K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.021
amaninnnn aralık anneleri azmış loooolülülülülülü
bu isteksizlik rutin devam eden bir hayatın bir anda rutinden çıkmasına bağlıyorum ben...ama bir kaç aya kalmaz herşey eskisi gibi oluyor merak etmeyin arkadaşlar..
kızlar bişi sorucam aranızda mama veren varmı ve bebeğiniz mamayı yedikten sonra kaç saat sonra tekrar veriosunuz milupanın kutusunda günde 5 öğün verin falan yazıyodu ama 5 öğün az değilmi malum bende 2, dönem okula başlıycam benide emcek nasipse öğle araları ama sadece mamayla besleyenler nasıl yapıyo biraz bilgi verirseniz sevinirim
Cümleten hepinize merhaba,
Çok şükür benim kızımda 1.5 aylık oldu.
Ama burun tıkanıklığını hala atamadık.serum fizyolojik kullanıyorum ama fayda etmiyo.
Maşallah sizin bebekler 2-3 saat uyuyo.Benimki 10 dak.zor uyuy.Sürekli emmek istiyo.
Mama veriyodum ama vermek istemiyorum.Sizlerden buhar makinası alan varmı?.
Memnun kalanınız varmı?.
Yada bebeklerinizin burun tıkanıklığı için neler yapıyosunuz.
Yardım bekliyorum.
Birde kabızlık çeken varmı?
.Çaresini bulan varmı?
Ben ne yesem kabızım ve hemoraidim var.
Yardım ederseniz sevinirim.
kızlar bişi sorucam aranızda mama veren varmı ve bebeğiniz mamayı yedikten sonra kaç saat sonra tekrar veriosunuz milupanın kutusunda günde 5 öğün verin falan yazıyodu ama 5 öğün az değilmi malum bende 2, dönem okula başlıycam benide emcek nasipse öğle araları ama sadece mamayla besleyenler nasıl yapıyo biraz bilgi verirseniz sevinirim
merhaba zepp..hangi anlamda anlayamadım ki???
Cümleten hepinize merhaba,
Çok şükür benim kızımda 1.5 aylık oldu.
Ama burun tıkanıklığını hala atamadık.serum fizyolojik kullanıyorum ama fayda etmiyo.
Maşallah sizin bebekler 2-3 saat uyuyo.Benimki 10 dak.zor uyuy.Sürekli emmek istiyo.
Mama veriyodum ama vermek istemiyorum.Sizlerden buhar makinası alan varmı?.
Memnun kalanınız varmı?.
Yada bebeklerinizin burun tıkanıklığı için neler yapıyosunuz.
Yardım bekliyorum.
Birde kabızlık çeken varmı?
.Çaresini bulan varmı?
Ben ne yesem kabızım ve hemoraidim var.
Yardım ederseniz sevinirim.
herkeze iyi pazarlar kızlar bende sütümü saklamaya başlıycam 3 hafta sonra işe başlıyacağım için ama kızıma yetermi bilmiyorum doktoru olmazsa mamada veririz dedi öfff canım sıkıldı :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?