2008 Aralık Anneleri

herkese merhabalar bende varım bende gururla aralık annesiyim sizlerle olmaktan cok cok mutluyum artık bende sizlerle yazısacagım hepınızı opuyorum

bozyurt ve fatyus hoşgeldiniz bebeklerinizi sağlıkla büyütün inş. bebeğin kakası normal canım benimkide bazen yeşil bazen sarı ve sümüksülü yapıyor korkulacak birşeyi yoktur.ama içine sinmesse doktoruna danış istersen.

Herkese hayırlı Cuma'lar!!

Lora geçmiş olsun canım.Umarım en kısa zamanda bebeğinle birlikte sağlığınıza kavuşursunuz.

Benim kızım da eldivenleri çıkarınca suratını yoluyor.Kanatabiliyor hatta.Ne kadar tırnaklarını kessem de öyle bir cimciriyor ki kendini,tırnaklarının geçtiği yerler kıpkırmızı oluyor.Hala eldivenliyiz anlayacağınız.Uyurken kesiyorum ben de.Yoksa yumruk yapıyor açamıyorum parmaklarını.

Bozyurt,Fatyus hoşgeldiniz aramıza.
Yeşil kaka normal.Bebek anne sütü içerken ateşi çıkmadığı sürece herşey normal diyorlar.

Watergirl eşinle birşeyler ayarlamışsınız ama bazı şeyler ummadığın şekilde gerçekleşebilir.Belli olmaz tabii.Umduğundan çok daha iyi de geçebilir.İnşallah iyi vakit geçirebilirsiniz.

bozyurt fatyus hoşgeldiniz.Bebeklerinizi gülerek büyütün.

Ben tırnaklarını emzirirken kesiyorum biraz zor oluyor ama uyurken kıyamıyorum uyanırsa diye. eldivenşerimizi çoktan çıkardık biz. bazen üşüyor ellerimiz o zamn takıyoruz.

Akşama misafir gelecek hazırlık yapmam lazım. Yarın da oğlumun teyzesi ve dayısı gelecek Sivas'tan haftasonu için. Haftaya da dedemizle anneannemizi bekliyoruz... oğlum uykuya dalamadı birtürlü ayrıca bisürü de ütümüz var ne yapıcaam ben şimdiii...

hepınıze cok cok tesekkurler benımde ılk bebegım o yuzden cok korkuyorum keremın burnu tıkandı dogduktan bır hafta sonra doktor normal dedı ama cok uzuluyorum gece oldumu ıyıce artıyor emmekte cok zorlanıyor bunua bı cozum bulan varmı daha hale gecmedı
bırde ben normal dogum yaptım basur olustu yenı cok acıyor bazen olan varmı yardım

herkese hayırlı cumalar ve karne alanlara hayırlı olsun
Biz bugün önce sabahtan sağlık ocağına gittik, kolundan ve iki bacağından aşı yaptılar, korktuğum kadar ağlamadı, oradan da hastaneye kontrole gittik, boyumuz 55 cm, kilomuzda 5500 gr olmuş, doktor gelişimi normal dedi, fıtığımız aynen duruyor, ayrıca kalça ultrasonu çektirdik, çok şükür o da iyi çıktı, şimdi zar zor uyuttum meleğimi ama çok huzursuz, uykusunda çığlık atarak uyanıyor ve ağlıyor çok zor sakinleştiriyorum, kucağıma almayı da pek istemiyorum, çünkü iki bacak ve bir kol aşılı olunca sanki onlara değince canı acıyor ve daha çok ağlıyor, bu saate kadar herhangi bir ateş problemi olmadı umarım gecede birşey olmaz, bu arada sağlık ocağında önümüzdeki ay aşı olmadığını söylediler, bir ay ara veriliyormuş, birdahaki aşısı mart ayındaymış, buna sevindim, en azından bir ay canı acımayacak,

dorucum aşı umarım ateş yapmaz benim kızımında 3 şubatta aşısı ateş olmasın diye şimdiden dua ediyorum kıyamam onlara ufacıklar melekler

herkese merhaba
son zamanlarda gelemedim sadece aralarda yazılanları okuyup çıktım
oğlum çok yaramaz oldu bu aralar
uykusu çok azaldı gündüz uyumuyo gece uyumuyo ne yapcağımı şaşırdım
gece 4 de başlıyoruz uyusun diye saat 10 da zoraki sızıyo
1 saat sonra tekrar uyanıyo bütün gün böyle devam ediyo
şaşırdım kaldım bir de sesi açıldı bir bağırıyor ki ağlarken sanırsın ki bir yeri kesildi
dr a götürdüm artık canı yanıyo kesin diye kulağından tutun ciğerine kadar dr her şeyine baktı bişey yok
şaşırdım kaldım sanki zayıfladı gibi geliyo dr a sorsan herşey normal
ooff off çok bunaldım bu aralar

Doru'cum ne güzel atlatmışsınız aşı kısmını.Yazık ya üç yerden batırıyolar.Benim en çok korktuğum şey ateş.Sürekli kontrol etmek lazım ateşi var mı diye.Umarım gece de ateşi olmaz.Bizimki Şubat'ta.

aşı vurulalı 7 saat oldu, bu saate kadar birşey yok çok şükür umarım da olmaz, ama çok huzursuz

canım birşeyi yoktur yaramazın naz yapıyordur annesine benim kızda uyumuyor uyusada 1 saatte uyanıyor yada hep mıkır mıkır benim doktorda herşey normal diyor seni anlıyorum

bu kadar zor günlerin arasında en güzel şey
ben eşim:asigimğlum üçlüsüyle doğum günümü kutlamam oldu
bir yaş daha yaşlandığıma hiç bu kadar sevinmemiştimhihoyyyt

iyi ki varsın oğlum bu ilkti inşallah daha çok 21 ocaklarda beraber olacağız:asigim:sen ben ve babanla beraber

aşı vurulalı 7 saat oldu, bu saate kadar birşey yok çok şükür umarım da olmaz, ama çok huzursuz

Huzursuz olman çok doğal canım.Ben aşı olacağı günün akşamı uyuyamayacağım sanırım.

Benim kızın kafasında konak çıktı.Doktor zeytinyağı sürüp yarım saat bekletip yıkayın dedi.İlacı varmış ama daha çok küçük kullanamayız dedi.Yağlanıyoruz banyo öncesi.

sağolun arkadaşlar
inşallah iyidir hasta olmasında

doru geçmiş olsun canım
inşallah geceyide rahat geçirir

Doğumgünün kutlu olsun canım.Eşin ve bebeğinle nice mutlu,sağlıklı yıllara..

doğum gunun kutlu olsun ademelciğim..
ben yine sebepsiz uyumayan her bebek için bildiğim tek açıklamayı söyleyeceğim.. sen bir sağlıkçı olarak bizden daha iyi bilirsin ama acaba yeterince doymuyor olabilir mi? çok şükür
bu arada bugun doktor kontrolumuz vardı bebişimiz iyileşmiş, çok mutlu oldum...

nihayet yarıyıl tatili geldi çattı..ohhh şükür vallahi bende amiyane olacak ama ense yapıcam ...tabii kızım izin verirse...

teşekkür ederiz dorucum sizede çok geçmiş olsun umarım gecede ateşi yükselmez baybora nın...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…