2008 Aralık Anneleri

loracım çok geçmiş olsun, sağlam dur ve hemen iyileş, bebişinle bu günlerin keyfini sür bir an önce

loracım çok geçmiş olsun. Bir an önce toparla kendini yağızın sana çok ihtiyacı var tabi seni de ona. onun varlığı senin daha kolay toparlanmana yardımcı olacak. çabucak yileş ve aramıza dön...

loracım geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda sen de anneliğinin sefasını sürersin..

kızlar korunma yöntemi olarak spiral demişsiniz ama ben ona hiç güvenmiyorum. bir arkadaşım 2 defa spiral varken hamile kaldı. valla bana pek ürkütücü geliyor. ben hamileliğimin öncesinde 3 yıl d.kontrol hapı kullandım. hep sen hamile kalamazsın dediler, hormonların mahvolur dediler korkuttular. valla bende iştah açması dışında hiç ktü bir etki göstermedi ve bıraktığım ay hamile kaldım.. keşke emzirirken de kullanabileceğim bir hap olsa direkt kullanırdım ama benim bildiğim malesef yok.. bizim 36. günümüz bugun ve biz de kara kara düşünmeye başladık açıkçası. tecrübelerinizi lütfen anlatın, anlatmaktan kaçınmayın ki faydalanalım.. normal doğum yapanlar lütfen siz de tecrübelerinizi anlatınız, hem doğum sonrası ilişki hem de korunma ynterminiz hakkında.

arkadaşlar bebeklerinizin tırnaklarını kestinizmi benimki izin vermiyor uyurken uyanıyor üfff artık eldivenleri takmamak gerekli ellerini tanımalı ama kestirmiyor eldiveni çıkardım yüzünü çizdi içim yandı yardım kızlar siz ne durumdasınız?

ben bir haftalıkken kestim tırnaklarını ve bir daha eldiven takmadım, derin uykudayken kesiyorum ben, genelde oğlumun ellerini tuttuğum için gene ellerini tutuyorum zannediyor, bu arada tırnaklarını kessende yüzünü bir iki çiziyor sonra sonra çizmemeyi kendi kendine öğreniyor yani benimkinde öyle olmuştu

bende ilk kez birkaç gün önce kestim daha önceleri cok ince olduğu için hemen kopuveriyorlardı artık biraz daha sertleştiler kopmuyorlar. ben nakış makasları varya incecik onunla kestim uyurken
tırnak makasıyla beceremedim bebiş için küçük olanlarındanda almıştım ama o minicik parmakları incitirim diye korktum.

kızlar benim kızım tırnak makası makas şeklinde ucu top gibi kesmek kolayda dursa prensesim durmuyor

günaydın sevgili anneler herkese hayırlı cumalar iyi hafta sonları dilerim
bugün karne günü hihoyyyt
okula giden çocuğu olan anneler varmı bilmem ama hepsinin karneleri hayırlı olsun allah zihin açıklığı versin ve başarılarını daim etsin
benim kızım ve oğlumda bugün karne alacaklar teşekkürleri geliyor ikisininde ben çok mutlu oldum başarılarından dolayı allahım tüm çocuklarımızın kalplerindeki hayırlı dilekleri nasipleri kılsın aminnnn.

hihoyyytgünaydın canlarım.herkese hayırlı cumalar.kızımı uyuttum kahvaltı yapmadan bakim dedim.sabah 5den beri ayaktaydık.delikafadulden
olsun beee herşeye değer uykusuz kalmak,yorgun düşmek.kurban olurum ben.var mı böyle güzel bişi.sabah onların gülücüğü yetiyo insana.çayım demlenmiştir.hadi öptüm sizikaydirigubbakcemile5

bizden de günaydın herkese..
biz de 8bucuk gibi uyandık,altımız alındı.
emerken geri uyuduk.
fırsattan istifade ben de az biraz daha uyuyayım diyorum.
gece perişanları oynuyoruz yoksa:)

hadi öptük sizi..

günaydın hepinize bizde yeni kalktık kızımı emzirdim yatakta uyanık duruyo
oğlumu kahvaltı ettirdim şimdi hazırlıcam 11:30 okula götürecem karne alıcaklar bugün
bana sıra gelmedi daha kahvaltı edecem evi toplamadım kayınvadem gelicek efsayı yıkıcaz
ooooo çok işim var hepiniz ve meleklerinizi kokluyorum

günaydın benden de
bu sabah saat 05 30 da uyandı kızım şimdi uyudu..nihayet!!!bende biraz evi toplamayı düşünüyorum...
evet bugün karne günü ama maalesef teknoloji o heyecanı da artık eskisi gibi yaşamamıza izin vermiyo çünkü 3 4 gün önce oğluşun karnesine bakmıştım maşallah çok güzel karnemiz...nihayet özlediğim sömestr tatili geldi ohhh biraz dinlenme fırsatı bulucam nihayet..bende tüm iyi karne alan öğrencilerimizi kutluyorum ...

herkeze hayırlı cumalar dilerim günaydın aslında tünaydın demeliyim saat gece gündüz kavramımız karıştı ama olsun onun canı sağolsun prensesim benim 8den beri anca uyudu bende kahvaltı yapıp bir bakayım dedim annemle ortalığı toplayacağız k.validem haftasonu bende kalacak torun sevdası:)

merhabalar bende aralık annesıyım aranıza katılabılırmıyım

benım 1.5 aylık bır kızım var ve arasıra kakası yesıl oluyor gecen gun kontrolde dr a sordum arasıra yapması normal senın yedıklerınle alakalı dedı sureklı ve sumuksu yesıl yaparsa o zaman sorun var demektır dedı
dun gece yaptıgı kaka sumuksu ve yesıldı dr a ulasamadım sızce endıselenmek ıcın erken mı fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…