2008 Aralık Anneleri

spiral kişiden kişiye değişiyor canım benim bir arkadaşım var sürekli onunla korunuyor.
bende ona özenip taktırmıştım ama benim vücudum kabul etmedi sürekli kanamam yada kahverengi akıntılarım oldu
ha bu ay alışır ha öteki ay derken 6 ay dayanabildim sonrada çıkarttırdım ...

evet bünyeye göre değişiyomuş..
peki taktırma aşaması nasıldı?
canın yandı mı?

Kızlar bizim doktorumuz 2 ay ilişki yasak demişti. biz şimdi 35 günlük olduk daha zamanımız var yani :) Korunma konusuna gelince benim reglim 1 hafta sürdüğü için doktorum spiral olmaz dedi. emzirme dönemi bitinceye kadar eşimin korunması gerektiğini emzirme döneminden sonra doğum kontrol hapı kullanmam gerektğini söyledi. Hap kanama miktarını da azaltıyormuş. En azından regl süreni kısaltırız biraz dedi. Bakalım biz de şimdilik 2 ayın dolmasını bekliyoruz. Umarım ilk geceki gibi olmaz...

ben anlamadım,1 hafta sürmesi uzun mu yani:uhm:

benim de 6 gün sürüyor.
1 hafta sürünce takılmıyormuymuş spiralCADIARZU

Ben spiral taktırmak istemiyorum.Zaten %100 koruma sağlamıyor.Taktırdıktan sonra da dikkat etmek zorunda kalacaksak ne anlamıı var.Şimdiye kadar eşim dikkat etti hep.Biz istemeden de gebe kalmadım hiç.Bundan sonra da aynen devam ederiz.

bende sana katılıyom edoş hap kullanmak kesinlikle istemiyom hormanal etkileri var eşim istemese spiral dşüne bilirdim ama en sağlıklısı en doğalı bencede bizimde 40 ımızın çıkmasına az kaldı ilk geceden daha çok korkuyorum bi sorun çıkmaz inş

geçmişi okudum geldim bi koşu bende her geçen gün daha çok bağlanıyorum oğluşuma nasıl işe başlarım bilmem kime bırakırım yavrumu kesin kararlıyım ama eylüle kadar başlamayacağım

ilkiiim bende .çok korkuyom bide benim dikişin biri patladı galiba kırmızı açık yara gibi kendi kendine iyileşmesini bekliyorum dr gitmeye korkuyorum senin tamamen iyileştimi bacım

Derdimiz hiç bitmiyor dimi, daha önce nasıl doğurcak diyorduk, doğurduk iyileştik nasıl olacak o iş nasıl korunacağıza başladık, ben kırkıma kadar beklemiştim ve inanın hiç canım yanmadı, hatta öncesine göre daha iyiydi, şimdi sadece çocuk ağlar mı endişesi yüzünden biraz daha kısa sürüyor,

benim işe başlamama çok az kaldı şubatın 23 başlıyorum ve inan artık her gözümü kapattığımda bununla ilgili kabuslar görüyorum, ayrıca bence doktora gitmesi ihmal etme, gerçi söyleyene bak kırkımdan beri sarımtırak, yeşilimsi bir akıntım var ancak gidersem ilaç verir bebeği emziremem diye doktora gitmiyor,

bizde de daha önce eşim dikkat etti 5 yıl öyle korunduk ve sorun olmadı ama doktorumuz şimdi yollar tamamen açık olduğuiçin çok kolay hamile kalabilirsin 3 ay sonra ben hamileyim diye tekrar gelme diye uyardı.gerçi ben yine aynı yönteme devam edicem ama aklınızda bulunsun diye paylaşmak istedim

canım ben anlamadım ki dikişim düştümü diye.ama suan sorun yok.bazen yanma oluyor.

şimdi herkesi ilişki telaşı aldı.anam bebişden zaten fırsat yok,yapsak.nedir bz kadınların derdi

slm tatli aralik anneleri umarim herkes iyidir uzun bir sure giremedim malesef aksilikler pesimi bir turlu birakmadi yagizi hastaneden cikardiktan sonra bu sefer grip oldu yavrum benim bende cok agir hastalandim neredeyse ameliyat olacaktim goguslerimde sut tikanmasi oldu ama bide cok agir depresyona girdim ama suan iyi sayilirim hic kimseyle gorusturmedi doktorum butun gun hep uyudum odamdan disari cikmam bile neredeyse yasakti halada ambargo var size haber vereyim diye firsat kolladim tam iyilesince araniza katilacam hepinizi cok ozledim cok opuyorum

loracım çok geçmiş olsun canım bir an önce toparlan ve aramıza dön..bu günler geçicek ama öyle ama böyle artık hiç bişey kolay değil hayatımızda..yavuna sarıl kokla ondan güç al canım çok öpüyorum

kızlar ya doğum sonrası cinsellikten korkanlar kulubüne benide ekleyin..eşim ne zaman hazır olacaksın diyor..haksızda değil hani zaten hamilelikte kardeş gibi olmuştuk herif hepten çıldıracak..ama çok korkuyorum canımın yanmasından bepanten den bahsetmişsiniz işe yararmıki aramızda tecrübe eden hatunlar varmı acaba..bitmiyorki bu sorunlar..

ha bide süt korur diye korunmamazlık etmeyin sakın arkadaşım emzirirken hamile kaldı hemde bebeği 3 aylıkken..

süt korur olayı saçmalıktan ibaret ki zaten..

bir sürü arkadasım var benim daha doğumdan sonra ilk adetini olmadan hamile haberini alan..
sakın ha..

Loracım çok çok geçmiş olsun..
sen doğumla beraber anneliğn cok zor taraflarını yaşayanlardansın..
bütün sıkıntılarınız en kısa zamanda gecer ve anneliğinin tadına sonuna kadar varırsın inş...

walla ben sezeryan sırasında tüplerimi bağlatmayı düşünüyodum ancak gerek sizler gerek çevrem gerekse diyanet işleri hem dinen hemde maneviyat anlamında uygun olmadığını söyleyince vazgeçtim iyikide vazgeçmişim şuan belkide bende bu sebepten dolayı depresyona girebilirdim diye düşünüyorum şimdi...

Son düzenleme:
kızlar ben arastırmadım ama spiral diyo buyuklerim o yuzden onu dusunuyorum biz 30 gunluguz suan ama ben logusalıgın bitmesini bekliyemicem ayıptır solemesi :) hafta bası guzel bişeyler planladık esimle

loracım çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşir aramıza dönersin umarım allahım sıhhat versin canım hadi toparla kendini hem yağızın annesine ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…