- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.941
spiral kişiden kişiye değişiyor canım benim bir arkadaşım var sürekli onunla korunuyor.
bende ona özenip taktırmıştım ama benim vücudum kabul etmedi sürekli kanamam yada kahverengi akıntılarım oldu
ha bu ay alışır ha öteki ay derken 6 ay dayanabildim sonrada çıkarttırdım ...
Kızlar bizim doktorumuz 2 ay ilişki yasak demişti. biz şimdi 35 günlük olduk daha zamanımız var yani :) Korunma konusuna gelince benim reglim 1 hafta sürdüğü için doktorum spiral olmaz dedi. emzirme dönemi bitinceye kadar eşimin korunması gerektiğini emzirme döneminden sonra doğum kontrol hapı kullanmam gerektğini söyledi. Hap kanama miktarını da azaltıyormuş. En azından regl süreni kısaltırız biraz dedi. Bakalım biz de şimdilik 2 ayın dolmasını bekliyoruz. Umarım ilk geceki gibi olmaz...
Merhaba güzel anneler!!
Biz dün gün boyu uyumadık.Anlamadım neden.Bugün uyucak gibi kuzucum.
Kızlar 50günlük olduk.İlişki demişsiniz.Sezeryan olduğum ve aylardır yapmadığımız için benim canım yanıyor.Pek ilişki olamıyor yani.Küçülmüş.Doktorumu aradım.Bepanten falan sür,zamanla eski haline gelecek,normal dedi.Ay böyle olacağını bilsem,erken doğumdan korkmadan ilişkiye girerdim.Hiç eskisi gibi olabilecek mi,ne zaman olacak bilmiyordum.Bunu da mı yaşayacaktım.Anne olmak her açıdan zormuş...
geçmişi okudum geldim bi koşu bende her geçen gün daha çok bağlanıyorum oğluşuma nasıl işe başlarım bilmem kime bırakırım yavrumu kesin kararlıyım ama eylüle kadar başlamayacağım
ilkiiim bende .çok korkuyom bide benim dikişin biri patladı galiba kırmızı açık yara gibi kendi kendine iyileşmesini bekliyorum dr gitmeye korkuyorum senin tamamen iyileştimi bacım
Ben spiral taktırmak istemiyorum.Zaten %100 koruma sağlamıyor.Taktırdıktan sonra da dikkat etmek zorunda kalacaksak ne anlamıı var.Şimdiye kadar eşim dikkat etti hep.Biz istemeden de gebe kalmadım hiç.Bundan sonra da aynen devam ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?