2008 Aralık Anneleri

ya ben kendi mi o kadar çirkin ve tam sütasın çiftliği gibi hissediyorum ki, göğüslerim kocaman silikon taktıranların aklına sasarım...
hiç dusunemiyorum cinsellik v.s. bir de normal doğum yapmanın verdiği bir tedirginlik var...

önce tebrik ediyorum çocuklarının başarısını ...teşekkür aldıklarına göre büyümüşler maşallah..hatta kızın sana yardımcı da oluyordur..
bugün bizde karnemizi aldık ama 2.sınıf olduğumuz için belge vermiyorlar henüz, teşekkür ederiz...a.s.

bizim de konaklanıcak gibi görünüyor kafamız.
bende zeytinyağı diye biliyordum,artarsa yapıcam..

bu arada korunma vs bahsettik ama bende aşırı bir isteksizlik var.
okudum emzirmeden kaynaklana hormanal bir değişiklik buna sebep olabiliyormuş.
iyimi kötü mü bilemedim.
tamam zaten şu aralar ne vakit ne de mecal kalıyor ama yine de bu isteksizlik pek hoşuma gitmedi benim:bbo:

sizde nasıl?

yukarda da yazdım zaten ama al benden de o kadar bhkcım hislerime tercuman oldun, benim içimden giyinmek bile gelmiyor nerde kaldı cinsellik

yukarda da yazdım zaten ama al benden de o kadar bhkcım hislerime tercuman oldun, benim içimden giyinmek bile gelmiyor nerde kaldı cinsellik

off kesinlikle yaa.
inan senin gibi ben de kendimi aşırı çirkin hissediyorum.
zaten daha gitmesi gereken kilolarım da var.
hamileyken bile şık şık dolanırdım evin içinde.
şimdi eşofmanımı cıkarmak istemiyor canım..
hepsini biraz daha kilo vermeye bağladım gibi..

garip bir dönem velhasıl..
.

evett sende yine bir istek var ne guzel, ben de o da yok saldım bayıra...
bebiş biraz daha ortaya çıksa bende kendime gelsem, 10 kilo fazlam var şu anda...

valla benimkide istekmi isteksizlikmi anlamıom garip duygular içindeyim bebek uyudumu gece eşimde bende uyumak için can atıoz aklımıza bile gelmiyo desek yeridir bide malum durumdayken emzirmek çok günah bilmeem anlatabildimmi :) koştur dur artık hehe

kızlar bişi sorucam aranızda mama veren varmı ve bebeğiniz mamayı yedikten sonra kaç saat sonra tekrar veriosunuz milupanın kutusunda günde 5 öğün verin falan yazıyodu ama 5 öğün az değilmi malum bende 2, dönem okula başlıycam benide emcek nasipse öğle araları ama sadece mamayla besleyenler nasıl yapıyo biraz bilgi verirseniz sevinirim

ee ilkimcim ben kendimi toparlanmıs hissediyoum uc kilo fazlam kaldı bu hafta sonu saclarımı boyatıcam tam bir temizlik yapıp sıfır kilometre olucam artık dayanamıyorum pijama pijama bıktım valla saldım cayıra mevlam kayıra bide benim sınavlarımda vardı bugun bitti huzura kavustum artık aynalarla barısma vakti

canım bende hem emzirip hem mama verenlerdenim ben günde 3 bazende 4 kez mama veriyorum genelde öğlen 12-1 arası akşam 6-7 arası gecede 11-12 arası mama yiyor diğer zamanlarda ve gece saatte yada iki saatte bir her uyandığında anne sütü alıyor.eğer gece cok fazla emipte ben uykusuz kalırsam sabah sütüm kalmıyor ve uyanınca bir kez daha mama yiyor ben mamasını 60 cc hazırlıyorum bazen hepsini bitiriyor bazende birazı kalıyor.
keşke sadece anne sütüyle besleyebilseydim ama olamadı işte...

teşekkür edrim canım benim bir kızım ve bir oğlum daha var kızım üniversite sınavına hazırlanıyor lise 4 öğrencisi oğlumda lise1de derslerinden arta kalan zamanlarında yardımcı olmaya çalışıyorlarama benim minik eylülün gözü benden başkasını görmüyor açıkçası nede olsa ben süt ineciğiyim yasürekli bende kalmak istiyor sizde karnenizi almışsınız çocuklar küçükken gerçekten çok heyecan oluyor inan onlar her karne alışlarında sanki ben alıyormuşum gibi heyecanlanırdım halada öyle ama küçüklerin sevinci daha farklı oluyor sizede başarılar dilerim sizinde karnenizi teşekkür ve taktir belgeleri süslesin inş.

şu gece mesaisine bizde daha başlayamadık. gerek eylül hanımın çok geç uyuması gerek yorgunluk derken kocişle arkadaş gibiyiz bu aralar ama ufaktanda olsa alıştırma turlarına başlasak iyi olacak hani kırkımızda çıkalı epey oldu.
ammmma istek varmı derseniz artıkın hormonlardan mı halsizliktenmi rahattanmı unutmuş olmaktanmı bizdede tık yok valla.yakında kocişler peşimizde koşmaya başlayacak haberiniz olsun
benim bir bahanemde diğer büyük çocuklar malum onlar uyumadanda olamıyo artık şanslımıyım şanssızmıyım bilemiyorum...

kızlar şu gece meselesinde ben de aşırı bi istek var ya sositosositokeşke sizin gibi olsam benim eş değilde ben eşime saldırıyorum:roflol:adam yakında evden kaçacakkaydirigubbakcemile

ben kırkım çıktıktan sonra eski günlerime döndüm, zaten bize hamileliğin başından beri herşey yasaktı o yüzden biraz daha beklersem adamın hali nice olur diye düşündüm, hiçbir sorun yaşamadım ve bence eskiye göre daha iyiydi

neguzel bizim iki gunumuz kaldı daha :1no2:

kızlar şu gece meselesinde ben de aşırı bi istek var ya sositosositokeşke sizin gibi olsam benim eş değilde ben eşime saldırıyorum:roflol:adam yakında evden kaçacakkaydirigubbakcemile

anacım ne şanslısın senin hormonlar farklı çalışıyor galiba ve dünya nimetlerinden bol bol faydalanıyorsun işte fenamı bizdede birzcık artsa o hormonlar iyi olacak.:1no2:

herkese günaydınnnnnnnnn
malum tatil geldi ya bilgisayar bana kalmaz
zaten yalvar yakar alıyorum çocukların elinden
inş. sizleri takip etmeye çalışabilirim
allah herkese ve bebişlere sağlık versin.a.s.

Gold'cum yazdıklarını okurken çok güldüm ama kendime şöyle bir baktığımda anlattığından daha farklı görmüyorum kendimi.Sürekli pijamalarla geziyorum.Çok sık kirliye attığım için ve ev sıcak olduğu için giyecek bişey bulamayıp yazlık pijama altı,kışlık pijama üstü,üstüne üçüncü bir renkte hırka,dördüncü bir renkte terliklerle tam çingene gibi geziyorum.Saçlarım sadece banyodan çıkıp jöleleyip kuruttuğum an güzel görünüyor.Bir gün bile dayanmıyor.Darmadağan geziyorum.Memeler desen ha babam dışardadelikafadulden

Zeytinyağını konak artmadan başlayan yere sürmeye başla bence.Çok çabuk dağılıyor.Bi de ekşi ekşi kokuyo konak.

Ben o kadar isteksiz değilim ama çok yoruluyorum.Kız uyuduktan sonra banyo yapıp o işe zaman ayırmak zor oluyor.İkimiz de yorgunluktan sızıp kalıyoruz zaten.Bi de ilk denemede canım yanınca korkar oldum.Zevk almayı beklerken canım yandı.Geçecek bu günler de inşallah.

kaydirigubbakcemile3Ne güzel kıs.Senin kociş şanslı deseneyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…