- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.001
doğum gunun kutlu olsun ademelciğim..
ben yine sebepsiz uyumayan her bebek için bildiğim tek açıklamayı söyleyeceğim.. sen bir sağlıkçı olarak bizden daha iyi bilirsin ama acaba yeterince doymuyor olabilir mi? çok şükür
bu arada bugun doktor kontrolumuz vardı bebişimiz iyileşmiş, çok mutlu oldum...[/QUOTE
geçmiş olsun tekrar ama sen yinede kulağınla uyurken nefesini dinle tedbiri elden bırakma.
günaydın sevgili anneler herkese hayırlı cumalar iyi hafta sonları dilerim
bugün karne günü hihoyyyt
okula giden çocuğu olan anneler varmı bilmem ama hepsinin karneleri hayırlı olsun allah zihin açıklığı versin ve başarılarını daim etsin
benim kızım ve oğlumda bugün karne alacaklar teşekkürleri geliyor ikisininde ben çok mutlu oldum başarılarından dolayı allahım tüm çocuklarımızın kalplerindeki hayırlı dilekleri nasipleri kılsın aminnnn.
bizim de konaklanıcak gibi görünüyor kafamız.
bende zeytinyağı diye biliyordum,artarsa yapıcam..
bu arada korunma vs bahsettik ama bende aşırı bir isteksizlik var.
okudum emzirmeden kaynaklana hormanal bir değişiklik buna sebep olabiliyormuş.
iyimi kötü mü bilemedim.
tamam zaten şu aralar ne vakit ne de mecal kalıyor ama yine de bu isteksizlik pek hoşuma gitmedi benim:bbo:
sizde nasıl?
yukarda da yazdım zaten ama al benden de o kadar bhkcım hislerime tercuman oldun, benim içimden giyinmek bile gelmiyor nerde kaldı cinsellik
kızlar bişi sorucam aranızda mama veren varmı ve bebeğiniz mamayı yedikten sonra kaç saat sonra tekrar veriosunuz milupanın kutusunda günde 5 öğün verin falan yazıyodu ama 5 öğün az değilmi malum bende 2, dönem okula başlıycam benide emcek nasipse öğle araları ama sadece mamayla besleyenler nasıl yapıyo biraz bilgi verirseniz sevinirim
önce tebrik ediyorum çocuklarının başarısını ...teşekkür aldıklarına göre büyümüşler maşallah..hatta kızın sana yardımcı da oluyordur..
bugün bizde karnemizi aldık ama 2.sınıf olduğumuz için belge vermiyorlar henüz, teşekkür ederiz...a.s.
kızlar şu gece meselesinde ben de aşırı bi istek var ya sositosositokeşke sizin gibi olsam benim eş değilde ben eşime saldırıyorum:roflol:adam yakında evden kaçacakkaydirigubbakcemile
ben kırkım çıktıktan sonra eski günlerime döndüm, zaten bize hamileliğin başından beri herşey yasaktı o yüzden biraz daha beklersem adamın hali nice olur diye düşündüm, hiçbir sorun yaşamadım ve bence eskiye göre daha iyiydi
kızlar şu gece meselesinde ben de aşırı bi istek var ya sositosositokeşke sizin gibi olsam benim eş değilde ben eşime saldırıyorum:roflol:adam yakında evden kaçacakkaydirigubbakcemile
ya ben kendi mi o kadar çirkin ve tam sütasın çiftliği gibi hissediyorum ki, göğüslerim kocaman silikon taktıranların aklına sasarım...
hiç dusunemiyorum cinsellik v.s. bir de normal doğum yapmanın verdiği bir tedirginlik var...
bizim de konaklanıcak gibi görünüyor kafamız.
bende zeytinyağı diye biliyordum,artarsa yapıcam..
bu arada korunma vs bahsettik ama bende aşırı bir isteksizlik var.
okudum emzirmeden kaynaklana hormanal bir değişiklik buna sebep olabiliyormuş.
iyimi kötü mü bilemedim.
tamam zaten şu aralar ne vakit ne de mecal kalıyor ama yine de bu isteksizlik pek hoşuma gitmedi benim:bbo:
sizde nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?