- Konu Sahibi deryahakan
-
- #18.981
herkese merhaba
son zamanlarda gelemedim sadece aralarda yazılanları okuyup çıktım
oğlum çok yaramaz oldu bu aralar
uykusu çok azaldı gündüz uyumuyo gece uyumuyo ne yapcağımı şaşırdım
gece 4 de başlıyoruz uyusun diye saat 10 da zoraki sızıyo
1 saat sonra tekrar uyanıyo bütün gün böyle devam ediyo
şaşırdım kaldım bir de sesi açıldı bir bağırıyor ki ağlarken sanırsın ki bir yeri kesildi
dr a götürdüm artık canı yanıyo kesin diye kulağından tutun ciğerine kadar dr her şeyine baktı bişey yok
şaşırdım kaldım sanki zayıfladı gibi geliyo dr a sorsan herşey normal
ooff off çok bunaldım bu aralar
aşı vurulalı 7 saat oldu, bu saate kadar birşey yok çok şükür umarım da olmaz, ama çok huzursuz
bu kadar zor günlerin arasında en güzel şey
ben eşim:asigimğlum üçlüsüyle doğum günümü kutlamam oldu
bir yaş daha yaşlandığıma hiç bu kadar sevinmemiştimhihoyyyt
iyi ki varsın oğlum bu ilkti inşallah daha çok 21 ocaklarda beraber olacağız:asigim:sen ben ve babanla beraber
teşekkür ederiz dorucum sizede çok geçmiş olsun umarım gecede ateşi yükselmez baybora nın...herkese hayırlı cumalar ve karne alanlara hayırlı olsun
Biz bugün önce sabahtan sağlık ocağına gittik, kolundan ve iki bacağından aşı yaptılar, korktuğum kadar ağlamadı, oradan da hastaneye kontrole gittik, boyumuz 55 cm, kilomuzda 5500 gr olmuş, doktor gelişimi normal dedi, fıtığımız aynen duruyor, ayrıca kalça ultrasonu çektirdik, çok şükür o da iyi çıktı, şimdi zar zor uyuttum meleğimi ama çok huzursuz, uykusunda çığlık atarak uyanıyor ve ağlıyor çok zor sakinleştiriyorum, kucağıma almayı da pek istemiyorum, çünkü iki bacak ve bir kol aşılı olunca sanki onlara değince canı acıyor ve daha çok ağlıyor, bu saate kadar herhangi bir ateş problemi olmadı umarım gecede birşey olmaz, bu arada sağlık ocağında önümüzdeki ay aşı olmadığını söylediler, bir ay ara veriliyormuş, birdahaki aşısı mart ayındaymış, buna sevindim, en azından bir ay canı acımayacak,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?