- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.061
selam aralık annelerim
ademelcim hayırlı olsun 40. gününüz. ben 40 a filan itibar etmediğimden bizim 40. günümüzde misafirlerimiz vardı evde. işyerinden arkadaşlarım geldiler bebeğimizi görmeye.. ama 41. günümüzde anneanneyi yolcu ettik. dramatik saatler yaşadık. Allahtan okullar kapandı, teyzemiz de yanındaydı da çok uzamadı bu dram. Ve bizim için asıl sevindirici olay, anneanneyi hazır havaalanına bırakmışken, taa istanbullara kadar gitmişken bari biraz gezelim dedik. ilk günden beri gezmelere pek meraklı oldugumuzdan anneanneden bir fırça daha yedik, 40lı çocuğu istanbullara kadar götürdünüz diye ama çok güzel gezdik.. önce açık bir alışveriş merkezine gittik, ama hava kararınca ortalık biraz soğudu biz de başka kapalı bir alışveriş merkezine gittik. acıktığımızda emdik, bunun dışında hiç emzik almayan kızımız ilk defa dışarda cık cık emdi emziğini.. bol bol fotograf çektik babamzla. bebek arabamızın tadını çıkardı kızımız.. heryer pek bi indirimliydi, yeni yeni ciciler aldık kızımıza.. çok güzel bi gündü.. sonra eve geldik ilk kez 3 kişilik bir aile olduk. doğduğumuz günden beri sağolsun anneannemiz vardı hep, ama artık ilk defa anne baba bebek olduk. o da pek dramatikti.. ama çok güzel birşey bu annelik, Allah herkeslere tattırsın bu duyguyu
herkese selamlar kızlar ben iyiyim çok şkr :)
eren paşamda iyi geçmişi okuyamadım inş kötü bişey yoktur hepinizi kocaman öptümmma.s.
eminecim hoşgeldin. çok sevindim iyi olmana.. bu arada ortak bir arkadaşımız oldugunu ögrendim, inşallah toparlan, en kısa zamanda ziyaretine gelmek istiyoruz kızımla..
bhk bu arada geöenlerde periye yazmıştım nerelerdesin merak ettim diye. iyi oldugunu foruma girdiğini ama pek mesaj yazamadığını söyledi. inşallah iyidir, enes oğlan onu pek üzmüyordur. görüşürsen benden selam söyle lütfen..
ademelciğim kırkınız hayırlı olsun canım.inş.hayırlı bir evlat olur
emineciğim hşg.iyi olmana çok çok sevindim
fass bana niye uğramadın taaa buralara gelmişsin bideklava:
watergirl alışırsın canım,allah kavuştursun.bak ben yalnızım alıştım.ilk zamanların panik halinde geçer.sonrası maraton
benim kızım maşallah agu demeye başladı teyzeleri.sizdeki değişiklikler nedir
mrb tatlı anneler hoş geldin eminecim geçmiş olsun cnm
offff ya konuları taşıyıp duruyolar ben tnımadığım kişilerle değil sizlerle paylaşımdas bulunmak istiyorum birilei yetkililerle konuşmalı
bizde bugün kırkımızı çıkardık burlarda 1 -2 gün önceden çıkartıyolar 40 tan çalmak deniyo 40 ından çalınan çocuk arttırımlı olur daha çabuk büyürmüş bende yeni öğrendim 40 ımızdan 40 saat çaldık bizde
bende korkuyom kocişten artık ilkim kan mı geldi dr bi sor istersen daha çok korkmaya başladım yahu kokunun ecele faydası yok ama
ilkimcim iki gunde anca bi valiz toplayabildim zormus gercekten suan tek dusundugum annem nezaman tekrar gelir kocişe solesem yaparmı temizlik en rahat ne zaman uyurum
kızlar bide sunu sormak istiyorum bebişiyle beraber yatan varmı ne yalan soliyim ben yatıyorum uykum cok hafif ona guveniyorum o yatagında yatarken nefes alıs verişini duyamıyorum uyuyamıyorum napsam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?