2008 Aralık Anneleri

merhaba kızlar nasılsınız bebeğimi hem sallıyorum hemde forumu okuyorum şu hormon olayı bendede fazladelikafadulden

herkese slm canlarim evet sonunda allahin izniyle geri döndüm allaha sukur kendimi iyi hissediyorum bir grip disinda simdilik sorun yok hepinizi cok ozledim inanin malesef dogumun zor olan her anini yasadim oncesi ve sonrasi olmak üzere.ama hepsi gecti sadece koruyucu maskeyle dolasmak haricinde.umarim sizlerde iyisinizdir herkesin bebislerine kokulu gripsiz opucukler yolluyoruz yagizimla:1hug:

amaninnnn aralık anneleri azmış loooolülülülülülü
bu isteksizlik rutin devam eden bir hayatın bir anda rutinden çıkmasına bağlıyorum ben...ama bir kaç aya kalmaz herşey eskisi gibi oluyor merak etmeyin arkadaşlar..

: )
merhaba ben burdayim ...
iki cocukluyum ama degisen birsey yok ,devam : )kaydirigubbakcemile5

valla benimde cnm istiyo ama dikişlerim el vermiyo ama kocişlerede yazık yani benim unutkan kocam kırkımızın çıktığı günü benden iyi biliyo :jeyyar:gün sayıyo admcağız normal doğum yapanlar en azından sorun yok deyip bizi rahatlatabilir mi:1shok:

Cümleten hepinize merhaba,
Çok şükür benim kızımda 1.5 aylık oldu.
Ama burun tıkanıklığını hala atamadık.serum fizyolojik kullanıyorum ama fayda etmiyo.
Maşallah sizin bebekler 2-3 saat uyuyo.Benimki 10 dak.zor uyuy.Sürekli emmek istiyo.
Mama veriyodum ama vermek istemiyorum.Sizlerden buhar makinası alan varmı?.
Memnun kalanınız varmı?.
Yada bebeklerinizin burun tıkanıklığı için neler yapıyosunuz.
Yardım bekliyorum.
Birde kabızlık çeken varmı?
.Çaresini bulan varmı?
Ben ne yesem kabızım ve hemoraidim var.
Yardım ederseniz sevinirim.

selam sma benım oglum da 1,5 aylık bızde de aynı sorun var burun tıkanıklıgı bızde cok sey kullandık ama gecmedı buhar makınesıde aldık bır faydasına gormedım sadece uyurken yatagında bas kısmını bıraz yukseltık o zaman bıraz daha rahat uyuyor
benım oglumda sureklı emıyo doktor saatlı emdır dedi ama aglayınca dayanamıyorum zamanla alısır artık bende de hemoraidim bi caresini bulamadım bulursan banada soyle kendıne ve bebegıne ıyı bak görüsürüz

canım benim oğluşumda anne sütü almadığı için mamayla besliyorum ben kutunun üzerindeki tarifeye uymuyorum 2.saatte bir 90ml lik yapıyorum ona yetiyo gelişimide iyi,
biz gayet memmunuz

herkese iyi pazarlar.hakilkaten kimseler kalmadı.birde konularımızı taşıyıp duruyorlar.sma cım benim kızımda 1,5 aylık burun tıkanıklığı bizdede var.dr u büyüdüğü için burun delikleride içe doğru büyüyor normal 5-6 aydan sonra geçer dedi.ben de sf kullanıyom bir de burun pompası ile temizlemeye çalışıyorum.

merhaba sma cım..benim oğlumdada yaklaşık 20 gündür burun tıkanıklılığı var..doğduğunda doktorumuz serum fizyolojik vermişti burnu tıkandığında damlat diye..bazen işe yarıyor bir kaç saat rahat nefes alıyor bazende hırıltısı geçmiyor..doktor kontrolünde çok şükür bişiyi çıkmadı ama ana yüreği işte genede çok endişe ediyorumAllah korusun gözden bişi kaçırdılarmı diye..
canım mamaya başlamanı hiç tavsiye etmiyorum sütün yetiyor ve oğlun normal kilosunu alıyorsa sakın verme derim ben..
buhar makinesini doğmadan önce almıştık baya faydasını görüyoruz çok çalıştırmayı tavsiye etmiyor doktorlar aralıklarla 10 dakika çalıştırıyoruz baya işe yarıyor..buhar makinen yoksa bile peteğin üstüne bir tas su yada ıslak bir havlu koy maksat oda nemlensin buda işe yarıyor..phılıps in makinelerini tavsiye ediyorum nacizane..
kabızlığa gelince aman aman ben neler çektim doğumdan sonra Allah düşmanıma vermesin nerdeyse ameliyat olucaktım kıl payı kurtardım çok şükür..kesinlikle lifli yiyecekler tüket sabah aç karnına kayısı ve kuru incir ye..hatta kayısı ve inciri akşamdan 1 bardak sıcak suyun içine koy sabahta o suyu iç ve tanelerini ye ben çok faydasını gördüm unutmadan birde pırasa kabızlığa bire bir..eğer wc den çıkınca o bölgede acı varsa sıcak suya oturma banyosu yap rahatlarsın.. :içelim:

Son düzenleme:
off sanırım bende de hemoroid başlangıcı var:bbo:

kabızlık sorunum olmamasına rağmen,bu durum neden ortaya cıktı bilmiyorum.
bir de normal doğumdaki ıkınma daha cok sebep olur derler.
ben bir desezeryan oldum.
anlamadım bu işi :uhm:

ceyremcim bende mama veriyorum sutum yetmedigi icin .benimki 3-4 saatte bir 100-110 civari iciyor canim gelisimide gayet iyi masallah 4300 gr oldu yagizim masallah diyelim

herkeze iyi pazarlar kızlar bende sütümü saklamaya başlıycam 3 hafta sonra işe başlıyacağım için ama kızıma yetermi bilmiyorum doktoru olmazsa mamada veririz dedi öfff canım sıkıldı :1no2:

gecmis olsun ...
Benim bebiste de vardi burun tikanikligi ..buhar makinesi al dedi doktorum aldik rahatladi bebisim tavsiye ederim ..

herkeze iyi pazarlar kızlar bende sütümü saklamaya başlıycam 3 hafta sonra işe başlıyacağım için ama kızıma yetermi bilmiyorum doktoru olmazsa mamada veririz dedi öfff canım sıkıldı :1no2:

canım bende şubat sonu başlıyacağım, süt sağmak için makina aldım ama benim oğlan bütün sütü içiyor sağacak birşey bırakmıyor ne yapacağımı şaşırdım, süt iznimi kullanabilsem bile en az üç öğününde evde olmayacağım, ek gıda için erken. galiba bende mama vermek zorunda kalacağım, şimdiden rüyalarıma giriyor benim bu mesele , Allah sonumuzu hayretsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…