2008 Aralık Anneleri

herkese selamlar kızlar ben iyiyim çok şkr :)
eren paşamda iyi geçmişi okuyamadım inş kötü bişey yoktur hepinizi kocaman öptümmma.s.

sağolun arkadaşlar
edolina teklifin için sğol canım ama onlar anitanın :1rolleyes:
bi de bakacak kimse yok anneanne ve babaanne uzakta
yabancıya ben vermek istemiyorum daha 3 aylıkken
defalarca değil bir kez anne oldum ve bebeğimi başkalarının büyütmesine gönlüm razı olmayacak benim
kendimi ücretsiz izine ayrılmış gibi hissedip 1 yaşına kadar ben bakmak istiyorum oğluma
hesaplarım tutarsa sonrada anneannesi bakacak:sm_cool:

ooo süper olmuş valla
bizim sivasta öyle bir şansımız yok malesef:1no2:
ben arabayı evde kullanıyom:roflol:
yatırıyorum oğlumu içine ben mutfağa o mutfağa ben salona o salonagamyoncuiremsusüper oluyo

eminecim hoşgeldin. çok sevindim iyi olmana.. bu arada ortak bir arkadaşımız oldugunu ögrendim, inşallah toparlan, en kısa zamanda ziyaretine gelmek istiyoruz kızımla..
bhk bu arada geöenlerde periye yazmıştım nerelerdesin merak ettim diye. iyi oldugunu foruma girdiğini ama pek mesaj yazamadığını söyledi. inşallah iyidir, enes oğlan onu pek üzmüyordur. görüşürsen benden selam söyle lütfen..

bir iki saat önce görüştüm ben de periyle..
iyiydi cok şükür

kızlar annem gitti allahım el bebek gul bebek bakmıs bana megersem dun gitti aksama ateslendim hastayım dunden beri alttarafı evi toparlıyacaktım cok diil bir iki kıyafet ayy bi yoruldum ates tavan yaptı tabi ya nasıl olcak simdi ev topla temizle cok zorlancam enerjim hemen tukeniyor sizler ne yapıyosunuz merak ettim

ademelciğim kırkınız hayırlı olsun canım.inş.hayırlı bir evlat olur
emineciğim hşg.iyi olmana çok çok sevindim
fass bana niye uğramadın taaa buralara gelmişsin bideklava:
watergirl alışırsın canım,allah kavuştursun.bak ben yalnızım alıştım.ilk zamanların panik halinde geçer.sonrası maraton

benim kızım maşallah agu demeye başladı teyzeleri.sizdeki değişiklikler nedir

ilkimim karşıya geçmedik malesef.. anadoluda takıldık. haftaya ctesi de amcaya ziyaret var. ama o da anadolu yakasında. biz azimliyim inşallah avrupaya da geçeceğimiz günler yakındır:) ayy böyle diyince aklıma ne geldi. şu bebişler biraz ele avuca gelsin de istanbulda bir toplanma günü yapalım. ne güzel olur di mi ama..

bu arada bizim kız geçen hafta anne dedi.. kaydirigubbakcemile3agu da neymiş.. tabii ki bilinçsizce ağzından çıktı ama olsun öyle ya da böyle anne dedi işte.. babmız pek bozuldu, başta inanmadı filan ama Allahtan yanımda kayınvalidem vardı da o da şahit olunca inandı. canım eşim bozuldu, bari baba deseydi.. yazık aman o üzülmesin de..

adamelciğim kırkın hayırlı olsun canım :jeyyar:
eminecim iyi olmana ve aramıza dönmene sevindim hihoyyyt
kızlar nasılsınız bakim ben girdiğimde kimsecikler olmuyo çok sakin şimdi yemek yaparken bi taraftanda topiğe bakim dedim şenlenmiş buralar delikafadulden
biraz sonra ütüye geçecem ama offfffffff bıktım ütüden ya
bi gün boş kalmıyo makine kızım çok kusuyo 2 günde bir onun çamaşırları yıkanıyo zaten çamaşırda benim bişeyim olmuyo:bbo:
çocukların ve eşimin bi ton kıyafeti çıkıyo şu ütülerede ütü makinesi çıksa ne güzel olurdu dimi kızlarkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

mrb tatlı anneler hoş geldin eminecim geçmiş olsun cnm

offff ya konuları taşıyıp duruyolar ben tnımadığım kişilerle değil sizlerle paylaşımdas bulunmak istiyorum birilei yetkililerle konuşmalı

bizde bugün kırkımızı çıkardık burlarda 1 -2 gün önceden çıkartıyolar 40 tan çalmak deniyo 40 ından çalınan çocuk arttırımlı olur daha çabuk büyürmüş bende yeni öğrendim 40 ımızdan 40 saat çaldık bizde

bende korkuyom kocişten artık ilkim kan mı geldi dr bi sor istersen daha çok korkmaya başladım yahu kokunun ecele faydası yok ama

watergirl annesizlik zor anne lafı geçtimi burnumun direği sızlıyo alışılmıyo ama mecbur hayat devam ediyo

ballım bende acayip bıktım ev işinden bugün hemşireler geldi kontrole ev yine birbirindeydi banyo yapmıştı oğluşum evde malum

mehmet efe beyde agulamaya başladı ilkim teyzesi erkek çocukları geç konuşur ama bakalım inş erkenci olur oğlum

net 6 kilo olmuş oğlum maşallah

ya kızlar korkmayın bişey olmaz kocaları boşlamaya gelmez:jeyyar::jeyyar:
benim hormonlar fulll çalışıyo hiç azalma olmadıki zaten:jeyyar:
adam benden korkmaya başladı:roflol::roflol:

fas benimkide ağlarkn anne diye bğırıyor sanki,ay ne komik oluyo.valla canım şu yaz gelsin,buluşalım biyerde iyi olur.
çelikciğim korkunun ecele faydası yok anam.ne yapak,acısıyla çekecez.bunun tatlı yanıda var gerçidelikafadulden
bende işimi gücümü bitirdim.yemeğimdepişti,kocişi bekliyorum.
yarın kardeşim geliyormuş hihoyyythihoyyyt.en azından faydası olur bana.merak ediyo yiğenini.kızımın küçük teyzesi

herkese iyi akşamlar.dünden kimseler yoktu malum haftasonu bugün buralar şenlenmiş ben de şimdi fırsat bulabildim biz de 41 gün olduk ama bir merasimimiz yok.sadece 40 gün kontrolüne aile hekimimize gittik oda yumurta falan vermedi:jeyyar: bu arada benim kız akşam çıldırdı 3 saay emip arkadan hepsini kustu.aile hekimi emziğe aılştır bunu alışkanlık yaparsa kilo alamaz dedi.gerçi şimdiden 5700 olmuşuz ama... emziklere bir servet yatırdım 6,5 milyona nuk,3,5 milyona bebedoor,20 milyona avent aldım ama hiçbirini almadı ensonunda bakkalda 750 bine aldığım emziği şimdi çıldırmış gibi emiyor.kızım herhalde tutumlu olacak nedersiniz.

merrhabalar benimki de çok kusmaya basladı...napacagımı sasırdım...
Tekrar meme emmeye basladık acaba biberonla yutmadığı havayı memede mi yutuyor? Siz ne dersiniz? Engellemek için n'apmalıyım? pek gazlı da değiliz, kendi gazını kendi çıkarıyor oğlum :)) acaba ondan mi oluyor..

ilkimcim iki gunde anca bi valiz toplayabildim zormus gercekten suan tek dusundugum annem nezaman tekrar gelir kocişe solesem yaparmı temizlik en rahat ne zaman uyurum

kızlar bide sunu sormak istiyorum bebişiyle beraber yatan varmı ne yalan soliyim ben yatıyorum uykum cok hafif ona guveniyorum o yatagında yatarken nefes alıs verişini duyamıyorum uyuyamıyorum napsam bilemiyorum

valla ben de kızımla uyuyorum.hem biraz rahatıma geliyor gece beslemesi altını temizlemesi yada en azından mızıkladığında pışpışlaması hemde ilk günden beri ayırmadığımdan ayrılmak zor geliyor.bir gün ayrı yatağında yatırdım sabaha kadar uyuyamadım bir şey olurda duymam diye yanımda daha rahat uyuyorum

iyi akşamlar kızlar nasılsınız serra'm çok huysuz 2-3 gündür nedenini bilmiyorum acaba benim gerginliğimmi geçiyor diye düşünmeye başladım işe başlama fikri gerdi beni yarından itibarende süt saklamaya başlıyorum doktor buzlukta 3 hafta saklarsın dedi derin dondurucu aynıymış eskiden başlarız dedi vermeye kilo almaz kaybedersede mama takviyesi olacakmış hayırlısı artık

ben dışarılara çıkmaya hala çok cesaret edemiyorum ...korkuyorum hatta aşıya giderken bile keşke aşı bize gelse diye kafamdan geçiriyorum..ama bir kaç ay sonra bu arayı kapatıp telafi edicez Allah izin verirse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…