış.berbat öteesi.be panteni bende deneyim.ee eşlerinde düzene girmesi girek,ilişki anlamında.-tatlicadiarzu-

Sorma İlkim'cim ya.Bu da geçer inşallah.Doktorum sıkmışsındır kendini dedi bi de.Rahat ol dedi.O kadar acı çektikten sonra gel de rahat ol bakalım.

tüm bebekler kucakta uyumayı seviyo benim kızım gibi ben sadece bizde olduğunu sanıyordum ama herkes öyle galiba bebişlerede hak vermek lazım aslında 9 ay içimizde bizlerin sıcaklığında ve güvencesindeydiler eeeedoğunca yepyeni bir ortama hemen alışmasını beklememek lazımbende iş yapamamaktan yakınıyorum ama sonrada düşünüyorum şimdiye kadar hep iş yaptım ve daha çok yapacağım ama şu birkaç ayı birdaha bulamayacağım o yüzden işleri boşluyorum geneldeyapılması gerektiği kadar üstten üstten yapıyorum (YANİ BÜYÜK KIZIM YAPIYORMUŞ) gücendi biraz da...
benim kızımda yatağında uyumuyor yanımda yatmaya fena alıştı zaten gecede çok geç uyuduğu için babamızla karşılıklı yataklardan bakışıyoruz sadece gecenin 2 sinde bendede hal kalmadığı için bizde tık yok ilişki anlamında
rezene çayını bende içiyorum bazen bebeğimede gaz için faydası oluyor
mihenk maşallah sana temizlik derken üşütmeyesin de hem daha bahar bile gelmedi ben cesaret edemem doğrusu şimdiden o kadar işe kalkışmaya
benim akıntılarımda hala kesilmedi kahverengi yada pembemsi devam ediyo bende sıkıldım hergün ped kullanmaktan ama elden gelen bişey yok inş. kesilir en kısa zamanda.

kızlar hazır ilişkiden bahsediyorken,korunma olayını napıcaksınız..
biraz ayıp oldu ama..
sana ne deseniz yeri var yani :))

şu spiral olayını düşünüyorum ben ama karar veremedim bir türlü..
yorumları okuyorum.
kimisi sonuna kadar övmüşken,kimisi de asla diyor:bbo:
anlamadım ben bu işi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…